עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. פשוט התגלגלתי מצחוק

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי בעיה עם אחת הרשתות הסלולאריות, כמה זמן לוקח לבית משפט לתביעות קטנות להגיע לתיק אם אגיש תביעה?

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  3. Started by Ovid,

שלום, יש לי עוד מעט את המבחני מיון לפרוייקטנטים (הנדסאי אלקטרוניקה) ,ורציתי לדעת אם יש פה מישהו שכבר עשה אותם ויודע איזה סוג של שאלות יש שם? מה ללמוד? על מה לעבור? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. כל יום שני אנחנו רואים כאן ביקורות שליליות(ובצדק), זה נראה לי רק הוגן שכאשר קיבלתי שירות כמו שצריך, זה ראוי לפרסום. רכשתי את המסך Samsung 2333T דרך אתר P-1000(ספק: גולדמיינד שופ = האתר P1000 עצמו). האתר הבטיח משלוח אקספרס עד הבית ביום למחרת אישור האשראי וכן אחריות לשלוש שנים על ידי חיון. סה"כ שילמתי 760 ש"ח(מחיר מצויין למסך הזה) ואכן הגיע שליח יום למחרת בשעות הערב והשאיר אצלי את המסך. לצערי לאחר כמה שעות עבודה שמתי לב לכמה נקודות שרופות ושריטות על הפאנל. ניסיתי לנגב עם המטלית שהגיעה עם המסך - לא עזר. פיקסלים שרופים - 100%. שלחתי מייל בנושא לחיון דרך האתר שלהם, אך לאחר שלושה ימים לא קיבלתי תשובה. אז פניתי במייל לאתר P-1000 שחזרו אליי יום למחרת. הנציגה אמרה לי ליצור קשר ע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by qwerty1987,

הזמנתי מוצרים שנשלחו דרך מסטופ בשווי של כ-250$. החבילה כבר אצלי ביד, חוייבתי בגין המשלוח, אך לא עבור מכס. האם זה אומר שהחבילה באורח פלא לא חוייבה במכס, או שאל לי להיות נאיבי, והחיוב יבוא בהמשך?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  6. PCBAY מחשבים פשטה את הרגל - וממשיכה למכור באתר http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000617012 ארגון אמון הציבור: החברה חדלה מלפעול, אינה מספקת מוצרים שהוזמנו ושולמו ואינה עונה לפניות צרכנים אפרת אהרוני 20/1/11 בארגון אמון הציבור מזהירים את הציבור מפני התנהלות מדאיגה של חברת PCBAY מחשבים, המפעילה אתר אינטרנט בכתובת www.pcbay.co.il לצד חנות בקריית מוצקין, אשר פשטה ככל הנראה את הרגל ואינה מספקת סחורה ללקוחותיה, מבלי שהפסיקה את הסחר באתר. המידע הראשוני בנושא הגיע לארגון הודות לערנותם של מנהלי אתר השוואת המחירים באינטרנט ZAP, אשר דיווח על מצבור תלונות צרכנים כנגד החברה. מבדיקה ותחקיר שערך ארגון אמון הציבור עולה כי לאחר שצרכנים רכשו מחשבים ומוצרים נלווים, החברה לא סיפ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אני כרגע משרת בשריון, משתחרר באוגוסט והתחלתי לחשוב קצת על האזרחות וחשבתי למה לא לחתום קבע בתור נהג קו, התנאים הם טובים סך הכול, אם זה הכסף או היציאות ומכמה שאלות ששאלתי במוצב (כרגע במכבים רעות) כמה נהגים וגם אחראי נהגים וכולם אמרו לי שזה משתלם כי אני לא חייב לחתום להרבה, מינימום חצי שנה שזה מתאים לי בול! וגם קל''ב שזה טוב. עכשיו השאלה שלי היא האם זה הקבע הכי טוב שאני יכול לקבל מבחינת כסף ותנאים. נ.ב. כמו שאתם מבינים אני עושה את זה כי אני ממש זקוק לכסף הזה כשאני משתחרר לכן לא לראות אותי בתור "תאוב בצע'' שרק מחפש איפה לדפוק את הצבא.

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by motogt,

השאלה שלי כזאת - עקבתי אחרי מחירי הנפט בעולם, בעיתונות כתוב שמחירי הנפט ירדו. http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3495444,00.html ע"פ הכתבה הנ"ל מחיר הנפט הוא 86 דולר לחבית אבל כשאני מסתכל על המדד https://www.theice.com/productguide/ProductDetails.shtml?specId=219 מחיר הנפט נמצא כבר ב97 דולר לחבית, מחיר לפתיחת המסחר של הוא מעל ל95 דולר לחבית. אז איך הגיעו ל86 דולר לחבית? מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by redti,

אם חייל נשפט וקיבל 10 ימי מחבוש ואין מקום בכלא אז הימים שהוא בבסיס נספרים לו או שלא ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Bardic,

אני לא בטוח שזה מתאים ב 100% לפורום הזהץ אם לא אז תעבירו בבקשה. בכמה ניתן למכור את השילוב הבא: מעבד E8400 לוח GA-EP45-DS3R קירור VENDETA 2 של OCZ זכרון 4 GB DDR2 800 כרטיס מסך ATI 4670 512 DDR4 כל החומרה עברה שימוש מועט ביותר ללא OC.

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by (G),

אחרי שנים שאני עוסק במקצוע SYS_ADMIN, חשבתי לעשות הסבה לתכנות. התוכלו להמליץ לי על שפה שמבוקשת בשוק היום ומקום עם שם טוב שניתן לקחת קורסים? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום יש לי איש קשר אחד בGMAIL שיש לו שתי כתובות מייל הוא מופיע אצלי בצט פעמיים כי הכנסתי את את שתי הכתובות תחת אותו השם .איך עושים שיופיע בצט רק אחד ומתי שהוא יהיה מחובר באחד מהם אז פשוט זה יופיע? תודה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by MatanFrenkel,

אני וההורים רוצים לטוס בקיץ (יולי/אוגוסט) ללונדון והייתי מעוניין בהמלצה למלון פשוט (לא חרא ולא משהו מפואר מדי) שיהיה קרוב לרכבת התחתית ו/או למרכז ואולי בכלל כדי לשכור שם רכב? יש רשיון. ועוד דבר שאישית הייתי רוצה לשאול בשבילי, יש משהו בסגנון הזה: http://www.mywaydrift.com/ בלונדון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ניסיתי ב ACE ובהום-סנטר, וגם בעוד כמה חנויות ליד כולל Toys-A-Rus... אבל, אין לאף אחד, לפחות לא בתקופה הזאת... מישהו יודע איפה אפשר למצוא דבר כזה בארץ?, באמאזון יש אבל הספק שלהם לא שולח לארץ... כרית אוויר מתנפחת, הגודל שאני צריך הוא כמו של מסך מחשב, 20-30 אינץ'... תודה לעוזרים מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בחצבה או בכל מקום אחר? http://www.il.dhamma.org אם כן, מה דעתכם על זה?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by Armageddon1,

ובכלל מקום בו אין קליטה טובה או בכלל ,יש דרך להגביר את הקליטה ככה שכן תהיה ? או שזה מקרה אבוד :'(

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by raiman1,

בפקולטה למדעי הטבע נערכו שתי מבחני. שלושת רבי מהסטודנטים עברו את המבחן הראשון . ידעו כי ההסתברות שתלמיד יעבור את המבחן השני בהינתן שהוא עבר את הראשון גדול פי 3 מההסתברות שהוא כבר את השני בהינתן שהוא לא עבר את המבחן הראשון. מה ההסתברות שתלמיד יעבוא את המבחן הראשון בהינתן שהוא עבר את השני?? תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by Jonnyboy,

http://cgi.ebay.com/100-SAMSUNG-IBM-FB-4GB-2RX4-PC2-5300F-Server-Memory-Ram-/180621672842?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0de4018a#ht_500wt_1156 זה רק זכרונות לסרבר, ועוד משומשים, של 4 GB, זה לא כזה מציאה, למה זה עולה כל כך הרבה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by raiman1,

סדרה מוגדרת ע"י כלל הנסיגה a1= 3/11 an+1=3an/(3-4an מגדירים סדרה נוספת bn=(3-7an)/an א) הוכח שהסדרה BN היא חשבונית ב) נתון: an=-3/25 מצא את סכום הסדרה bn. הצלחתי להוכיח את א. ההפרש הוא +4 אבל נתקעתי ב ב תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  20. Started by redead,

אתמול קניתי לעצמי סמסונג גלקסי אס ( מכשיר מדהים ) .. עכשיו ראיתי שכבל הטעינה שלו זה חיבור מיקרו USB וגם העכבר לוג'יטק שלי Performance MX נטען באמצעות כבל שמצד אחד הוא USB למחשב ומצד שניה מתחבר לעכבר מיקרו USB. עכשיו לפי כל הגיון בריא שבעולם זה מתאים ואני יכול לחבר את הכבל שמחבור למחשב לטלפון שלי . אני צודק נכון ?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
    • 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

מסובך? קל? קשה? שווה להביא את ה600 שקל להרכבה או שכדאי לחסוך ולהרכיב בעצמי?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Mr. Fridge,

יש לי מחשב נייד ‏Acer Aspire 5741G-434G64‎ ואני רוצה לעשות בו אינטרנט מכול מקום, אז המליצו לי על netstick, אז יש לי כמה שאלות על netstick מחברת פלאפון: 1. יש באתר שלהם כמה סוגים של netstick , איזה הכי טוב לקנות (לא משנה לי המחיר), אבל אני יכול לקנות רק מחברת פלאפון: http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/catalogue/.aspx?tab=0 אז איזה netstick הכי טוב לקנות? 2. האם באמת יהיה לי אינטרנט מכול מקום, האם מהירות הגלישה תהיה מהירה? 3 . האם כדאי לקנות את זה בכללי? מה החסרונות והיתרונות? 4 . אם יש לכם עוד משהו חשוב להגיד לי בנושא (כי אני באמת לא מבין בזה) בבקשה תגידו תודה.

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. תתחילו להמר לפני שיהיה מאוחר מידי

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  24. Started by ariel-ro,

אהלן, יש לי פה 4 סטיקים של DDR1 בנפח 512MB כל אחד, כולם במצב חדש. בכמה אפשר למכור כל סטיק? אריאל

• 2 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.