עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by elvisalive,

יום שישי בלילה הייתי בתל אביב באלנבי ובסביבה שם ויש שם מקומות ומלא אנשים ממש מלא אני רוצה לחזור היום בערב (מוצאי שבת ) לשם , האם המצב במוצאי שבת כמו ביום שישי ? אנשים יוצאים מוצאי שבת שם ? או שיש פחות אנשים אם כן באיזה מידה רבה/מעטה ?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by menihen16,

שלום לכולם. פרצו לי לאיחסון של האתר שלי ושינו את הסיסמא רציתי לדעת אם מישהו יוכל לפרוץ ולתת לי את הסיסמא ששמו? זה חשוב לי מאוד, האתר של הרדיו שלי מאוחסן שם ומחקו לי הכל. www.Radio-Remix.co.il זה לא עובד, כי מישהו מחק את הקבצים ושינה סיסמא ! וגם כשאני הולך לשרת עצמו( לא דרך כתובת הDNS) זה לא עובד http://84.95.241.33/~menihen מי שמוכן לעזור לי, שיגיד ואני אשלח לו את הפרטים של הFTP. אם אסור לעשות כאלה דברים כאן, אני מצטער וזה לא יקרה שוב. אם זה לא מתאים לכאן, אנה מכם, תעבירו לפורום המתאים. תודה, מני חן.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  3. משום מה לא יוצא לי להתקל בקומדיות טובות בזמן האחרון, אני מדבר על השנה +- האחרונה... הקומדיה היחדיה שזכורה לי לטובה היא Kick-Ass שאני ממליץ עליה בחום

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by raiman1,

יש לי מחר בגרות במחשבים מדעי המחשב א' לא כל כך הנתי את כל הנושא הזה של מחלקות אז אם מישהו יכול לתת לי אתר שמסביר את כל הענין... ובנוסף אתר שיש בו בגרויות/מתכונות במחשבים (אם אפשר עם פתרונות גם..) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by orenroz,

היי, אני מקווה שזה המקום, או שיש מישבו שיכול לעזור לי. יש לי חברה עם אתר אינטרנט שיווקי, שעובד בחול. אחד מהמתחרים שלי פרסם עלי ידיעה שלילית ב YHAOO ANSWES, וזה דפק אותי לגמרי, ופגע לי בעסק. אבל עכשיו, חצי שנה אחרי, בלי שום ידיעה נוספת, גוגל משלים בחיפוש SCAM בגדול. בטח יש איזה פתרון, ישיר או עקיף (מישהו שיציף את גוגל עם תוכנות כאלו או אחרות) תודה, זה ממש פוגע לי בעסק (שבאמת ובתמים חוקי לגמרי)

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  6. היי, אני רוצה לרכוש את ה Asus eee 1005HE. בKSP הוא עולה 1730: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8479 ויש חנות בת"א שנקראת Hi-Fi, ששם הוא עולה 1569 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?PID=1005HAA&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=36&Rnd=03/06/2010%2022:54:56 אם אגיע לסניף ת"א מחר עם הפרסום של החנות, האם הם ישוו לי את המחיר, או שהם עושים בעיות? מה צריך להגיד להם כדי לקבל את המחיר הזה? (אין לי אפשרות לקנות בHI-FI, רק בKSP). תודה! אורי

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by gil_k,

אני מתחיל פרויקט להנדסאי שלי לפני הצבא (יג-יד) ואני מחפש חנות לרכיבי אלקטרוניקה באזור הקריות (עדיף לא בחיפה), משהוא מכיר חנות כזאת? LCD 2X16 עם עברית, משדר\מקלט RF ... תודה

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by Avi Levin,

משום מה לאחרונה התחלתי לשים לב לזה שהרבה זוגות מכנסיים מתחילות להסריח. יש לציין כי הריח הזה *לא* יורד בכביסה. בהתחלה חשבתי שזה בגלל מכונת הכביסה, היא נבדקה נוקתה וצוחצחה - לא עזר. אחר"כ חשבתי שזה בגלל שאני מזיע לתוכם הרבה באימונים - אחרי שהורדתי את הריח עם סודה לאפייה הוא חזר בלי שהתאמנתי איתם. החלפתי גם את הכיסא של המחשב, חשבתי אולי זה מגיע ממנו - לא עזר. הריח הזה מזכיר ריח של רוק על כרית בבוקר (אם נרדמים עם פה פתוח ורוק מכסה את הכרית נשאר ריח "לא טרי") - זה התחיל מ-2-3 זוגות והתפשט לכל זוכות המכנסיים שלי. יש לציין כי אני שומר הרבה על הגיינה, משתדל להתקלח לפחות 2-3 פעמים ביום ולהחליף מכנסיים פעם ביום לפחות, והריח הוא רק מהמכנסיים ולא משום בגד אחר (תחתונים\חולצות\גרביים).…

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  9. :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by LOL,

שלום, אני רוצה לקנות שעון דופק לריצות שלי אבל יש כל כך הרבה עם כל מיני תכונות שאני לא יודע אם הם חשובות או לא, בנוסף ההבדל במחירים הוא עצום ואין לי מושג אם זה שווה את ההשקעה אז רציתי לדעת אם מישהו מבין קצת בשעוני דופק ויודע על אחד מומלץ או איזה תכונות אני צריך לחפש יותר יש לציין שכרגע הריצות הם רק בחדר כושר, אולי בעתיד הריצות יצאו החוצה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by Sting,

היי חבר'ה אני מחפש מכונת גילוח איכותית, חשבתי על החדשות של פיליפס אבל לא שמתי לא מה ההבדלים כל כך בין כל דגם, מה גם שקראתי בהמון מקומות שהג'ל מאוד יקר והופך את הכל ללא משתלם. יש למישהו המלצות לדגם מסוים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Alexkmr,

היו חיביים להחזיר לי 10 דולר על ביטול הזמנה. וכבר 4 ימים שלא מחזירים.. איפה מתלוננים שם? (כבר דיברתי עם התמיכה של האתר שממנו קניתי, ונאמר לי שאני יקבל את הכסף עוד יומים ואחרי זה אמרו לי תוך יום ועדין לא קיבלתי)

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by d.k.,

מבצע די שווה, שבמקרה ראיתי אתמול, כנראה היום, זה היום האחרון של המבצע...

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  14. תודה מראש אשמח גם אם תוכלו לתת המלצות למנגינות בסגנון. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by IME3,

אני צריך לארגן לעצמי חשבון פייפאל בצורה חד פעמית לביצוע קנייה בסך 70 דולר אין לי חשבון בנק (היו לי בעבר פעמיים ושנייהם נסגרו מחוסר פעילות) אין לי כרטיס אשראי מה האפשרויות שעומדות לפני בדרך לארגן חשבון פייפאל שאוכל לבצע תקניה אולי אפשר לקנות פייפאל חד פעמי עם סכום מסויים שאני מפקיד במזומן או משהו כזה ואני אני אוכל להשתמש ברשת

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by 12131,

טוב הורדתי את הגרסת ניסיון של התוכנה שהצעתם פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463683.0 (כמה אידיוט צריך להיות בשביל להשתמש בזה יותר מפעם אחת? =[ ) אני זוכר שהסיסמה הייתה בעברית, איפה יושב המילון של העברית במחשב?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  17. איך מכניסים לפורום לינק בלי שתופיע הכתובת של הלינק? כלומר לרשום איזה מילה או כמה מילים ולהפוך אותן ללינק.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  18. http://www.youtube.com/comment_servlet?all_comments=1&v=irKrHmNk_Qo מישהו יכול לתת שם לדבר הזה ?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by kletsman,

שלום לכולם מעוניין לקנות מחשב חדש בסניף חדש של RSM בתל אביב "ירדן פי סי" www.yardenpc.co.il רציתי פרטים על הסניף הזה? מישהו קנה ממנו, הוא עומד באותם איכויות וסטנדרטים של RSM בנוגע להרכבה וחלקי מחשב. תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. או אם תרצה הepic fail השבועי X3

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  21. שלום,יש לי משפחה שגרה בניו יורק ועוד חודש הם מגיעים לארץ והם יכולים לקנות לי מחשב נייד. ברצוני ללמוד תיכנות ככה שהמחשב נייד הוא למטרת תיכנות ב c# חשוב שהמסך היה גדול וברור וגם המקלדת והעכבר בגלל שאני רוצה לעבוד עליו זמן רב . אני קונה את המחשב לתיכנות בלבד ולא איכפת לי שלא היה עליו שום דבר חוץ מזה והתקציב הוא כזה שיוכל לספק את הצורך הזה בלבד באופן עקרוני אני לא מבין במחשבים ובכול מה שמסביב והייתי רוצה את חוות דעתכם בנושאים כמו: מאיזה חנות לקנות, איזה מחשב מתאים, אחריות וכ'ו... תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  22. אני רוצה לקנות את הנעליים הבאות: http://www.ralphlauren.com/product/index.jsp?productId=3958280 הייתי אתמול בקניון ארנה בחנות POLO JEANS, שאגב השם שלהם שקרי מאוד, בטלפון הם לא ענו והייתי בטוח שזאת חנות דגל של החברה. בכל מקרה, את הנעליים האלה לא מצאתי שם. א) מישהו יודע על חנות נעליים שמוכרת נעליים של RALPH LAUREN (עם עדיפות לפתח תקוה והשרון)? ואם לא: ב) איך אני יכול להגיע ליבואן כלשהו או משהו ולעשות הזמנה אישית? (אני יודע איזו מידה אני צריך) אולי יותר מתאים לפורומים של אופנה אבל ניסיתי ולא ענו, ננסה את מזלי פה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by omri_ro,

האם ניתן לרכוש בארץ קוביות/חלקי לגו בודדים? יש לי ערכה (לגו טכני) שאחיין שלי קצת התאכזר אליה ושבר שם חלק(ציר באורך 8 ס"מ). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 17.3k צפיות
  24. שלום רב יש לי חבר טוב שלא נזהר עם חברה שלו (שניהם חיילים) ועכשיו היא בהיריון (חודש+-) יש למישהו פה מושג/ניסיון מה עושים במקרה כזה? הבנתי שהצבא מממן הפלה אחת, אבל גם הבנתי שיש איזה וועדה מעורבת.. למי צריך לפנות ? תודה מראש לכל מי שעוזר, זה בהול ורציני..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.