עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אם יורשע, יקבל בין 4 ל20 שנה!! יש לכם מושג איזה טיפש הבן אדם הזה?? תראו לאן הגיע ומה הוא עושה עם זה?!? הלוואי היה לי את הכשרון שלו שלתבזבז עכשיו ככה שחקן סופר סטאר הולך לזבל רק שלא יורשע

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by KOBRA CHOPER,

http://www.youtube.com/watch?v=RHyUYNyMtVY&search=SNIPER%20RIFLE תגידו מה זה ה SNIPER החזק ביותר שיש?

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  3. עשיתי היום ב-10 בבוקר טסט,מתי אמורות להגיע תוצאות פחות או יותר? אני כבר מתפס על הקירות פה.

• 23 תגובות
    • 30.4k צפיות
  4. האם זה גילוי אריות ???

• 73 תגובות
    • 7.6k צפיות
  5. פעם מישהו אמר לי שאפשר שישלחו לך משהו ושאתה תשלם עליו רק שזה מגיע אליך, הוא אמר לי שקוראים לזה גוביינא. אתמול שאלתי את אבא שלי מה זה גוביינא הוא אמר לי שזה שזה משלוח שהמקבל משלם עליו ולא השולח. השאלה אם אני משלם על זה רק שזה מגיע אליי כי להורים שלי יש בעיה עם משלוחים ולתת כרטיס אשראי וזה, ואני רוצה לקנות משהו שיש אותו רק בנועה אז בבקשה בבקשה תענו ! תודה רבה ! היתקשרתי אליהם, אפשר !!!!!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by mgm90210,

אם אני רוצה לשלוח מייל שעל המייל עצמו ולא כקובץ נפרד תהיה גזירה של דף מ-pdf איך אני עושה זאת

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  7. שלום , אני מחפש סידרה שהייתה פעם עם אליקופטר כזה שהיה הופך צורה כזה מאליקופטר רגיל לאחד עם תותחים , אני זוכר שהיה בתוכנית דמות של איש אחד מבוגר עם שיער לבן ותמיד עם כובע . שודר בימים עברו ב AXN ז''ל . תודה מצאתי : Airwolf intro new

8. Started by TOMY-BOY,

שלום לכול חברי הפורום, ברצוני להגיע לבסיס תל נוף כידי להתחיל את הפרוייקט ההנדסאי שלי. אני מגיע מחיפה ואין לי מושג אך אפשר להגיע לבסיס הנ"ל. בתודה, תומי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ixslashix,

היי, אני רוצה לחלוק איתכם חוויה, לפני כמה ימים החלטתי שאני רוצה יותר זיכרון בPSP שלי, נכנסתי לזאפ, מצאתי כרטיס של סוני 8GB וביצעתי את ההזמנה, התגובות על החנות היו סבבה ברוב המקרים. http://www.think3g.com/productspec.asp?id=1424 המשלוח הגיע מהר (יומיים) שאני לא כל כך מתלהב מזה (בכל זאת זה בארץ ודואר רשום) אבל זה נחמד, אני לקחתי את המעטפה מהדואר, פתחתי אותה וכבר יש סימן ראשון שמשהו מסריח, האריזה הייתה פתוחה ומקובצ'צ'ת מעט ללא פצפצים להגנה חלילה. בהתחלה אמרתי סבבה בראש, לא קניתי אריזה אלא מה שבתוך, הוצאתי את הכרטיס מהאריזה, בדקתי אותי שהוא לא ניזוק וחיברתי לPSP, התחלתי להעביר דברים, מווזיקה סרט וכמה משחקים. להפתעתי חלק מהמוזיקה לא הופיע לי במכשיר כך גם חלק מהמשחקים, …

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  10. תהנו, אשמח לתגובות

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  11. היי, אני חייב להתחיל ללמוד ולתרגל מתמטיקה ויש לי בעיה לא קטנה של סדר וארגון בעובדה עם דף ועט. זה מאט לי את קצב העבודה, קוטע לי את חוט המחשבה וגורם לי לטעיות ובלבולים מיותרים בהחלט. בלי קשר, כל דבר שאני עושה אותו בעזרת מקלדת ועכבר אני פשוט מצליח לעשות טוב ובאופן יעיל ומהיר יותר משמעותית :EmojiSmiley-51: ברור לי שאני חייב לשפר את המצב שלי כי בסופו של דבר המבחן יהיה על גבי דף, אך בכל זאת כרגע אני בלחץ מטורף של זמן. לכן חשבתי לבטל את הפאקטור הזה ולהתמקד נטו בחומר עצמו וטכניקת עבודה לפתרון. מחפש מעיין תוכנה למחשב עבור מתמטיקה שפשוט תחליף לי את המחברת המשובצת. אני רק מדגיש שאני לא מחפש מחשבון ממשואות שיגלה לי את התשובה ויציג את הדרך (למעשה יעשה בשבילי א…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Crash5,

מישהו מכיר אתר טוב שניתן לשלוח דרכו כרטיסי ברכה לראש השנה? עדיף שיהיה גם עם מנגינה. תודה וחג שמח :dance:

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  13. לא ממש יודע איזה גאנר זה, וגם לא כזה משנה לי, אני ממש אוהב תקבוצה הזאת Aura - the source of trance השיר זה Himalaya תנסו, lemme know מה אתם חושבים, יש עוד המון טראקים טובים שלהם, הם לא ממש מוכרים.. יש פה עוד חבר'ה שמכירים אותם? אגב, לא צריך ללכת לדארק סייד של הרשת כדי להשיג את הטראק, AURA מציעים אותו ועוד רבים בחינם באתר בית שלהם http://www.auratrance.com/ לא עובד עם פירפוקס לצערי :\

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  14. Started by Fkl0ster,

;D

15. Started by Delapro,

כשאני מוריד קבצים מראפידשייר (COM), המהירות המירבית שהקובץ יורד לי היא 125KB\S שזה יוצא מהירות של 1 מגהביט. הבעיה היא שיש לי חיבור של 1.5 מגהביט, כלומר מהירות ההורדה היא רק 2/3 ממהירות המקסימלית. לא משנה איזה קובץ ניסיתי, איזה שרת ניסיתי תמיד על 125KB\S. אצל חבר שלי שיש לו 3 מגה הוא מוריד על 385KB\S~ זה בערך המקסימום שלו ויש לו אוות חיבור כמו שלי (נטויז'יון+HOT). האם מישהו אם חיבור דומה נתקל בתופעה או אולי יודע איך לתקן אותה ? נ.ב. המהירות לא מוגבלת ע"י התוכנה כלשהי במחשב. הורדה של רבצים אחרית מהרשת מאתרים מהירים היא על 195KB\S.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום כולם! כל שנה אני נתקל באותה בעיה מוסרית, אני בן אדם מאוד ציוני ולקראת כל יום עצמאות כל פעם שאני נוסע ברכב שלי ואני רואה את הדיגלונים האלה שמתחברים לחלונות על הכביש אני פשוט חייב לעצור ולהרים את הדגל, זה פשוט לא נראה לי הגיוני שדורסים אותו שוב ושוב... עכשיו אני תמיד שואל את עצמי, אם לדברי דת (להבדיל אלף הבדלות כן?), יש גניזה מה יש לסמלי מדינה? מה קורה אם נניח יש לי דגל שתליתי והוא התבלה? או בן אדם כמוני שאחרי יום העצמאות התא מטען שלו נראה כמו תא מטען של אנטי ישראלי? לזרוק את הדגלים לזבל פשוט לא נראה לי הגיוני! מה הדרך להתמודד עם סמלי מדינה שנשחקו\התבלו?

• 35 תגובות
    • 11.9k צפיות
  17. שלום. אני פותח את הת'רד הזה כיוון שזה יום חם מאוד. נגיד ויש לי הארדיסק עם דברים חשובים מאוד (!!!) עליו, אז מה יהיה עדיף לו? 1) דלוק אבל מתחתיו פועל מאוורר 120מ''מ (הוא פועל ומייצר חום אבל גם מקורר). 2) כבוי, בתוך קופסת קרטון (כבוי, לא מייצר חום אבל גם לא מקורר). אלו שני המצבים שבהם אני משתמש בהארדיסק (בקרוב הוא ייכנס לקופסא חיצונית עם מאוורר אבל אני מניח שזה לא משנה כי זה כמו מצב 2, אבל אם רוצים להדליק המאורר שבקופסא חייבים גם את ההארדיסק). שני המצבים הם בטמפ' החדר+- (לפעמים חם) בקיץ, בחדר מוצל. פתחתי את זה בכללי כי מבחינתי זה מתייחס לכל רכיב חומרה כלשהו, לא רק הארדיסק. תודה מראש ומקווה שהבנתם

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  18. Started by 00000,

עד כמה שזה שטותי, אני נשפכתי מצחוק

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by BedB0y,

איפה אתם עשיתם? מה אתם ממליצים?

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by 1nstall,

היי ניסיתי אתמול לשמוע כמה שירים של Lp (קצת באיחור... :-\) וממש אהבתי, אז הורדתי את האלבומים Meteora Collision Course Hybrid Theory אם יש לכם המלצות לעוד אלבומים שלהם (אני בטוח שיש...) אז תכתבו פה מה כדאי לשמוע... תודה מראש Install

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Ollie,

http://youtu.be/Z0TmcjK0rns

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by SilverCivic,

אהלן חברה. אני לא ממש מתעסק בקטע של יו גי הו ובכללי לא מתעסק עם קלפים וכדומה... אך לפני כמה ימים חבר שלי נתן לי חפיסה מלאה במתנה (לא גנוב לא לדאוג). הבנתי שקלפים כאלו יכולים להיות שווים הרבה כסף לכן אני שואל אותכם המומחים , האם יש איזשהו אתר שאני יכול לבדוק את שווי הקלפים? כלומר להריץ חיפוש על שם הקלף ולמצוא את שיווי +- תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. באילו תוכנות מחשב משתמשים בקורסים השונים? אשמח לדעת ע"מ לדעת איזה מחשב נייד לרכוש. תודה

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  24. אני לא בטוח אם זה לכאן או מדע וטכנולוגיה אבל שיהיה. 105,000 רגל וממשיך עד 120 אאל"ט, תראו, זה פשוט מעניין.

25. Started by alexta-z,

שלום וצהריים טובים יש ילדה בכיתתי שהיום בשיעור חינוך נגנב לה הפלאפון , חבר שלי היה עד לגניבה אבל לא מוכן להלשין על הבחור שלקח לה , הילדה מאשימה אותי ומאיימת עליי שהיא תלך למשטרה ! מה אני צריך לעשות ? חשבתי לתבוע את הילדה על הוצאת דיבה , האשמות סרק ואפלייה . האם יש לי עילה לתביעה ? תודה, נ.ב - תוכלו לענות לי מהר :-\

• 51 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים