עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by timac,

קיבלתי תרגיל בחשמל ולא כל כך הסתדרתי איתו: תרגיל: לשנאי שהספקו 100 קילו ואט מחובר צרגן במתח 100 וולט וצורך זרם של 100 אמפר במקדם הספק 0.8 הפסדי ברזל 1KW הפסדי נחושת 3KW בזרם הנתון חשב את: הספק הצרכן הספק כניסה נצילות תודה לכולם!!

2. Started by dj_horse,

שלום! אני מחפש כבר הרבה זמן גירסה לשיר שאני לא יודע איך קוראים לו אבל אם אני לא טועה יש לו גירסה עברית שניקראת "מאוהבת". אני מבקש שתעזרו לי למצוא את הגירסה הלועזית של הלחן משם השיר שכתבתי ולהגיד לי איך קוראים לגירסה הלועזית שלו. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by shechteron,

שלום אני תלמידה בעירוני ד'. המורה שלי ללשון שאלה את הכיתה שאלה שלא הצלחתי למצוא לה תשובה. רצית לדעת אם תהיו מוכנים לעזור לי... למה בבנין קל עתיד כאשר פ' הפועל היא גרונית התחילית מנוקדת בפתח...? כמו במילה יעסוק.. ה-י' הייתה אמורה להיות מנוקדת בחיריק כמו ביכתב אבל היא מנוקדת בפתח... המורה שלי אמרה שזה קשור גם קצת לערבית וזה לא בגלל הנמכת תנועה.. אם תוכלו לשלוח לי תשובה בהקדם אודה לכם מאוד!!

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  4. אהלן נתקעתי פה באיזה כמה שאלות לעבודה שלי בסוציולוגיה... 1. 4 חתונות ולוויה אחת, הסבר בקצרה במה הסרט עוסק.... 2. כיצד בלומר היה מסביר את המתרחש בסרט, עכשיו מי שראה את הסרט אני יסביר לכם מי היה בלומר ותדיגו לי איך הוא היה מסביר את זה כי לא ראיתי, בכל מקרה טענתו של בלומר היא שיחסי הגומלין הם למעשה השפעה הדדית בין בני אדם המושתתת על הגדרת מצב משותפת. 3. כיצד היה מסביר גופמן את המתרחש בטקס: אותו שאלה רק עם מר גופמן, שהוא טוען שבני אדם מתכננים באמצעות סמלים את הרושם שישאירו על אחרים, כדי שיוכלו להשליט את הגדרת המצב שלהם על המציאות, גופמן המשיל את האדם לשחקנים ואת העולם לבמה, וכשם הצלחתו של השחקן האמינות משחקו כך גם הצלחת האדם בחברה על ידי טיב משחקו. הוא טוען בקיצור שאדם ר…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  5. שירות א-ד-י-ר שגיליתי לאחרונה דרך האו"פ - סקירה קטנה ב http://www.pc-spot.co.il/community/viewtopic.php?t=3783

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by Milford Cubicle,

היי יש למישהו את הפלאפון של סמסונג, מדגם "830" (אני שם את ה- 830 במרכאות כי אין כזה דגם לסמסונג.. זאת המצאה ישראלית טיפשית, ממש כמו "כרוכית"..), שניתן לראות בעמוד הזה ? כנראה שמדובר בדגם SPH-A500, אבל משום מה באתר של סמסונג כתוב שהוא 16 פולי.. מוזר... אם יש אותו למישהו, אני אשמח לשמוע חוות דעת בנוגע לאיכויות שלו, ובמיוחד בנוגע לגודל שלו (אחת מהסיבות המרכזיות שבגללן קשה לי להיפרד מה-Samsung 910 שלי...). 10x

7. Started by kovacsi,

אם למישהו יש מקורות מידע בנוגע לפרט איפה אפשר לקנות בארץ , תוכנות , opensource התאמה ל win ו visual . מחירים , תחליפים . ובמיוחד ניסיון ביקורת והמלצות ... תודה אורי

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  8. http://csl.ath.cx/gf-lp/ כל הפרטים בפנים , ליחצו על הלינקים בחלק העליון של העמוד. יום שישי זה , ה28/3

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  9. טוב אני לא ידוע אם זה בדיוק תארד חוקי.. אבל אם לא אז אני ישנה אותו בהתאם. אז חבר שלי יכול להביא חומרה מחול דרך המפיצים בהרצות הברית. אבל הוא לא כל כך מבין בחומרה כמוני אז הוא שאל אותי מה כדי לו להביא כדי למכור בארץ (בכמויות קטנות של איזה 10 יחידות). זאת לא מכירה מה שאני עושה פה. זאת רק שאלה מה נראה לכם הכי כדי לו להביא? כאילו למה יש כרגע הכי הרבה שוק? אני אמרתי לו שיביא את הnvidia 6800GT כי יש הרבה אנשים שיקנו אותו. אני מבקש את הדעה שלכם מה כדי לו להביא? (על תגידו לי פה "אם אתה מביא את _____ אני קונה. תגידו רק למה נראה לכם יש הכי הרבה שוק בארץ)

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by בקהאם,

http://www.one.co.il/Cat/Articles/Article.aspx?id=76877&tableid=104 כנסו לדוגמא לכאן או לכל כתבת וידיאו שיש באתר ואחרי הכתבה מופיע משה פרימו ונותן תחזית לגבי ההימורים :pissed: אני ממשיך לקרוא את הכתבה ושומע את הכלב הזה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by Your-AsSaSsiN,

אז ככה, כפי שכולכם בטח יודעים ביום שישי הקרוב, ה-23.6 תתקים הבגרות בלשון לקראת הבגרות, יש לי שני נושאים שמדאיגים אותי: תצורת השם והבעה. אין לי מושג איך להבדיל בין שורש במשקל ובסיס + סופית ואשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי כיוון אני די חושש מהבעה שיהיה שם טקסט קשה שאני לא אוכל להתמודד איתו ולכן אשמח אם מישהו ייתן לי גם טיפים בהבעה.... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  12. אני מחפש אם אני לא טועה חנות בהרצליה שהיא היבואנית של DFI, אם למישהו יש אתר\טלפון\פרטים תודה!

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  13. אז תודה לכל מי שעוזר המדריך אינו ממש מובן לי זה מדריך לשידור דרך תוכנה בשם וירטואל דיג'י(3.1) אותה רכשתי לא מזמן Hi wrbrownline, It's actually all really simple to set up when you know how . Here's what you need to do: In order to stream your broadcast you need to download and install a DSP plugin that is compatible with VDJ. From what i've seen, VirtualDJ works with the Shoutcast DSP plugin (mp3) and the ICEcast DSP plugin (ogg). I use the Shoutcast pluggin, so for the purpose of this post i'm gonna refer you to all the Shoutcast goodies you need to broadcast your VDJ mixes succesfully. To download the Shoutcast DSP pluggin installer go here: http://www.shoutcast.com…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by [NOS],

?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by X-BLADE,

הנושאים : נגזרות,ומשפטים על נגזרות (לאגרנז' רול וכו') וכלל לופיטל. 1)מצא את הגבול של הפונקציה הבאה כאשר x שואף לאפס: x^2sin(1/x) ___________ sin(x) 2) שאלה ממש קשה - תהי f פונקציה מהקטע הפתוח שמ a עד אינסוף לR. היא גזירה בכל תחום הגדרתה, והגבול של פונקצית הנגזרת שלה כלומר של f', כאשר x שואף לאינסוף הוא L. צריך להוכיח ללא שימוש בכלל לופיטל כי הגבול של f חלקי x כאשר x שואף לאינסוף הוא גם L. יש גם רמז שאין לי מושג כיצד להשתמש בו: רשום את f/x כך: f(x)=f(x)-f(c)*(x-c) + f(c) ____ _________ ______ ____ x x-c x x ובחרו c מתאים כדי להתמש במשפט לגראנז'. 3) הוכחתי שלכל פונקציה השווה לפונקציה ההפוכה שלה קיימת נקודת שבת - נק' שבה f©=c. צריך למצוא פונקציה כזו, שיש לה נק' ש…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  16. האם היטלר באמת התאבד? מה הראיות לכך? מה שידוע לי זה שמקורבים להיטלר אמרו שהוא התאבד, מצאו גולגולת עם חור בראש וזכוכית מהציאניד והראייה השנייה זה שרופאת השיניים של היטלר אמרה שהשיניים שלו מתאימות (מקורבים = אנשים שעבדו תחתיו/נאצים בדעותיהם) שאלה שנייה: האם היפנים העתיקו את התרבות האירופאית שהצליחה באותה תקופה/התרבות הגרמנית/נאצית? מה שידוע לי שהם פשוט העתיקו כל מה שקורה במערב וככה הכניסו את המודרניזציה

17. Started by Ivan,

למה לא "לפתוח" את ה"אפשרויות נוספות" תמיד, כך שכל מגיב/כותב יראה שניתן לצרף תמונות/קבצים ישר בפורום במקום להשתמש באתרים אחרים עם פרסומות נוספות, זמן תגובה רע, רישום ועכשיו גם חלק מהם מצונזרים - אלהים יודע למה ומי צנזר. לא יותר הגיוני?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  18. המונדיאל מתקרב, ולפי מיטב הבנתי ערוץ 11 ישדר רק חלק מהמשחקים. איך אתם מתכוונים לראות את המשחקים ? דרכים מומלצות/אתרים מומלצים ?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by EyEOnE,

אהלן, האם ההטענה נאה בין 250 - 1000 ש"ח? האם אותו כרטיס אפשר להטעין מס' פעמים או שמטעינים פעם אחת הוא מתרוקן ונזרק לפח? כמה יעלה לי להמיר כסף משקלים לדולרים + ההטענה עצמה?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  20. האם יש לכם פרופיל ברשת הגדולה ביותר בעולם למקצוענים ? אם כן, תביאו את הלינק לפרופיל שלכם כדי שניצור קשרי קהילה וניעזר אחד בשני בעת הצורך. הוספה אחד של השני תורמת הן להכרתכם המקצועית ברשת והן לקשרים שאתם מקבלים בזכות הקשרים של החברים שלכם ברשת (חברים של חברים). אני אתחיל: http://il.linkedin.com/in/alexturovsky

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  21. קיבלתי היום וגם אתמול את המייל הבא, אבל זה נשמע לי ממש מוזר כי אני לא יודע מי השולח וגם זה מפנה לאתר אינטרנט-דבר שבד"כ מעיד על דואר זבל. Just a friendly reminder: aviv shared availability information with you last week. Click this link to see aviv's availability: http://app.timebridge.com/user/availability/NNUW7J1LiBn85T You can even bookmark the link for future use - it will save you time when you schedule with aviv. This is your last reminder. Please don't send me reminders

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by redead,

בקרוב אני יחליף את המחשב, אבל ישאר עם אותו המארז, עכישו בניגוד למצב העכשוי במחשב החדש יהיה רק כונן אחד במקום ה3 שיש כרגע , שאלתי היא אם יש למישהו איזה רעיונות לפנאלים יפים או פיצ'רים אחרים שאפשר להתקין במקום אחד הכוננים? או שפשוט לחסות את החורים עם המכסים השחורים וזהו? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by xTz,

מצטער לא מצאתי כותרת מתאימה יותר יש כל מיני אתרים כאלה עם תמונות מוכנות שמאפשרות לי "לגזור" את הפרצוף מהתמונה שלי ולשים בתמונה המוכנה,והתוצאה נראית ממש טבעי ויפה כאילו זה התמונה המקורית. מי שהבין יודע על מה אני מדבר אפשר דוגמאות לאתרים כאלה? תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  24. כמו שאתם רואים בתמונה יש 2 גגות הגג היותר נמוך זה הבית שלי והגג היותר גבוה זה של השכנים שצמודים אלי את הגג בנינו לפני שבועות אחדים והישתמשנו בקיר של השכנים שלי כמו שאתם רואים בתמונה השאלה שלי כזאת.. האם הם יכולים איכשהו לחייב אותי על זה מבחינה חוקית? יש איזה בעיה עם זה שהישתמשנו בקיר שלהם כדי לבנות את הגג? http://img229.imageshack.us/img229/7279/img0065x.jpg

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  25. מישהו מכיר אתרים כמו hwzone לפלאפונים שיכולים לעזור לי בחיפוש ? אני בעיקרון מחפש פלא wifi במקסימום 250 דולר/ 1K שקל , ולא אכפת לי להזמין מחול

• 3 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.