כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
-
כולנו ראינו את ה"פרסומת" שמופצת אבל עכשיו יש גם איומים - חברת בזק מאיימת על אותו בחור שיצר את הפרסומת באמצעות עורך דין. כל הכבוד בזק !!! מכתב האיומים http://www.shmul.com/bezeq/bezeq1.htm תגובת העורך דין http://www.shmul.com/bezeq/sommer1.htm ( יש שם גם את מספר הפקס של בזק - מי שרוצה לשלוח תגובות ) פשוט "נזק" בושה וחרפה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
כמו באופני ה BMX. לבטל את גלגול הפדלים לאחור.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איך אתם כותבים את מפרט המחשב שלכם בכל הודעה שאתם משאירים?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
לא יודע אם זה כל כך קשור לפה....אבל יש שאלה על גרפיקה... איך אני יכול לדעת אם יש זכויות יוצרים על תמונה מסויימת??
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היה איזה סירטון שמישהו צורח ואתה נבהל מזה... איך קוראים לזה? (מישהו מפחיד)
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כמה המס עליהם ?? אני יודע שאפשר להזמין חבילות שערכן הוא עד 50 דולר ללא מכס , אבל מה קרהו אם אני מזמין מעל 50 דולר ? מה האחוז של המס עליהם ?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים כמו hwzone לפלאפונים שיכולים לעזור לי בחיפוש ? אני בעיקרון מחפש פלא wifi במקסימום 250 דולר/ 1K שקל , ולא אכפת לי להזמין מחול
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
דן מזל טוב! דן אוהבים אותך! מזל טוב גבר ליום הולדת 16 ושתגיע ל-8800GTX חחח
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
סידרה מאוד מאוד נחמדה. מעניינת ומבדרת. ריאלטי ראשון מסוגו: בהשתתפות ילדים. מינינובה. Forty over-achieving kids are given free reign to create their own society in this new reality-based offering from CBS. Forty kids are given forty days free of adult supervision in an abandoned New Mexico town to build a new world. At the end of every episode, the kids have a town meeting. At the meeting the kids award one child a gold star worth $20,000. The finale will end with the biggest test, the biggest awards, and a special surprise. הייתי בהלם מהציון שרוב האנשים נתנו לתוכנית! אני ממש ממש אהבתי. כדאי לכם להוריד לצפות בפרק הראשון ולהחליט. http://www.tv.com/kid-nation/show/72860/summ…
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
היי אני הולך לקנות תכשיט מתנה בתקציב מוגדר, אני לא קונה הרבה תכשיטים, והייתי רוצה לקבל את התמורה הטובה ביותר למחיר. יש המלצות לחנויות באזור המרכז מאנשים שיותר מבינים בנושא? תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
יש כזה זמן באנגלית כמו I am going to eat .... אבל בעבר? או שפשוט איך אפשר לומר בעבר: הם התכוננו לאכל אותו (אני עושה סיכום על רובינזון קרוזון, הגעתי לקטע של הקניבלים)
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום! לאמא שלי של אתר אינטרנט, הוא עוד לא עלה, אבל עוד מעט עולה, דרך דפי זהב. רציתי לשאול האם זה אפשרי לעלות את האתר לדף הראשון של GOOGLE? שאם נגיד מחפשים מעצבי פנים, או עיצוב פנים, אז מופיע האתר שלה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אם אני מעוניין להזמין מקלדת מיוחדת שאין בארץ מאתר אמזון שעולה 70 דולר האם צריך לשלם מכס או כל משהו אחר חוץ מדמי המשלוח. אם למישהו תשובה בדוקה אני אודה לו...
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אהלן,אני חדש... בכל אופן אף פעם לא הבנתי כל כך תקשר בין מים לחיים. מה שהסבירו לי ביוסדו בזמנו(חח עכשיו אני ארק בתיכון) לא כל כך מסתדר לי ולא נשמע כל כך מציאותי... לכן פתחתי תשאכול,כדי לשאול מה הקשר בין מים לחיים?,ההסבר האמיתי לא זה שמסבירים ליילד בכתה ג'. Thnx
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
היי יש למישהו את הפלאפון של סמסונג, מדגם "830" (אני שם את ה- 830 במרכאות כי אין כזה דגם לסמסונג.. זאת המצאה ישראלית טיפשית, ממש כמו "כרוכית"..), שניתן לראות בעמוד הזה ? כנראה שמדובר בדגם SPH-A500, אבל משום מה באתר של סמסונג כתוב שהוא 16 פולי.. מוזר... אם יש אותו למישהו, אני אשמח לשמוע חוות דעת בנוגע לאיכויות שלו, ובמיוחד בנוגע לגודל שלו (אחת מהסיבות המרכזיות שבגללן קשה לי להיפרד מה-Samsung 910 שלי...). 10x
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בדיוק כמה ימים לפני ההופעה של אסף אבידן הלכה לי המצלמה הדיגיטלית ונשארתי רק עם ה-HD של סוני (לא שאני מתלונן עליה) פשוט נראה לי בעייתי טיפה להכניס אותה לבארבי מבחינת זה שהיא כביכול תתעד את האירוע ולא יתנו לי להכניס אותה. מישהו ניסה פעם להכניס מצלמת ווידיאו ממש קומפקטית כמו ה-HD של Sony (שהם באמת נורא קטנות יחסית לוידיאו ועוד HD)לבארבי ולא עשו לו בעיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה להוסיף תמונה לפרופיל שלי באתר הזה אבל אני לא יודעת איך, ראיתי שצריך לעלות תמונה לאתר אינטרנט, אבל אין לי מושג איך עושים את זה אשמח לעזרה מורן
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כדאי לקנות פג'ו 206 1.6 ליטר משנתונים04-05? איך האוטו מבחינת צריכת דלק? בבקשה לא להספים, רק אנשים שיש להם ניסיון אמיתי עם האוטו הזה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
אני יודע שרובכם לא "מתים" על התוכנית הזאת. אבל אני חייב לציין שהשנה יש מספר מועמדים מעולים שיכולים לנצח.... מי לדעתכם יקח?
-
- 14 תגובות
- 708 צפיות
-