כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , רציתי לשאול כמה שאלות... 1 ) לפי מה נמדד הפרופיל של האדם בצבא ? אמרו לי שלפי בדיקות רפואיות, ולפי כמה תרגילים כמו מתח וריצה על הליכון... זה נכון ? וכמה סוגי תרגילים יש , ומהם ? ולמשל במתח, מה התוצאה שאני צריך להגיע כדי לקבל את הניקוד הכי גבוה? ומה לגבי ריצה, ושאר הדברים? 2) כמה משקפיים ואפילפסיה ( =מחלת הנפילה) מורידים מהפרופיל ? 3) אם אני רוצה להתקבל לקרבי (בואו נגיד שיש לי רק משקפיים ולא גורמים אחרים שמורידים מהפרופיל) , מה הפרופיל הכי נמוך שאפשר להתקבל לקרבי ? 4) עוד שאלה מאוד חשובה: כל היחידות הקרביות דורשות שתעבור פרופיל מסויים,ואז אתה יכול להתקבל לאיזו יחידה קרבית שאתה רוצה , או שכל אחת מציבה פרופיל משלה כדי להתקבל? (למשל שסיירת מטכ"ל תרצה 97 בפרופיל…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=25162 :lol: צבע יפה,ויש בלסטיק
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות קורס ברמנים על חשבון הפיקדון. יש פה אנשים שיכולים לשתף מידע?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים, ואני רוצה להשתמש בשבילם באותו מסך, אותה מקלדת אותו עכבר ואותם רמקולים. שמעתי ממישהוא שיש סוויץ שיכול לעשות את המעבר בין המחשבים, השאלה אם מישהוא מכיר דבר כזה ואם כן איפה קונים?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
-
יצא לי לאחרונה לבלות זמן מה בקיבוץ דגניה ב' בצפון אצל קרובי משפחה ומאוד התרשמתי מן הרעיון של הקיבוץ שלפיו אינך "מופקר לגורלך" אלא חלק מקבוצה שהולכת כגוף איתן אם כי האידאולוגיה בקרב הקביצניקים בגילי נראיתה לי לוקה בחסר עד לא קיימת והם לא נראו מסורים במיוחד לרעיון. בכל מקרה, בשבועות/חודשים האחרונים צצו לי מחשבות על חיים בקיבוץ, אולי רק לתקופה זמנית, חשבתי ללכת לעשות שנת שירות בקיבוץ ולראות איך זה.. שמעתי גם מתישהו על זה שיש כל מיני קיבוצים חדשים של אנשים צעירים עם הרבה יוזמה וחריצות שרוצים להקים קיבוצים כמו שהיו פעם ולא כמו ברוב הקיבוצים שבהם הפריטו את רוב הקיבוץ. אשמח לדעת אם שמעתם על קיבוצים כאלה, מה אתם חושבים על קיבוץ כדרך חיים או על החיים בקיבוץ, או על שנת שירות בקיב…
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש פה עוד אנשים שאוהבים וירטואוזים של גיטרה חשמלית ? כדוגמאת: Michael Angelo Batio Yngwie Malmsteen Jason Becker - האגדי ! הוא המלך של כל הזמנים !! Marty Friedman Andy Timmons ועוד רבים וטובים אחרים. יש להם גם כינויים אחרים, Shreders. חלקם כמו מיכאל אנג'לו ומלמסטיין וכמובן איך אפשר בלי Joe Stump ו Rusty Cooly וגם כמובן Bucket Head ההזוי !
-
- 70 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי זימון להתייצב בבית הספר הצבאי לרפואה בצריפין ביום ראשון הקרוב , אין לי מושג איך להגיע לשם ואיפה זה אני מחיפה כל הדרכה תתקבל בברכה תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשוב לי בתחילה להבהיר שאני מתנגד בתקיפות לכל פגיעה שהיא בכל יצור חי ! לאחרונה שמתי לב שחלה עלייה במודעות בנושא פגיעה והתעללות בחיות, וברצוני לחדד משהו קטן. המושג "בעל חי" אינו מתכוון רק לתרנגולים, לכבשים, לפרות ולחתולים, אלא גם לנו - בני האדם. שיטוט קטן באתר ogrish יוביל אתכם למסקנה שההתעללות המופנית כלפי בני אדם אינה פחותה מההתעללות בחיות. הובילו את סמן העכבר לארכיון ה- Brutality, ו/או Terrorism ו/או Murder ותיווכחו למצוא מספר לא מבוטל של מקרים מזוויעים (ואין אפילו צורך להיכנס לתמונות, מספיק לקרוא את הכותרות) בהם אנשים מתעללים באופן לא צודק באחרים. אז כאשר אנחנו צועקים -"די להתעללות בחיות", עלינו באותה נשימה גם לקרוא ולפעול למען הפסקת ההתעללות בבני האנוש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.! אני מחפש רשימה של שירים ממש חזקים של היפ הופ, וחשבתי עם תוכלו לעזור לי. תודה-Gil.Z
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה קטנה עם התכונה PC SUITE החדשה וניהול ספר הטלפונים. אני עדכנתי את הספר טלפונים דרך המחשב. אבל כש אני עושה לעדכן את הטלפון הוא פשוט לא מבצע כלום. אני בודק בטלפון ואין שינוי. האם מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות במקרה כזה? תודה
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
סתם משהו שעניין אותי,כי ראיתי פורשות 911 בכמויות אבל אף פעם לא ראיתי פרארי,לא משנה מאיזו שנה,מישהו יודע על קיומה של פרארי בארץ? יש במקרה תמונות? ואני מדבר על מכוניות שקבועות כאן,לא על מכוניות שבאות לתצוגות(חחחח תצוגות.. תצוגה פעם בשנה אבל עדיין )
-
- 148 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
בינתיים אני חושב על ה- Sony Ericsson T630 שנראה לי מאד אטרקטיבי, ואני מחפש המלצות נוספות, שיתקבלו בברכה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חבר שלי עבר צו ראשון וצוות אוויר ושלחו לו משהו שנקרא פרוייקט גאמה מה זה? עוד משהו הוא שאל אותי למה לא קיבלתי כזה דבר כי אני והוא עם אותם נתונים שנינו עם אותו קב"ה שנינו לומדים אותם מקצועות בבית ספר ושנינו עברנו צוות אוויר לפי מה קובעים אם אתה מתאים או לא?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ולא בתור קישור. העלתי את התמונה על שרת וכל מה שאני מצליח לעשות זה לשלוח אותה ככה שהיא מתקבלת בתור קישור ולא כתמונה שכשאני פותח את המייל אני רואה אותה. האם זה אפשרי בכלל?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
המדריך למחרבן הציבורי: הלכת ברחוב, הרגשת ש"המטען במקלע" , אל דאגה ... -היכנס לחנות הראשונה שתמצא ברחוב, אל דאגה - בכל חנות ישנם שירותים. -כעת, אהיה מנומס, בקש בנימוס רשות להשתמש בשירותים, שים לב! העמד פנים שאתה "רק לפיפי" , אך תנצור בלבך את העובדה שהולכת להיות "תזמורת" בעוד מספר דקות בשירותיי החנות. -קיבלת רשות להשתמש בשירותים, כעת צעד אט אט לשירותים עם חיוך עוקצני על פנייך. -הורד את מכנסייך והתחל במלאכה, שים לב! אין לדעת מי "המחרבן הסידרתי" שחרבן לפנייך, לכן דאג לרפד את האסלה בנייר טואלט רך ונושם. (זה גם נעים בתחת, אז הרווחת מכל הכיוונים. ) -כדי להתחיל במלאכה עלייך לתקוע נאד באורך 3-4 שניות, נאד זה יקרא בהמשך "נאד תרועה" , נאד זה יסמל את תחילת הטכס ואת השקר …
-
אוקי אל תנסו להבין למה אבל בגלל דוד שלי האידיוט עבדתי היום עם צמנט בלי כפפות אלא עם ידיים חשופות ו... קיבלתי כוויות (ממש מעצבנות) וכמה חורים ביידים. אני צריך שתמליצו לי על דרכי טיפול (אני אלך לרופא בכל מקרה) ואיך לנקום בדוד (תאמינו אני עם ראש פתוח )
-
- 48 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי....יש שיר ששמעתי פעם, כשיצאנו לאילת לשבוע, אני לא מצליחה להיזכר בשם שלו, ואין לי מושג מי שר אותו... המילים הולכות ככה (בערך): בא לה על הקיץ...בא לה על הים.... עם ביקיני עם חוטיני בא לה על כולם היא מזיזה את הישבן....הכל אצלה מוכן... בא לה שחבל לה על הזמן... לה לה לה לה... חחח...משהו כזה....אם מישהו יודע את שם השיר ומי שר אותו... זה דחוף.....תודה!
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
למה לעזאזל בסופר או בחנויות אני רואה מחירים 49.99 שקל... מה הקטע עם האגורה הזאת?! אותם חנויות/סופרים/רשתות בטוחים שהם יתעשרו מאגורה למוצר?! אנשים צריכים לקנות 100 מוצרים במחיר עם 99 אגורות בשביל שחנות/סופר/רשת תרוויח מאותו המוצר... מה הבעיה פשוט לרשום מספר עגול וזהו??
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
אני טס ביום שלישי בבוקר ל8 ימים למשלחת בפולין. אני לא ממש יודע מה אפשר לקנות שם ומה משתלם, אבל אמרו לי שחוברות תווים שם ממש זולות ואני הולך לקנות קצת.. וחבל לי לפספס דברים... (אני לוקח איתי איזה 250 דולר או יותר..יש לי כסף ואנלא יודע כמה לקחת כי אין לי בינתיים תוכניות לקנות שם משהו) אם יש למישהו רעיון שיגיד..אגב מישהו יודע מה המחירים שם של אוזניות? ואם מישהו יכול להמליץ על מקומות מעניינים בקרקוב..הולך להיות לנו שם הרבה זמן חופשי.. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש אתר כלשהו עם עוד לא מעט תמונות שלה... בבקשה אל תשאלו למה אני צריך אותו... :-X חחח.. אם מישהו יודע, שיבורך..
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חנות שיש לה שירות טוב מחירים זולים ושיש לה את רוב המותגים הטובים ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-