עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by daniel_geva,

שלום לכולם, מעניין אותי כל מיני דברים הקשורים לסיאנס, איך עושים? האם זה אמיתי? אם יש כללי מפתח? מה הקשר בין סאינס לספר תורה? מתי אסור לעשות? האם יש מישהו שבאמת עשה על דוגרי? והאם זה נכון שאם עושים פעם אחת חייב לעשות כל שנה באותו תאריך ובאותה שעה?

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  2. Started by ep-120,

http://www.israghost.co.il/site.php?page=sians15.html

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  3. Started by fuck off,

http://warnet.ws/news/14103/ תראו מה הם עושים לנפלאות החיים... :'( אני בעד מתקפה גרעינית חד צדדית.

• 54 תגובות
    • 3k צפיות
  4. אני יודע שנשאר ממש מעט זמן עד הגיוס אבל אני שוקל לדחות, ממספר סיבות. בתיכון למדתי במגמת הנדסת תוכנה. הגיע אלי הביתה לפני כמה ימים מכתב שמציע לי להמשיך י"ג-י"ד בהנדסת תוכנה במקיף בעיר. האם מכתב בו אני אסביר ללשכת גיוס שאני שוקל להמשיך בלימודים יוכל לדחות את גיוסי? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. אנחנו עושים סיבוב מכוניות לסיום הלימודים, תנו רעיונות יצירתיים מה לעשות. תודה.

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. Started by aaviran,

מישהו יכול להביא לי אתרים עם טריקים של סיבוב מקלות, משהו בסגנון הזה: http://video.google.com/videoplay?docid=-8345516351921796770&q=ryan+wieber תודה מראש

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  7. Started by avicii962,

מישהו שמע על התפקיד בצבא סיג IT אני מתמיין לשם רוצה לדעת עם כדאי.. זה תפקיד שעושים יג על חשבון הצבא אחר כך עושים טירונות ואז כמה קורסים של תקשורת ודברים נוספים אחר כך מייעדים לך מסלול.. (שיכול להיות תקשורת, תמיכה , אבטחת מידע.. וכל מה שקשור לIT בהתאם ליכולות והרצון) זה מה שהבנתי בכל אופן מישהו שמע יכול להרחיב קצת?

• 18 תגובות
    • 25.4k צפיות
  8. Started by benor,

יש כאן מישהו שקצת מתמצה בתחום? מבין או יודע מה כדאי לקנות?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  9. יש כאן אנשים שניסו בעבר? ממולץ. איזה חנויות ממולצות יש בארץ?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by Dark Respect,

שלום יש לי סיגריות של KENT וכתוב עליהם "100's" וסיגריה אחרת שכתוב עליה "120" מה זה אומר?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by J0n1,

הבנתי שיש/שיהיה נגן MP3 שיסדר/מסדר את המוסיקה בצורה של גלקסיה, שכל כוכב זה מצב רוח (שמח,עצוב,קצבי,עייף וכו') וככה אפשר לשמוע מוסיקה בכל מצב רוח שיש לך בלי להתחיל ליצור פלייליסטים. מישהו מכיר משהו כזה למחשב? תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  12. היי, כמו הרבה אנשים, אני אוהב לסדר את השרוכים שלי בצורה כזו שלא תידרוש שריכה\קשירה שלהם כל פעם, אלא בצורה כזו בה רואים רק את השרוכים, בלי קשר. אני עושה את זה כמובן בנעליים בסגנון "סקייטרים" או איך שקוראים לזה. עד היום פשוט תמיד הוצאתי את הספידה, דחפתי את השרוכים בצורה מסודרת מתחתה והחזרתי אותה.ככה השרוכים לא הפריעו לו ולא נראה. היום קניתי נעליים שבהם הספידה דבוקה לנעל. השאלה שלי היא- איזה דרך טובה אתה מכירים לסדר בה את השרוכים כך שהם גם לא יראו וגם לא יציקו? תודה

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by judas_clown,

יש למישהו מושג איך אני מסתיר כבלים בחדר ? אני הולך לקבל טלוויזית LCD שאני תולה על קיר בחדר, שתתחבר לממיר כבלים ולמחשב יש לי מערכת 5.1 עם רמקולים שצריך לתלות בפינות החדר, והכבלים שלהם די שחורים עבים ובולטים (מערכת 5.1 למחשב) וכל הכבלים של המחשב (מתחבר לרמקולים, לטלוזיה, למסך שלו) איזה דרכים יש לכם ובכללי , להסתיר כבלים בחדר , שייראה אסתטי ולא כמו ביתו של איש העכביש ?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by solo53,

שלום לכולם מישהו מכיר אתר או לינקים להורדה רצוי ביותר לינקים (RS) של הסידרה 24 עונות ראשונות (ניראה כאילו היא נשכחה בכל תוכנות השיתוף) תודה

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by shloosh,

קיבלתי מכתב וטפסים למלא פרטים כדי שיקבעו לי סיווג בטחוני. עד עכשיו הייתי במיונים לצוות אוויר רק והגיוס שלי ב-23/7/06 הבנתי שיש דרגות של סיווג בטחוני,אמרו לי שלפי צבע המכתב שקיבלתי אפשר לדעת את הסיווג אם הוא גבוה או נמוך... זה נכון? או שרק אחרי שאני ממלא את הפרטים ושולח להם יודעים אם נמוך או גבוה..? מישהו אמר לי שרק בחמ"ן זה לפי צבעים קיצר הכל מבולגן ואשמח לקבל עזרה תודה!!

• 18 תגובות
    • 7k צפיות
  16. Started by a8560707,

אם אתה שולח הימור לפעמים על משחקים בכדורגל , בסכום נמוך של 10-20 , האם זה יכול להשפיע על סיווג ביטחוני ביחידה מסווגת ?

17. Started by My_Name,

לפי מה שידוע לי, סיווג ביטחוני תלוי (בין היתר) בארץ המוצא של ההורים. אז אם אבא שלי עלה לארץ מאיראן, יחד עם כל המשפחה שלו, ואין להם שם עוד קרובים (בכלל, שאלתי את סבתא שלי ), או מישהו שהם בקשר איתו. זה יכול לפגוע לי בסיווג הביטחוני ? עד כמה ??? תודה.

• 31 תגובות
    • 11.6k צפיות
  18. Started by אהלן וסהלן יחביבי,

אני מתקשה לענות על שאלון סיווג ביטחונים ,מן הסתם אני לא אפרת יותר מדיי ,אבל מי שעבר את הנושא יודע . איך לעזאזל הם מצפים ממני לדעתי חלק מהמידע ? אם יקרה מצב שבו אני לא יהיה מדויק או לא יענה על חלק מה שאלות בגלל חוסר ידע ,האם מצב שכזה יפגע בי בכל הנושא של האמינות? אם יקרה מצב שהם יגלו עליי מידע שאני בעצמי לא ידעתי עליו, הם זה יקרא כהסתרה של פרטים? תשמעו, ההורים שלי גרושים + עליתי לארץ, לכן חסרים לי המון פיסות מידע, וספק אם אני אוכל לענות על חצי מהשאלות בצורה מדוייקת, מה אני עושה ?

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by demonshlomo,

אני מעוניין לגשת לקורס הבא: http://ct.sivan.co.il/scripts/mgrqispi.dll?APPNAME=SIVANSITE&PRGNAME=CoursDeatails&ARGUMENTS=-N1473 ואני לא יודע אם אפשר לקבל נער בן 15 וחצי? ניסיתי להתקשר אבל נאבדתי בתוך מערכת הניווט הטלפונית שלהם.. מישהו יודע אם דבר כזה הוא אפשרי? יש למישהו מחשבות ונסיון עם המקום? טווח מחירים מישהו? תודה רבה. מתן.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by GOVNER_T.S.Y,

היה איזה סרט שהייתי ילד שהיו משדרים בתבל ואני כבר ניסיתי כל קומבינציה אפשרית על מנת למצוא את שם הסרט: אני אתאר את העלילה (למרות שאני זוכר אותה במעורפל) בתקווה שמישהו עם זיכרון טוב יזהה את הסרט ויוכל לעזור לי לזהות אותו! טוב ספויילרים, זה סרט שישמע מה זה דפוק, אבל הוא תכלס סרט מצחיק ומגניב ברמות: לא יודע איך זה מתגלגל לשם(נראה לי איזה התרסקות מטוס) ויש סינים באפריקה! הם נמצאים בתוך איזה שבט שם והסינים יודעים קונג פו. אחת הדמויות שם היא סיני שאבא שלו הוא מת ולסינים יש דרך להעיר מתים בתור זומבים כאלה. עכשיו הסיני מומיה הזה קופץ כמו קנגרו. מקווה שזה מצלצל למישהו פה פעמון כי אני מת לראות את הסרט הזה שוב! תודה מראש לכל העונים . g0v0s

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מיועד לנשים בלבד, כל מענה יעזור! למחקר בנושא דימוי גוף ופיברומיאלגיה, הנערך במכללה האקדמית ת"א-יפו בהנחיית פרופ' רונית אביצור-חמיאל, ד"ר שולמית גלר וד"ר סיגל לוי, דרושות מתנדבות מעל גיל 20. השתתפות במחקר דורשת מילוי שאלונים אינטרנטיים בלבד וכ-15 דקות מזמנך. הניסוי מתאים הן לנשים המאובחנות עם פיברומיאלגיה והן לאלה שלא. נשמח ונודה להתנדבותך! שמירה על פרטיותך מובטחת. למילוי השאלון, לחצו על הקישור: https://biusocialsciences.eu.qualtrics.com/.../SV... לפרטים נוספים: גילי רפנברג gilirafe@gmail.com יעל מן yaelman@mta.ac.il שרון סלע sharonsel@mta.ac.il

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  22. מידע כללי: שווי כולל: $53,392,200. שווי אדמה: $9,122,200. מיסי הארנונה לשנת 1998: $620,183. אורך רצועת החוף: כ200 מטר. שטח אדמה כולל כל המבנים: יותר מ22 קילומטר מרובעים! מס' חדרים: 7 חדרי שינה, 6 חדרי אירוח, 6 מטבחים, 24 חדרי שירותים. damn! http://www.usnews.com/usnews/tech/billgate/gates.htm

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by RTTW,

היי אנשים יש לי שאלה לכולם... יש לי ידידה מאוד טובה אנחנו מדברים בכייף אל הכל... ואחרי כמה חודשים שעברו היגעתי לסיטואציה שאני ניקשר אליה יותר פשוט כייף לי להיות איתה, לדבר איתה זה שהיא מתקשרת אליי, שולחת הודעות ואנחנו ניפגשים שישי נהנים משחקים מדברים והכל סבבה... היא בחורה מדהימה, משקיעה בלימודים לא אחת שמשעשנת לא שותה אלכוהול - אז שאני איתה אני לא מעשן מנסה שלא יותר נכון ושותה קצת... (לעומת זה עם חברים אני שותה את עצמי למוות ומעשן איתם בכמה שעות 2-3 קופסאות שזה תוספת לקופסה ביום שגם ככה הולכת... עכשיו בזמן האחון זה קצת מעיק לי שאני ניפגש איתה ואנחנו יושבים מדברים ואני מסתכל אלייה בעיניים לבחורה המדהימה הזאת ולא יכול פשוט להגיד לה שניקשרתי יותר... ואני זה שכבר עבר את ס…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום, היום התקשרתי למעסיקה שלי שהייתה לפני 3 חודשים בטענה שהיא חייבת לי 100 ש"ח (נכון שמדובר בכסף קטן אך זה עדיין כסף שיכול לשרת אותי ואני לא אוהב שמעסיקים חוסכים עליי). היא טענה שלא עניתי לטלפונים שלה ולא באתי לעבוד ביום שישי שהיה את כנס הגאדג'אטים 2009 בחודש אוגוסט (ביג בוקס ועוד...) בגני התערוכה בת"א. אני טענתי שלא אמרו לי לעבוד ביום שישי אלא רק ביום שבת וראשון. הקטע הוא ביום ראשון נשלח לי ס.מ.ס שעה לפני תחילת העבודה לא לעבוד ואני טענתי שמגיע לפחות שכר של חצי מהמשמרת על ביטול. הם טענו שהם מביאים על ביטול 50 ש"ח וגם כך אני לא באתי לכנס ביום שישי. שורה תחתונה: האם הם חייבים לי כסף על ביטול משמרת? והאם הייתה תערוכת הגאדג'טים ביום שישי?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.