עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אוקיי אני מתאמן ושאלתי היא האם ביצים מזיקות לכבד, בעיקרון לרוב אני מבודד את החלבונים ואוכל נניח 3 חבונים ו1-2 חלמונים... אני מניח שהחלמון מזיק יותר אבל אני שואל כדי להיות בטוח, אם אני אוכל למשל 4 חלבונים + חלמון אחד זה מזיק? כי ידוע שאסור לאכול מספר רב של ביצים ביום. בכל אופן עד כמה מזיק? האם חלבון לבד בר אפקט זהה לביצה שלמה? וכמה באמת מותר לאכול ומה מידת הנזק שיכולה להיווצר? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. שלום לכולם , מדי פעם אני שומע את השיר הזה..אבל אני לא מצליח לגלות את שמו. הוא היה ב"שעת שיא 2" אם אני לא טועה, וקטע מהפזמון: Freeze! don't stop!" come on let's make it hot..." והוא חוזר... מישהו אולי מכיר את השם של השיר?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by or,

אני רק רוצה לדעת איך: http://www.exlmarket.co.il/index-new.html ה- gf3 ti500 delux עולה יותר מה- gf4 ti4600 (הכרטיסים של אסוס!)

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by Hr44,

אפשר הזמנה לGMAIL? d444@nana.co.il תודה מראש

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by zvovon,

חברה שלי באה אליי מחר . אני רוצה להוריד איזה סרט רומנטי\שתתלהב ממנו בסגנון "סיפור אהבה בלתי נשכח " תנו לי בבקשה שמות של סרטים ואם יש קישורים ל- TORRENT \ HTTP אשמח ! תודה ויום טוב !

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by The UnKnown,

I know the artist name - ROXETTE (The biggest ! ) but i dont know the name of the song.. it goes like this... "I dont know who you are but you are seems very nice..." I think the name of the song is "Everything ***" I dont really know ! Please help me.. thnx !

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  7. למישהו יש את זה במקרה מסודר ומרוכז?.. די דחוף, יש לי מתכונת מחר

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
    • 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by aviram20,

טוב אז הכותרת אומרת הכול ..... אתם צריכים לצאת מהר מהבית .. אין אוכל מוכן ואין לכם כוח להכין... סבתא לא באה בחשבון ... האחיות לא בבית... מה עושים ? מכינים משהו זריז ככה... וזה בדיוק המטרה של תראד קצת דבילי אבל אני שרוצה שתפציצו במתכונים שהם: קלים מהירים לא דורשים הרבה וכמובן טעימים! ובבקשה לא לרשום בסיגנון פיתה עם שוקולד..... או חביתה נקווה שזה יהיה תראד מעניין...

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by momi2004,

וכן אני יודע שיש להם כמה סניפים מצ'וקמקים בכל מיני חורים במרכז אבל האם יש חנויות נעליים שאפשר למצוא בהן נעליים טובות בפחות מ-100 שקל בכמו ברשת האמריקאית?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני מחפש דרך להנות מהמחיר הזה ברץ זה הנגן+ המחיר בארץ מחירו 3000 שקל, לכן אני מחפש 2 דרכים: 1)או שיש כאן אנשים נחמדים שיכולים לעזור לי והם טסים לחו"ל בזמן הקרוב ומגיעים לארץ למפגש או לפני (רק שאין לי אוטו ורישיון אז למפגש הפורום זה הכי טוב) בשבילי את הכף תקבלו בשתרות של 100 לא מסומנים (1800 שקל, עודף נשאר אצלכם אם יהיה) או 2)חנות בארצות הברית שעושה משלוחים לאץ ואז אני יחפש עוד משהו להזמין איתו כיי לצמצם את עלות המשלוח.... אני כבר מתפוצץ פה, 3 אנשים שטסו לא קנו לי (כי הם יצאו מניאקים ) אז בבקשה תעזו לי, אני לא מתכוון לשלם כולכך הרבה כסף כדיי להגיע למחירים של הארץ!!! בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה (הב…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by r1plet,

איך שכחתי לפרסם את הבחור הגאוני הזה כאן, שאני בטוח שלפחות חלקיכם מכירים מGT, קבלו אותו במחיאות כפיים והרמת ג'ויסטיקים: The Angry Video Game Nerd aka AVGN ! http://www.youtube.com/user/JamesNintendoNerd מדובר בצרור סרטוני סיקורים בסגנון מקורי למדי, כאמור הגיימר הכועס, ומה שמקורי עוד יותר הם המשחקים אותם הוא מבקר - מדובר במשחקי NES, SEGA, COMMODORE, GAMEBOY ודומיו משנות ה80-90 המאוחרות! פשוט הדבר הכי טוב שראיתי ביוטוב בפרק זמן ארוך מאוד. הסרטון האחרון יכניס אותכם מהר מאד לעניינים אם אתם יודעים טיפ טיפה על הנושא: ;D

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by ראדון,

GTS450 E6600 RAM 4 WIN 7

13. התקשרתי למדור סיירות ואמרו לי שאני מתאים ליום סיירות ואקבל זימון למועד ינואר 07'. האם העובדה שאני מתאים ליום סיירות מעידה על כך שאני מתאים למיוני גדנ"ע צלילה של השייטת או גדנ"ע חובלים, ואקבל זימון למיונים אם נרשמתי אליהם? תודה,

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by MishaK,

http://lincoln.stangnet.com/dualforklift.jpg

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by mostwanted,

http://video.google.com/videoplay?docid=7025771467833725116&q=tiger+fight+lion

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש המלצות לסרטים כמו מת אימה קומדיה וכו'... אני רוצה המלצות טובות מחכה לתגובות

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by HeDesXs,

התחלתי השבוע ללמוד יג' אלקטרוניקה באורט סינגאלובסקי וזה פשוט סיוט מתחילים ברוב הימים ב8 וחצי וזה אומר שאני צריך לקום ב7 לתפוס 2 אוטובוסים. בנוסף לזה, רוב השיעורים שם מעניינים לי את ה#$% בתיכון לא השקעתי עד הבגרויות ופה אני לא הולך להשקיע עכשיו ההתלבטות שלי היא האם כדאי לסבול כמעט שנה ולהוציא טכנאי (אם זה שווה משהו בכלל) או לצאת עכשיו כל עוד מוקדם ולהתגייס לתפקיד שאני עדיין לא יודע (כג'ובניק)

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by MiniMizer,

http://wires.news.com.au/special/mm/030811-hubble.htm בהחלט גורם להרגשה שאנחנו ממש, ממש קטנים

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by ירח אפל,

מי היבואן של מסכי סמסונג בארץ?

20. Started by ZigZag,

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. well, עד שאני יארגן את הכל לכתבה כלשהי שטפו מעט את העיניים... רוצים עוד ? ;D כן, זה טוב שיש לך מצלמה דיגיטאלית טובה ללכת איתה, 253 תמונות כבר אמרתי ?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  22. עד יום חמישי ישנתי על "ספפה" של עמינח בסביבות ה 8 שנים. קיבלתי את המזרון החדש שהזמנתי Simmons דגם Pink מהסדרה החדשה. ניסיתי הרבה מזרונים עד שהחלטתי לקנות את המזרון הזה, הוא היה הכי נוח מכל מה שניסיתי. אחרי שינה ממושכת בלילה אני קם עם כאבי גב (בכל הגב) עד שאני יוצא מהמיטה ואחרי 5 דקות אני מרגיש כמו חדש. בנוסף לכאבים (שגם מעירים אותי כמה פעמים בלילה) בבוקר אני מרגיש גם לחץ בראש ובעיניים... רציתי לשאול אם רק לי קורים הדברים האלה לאחר קניה של מזרון חדש או שאני לא היחיד? מישהו מכיר אולי פורום "מזרונים" שאפשר לקרוא ולהתעניין שם?

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. מחר יש לי מבחן בחשבון ואני מרגיש שאני ממש לא יודע חומר בסיסי למרות שאני מנסה ללמוד כל היום כבר ואני ממש מיואש... נגיד את השאלה הזאת: מצאו את משוואת המעגל , המשיק לציר ה-X בנקודה (A (6,0 , ועובר דרך הנקודה (B (12:2. והנה הציור : אני יושב כבר חצי שעה ומנסה לפתור והדבר היחיד שהבנתי פה זה שה-X של אמצע המעגל הוא 6 כי הוא משיק לציר ה-X . אם מישהו יוכל להסביר לי בערך איך עושים - אני ממש אודה לו... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.