כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
האם המקלדת Illuminated Keyboard תגוייר ותכיל גם אותיות בעיברית או שמבאים אתה לארץ רק לשם קישוט המדפים ו"פוזה" של היבואן? מקווה ששאלתי בפורום הנכון, אם לא אז נא להעביר למקום המתאים.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת.. לא משנה לי אם יש משלוחים לארץ, אבל אם בחנות אין משלוחים לארץ -חשוב לי שיהיה משלוחים לארה"ב -כדי שאוכל להשתמש בשירות של MUSTOP. תודה רבה לעוזרים, עמית
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חחחח זה אומנם ישן, אבל נתקלתי בכתבה וזה פשוט ענק!! :lol: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2643095,00.html
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי חשבון בוואלה, ואני לא מצליח להעלות אליו תמונות! חשבתי בהתחלה שהתיק מלא מידי, למרות ששי לי רק 5MB או משהו כזה, אז פתחתי משתמש חדש, ועדיין אני לא יכול להעלות אליו תמונות :s07: יש הצעות?
-
- 13 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני היתי מודה אם תמליצן לי על חנויות מחשבים באזור השרון ורעננה בפרט, והיתי רוצה לקבל דעה על שמיר מחשבים ממי שמקיר אותם תודה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
האם יש לכם פרופיל ברשת הגדולה ביותר בעולם למקצוענים ? אם כן, תביאו את הלינק לפרופיל שלכם כדי שניצור קשרי קהילה וניעזר אחד בשני בעת הצורך. הוספה אחד של השני תורמת הן להכרתכם המקצועית ברשת והן לקשרים שאתם מקבלים בזכות הקשרים של החברים שלכם ברשת (חברים של חברים). אני אתחיל: http://il.linkedin.com/in/alexturovsky
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי יש למישהו את הפלאפון של סמסונג, מדגם "830" (אני שם את ה- 830 במרכאות כי אין כזה דגם לסמסונג.. זאת המצאה ישראלית טיפשית, ממש כמו "כרוכית"..), שניתן לראות בעמוד הזה ? כנראה שמדובר בדגם SPH-A500, אבל משום מה באתר של סמסונג כתוב שהוא 16 פולי.. מוזר... אם יש אותו למישהו, אני אשמח לשמוע חוות דעת בנוגע לאיכויות שלו, ובמיוחד בנוגע לגודל שלו (אחת מהסיבות המרכזיות שבגללן קשה לי להיפרד מה-Samsung 910 שלי...). 10x
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
זה כל הזמן אומר לי Sorry. Based on the information you have submitted to us, you are ineligible to register for YouTube.com אני ממלא הכל כמו שצריך וזה כל הזמן אומר לי את זה מה צריך לעשות בשביל לסדר את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני כבר מחפש אותו הרבה זמן אני לא זוכר כל כך את המילים שלו אמרו לי שקוראים לו i am a freek הוא יחסית שיר רגוע אבל הגיטרה חשמלית ניכנסת כמו ברקים כאלה בפזמון שיר רוק (אני יודע שלא נתתי פרטים אני מי שמכיר את השיר בטח ידע על מה אני מדבר)
-
- 12 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש ראיון עם קווין מיטניק, ועוד כמה שטויות - מומלץ ! אפשר עכשיו להוריד אותו גם דרך Bittorrent וגם בHTTP. למי שלא מכיר, זה כמה חברה מTECHTV עושים סרטונים כאלו עם כלמיני דברים שהם קצת shady כמו פריצות לכל מיני דברים ומיני social engineering זה דיי נחמד, הנה לינק www.thebroken.org
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שאתם הכי טובים בזה אז הראשון שרה אותו בחורה, קצב מאוד טוב ויש איזה קטע שהיא אומרת מש'ו כמו - The higher power of the revolusion. והשני שר אותו גבר ויש קטע בשיר שהוא ככה - .This is not Chicago, This is not New York אני מודה מאוד לעוזרים, מתן
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני ניגש מחר לתאוריה ראשונה אז רציתי לשאול כמה זמן בערך זה לוקח? ואם יש המלצות מסויימות על מה להתכונן עכשיו שאלה בלי קשר לתאוריה...מה עם החוק של זה שמותר רק 2 נוסעים עד גיל 20 או 21 בוטל בסוף או לא?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
על איזה חנות מהרשימה (שבקישור למטה) אתם ממליצים מהכרות שלכם אישית או של חברים.. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=803982 תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מישהו מכיר פורטלים או אתרים אמינים שמקבלים פידבקים והמלצות ע"י אנשים שטופלו אצל רופאי שיניים, או יכולים לתת המלצות לרופאים אדירים בארץ? אני פשוט נפלתי לכמה רופאי שיניים על הפנים ולא יודע איפה לחפש (גם בגוגל מצאתי כמה אבל נראה שזה המלצות לפי תשלום לאתר ) אני מוכן לנסוע אפילו עד אילת בשביל הרופא שיניים הטוב בארץ... אני כבר אובד עצות ומחפש כבר חודשים אני אשמח לכל תשובה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
-
תודה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני יכול לבקש משהו?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום, מצאתי אתר שמאפשר להכין סרטון פלאש על מסלול של טיול שביצעתי. www.netgallery.co.uk הבעיה היא שאני לא מצליח להרשם אליו. ניסיתי מס' פעמים והוא פשוט נתקע במהלך הניסיון. למייל אני מקבל "אישור הרשמה" בגיבריש ולכן לא מצליח לסיים את תהליך ההרשמה מישהו יכול לייעץ מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מה קורה כאשר ה-AI משיב תשובות שגויות או אפילו מסוכנות? אספנו עבורכם עשרה מקרים מדהימים בהם ה-AI של גוגל סיפק תשובות הזויות ומסוכנות במיוחדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, לפני ככמעט חודש מלוא לי 16 ויש לי אפשרות לעשות רישיון לטרקטור אני גר במושב אני מתאמן בקבוצה , יש לי 4 אימונים בשבוע. הנסיעה לאימונים האלה היא 20 דקות ולרוב יש לי בעיות עם ההסעות ההורים שלי העלו את האפשרות של קניית מיול העם למשהו יש מידע על זה? כמה עולה אחד כזה? אני יודע על החוק החדש, שאפשר לנסוע רק במושבים ובאמת אני נוסע/ ינסע (מקווה) רק במושבים ברגע שיהיה לי חיפשתי באינטרנט מידע על מיול אבל לא מצאתי כלום משהו יכול להסביר לי קצת, על מה, איך , איפה תודה רבה * אגב לא היה לי מושג לאיפה לשים את הדיון הזה לא מצאתי שום פורום אפשרי באינטרנט
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כשאני עושה פוסט חדש איך אני יכול להכניס תמונה מהמחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הגעתי לישורת האחרונה, כל נציג מנסה לשכנע אותי שהמכון שאותו הוא מייצג הוא הכי טוב וכו' אתם בטח מכירים. יואל גבע נפסל כבר בהתחלה ולא בגלל המחיר. ההתלבטות היא בין קידום (הכי יקר) ולבין היי קיו, סמארט ואנקורי שממנו קיבלתי הצעה ממש נמוכה רק בגלל מקום העבודה שלי (2500 ש"ח במקום 4280 שזהו הסכום שאותו משלם חייל משוחרר ללא ואוצ'ר). צריך תגובות,הצעות,חוות דעת לגבי כל מכון שרשמתי מבעלי ניסיון או כאלו ששמעו,מכירים,יודעים וכו'. בבקשה זה די דחוף אני צריך להחליט עד מחר.
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
זה הולך ככה וזה לא של פוינט סיסטרס Tonight's the night we're gonna make it happen Tonight we'll put all other things aside Give in this time and show me some affection We're goin' for those pleasures in the night I want to love you, feel you Wrap myself around you I want to squeeze you, please you I just can't get enough And if you move real slow I'll let it go I'm so excited, and I just can't hide it I'm about to lose control and I think I like it I'm so excited, and I just can't hide it And I know, I know, I know, I know I know I want you We shouldn't even think about tomorrow Sweet memories will last a long, long time We'll have a good time, baby, don't you worry And i…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי קוראים לי בר גינדי בן 17 מחולון רציתי לבקש את עזרתכם... השתתפתי לפני כחודשיים בהפקת אופנה בשיתוף של וואלה ZONE וקסטרו נבחרתי מבין אלפי מתמודדים כרגע ישנו סקר לקביעת ההפקה הטובה ביותר רציתי שתעזרו לי למנצח יכולות להיפתח דלתות למקומות מדהימים ומעניינים שאני רוצה להגיע אליהם... כמו כן אפשר להצביע גם בהודעת SMS עד 5 פעמים..."סטייל 4" ל3111 אשמח אם תעבירו את זה הלאה כמו שאתם מעבירים את הלינקים . תעזרו לחבר תודה אנשים הינה הלינק ... כנסו להצבעה ותצביעו לבר גינדי תודה -ההפקה שלי -עמוד ההצבעה :) :) :) :)
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-