עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by JohnnyBravo,

http://englishrussia.com/index.php/2009/09/24/the-real-stalker-2/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by OutRaGe,

היי אני צריך להיות מחר בחר"פ צריפין(אמור להיות ליד שער ירושלים) ב-11 כל הקווים שאני מוצא עובדים רק מוקדם בבוקר- 7:30-8:30..יש מצב שמישהו מכיר אלטרניטיבה ? אני מגיע מפתח תקווה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. לא אפרט יותר מדי מי החברה הספציפית ומה הבעיות שהיא עשתה לי. השאלה שלי היא, איפה אפשר להתלונן בצורה כזאת שבאמת יתייחסו אלי ויתנו לי את השירות והפיצוי המגיע לי? בינתיים רק מפרפרים ומחרטטים אותי. יש למשל את אתר tluna.co.il אבל אני לא סגור עד כמה מתייחסים שם.. תודה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by haifaboy,

מישהו הבין מה הולך שם ?? למה יש לי הרגשה השינוי שהם עשו יעלה ללקוח יותר ??

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  5. אני רוצה להזמין מצלמת וידאו+כרטיס זיכרון+סוללה נוספת מאמזון ארה"ב. כל החבילה תעלה כ330$... שמעתי על מצלמות אין מכס אלא רק מע"מ...האם זה נכון? והאם הם עושים משלוחים ליראלי (שמעתי שלא אבל אולי זה השתנה). בהנחה שיש לי כתובת של חבר בארה"ב עם איזה חברה הכי זול לשלוח את זה לארץ? והאם בכלל כל הרעיון הזה הוא ריאלי? תודה מראש דימה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  6. אמריקקי יליד 1993 נותן בראש בליגה של הגדולים. מבין המעטים שהצליחו להחזיר אותי לימים היפים של האלקטרונית מסוף שנות התשעים/תחילת ה 2000. http://www.youtube.com/watch?v=oFfRPPQ2azw :DJsmile:

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by guycnaan,

אני מעוניין לקנות שעון איכותי (הכוונה לקטגוריה מעל שעוני קסיו/סווטץ' פשוטים) שיענה על הדרישות הבאות:חזק ועמיד,נוח, יפה ובעל תכונות בסיסיות ומעלה (כלומר תכונות כמו מציאת כיוון,גובה וברומטר וכו' הן נחמדות וטובות אבל לא הכרחיות). כרגע מאוד התלהבתי מה tissot sea touch http://www.t-touch.com/flash.html?20100705054623 (מוצג פה יחד עם הT TOUCH המוכר יותר) כי קורץ לי גם אפשרויות הצלילה עימו. התקציב: עד 7,כשההנחה היא שאני קונה אותו בחו"ל ולכן המחיר נמוך יותר בהתחשב לארץ. למי שיש ניסיון והמלצות לטובה או רעה עם דגמים כאלה או אחרים מוזמן לחלוק עימי. בתודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by sd1,

חבר שלי מדד לי את הגובה שלי אצלו בבית. שכבתי על בלטות של 30 ס’’מ 6 בלטות של 30 ס’’מ זה 1.80מטר וחבר שלי הראה לי בדיוק לאיפה הגעתי ושאלתי אותו עם באמת הגעתי למקום שהוא מראה לי והוא אמר לי שכן והוא הראה לי שחסר לי רק 5ס’’מ בדיוק. אז אני 1.75 מטר? ואחותי אמרה לי שאני עובר את סבא שלי ממש בטיפה ממש בקצת ושהוא דומה לי בגובה. והיא הראתה לי לאיפה הוא הגיע לי לראש ועברתי את הסימון שהיא הראתה לי ב-2ס’’מ רק בדקתי עם סרגל. גם כשאני הייתי עם קרוקס והוא עם כפכפים עדיין אחותי אמרה לי שעברתי אותו בקצת ושהוא הגיע לי לאותו המקום שהיא הראתה לי וגם שהיינו יחפים אותו הדבר. אז אני מטר 75 וסבא שלי מטר 73? אשמח לתשובות.וסליחה על החפירה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by sd1,

חבר שלי מדד לי את הגובה שלי אצלו בבית. שכבתי על בלטות של 30 ס’’מ 6 בלטות של 30 ס’’מ זה 1.80מטר וחבר שלי הראה לי בדיוק לאיפה הגעתי ושאלתי אותו עם באמת הגעתי למקום שהוא מראה לי והוא אמר לי שכן והוא הראה לי שחסר לי רק 5ס’’מ בדיוק. אז אני 1.75 מטר? ואחותי אמרה לי שאני עובר את סבא שלי ממש בטיפה ממש בקצת ושהוא דומה לי בגובה. והיא הראתה לי לאיפה הוא הגיע לי לראש ועברתי את הסימון שהיא הראתה לי ב-2ס’’מ רק בדקתי עם סרגל. גם כשאני הייתי עם קרוקס והוא עם כפכפים עדיין אחותי אמרה לי שעברתי אותו בקצת ושהוא הגיע לי לאותו המקום שהיא הראתה לי וגם שהיינו יחפים אותו הדבר. אז אני מטר 75 וסבא שלי מטר 73? אשמח לתשובות.וסליחה על החפירה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני לא מצליח לכתוב תגובות לנושאים/לפתוח נושא בפורום קירור. מנהלים???

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  11. אני אמור להיות מחר ב10 בבוקר במחנה נעורה ולפי מה שהבנתי אני צריך להגיע לתל אביב מרכזית משם לעפולה מרכזית ואז לקחת קו 46 של קווים למחנה נעורה... הבעיה שלפי האתר הקו יוצא רק ב7:40 וזהו. מישהו יודע מניסיון אישי על הקו הזה? או דרכים יותר טובות להגיע לנעורה?

• 2 תגובות
    • 18.3k צפיות
  12. Started by matizami,

אני רוצה להשכיר דירה בארה"ב לתקופה קצרה לטיול. הציעו לי לשלם דרך פיי פאל. כמה זה בטוח מבחינה שאני יודע למי אני משלם ואפשר לעקוב אחריו ולדעת מה השם האמיתי של אותו אדם. בעצם מה שאני רוצה לשאול, האם אותו אדם, יכול לברוח עם הכסף בלי שיהיה לי יכולת לאתר אותו, כל מה שאני מקבל זה מייל שלו.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  13. אחח כמה חיכיתי לשחרורים חדשים מצד הדיג'יי הכי מועדף עלי... הוא שיחרר את הסט הנ"ל בפייסבוק שלו http://www.facebook.com/profile.php?id=1224776444&ref=search להלן לינק http://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&send_id=917911897&email=82b6433e0597d25c79c9dec2ccf54c6d מקווה שתהנו, אני מאוד אהבתי יצא לי לשמוע קטעים חדשים שלא שמעתי בעבר, אבל הכי מהם מועדף עלי CLOSER TO HEAVEN שמוקסס בחזרה ע"י PIXEL. חבל שאין פה עדיין את CANDY HARBOUR, אבל זה לאלבום הקרב ובא שלו - Red Means Distortion.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by DAVIDKI19,

איך אפשר לשלוח רסיבר ו2 רמקולים מהארץ לאוקראינה . כמה זמן זה יקר עלות בערך? האם הם יגיעו ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. חיפשתי בהגדרות פרופיל, נאדה, כנראה שאני מפספס פה משהו... כן, שאלה שצצה לי פתאום אחרי כמה שנים טובות שאני בפורום... ? HELP!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  16. היי. אני מחפש מן סוג של שידה שתהיה ממוקמת ליד שולחן המחשב. היא אמורה לכלול 3 מגירות: אחת בשביל תיקיות בדומה ל זו. ועוד שתיים פחות גבוהות(כ-10 ס"מ כל אחת)בשביל ציוד משרדי(עטים וכו')- כמו אילו רק לא מכוערות. עדיף כמוצר אחד. חיפשתי בגוגל וזאפ ולא מצאתי משהו שיענה על כל הדרישות. תקציב- רחב.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by Alexkmr,

לאן נעלמו 120 גיגה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by AliceInChains,

נמצא! תהנו!

19. Started by approx,

מישהו יודע מה השם של השיר הזה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  20. יש דרך לעשות שאקבל התרעה?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

___________ ________ ___01___.wav - 0.26MB תודה, סמיון.

22. היי! יצא ומיכל האיסוף של שואב האבק שיש ברשותינו ניזרק לזבל, חרשתי את גוגל ואת EBAY ולא מצאתי שום חנות שמוכרת חלקי חילוף לשואב האבק הנ"ל. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by (G),

מישהו יכול להמליץ על חוף קמפינג בכנרת, מקום ניתן לומר על רמה עם שמירה 24 שעות. חוץ מחוף לבנון, כי אחרי 12 בלילה נכנסים חמולות ועושים מסיבות, כלומר אין שומר בכניסה. יש לי כאן רשימה של חופים, אולי מישהו מכם יכול להמליץ על מקום יפה עם דשא שניתן להקים אוהלים. אנחנו חושבים לכיוון חוף גופרה, מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת לגביו? רשימה: http://www.ekinneret.co.il/site/search_category.asp?pa_cat=2

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום, ברשותי אייפוד טאץ' שנקנה לפני כעשרה חודשים. לאחרונה יש בעיות עם כפתור ההפעלה והכיבוי-לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. רוב הפעמים צריך ללחוץ עליו ממש חזק וללחוץ כמה פעמים עד שהוא יואיל בטובו לעבוד. לפעמים לא עובד בכלל כמה דקות. העניין הוא שאחרי שלא משתמשים באייפוד כמה שעות הכפתור מתחיל לעבוד מצוין לכמה זמן ואז עוד פעם מקרטע. אני רוצה לשלוח אותו לתיקון במסגרת האחריות. אבל אני חושש שהם יבדקו אותו, והכפתור כמובן יעבוד אחרי שלא השתמשו בו כמה ימים. הם מקסימום ינסו אותו כמה פעמים, יחליטו שעובד וישלחו לי את האייפוד בחזרה, אם לא יבקשו לשלם עלות של בדיקה. בקיצור, איך לגרום לכפתור לא לעבוד כשהם יבדקו את האייפוד? או שהם יותר רציניים ממה שאני חושב ובדרך כלל מסתכלים עליו מבפנים? (תקלה…

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by mgm90210,

אם אני רוצה לשלוח מייל שעל המייל עצמו ולא כקובץ נפרד תהיה גזירה של דף מ-pdf איך אני עושה זאת

• 2 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.