כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://s1.amazon.com/exec/varzea/ts/exchange-glance/Y04Y4306902Y1972800/002-4734394-3105601#image
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
Make race car noises when anyone gets on or off. Blow your nose and offer to show the contents of your kleenex to other passengers. Grimace painfully while smacking your forehead and muttering "Shut up, dammit, all of you just shut UP!" purse, and while peering inside ask "Got enough air in there?" Offer name tags to everyone getting on the elevator. Wear yours upside-down. Stand silent and motionless in the corner, facing the wall, without getting off. When arriving at your floor, grunt and strain to yank the doors open, then act embarrassed when they open by themselves. Lean over to another passenger and whisper "Noogie patrol coming!" Greet everyone getting on the elev…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בתקווה ש(אולי)יהפוך לסטיקי כי השאלה הזאת חוזרת על עצמה הרבה פעמים פה בפורומים. טוה אז אני יתחיל. www.newegg.com - לא עושה משלוחים לארץ ולא מקבלת כרטיסי אשראי בינ"ל,הכתובת למשלוח חייבת להיות בארה"ב חניות שכן עושות משלוחים לארץ : www.outpost.com www.frozencpu.com - מוצרי קירור ומודינג בעיקר. www.Voyeurmods.com - אותו כנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אז ככה: לחבר שלי יש 8500 שקל והוא רוצה לנות מערכת קולנוע שכוללת dvd רסיבר טוב ורמקולים באיכות גבוהה עדיף 5.1 אפשר גם בלי סאב....... אני מבין בדברים האלה אבל אני פשוט לא מוצא חלקים טובים בסכום הזה אז בתודה עמרי
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ברוב טיפשותי חשבתי שאני "טכנאי אופניים" כי לא היה לי כח לקחת לתיקון את האופניים שלי וכניראה ודפקתי שם משהו בכיוונון ההילוכים הבעיה מהתחלה הייתה מין "טיק" קטן כזה שמורגש רק בזמן הרכיבה עצמה (מורגש כשכניראה השרשרת נוגעת במשהו מסוים) וזה עצבן אותי אז כשחזרתי מהרכיבה ניסיתי לסדר את הבעיה רק שעכשיו הפכתי את הבעיה ליותר גדולה. בהילון הראשון על הראשון כשמפדלים נשמע רעש של "טררררררר" כאילו שהרשרשת נוגעת במשהו, המקום היחיד שבו נגעתי (ומזה נובעת הבעיה) הוא החלק של מערכת ההילוכים שיושבת על הגלגל האחורי. להלן תמונות: כאן ניתן ליראות (בסימון האדום) את הברגים בהם נגעתי: תמונות נוספות שאולי יעזרו בניתוח הבעיה:
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש ברשותי זכרון עם אחריות שנקנה מבית עסק שפשוט עבר דירה למקום רחוק מידי
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום.... זה עושה לי בעיה: No Video Input.. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני להשתמש באפליקצייה whatsapp, אך בגלל שיש לי פלאפון מגעיל (העונה לשם Galaxy Y) אז לא נוח להשתמש בו. לכן באפשרותי להשתמש בנקסוס 7 שלי ביתר נוחות... הבעיה היא שלנקסוס שלי אין 3G. לכן בגוגל פליי זה לא נותן לי להוריד את האפליקצייה. חברים שמעו על אפשרות להיכנס לקבוצות ב-whatsapp דרך האפליקצייה hangout של גוגל. האם זה אפשרי? אם כן, איך אני בידיוק עושה זאת? אשמח למדריך כי אני אישית לא מצליח למצוא משהו בגוגל.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אם הלוויתי למישהו סכום מכובד של כסף, והייתי רוצה איכשהו להיות בטוח שכשאני ארצה אותו אז הכסף יחזור אלי, מה אני עושה? השאלה נובעת מכך שהבנתי שכשאני מביא לו את הכסף יש אופציה לכך שהוא יביא לי צ'ק על סך אותו סכום, האם זה באמת יכול להגן עלי ואיך? איך הצ'ק הזה אמור להיות רשום? תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות תמונות קיר לחדר ? אני מחפש תמונת קיר של משחקי מחשב לא פוסטרים!
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש איזה אתר שאפשר לבדוק בו ראות מתחת למים? מבאס לסגור צלילה, לקום מוקדם ולהגיע לים כדי לראות ים חלבי. הלך היום והצלילה מבאסת. אפילו הערכה ואזהרה מוקדמת תעזור, יש כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בפעם שעברה ששאלתי ענו לי רק ב2 תגובות שמה "זיגזג" הם הטובים ביותר. כרגע, כשאני הולך להזמין את אורוורה 570 ב8XX שקל, אני מעוניין לקנות את זה מהטובים ביותר. לי אין מושג מי החנות הטובה מכולם, עד עכשיו היה לי נסיון אחד טוב עם פנדס אבל אני יקנה מהחברה שימליצו כאן. אז הנה כמה חברות שמצאתי באינטרנט.. נמשיך למלות שיגיעו שמות נוספים: ZigZag Pandas K.S.P iqpc נעה מחשבים אלה מי שאני מכיר, אזאם יש עוד תגידו ותמליצו. אני פשוט לא רוצה המלצה אחת טובה, זה לא מספיק כי תמיד המבקר יכול להיות עובד של החברה. אם יהיו כאן המלצות רבות אז סביר להניח שהחברה ההיא היא באמת מומלצת. בינתיים מההמלצות אישית, התרשמתי מזיגזג.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
[h=1]כרגע אני בסלקום אם אני עובר לחברה אחרת, ה-SPIRIT (דיבורית לאוטו)עדיין תפעל? על ה-spirit כתוב סלקום תודה[/h]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול לעזור לי להבין איך אני מתחיל את התרגיל בכלל? תודה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם ריקי פן: קשורה בקשר משפחתי או כל קשר אחר ל: אלכסנדר פן? http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%9C%D7%9B%D7%A1%D7%A0%D7%93%D7%A8_%D7%A4%D7%9F ועל הדרך : מישהו היה פעם בהופעה שלה?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן, שאלה פשוטה לי אליכם: איפה הכי כדאי לקנות מסך 2443BW של SAMSUNG באיזור ירושלים? מישהו התנסה עם אייבורי - מה מדיניות הפיקסלים המתים שלהם והאם אפשר לפתוח ולראות את המסך בחנות? תודה לעונים. עריכה: קראתי באינטרנט וראיתי שמדיניות החלפת הפיקסלים הפגומים של היבואן של סמסונג-חיון, איומה ונוראה. אחרי שכבר נסגרתי על המסך הזה, פתאום הבנתי שאולי זה לא כדאי. מישהו יכול להרגיע?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
תנין נגד צלופח http://www.break.com/index/alligator-bites-electric-eel-1966616
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור להשתמש ב GMAIL כתור התיבה הראשית, ולהעביר אוטומטית את כל ההודעות שמגיעות לתיבה שלי ב walla.com האם זה אפשרי? או ש walla לא תומכים בזה?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
למשל אם מישהו תייג את הסרטון לפי המילה "ישראל" אני אקבל עדכון על הסרטון למרות שאני לא נרשמתי לערוץ שלו
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מזל טוב על חידוש הפורום - הוא נראה הרבה יותר טוב בתצורה החדשה! מספר הערות: 1. חבל ששדרוג כזה לא הוכרז קצת מראש - ההודעה על השדרוג היה רק בדיעבד. 2. חבל שבשדרוג כזה ארוך כל מה שהיה כתוב זה ש"הפורום יחזור בעוד דקה" (וברוב הזמן בדף שנראה כאילו פרצו לאתר - מ1:00 בבוקר עד 18:00) - ולא היה איזה עדכון בידיעה על השדרוג. 3. ת'אמת? לא האמנתי אבל עכשיו אני בטוח: אני מכור לפורום. בדקתי אם הפורום חזר כל עשרים דקות בממוצע... ושאלה לקינוח: לאן נעלם הפורום "על האתר והפורום"? :s05:
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
דייב מאסטיין KISS אקסל רוז כמובן שלאקסל יש שריטה ענקית במוח,אז אני יכול להביא עוד המון שלו, אבל למה? תוסיפו כל מה שאתם מכירים.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-