כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
ישנו מישהו שפירסם סרטון שפוגע בי ממש . מה אני יכול לעשות בכדי להסיר אותו ניסיתי לעשות הרבה דברים וןלא עבד
-
- 2 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע הוט שמספקים את התשתית של האינטרנט ו012 הם הספקים, יש לי חיבור של 2.5 מגה ואני רוצה לשדרג ל10 אבל בחברה אחרת. ויש לי התחייבות אצל 012 לשנה, כרגע אני משלם להם משהו כמו 30-35 ש"ח. אני כמעט בטוח שאין דרך נקייה לצאת מהתחייבות אבל האם אפשר להוריד את החבילה נניח מ2.5 מגה ל1.5 מגה ולשלם פחות, נגיד 15 ש"ח לחודש ולא להגיד ל012 שעברתי ספקית אבל עדין לשלם להם כל חודש 15 ש"ח על החבילה של ה1.5 מגה? אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות תמונות קיר לחדר ? אני מחפש תמונת קיר של משחקי מחשב לא פוסטרים!
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, גלשתי בבלוג מוזיקה מסויים ופתאום לאחר כשבוע הוא לא נותן לי להכנס מדובר בבלוג משירות BLOGER של GOOGLE , " נראה שלא הוזמנת לקרוא את הבלוג הזה. אם אתה סבור כי מדובר בטעות, ייתכן שכדאי לך לפנות למחבר הבלוג ולבקש הזמנה. " איך אני מבקש הזמנה? ואיך פתאום זה קרה? והאם יש אפשרות לצפות בתוכן הישן שנצפה בבלוג ?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
זה לא קשור לכאן אבל בהחלט זה נובע מHTML JAVASCRIPT ללא רקע בכלל רוצה להתקדם בנושא SEO יש כאן אנשים?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני לומד מדעי המחשב בבית ספר, כיתה י"א.. אנחנו עוסקים בג'אווה, הבעיה שיש לי היא עם המורה, המורה שלנו גרועה ביותר, ורציתי לשאול אם יש אפשרות שאני יעשה בגרות אקסטרנית רק במקצוע הזה השנה ושנה הבאה, כי עם המורה הזאתי, ועם המגן שהיא תתן לי, אני אפרוש.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש, יש כבר מפרט והכל אבל נתקלתי בבעיה, אין איפה לקנות. מחקר ואייבורי לא באות בחשבון וכבר בניתי על פנדה עד שראיתי את הביקורת עליהם, אז ככה שנתקעתי בלי מקום טוב לקנות בו. אם מישהו מכיר חנות אמינה וטובה שיש לה מגוון של חלקים זה הזמן לספר לנו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את הדומיין שלי אמרו לי שהוא שווה הרבה איפה אני יכול למכור אותו? (מקום עם אנשים מבינים שישלמו באמת את המחיר האמיתי) מדור על הדומיין בחתימה שלי
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני חתמתי בינתיים עם חיל התקשוב לפרוייקט עדן, עתודה טכנולוגית באלקטרוניקה. קודם כל בגלל הגיל ותאריך הגיוס שלי יוצא שאני אסיים את ההנדסאי בערך חצי שנה לאחר התאריך גיוס , כך שאני לא מבזבז הרבה זמן בכל מקרה, ומהשיקולים שאני לא בטוח שאני רוצה לעבוד בתחום האלקטרוניקה אלא תכנה(זה מה שתמיד רציתי האמת, אבל המורה שלי במגמת אלקט' שהוא סגן מנהל במכללה אליה אני הולך ללמוד אומר שזה לא מקצוע הכי יציב, יש להם תקופות טובות ויש רעות, ועדיף לבחור את תחום האלקטרוניקה/חשמל), ואין דרך יותר טובה לבדוק את זה מאשר למעשה לעבוד בתחום הזה , מה שהעתודה מאפשרת. ולבסוף השנה וחצי קבע, זה לא נראה כזה נורא, כי במקום שאחרי צבא אני אצא ואתחיל לעבוד במלצרות או עבודות כאלה אני אעבוד במקום קצת יותר... מעניין …
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השיר המקורי הוא LET THE SUNSHINE. הביצוע בפרסומת: מישהו יודע מי המבצעים והאם הביצוע הזה נעשה במיוחד עבור הפרסומת? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות נעליים אבל לא יהיה לי מזומנים עד הערב... ובגלל שאני לא רוצה להיות בלחץ אני מעדיף לקנות מחר.. עד מתי בערך פתוחות חנויות מחר? החנויות עובדות במתכונת של יום שישי?
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
איך שכחתי לפרסם את הבחור הגאוני הזה כאן, שאני בטוח שלפחות חלקיכם מכירים מGT, קבלו אותו במחיאות כפיים והרמת ג'ויסטיקים: The Angry Video Game Nerd aka AVGN ! http://www.youtube.com/user/JamesNintendoNerd מדובר בצרור סרטוני סיקורים בסגנון מקורי למדי, כאמור הגיימר הכועס, ומה שמקורי עוד יותר הם המשחקים אותם הוא מבקר - מדובר במשחקי NES, SEGA, COMMODORE, GAMEBOY ודומיו משנות ה80-90 המאוחרות! פשוט הדבר הכי טוב שראיתי ביוטוב בפרק זמן ארוך מאוד. הסרטון האחרון יכניס אותכם מהר מאד לעניינים אם אתם יודעים טיפ טיפה על הנושא: ;D
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי אני מתכוון להזמין מחו"ל את המשחק GTA Episodes from Liberty City מפה: http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCGR06-Grand%20Theft%20Auto%204%20Episodes%20from%20Liberty%20City.html עכשיו כתוב שם בלינק באדום אם אני מבין נכון שאם אני מזמין לפני התאריך יציאה אז זה יגיע לי באותו יום שזה יוצא. 1. אני צודק? מישהו עשה שם הזמנה מוקדמת וקיבל משחק בדיוק בתאריך שהוא יוצא? ראיתי שמוכרים את המשחק גם פה ביותר זול: http://www.thehut.com/games/platforms/pc/grand-theft-auto-iv-episodes-from-liberty-city/10076861.html אבל שם לא כתוב כלום מתי אני אקבל את המשחק, ובגלל זה אני מעדיף לקנות מהראשון! 2. אבל יכול להיות שהם שולחים לפני? הם מומלצים לקניה? אני מקבל מספר מעקב לדואר דרכם? (דרך shopt…
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
עד לא מזמן היה לי פרימיום בmegashares המחיר די נוח, 6 חודשים ב29.95 (5 דולר לחודש) ללא הגבלה רציתי חוו"ד מאנשים לפני שאני מחדש, איפה יש לכם? איך זמינות התכנים וקצבי ההורדה שם? כמה אתם משלמים?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בדיוק הפורום הנכון, והאמת לא בדיוק יודע אם מותר לעסוק כאן בזה... אז אם יש בעיה, מודים תרגישו חופשי להעביר/לנעול/למחוק. אבל אני מתחנן, אני מקרה צדקה בעניין הזה, תנו לאנשים לשמוע אותי אז ככה, כרגע ממש אין לי כוח להכנס לכל הסיפור, זה עדיין כואב ואני מעדיף לא לחפור כל עוד אין צורך אבל בגדול רק בגלל חברת האשראי (שלא ננקוב בשמה) אין לי כרטיס להופעה! ואני לא מתכוון לזה שלא נתנו אישור לקניה כי אין לי כסף... אני יודע שעוד יש מכירת כרטיסים להופעה, אבל אני ספציפית צריך כרטיס לטבעת הכסף או איך שהם לא קוראים לזה, והכרטיסים האלה נגמרו כבר די מזמן. אולי מישהו ממש ממש במקרה מוכר אחד/מכיר מישהו שמוכר וכו'? אני שונא להשמע כמו ילדה בת 12 אבל אני פשוט חייב להיות בהופעה! אנש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום התבקשתי למצוא קטע קריאה הולם לטקס יום הזיכרון/יום העצמאות. רצוי שלקטע תהיה נגיעה לתקומה של מדינת ישראל וליכולות [ובכללן הצבאיות] המדהימות שהושגו על ידי מדינת ישראל בשנות קיומה יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=dzosl3crCek
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שבוע טוב, ברשותי כרטיס מסך 9800GTX+ של XFX שנקנה לפני כשנה וחצי מהחנות FOX-PC. ככל הנראה, ישנה בעיה בכרטיס ואני מעוניין לממש את האחריות. אני לא יודע אם האחריות עדיין בתוקף, וכשרציתי לברר את העיניין - ראיתי שהאתר של החנות לא עובד. לאחר חיפוש קטן בפורום הופתעתי לגלות שהחנות כנראה נסגרה. אני לא יודע מה לעשות ואשמח לקבל עזרה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
חבר קנה טלויזיה של LG עם חיבור USB והסרט והכתובית בתיקייה בדיסק און קי.את הסרט רואים אך הכתוביות בגלל שזה קובץ נפרד רואים בג'יבריש.איזה תוכנה יכולה לעזור כדי שיוכלו לראות את הכתוביות כמו שצריך?.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הגעתי לחנות הזו במקרה בחיפוש אחרי מתאם USB-RS232, ולהם באתר יש גשר שמתחבר ליציאת COM על הלוח אם ובכך אין צורך במתאם. בכל אופן, חוץ מהעמוד הספציפי הזה לא הצלחתי לעבור לשום עמוד אחר באתר (ניסיתי הרבה, לא את כולם), ניסיתי גם לחפש את הטלפון שלהם בדפי זהב וכל מיני וללא הצלחה. מישהו יודע מה איתם ? איך אפשר להגיע אליהם ? (טלפונית)
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, קיבלתי זימונים למיונים למסלולי קצונה יעודית בתומכי צה"ל. עכשיו אין לי ממש מושג מה אני עושה ברגע שאני יורד בתחנה ברמלה. כתוב שצריך לקחת קו 451 או 455 מהתחנה המרכזית. -אלה אוטובוסים של "אגד"? -איך אני מגיע לתחנה המרכזית מתחנת הרכבת? -האם יש צורך ללכת לתחנה המרכזית או שהאוטובוסים עוברים דרך תחנת הרכבת? אשמח לתשובות כמה שיותר מהירות. בתודה מראש. עריכה: זה מה שהצלחתי למצוא, וזה הרעיון: רכבת לתחנת "ההגנה" בתל-אביב-> הליכה קצרה ברגל לתחנה המרכזית [ההליכה קצרה, נכון?] -> קו 455/451/156 לצריפין -> קו 6 פנימי לבה"ד 11
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שיר שאני שומע כבר איזה שבוע בגלגל"צ.. זה שיר בספרדית יחסית חדש והזמר נקרא פדרו או פדרוב (כל החיפושים שלי בגוגל לא הניבו כל כך תוצאות). תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, הסרטים הם בסטרים - ואני רוצה לשומרם על קובץ ניסיתי מספר כלים האמורים לשמור סטרים - אך ללא אועיל - אם מישהו מכיר שיטה בדוקה - אשמח לעיצה כל טוב, גבריאל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-