כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם. מישהו יכול לעזור לי למצוא מספר טלפון לפי שם ושם משפחה? זה דחוף!
-
- 2 תגובות
- 10.7k צפיות
- 1 follower
-
-
למה הציונים עדיין לא הגיעו? ואם הגיעו, למה לא מודיעים?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שיר ממש חביב ולאלה שמתקשים עם המילים הנה הליריקס No milk today, my love has gone away The bottle stands forlorn, a symbol of the dawn No milk today, it seems a common sight But people passing by don't know the reason why How could they know just what this message means The end of my hopes, the end of all my dreams How could they know the palace there had been Behind the door where my love reigned as queen No milk today, it wasn't always so The company was gay, we'd turn night into day But all that's left is a place dark and lonely A terraced house in a mean street back of town Becomes a shrine when I think of you only Just two up two down No milk today, it wasn't always s…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת כסף מכרטיס ויזה נטען של הדואר שלי , "ולטעון " את חשבון פאי פאל בכסף הזה . איך אני עושה את זה ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מוכר את שלי , בשימוש חודש וחצי בלבד אני רוצה לדעת כמה אני יכול לבקש על כל אחד מהחלקים הללו: GA - EP43-DS3L Kingston 800mhz 2GB x2 500WSXS OCZ תודה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כן כן.. שאלה די אידיוטית (בערך) אבל באמת מה יש בתוך האטומים שיוצר את הריח ואיך הוא נדבק לבגדים?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש שיר שיש לו תמישפט הזה ומיתחת לפני השטח קול גופם רועד מאוד לא יוכלו ליפרד שוב לנצח כי ליבם יקום וימרוד אני חושב שזה שיר של יהודית רביץ מישהו מכיר תשם של השיר?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, אני מניח שחלקכם לומדים/למדתם מתמטיקה ו/או סטטיסטיקה, אז יש לי שאלה שצצה לי בראש אתמול בערב ואני לא מצליח ליישב אותה, אני מניח שהפתרון מאוד פשוט אבל כנראה שאני לא חכם מספיק... יש לי קוקוס שעולה 20 מטבעות זהב, בעקבות בצורת ומחסור בקוקוסים כעבור שנה הקוקוס שלי עולה כעת 25 מטבעות זהב. ז"א מחירו עלה ב 25%. לאחר שנה המצב השתפר ומחיר הקוקוס חזר להיות 20 מטבעות זהב, אבל הפעם הירידה האחוזית תהיה רק 20%. ז"א למרות שבעולם הריאלי המצב חזר להיות בדיוק כפי שהוא היה לפני שנתיים, בעולם היחסי הוא התייקר ב 5%. כיצד כלכלנים פותרים את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הבנתי שיש כמה בתי קולנוע דיגטלים שמקרינים באיכות HD. איזה בתי קולנוע הם ? ויש באמת בהבדל באיכות ההקרנה ? תודה =]
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הרצתי חיפוש ולא ממש מצאתי =\ אם יש לך תאתר אשמח לקבל אותו אם יש לכם תרד זה יהיה אפילו מצויין בעיקרון אני מחפש איזה 2,3 אותיות סיניות יפות לצייר על הקיר בחדר שלי אז האתר הזה יכול מאוד לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
זה רק אני או שהאתר הבא לא עובד: http://atma.diabloii.net/
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, קיוויתי שאולי מישהו פה ידע במקרה, באיזה מוסד כדאי ללמוד כיום עיצוב פנים? יש מסלול של עיצוב פנים באוניברסיטה הפתוחה, האם היא עדיפה על המכללות השונות? או שהשם "אוניברסיטה" פה לא ממש משנה הרבה..? תודה.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
זהו לי בבקשה את הקטע הנ"ל של השיר. http://www.youtube.com/watch?v=eyXC52SxKuw רב תודות לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני צריך לדעת איזה רסיברים (A/V) יש להם בחנות (דגם, מחיר). באתר שלהם יש רק חלק מהדברים. אם במקרה מישהו יודע, זה יעזור מאוד....
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן לחסום מספרים המתקשרים לטלפון של הבית ואם כן אז איך? חיפשתי מידע באינטרנט אבל לא מצאתי האם זה באמת לא אפשרי? אני יודע שיש שירות כזה בניידים נראה לי מוזר שאין כזה לבית.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני עומד בפני הרשמה לאוניברסיטה, ראיתי מקצוע בשם הנדסת ביו רפואה, מישהו מכיר? יודע אם המקצוע נפוץ בארץ? מה עושים? מה המשכורות? כל מידע יתקבל בברכה, האינטרנט לא ממש מנדב מידע.
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אם אני רוצה להזמין משהו מחו"ל כל מיני HS ודברים למודינג וכו'. עד איזה סכום אני יכול להזמין בשביל לא לשלם מע"מ ומכס?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ברצוני לשלם על קורס שאני הולך לעשות בזכות הפיקדון ,קיבלתי טפסים והכל . האם ניתן לגשת לכל בנק (לאומי הפועלים ,דיסקונט)בבנק שאין לי בו חשבון ולשלם(כלומר לדרוש צק על הסכום שצויין )או שאני חייב להגיע לסניף בנק שלי ספציפית :s05:
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אם הביאו את זה אז סליחה תנעלו... מגזין כלכלה במחשבים און ליין...
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מחפש כבר דיי הרבה זמן כתוביות בעיברית לסרט :Ali G -bling bling חיפשתי כבר בכול האתרים האפשריים לכתוביות ,ואני עדיין לא מצליח למצוא כתוביות לסרט הזה ,הסרט גם ניקרא: da, Ali G show . אני מבקש אם מישהו יודע איפה אפשר לימצוא את הכתוביות לסרט הזה שיעזור בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין מהם את הספר של דקסטר אבל הבנתי שהם מוכרים גם משומשים וגם מקוריים אז איך אני יכול לדעת אם מה שאני קונה הוא חדש? כמה עולה/זמן משלוח? גם הבנתי שהם לא מקבלים PAYPAL אז איך משלמים להם?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני עוד מעט מתגייס, ואני צריך מכונת תיספורת טובה שתחזיק לי להרבה זמן ושתהיה טובה. אמרו לי MOSER הכי טוב לקנות אבל השאלה איזה.. בנוסף אני צריך שהמכונה תגיע לדרגים נמוכים ( ולא רק 3 6 9 ממ).. אם אפשר אפילו מ-1 ומעלה.. למטרת זקן גם לדוגמא.. שתהיה מכונה נטענת.. ונעה בין המחירים 350-500 תודה רבה מאוד לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
השיר מופיע בקטע שמראים איך שמורידים את הארונות קוברה מהספינה עם מנוף.. אני חושב שהשיר נגמר בערך "I miss my plain old city Dublin" ושרה אותו בחורה עם קול כזה שמהדהד.. משו איכות. תודה לכל המוצא!
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-