כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
-
אני יכול לבקש משהו?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש לי לפטופ HP שכל הזמן מלוכלך כאילו הוא מושך אבק. יש דרך למנוע זאת? ואיך אפשר לנקות את המקלדת? מותר להשתמש בשואב אבק רגיל כדי לשאוב את הליכלוך? ויש דרך לנקות את המסך בלי לקנות את הערכה לניקוי LCD?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
http://splatt.paintball-guns.com/phpBB2/images/avatars/gallery/one/ רק תבחרו
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כרגיל.... כרגיל אני נהנה מהשירות הטלפוני של החנות הזו וכרגיל אני נהנה ממשלוח מהיר לאללללה(הזמנתי מוצר ותוך יום הוא אצלי...) בקיצור אני נהנה לקנות אצלם ולא בפעם הראשונה עוד מישהו חושב ככה?
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
למישהו יש את המפרט? האם ההצעה משתלמת? מישהו לקח אותה? תודה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום יש שיר משהו כזה Ilike the bird iwant to fly way ויש משהו ממש ממש ישן עם אחד שנראה כמו צ'ארלי צ'פלין והוא עולה כזה במדרגות זה הולך ככה: פה פי פה פה לפופ די גי טי טופ,זה באמת ישן ומי שמכיר הוא ענק!
-
- 11 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה ראוטר + מודם (במכשיר אחד) של חברת בזק. לסבתא שלי בבית אין אינטרנט אבל יש לה קו טלפון של בזק. השאלה שלי היא כזו: אם אני מחבר את הראוטר+ המודם לקו הטלפון, מצד אחד, ומהצד השני מחשב, אז יהיה לי אינטרנט בו?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
-
למי שמבין באמת ויודע... כמה אמור לעלות השכרת נמחשב נייד למשך שבוע? מה המחירים כיום? וממי אפשר להשיג את זה? אם מישהו מכיר מישהו או חברה שמשכירה מחשביים ניידים במחיר טוב ומשתלם זה נורא דחוףףף לי בבקשה בלי הוספת תגובה שטותית אלה להיות רציניים... תשאירו הודעות
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני מחפש משהו חינמי לחלוטין. זה אתר סטטי, קטן מאד. תודה מראש!.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מעונין לראות סרט שכרגע במצע הורדה בקאזה... מישהו יודע איך אוכל לראות אותו?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שירות א-ד-י-ר שגיליתי לאחרונה דרך האו"פ - סקירה קטנה ב http://www.pc-spot.co.il/community/viewtopic.php?t=3783
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני בחרתי נושא 4, מכתב תגובה לעמוס עוז. די התאכזבתי מהדעה שלו, אבל זה נתן לי מקום לשטוח את דעותי בהרחבה ונראה לי שהלך לי די טוב, מקווה לציון של 90-95 (מגן 86) וסופי 90 בערך. הבנתי שכמעט כולם (לפי המדגם אצלי בשכבה) בחרו את נושא 5 ורק חלק קטן בחרו את 4 (את 1,2,3,6 כמעט אף אחד לא בחר), נכון?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אנשים!!! מישהו יכול להסביר לי איך מזמינים דברים מן האתר הזה ואיך אפשר לשלם עם אני גר בישראל. נ.ב. עדיף שזה יהיה עם תמונות או עם הסברים מובנים מאוד כי אני ממש לא מבין בזה. בתודה מראש לכל העונים!!!
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
תקראו הכל לפני שתתחילו להגיד ( ותחיבו בתרד בנפרד בבקשה ממכם!!!! תודה) טוב אז ככה מכיוון שאין פורום מכירות אז החלטתי לפתוח תרד מכירות ( אני מקווה שהמנהלים לא יכעסו , ;D ) אנשים תקשיבו לחוקים של התרד ואל תעשו בעיות... טוב הסבר קצר , לפני שאתם סוגרים או מציפים ( בבקשה אל תפיצו )... זהו תרד של מכירות , אדם הרוצה למכור או מעוניין בקניית מוצר כל שהוא יכול לכתוב כן (אך ורק הודעה אחד!!! נא לא לחזור!!! שיהיה לכם ברור רק הודעה אחת!!!) שבוא תכתבו את שם המוצר חבר וכו ... דוגמא: .....AMD xp2500, ipod 20gb first generation אפשר להוסיף גם תמונה (רצוי כמה שיותר ברורה) מחיר (אבל לא חייב) ההודעת בקשר למכירה לא יכתבו בתרד!! נא לא לכתוב שום הערות בקשר לאדם שמוכר את המוצר ו גם בק…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום לכל חובבי המחשבים שהם גם מוסיקאים . בחופש האחרון נכנסתי לקטע של סינטיסייזרים, למדתי להשתמש ב YAMAHA CS1X. הוא בעקרון מיועד לטראנסים וDANCE, ולכן הוא לא בא בחשבון למרות שנורא כיף לנגן איתו. אני חבר בלהקת FUNK , ולכן אני זקוק לסינטי עם פאטצ'ים של האמונד ורודס, כדאי שיהיו לו פאט'צים "סניטיים" כי תמיד בא בחשבון האפשרות של פיוז'ן בין פאנק לאלקטרוניקה. ראיתי מספר סינטיים - NORD ELECTRO 2 - הבעיה היא שאין לי מושג איפה קונים אותו בארץ ROLAND JUNO D- זול מאוד אבל מעולה בשביל המשתמש המתחיל ROLAND SH201 - סינטי אנאלוגי זול ונחמד. מישהו יודע על עוד סינטיים זולים אבל טובים בשביל מה שאני צריך? שנה טובה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם המקלדת Illuminated Keyboard תגוייר ותכיל גם אותיות בעיברית או שמבאים אתה לארץ רק לשם קישוט המדפים ו"פוזה" של היבואן? מקווה ששאלתי בפורום הנכון, אם לא אז נא להעביר למקום המתאים.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
כרגע חיפשתי משהו בגוגל ופתאום ראיתי מסך שונה. ראיתי תמונות דומות באתרי חדשות גדולים אבל חשבתי שאלו זיופים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
תראו בד"כ אני לא אוהב את הז'אנר שהסרט משתייך אליו - שילוב פעולה ומדע בדיוני. התחלתי לראות את הסרט בבאסה כי כמו שאמרתי אני לא אוהב תסוג שלו וגם עוד לפני שצפיתי בו הבנתי שהוא בשחור לבן. בדיעבד, כל שניה מהסרט הייתה שווה - הסרט הוא לא רק שחור לבן רגיל כמו של סרטים ישנים הוא משלב הרבה גוונים של שחור לבן ואפור ומבליט עצמים כלשהם בצבעים לדוגמא דם הוא בצבע אדום או עיניים של דמות כלשהי בצבע האמיתי שלה ולא בשחור לבן. מדובר על עיר שקוראים לה אם זכרוני לא מטעה אותי BESIN CITY שיש בה את הצד השפל העיר שבה יש מקרי זוועה ורציחות. מסופר על כמה מקרים שם - 3 מקרי זוועה שנפתרים או לא נפתרים אבל לבסוף כל שלושתם מתקשרים אחד לשני בצורה כלשהי. תקציר: לי יש את הגרסא המורחבת - 2 חלקים של …
-
- 10 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
למה נועדה חיה זו?! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-