עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מעניין לשמוע כמה תחמנים אנחנו..

• 65 תגובות
    • 5.9k צפיות
  2. Started by benor,

היו אינספור דיונים על שיטות גילוח ודרכי גילוח. אני לא חושב שהיה דיון על גילוח קלאסי של פעם. למישהו יצא לנסות? http://en.wikipedia.org/wiki/Safety_razor דיון בנושא: http://forum.bgu.co.il/index.php?showtopic=117671 העלות הנמוכה של הסכינים מושכת מאוד. http://www.westcoastshaving.com/Merkur-Double-Edge-Razor-Blades-50-Blades_p_25.html לדוג': 50 סכינים בעלות של 1 - 3 עבור סכין אחד. במקום 9-11 ש"ח ל- Gilette/Schick.

• 20 תגובות
    • 5.9k צפיות
  3. כמובן, מדובר באייקון הבא: עריכה: נמקו תשובותיכם, ואימרו לאיזה סיוטאציות הייתם או הייתן משתמשים או משתמשות בו.

4. עלמנת לבדוק את העבודות שעלי להגיש במסגרת הקורס מערכות ספרתיות שאני לוקח בפתוחה. תודה.

• 2 תגובות
    • 5.9k צפיות
  5. Started by Burned,

אז מחר יש לי גיבוש חובלים והבנתי שצריך להרצות על איזה נושא שאני בוחר במשך 10 דקות.. לא עולים לי נושאים לראש, מישהו יכול לעזור לי למצוא נושאים שקל לדבר עליהם?

• 3 תגובות
    • 5.9k צפיות
  6. Started by huber,

איך קוראים לאמא של מחבל? שהידישע ממה (מבוטא כמו איידשע ממה - וזה נשמע הרבה יותר טוב שזה מבוטא בקול רם). ד"א - אמרו שילדים של אחרים של אחרים זה כמו נאד. אתה נהנה רק משלך...

• 47 תגובות
    • 5.9k צפיות
  7. אני מעוניין לקבל מהאדם עדכונים שוטפים אבל לא מעוניין שהוא יתייג אותו. אפשר לעשות דבר כזה? לחסום רק תיוג?

• 9 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. Started by onn_the_vy,

איך להרוג צלופח? דני הקטן היה בן 7 וכמו שאר הילדים היה מאד סקרן. הוא שמע הרבה מילדים אחרים על חיזור ולא הבין איך זה נעשה. יום אחד הוא שאל את אמא שלו את השאלה והיא לא ידעה להסביר, במקום להסביר לו את העניין, היא ייעצה לו להתחבא מאחורי הוילון לילה אחד ולהציץ לאחותו הגדולה והחבר שלה ולראות מה זה חיזור. ככה הוא עשה ולמחרת בבוקר הוא תאר את הכל לאמא שלו: " אחותי והחבר שלה ישבו ודיברו קצת, אחר כך הוא כבה כמעט את כל האורות, התחיל לחבק ולנשק אותה, אני חושב שהיא התחילה להרגיש רע כי הפנים שלה קיבלו הבעה משונה. גם הוא הבין שהיא מרגישה לא טוב כי הוא הכניס את היד שלו מתחת לחולצה שלה כמו שהרופא עושה. אבל הוא לא כל כך טוב כמו הרופא, כי כנראה שהייתה לו בעייה למצוא את הלב והוא ממש חיפש במרץ…

• 16 תגובות
    • 5.9k צפיות
  9. זו כבר נהייתה תופעה שבכל משחק כודרגל חייבים כמה אוהדים(מאות) לקבל מכות ולהזרק מחוץ לאיצטדיון, ומה נעשה בנידון ? שום דבר ! אתמול שברו לאוהד-ת את הרגל והרבה אוהדים קיבלו מכות וכו'..מה נסגר עם המשטרה שרק באה לאוהדים בטענות ?? http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=17686〈=he

• 72 תגובות
    • 5.9k צפיות
  10. Started by House M.D.,

שלום, לפני כשבועיים הזמנתי חבילה מארה"ב, מספר המעקב שלה היה כזה : LJxxxxxxxxUS . החבילה הגיעה אלי אתמול. מה שמוזר הוא שבאתר USPS הסטטוס של החבילה עדיין "התקבל למשלוח בסניף הדואר בניו יורק" ובדואר ישראל אין לה זכר. האם זה קשור למספר המעקב? כי הזמנתי עוד חבילה והפעם המספר שלה הוא CQxxxxxxxxUS . האם זו חבילה מסוג שונה שיהיה אפשר לעקוב אחריה? והאם מישהו נתקל בבעיה כזו שהמספר מעקב לא עבד בארץ?

• 8 תגובות
    • 5.9k צפיות
  11. http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/459/454.html OMG, כמה דפוק בנאדם יכול להיות...

• 63 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. Started by Kurt,

טוב לא ידעתי איפה לפרסם את זה אבל כיוון שאין עדיין פורום בסימן על טבעי בHW אז שייכתי את זה לכללי. אז ככה, אתמול (24.11) היה עוד יום רגיל כאשר קמתי לבית הספר לעוד יום שגרתי. כך הזמן עבר ובין בדיחה אחת לשנייה ויום משעשע למדי, הגיע שיעור אנליזה. ישבתי ליד חבר טוב שלי ובאמצע השיעור פתאום קיבלתי שיחה מחבר ב', שהודיע לי ללא כל הכנה מוקדמת, שאביו של חבר ג' נפטר לפני כשעה בבית החולים כתוצאה מסרטן הריאות. המאורע עצמו כמובן שזיעזע אותי , במחשבה על החבר שכעת לא מעכל את הבשורה, אך לא הפתיע כיוון היה זהו רק עניין של זמן שכן אביו סבל במשך השנה האחרונה במחלות שונות הקשורות לכמות העשן שצרך ובילה יותר זמן בבית החולים מאשר בבית. באותה שיחה, חבר ב' ביקש ממני לצאת לשער בית הספר ולהביא איתי א…

• 55 תגובות
    • 5.9k צפיות
  13. Started by ConRoe X Fire,

http://mingle2.com/cadaver-calculator שלי: 4950$.

• 88 תגובות
    • 5.9k צפיות
  14. אני מאוד מאוד מבולבל לגבי השירות הצבאי שיהיה לי,אין לי מושג מה לעשות,אולי פה יעזרו לי. פרסמתי פה בעבר לא מעט ט'ארדים,החל מזה שנכנסתי לכלא בבקו'ם,על זה שרציתי להיות עובר רס'ר,לעשות יומיות,לעבוד בין לבין לעזור להורים,וכל מיני דברים כאלה ואחרים. יש לי ת'ש 3,קצת בעיות בבית,אני מאמין שאני יכול לעלות את הת'ש שלי לת'ש 5 ולצאת בכלל מחייל המשטרה הצבאית,אבל אני יספר קודם את מה שהולך פחות או יותר. שיבצו אותי להיות מד'כ,בהתחלה הייתי מאוד עצבני לגבי השיבוץ הזה,לא שרציתי בכלל משהו אחר,העדפתי את האמת להיות בשיטור לעשות 11-3 עם המון אפטרים שיש לי ת'ש 3,אבל ניחא נתנו לי מד'כ שלטענת המפקדים זה תפקיד הרבה יותר ''איכותי'',האירוניה פה היא שבטירונות הייתי ממש ממש גרוע!,היינו במחלקה 52 חיילי…

• 12 תגובות
    • 5.9k צפיות
  15. מישהו יכול לומר לי את הסדר של טרילוגית מלחמת הכוכבים? אם אני לא טועה יש את: אימת הפאנטום - The Phantom Menace מתקפת המשובטים - Attack of the Clones תקווה חדשה - A New Hope שובו של הג'די - Return Of The Jedi האימפרייה מכה שנית - The Empire Strikes Back נקמת הסית' - Revenge of the Sith ועוד שאלה, מה ההבדל בין הגרסאות הרגילות למחודשות?

• 41 תגובות
    • 5.9k צפיות
  16. לפני כמה ימים ראיתי בעיתון כתבה על ההתמכרות החדשה של ארה"ב - הסייבר סם. השם שלו זה i-Doser, וזאת תוכנה כזאת שיש לך קבצי שמע כאלה והיא מנגנת אותם. כששומעים אותם זה אמור לעשות איזו השפעה על המוח שתגרום לו להרגיש רגשות ותחושות מסויימות. איך זה עובד? לפי מחקר שהתבצע בנושא, ראו שהמוח משדר כל הזמן גלים החוצה. אז ניסו לעשות אותו דבר הפוך - להשמיע את הרעש הסטטי הזה (קולות מוזרים כאלה), ורצו ושהמוח יתרגם את זה לתחושות. לעוד מיעד ברברית בנושא (והורדת קבצי שמע מיוחדים לתוכנה) כנסו לכאן: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=887663 ניסיתם את זה?? נראה לכם בכלל הגיוני??

• 21 תגובות
    • 5.9k צפיות
  17. יש לי פצע כזה בין שתי טוחנות, וזה התנפח ושאני סוגר את הפה כדי לאכול/לדבר זה מחמיר, וזה כאבי תופת יש אפשרות לרפא את זה? אחותי הביאה לי איזו מדבקה שהיא עוד מעט תצא למכירה, זה כמו כדור מחומרים הומופאתים שמדביקים על הפצע וזה שומר על סביבה סטרילית ואמור לרפא אותו, אבל זאת חרטא אחת גדולה יש הצעות?

• 32 תגובות
    • 5.9k צפיות
  18. Started by guysevi,

היי לא יודע אם זה מתאים בדיוק לפה אבל זה מתקשר למשחקים ואם לא אז נא להעביר לפורום המתאים וגם לא מצאתי נושא אחר שדיברו על זה בכל אופן נתקלתי באתר הבא : http://www.only4gamers.com/ ובו מציעים לך לשלם 40$~ ולקבל משחקים שטרם יצאו לשוק ולבדוק אותם עבור החברות השונות ולמלא חוות דעת על המשחק והשכר הוא בין 10$-80$ לשעה . האם הדבר הזה שווה משהו ?או שהכל בלבול שכל אחד גדול והם רק רוצים את הכסף שלך כמו בשאר העבודות הללו של מילוי סקרים וכאלה ? או שבודקי משחקים אמיתיים הם בעלי תואר ומועסקים ע"י חברות שמפתחות משחקים בעצמן משמע לעבוד בחו"ל ומצריך לימודי תואר או משהו כזה ?

• 3 תגובות
    • 5.9k צפיות
  19. בא נראה אם באמת הרוב הם סלקום או כמו שאני חושב... אורנג'.. לדעתי סקר מעניין!

• 64 תגובות
    • 5.9k צפיות
  20. בזמן האחרון אני כל הזמן חושב שהמתנה הכי גדולה שאפשר לקבל בחיים היא הידיעה שיש חיים אחרי המוות (אלא אם כן אתה הולך לגיהנום חח וגם אז זה נשמע לי איכשהוא עדיף מאשר שלא יהיה כלום ופשוט תחדל להתקיים).מה אתם חושבים,יש חיים אחר המוות? גן-עדן וגיהנום?,גלגול נשמות?. אני מאמין באלוהים,אבל השקעתי קצת מחשבה בנושא,וגוף האדם הוא סוג של 'מכונה' ככה שכל החושים שלנו וכל מה שאנחנו מרגישים,מתורגם בעצם מהמוח.אנחנו חווים את העולם בעזרת המוח,וכאשר האדם מת,כלומר המוח מספיק לפעול הכול מפסיק...לא מובן לי מה תפקיד ה'נשמה' בגוף,כי הרי מה שמגדירים אותו נשמה,זה בעצם שוב פעם מה שנעשה אצלנו במוח,כל הרגשות והמחשבות,קשה לי לחשוב שיש דבר כזה נשמה,אני מקווה שאני טועה.. אז נכון שהאדם כל כך מפותח והכול 'נראה…

• 81 תגובות
    • 5.9k צפיות
  21. Started by rk666,

סקר באיזה איזור אתם גרים ובאיזו עיר, תכתבו בתגובות אני בכפר סבא.

• 70 תגובות
    • 5.9k צפיות
  22. Started by orel176,

1.תסתכלו על מרכז התמונה(ב +) 2.אתם תראו שהנקודה הבלתי נראית נהפכת ירוקה 3.אם תמשיכו להסתכל תראו שכל הנקודות נעלמות תהנו

• 40 תגובות
    • 5.9k צפיות
  23. שלום לכולם! לפני כשנה וחצי רכשתי "כסא מנהלים" כאלה שמוכרים באתרי מכירות פומביות ב- 300 ש"ח. כמובן שהכסא נשבר משימוש רגיל לגמרי.ועכשיו אני בחיפושים אחרי חנות שמוכרת כסאות טובים במחירים שפויים.(באזור המרכז). אם ישנו אתר אינטרנט אני אשמח ללינק! תודה ויום טוב! נועם

• 31 תגובות
    • 5.9k צפיות
  24. Started by qwerty1987,

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4368038,00.html אמנם אינני נוהג לבקר בהם, אך אני מנסה להבין נקודה עקרונית (בהנחה ומה שמסופר בכתבה אכן נכון) - בכספי המיסים והארנונה שאני משלם, המדינה מוצאת לנכון לבנות בין היתר בתי כנסת. לתומי חשבתי, שאם ברצונו של אדם כלשהו לבוא לבית כנסת להתפלל - הוא יכול לעשות זאת על בסיס מקום פנוי. מהכתבה אני מקבל את הרושם שבבתי כנסת מסוימים מקובל לשלם עבור מקום ישיבה שמור. מישהו יודע האם מדובר במשהו ממוסד, או כמו שאני חושב, יוזמה מקומית של האחראים לעשות כסף שחור מהצד?

• 55 תגובות
    • 5.8k צפיות
  25. מחר אני נוסע עם חברים שלי לאילת לסוף שבוע. רציתי לדעת אם אתם מכירים מקומות בילוי איכותיים (לא משנה מה) שיש בהם כמה שפחות ערסים. בעיקרון חשבנו על בארים\מועדונים כאלה. אמרו לי שה Monkeys (פאב\באר) בטיילת הוא מקום די סבבה בלי ערסים. אתם יכולים לאשר? תודה!

• 23 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים