כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את האתר של אומינטק, מי שנותן שירות ל VIEWSONIC מישהו מכיר? כי לא מצאתי...
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קודם כל, מצטער על העלאת השאלה, אני יודע שהרבה פה שואלים לגביי פלאפונים בזמן האחרון, אבל עוד לא ראיתי אחד שפירט בכלל, ואת מה שאני צריך בפרט. אז אם תוכלו לעזור לי, אני אודה לכם מאד! הפלאפון צריך לתמוך GSM (סלקום) חייב להיות קומפקטי יחסית (ז"א לא בגודל העצום של ה6680 [E398 למשל בעל מיימדים מצויינים שישמחו אותי] ) חייב להיות בעל נתוני קרינה "סבירים" ומטה, אני לא רוצה פלאפון בעל נתוני קרינה מטורפים, כיוון שאני מסתובב עם הפלאפון בערך כל היום. חייב להיות בעל מצלמה עם איכות טובה, ז"א רצוי מאד 1024X768 או מעל. חייב להיות בעל יכולת קיראה של MP3 סטיראופוני (אוזניות, לא ספיקר) באיכות סבירה/טובה חייב להכיל אפשרות להרחבת זכרון ע"י תוסף כרטיס זיכרון, עדיף מסוגים זולים (אני מתמצא…
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לרשום את הציון של המחשב שלי כאילו באיזה נושא תעזרו לי בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
Account Unavailable Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience. לפי מה שהבנתי מחברים הפייסבוק שלהם עובד, ככה שכנראה זה לא SITE MAINTENANCE. מה אתם מציעים לי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנה פשוטה שאפשר גם לשלב במצגות שהכין חלקים מסרטים או מוזיקת רקע, (כמו שיש ביוטיוב). תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איני מתכוונת לאתר כמו זה: http://www.howjsay.com/index.php?word=casualties&submit=Submit אני רוצה אתר שיציע את התכונות הבאות: 1. שאני אכניס לו מילים באנגלית למאגר 2. שהמילים מהמאגר יוכלו להקרא ע" הקריין בזו אחר זו.
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יצא לי להבין שהכי כדאי למכור בארץ, כי אז אקבל הכי הרבה כסף. אבל אני לא מכיר אתר שהוא קל לשימוש כמו eBay, בארץ. האם יש מקום כזה, שאפשר לשלם דרך Paypal ולא צריך להיפגש בבית קפה כדי למכור מעבד? וכן, אני יודע שיש דבר כזה באתר, אבל כמעט ואין שם אנשים - או לפחות לי לא יצא למכור משהו.
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תקשיבו נתקע לי בראש כבר איזה חודשיים ואין לי מושג איך למצוא את זה. זו מן נעימה שכזו שקשורה לעבדות ולמעמד הפועלים שכזה. "yoho ho ho hooo......" מישהו במקרה מכיר ?!@#!@?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקשר למספר בארהב שזהו המספר +1-402-935-2050 איך אני מתקשר מהארץ? אגב זה המספר של PAYPAL
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
קניתי משור אנכי של חברת 'wolf' ואני צריך להחליף את הברגים שתופסים את הלהב. (אחד אבד ובאחד נשחק התבריג). מישהו יודע איך משיגים אותם (יבואן או משהו)?
-
- 2 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
תביאו לי בבקשה אתרים עם אלבומים בחינם בלועזית
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אנשים שלום מה קורה?? יופי ס22ה אז ככה (קודם כול שבת שלום) אני רוצה להתקין איי טונס (בעיקר בגלל שזו התוכנה היחידה שאני ממש מכיר) אבל אני יודע שקיימות עוד הרבה תוכנות ואתרים שנותנים לי מוסיקה ואפילו יותר זולה אני יודע שאיי טונס לוקחים 99 סנט על שיר ו10 ד' על אלבום שלם (זול יחסית לארץ) בכול מיקרה אם מישו מכיר תוכנות יותר זולות או סתם יכול לתת לי עוד פרטים אז בבקשה אה כן וכן אני רוצה להוריד מסיקה חוקית למרות שזה נישמע מוזר אני חושב שיש זמרים שמגיע להם לקבל ת'כסף על השירים שלהם וגם יוצרי משחקים (אז אני לא קונה ולא הוכל חוקי רק הממש שווים ושכולם שחושבים שאני מוזר שיקפצו לי!!!) בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש למישהו במקרה עבודה שהוא הכין על JFK(John F. Kennedy) באנגלית ומוכן לתת לי אותה, אם אין לאף אחד זה חומר לא יזיק. תודה מראש, טימור.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי חשבון בטורנט ליץ עכשיו רציתי לדעת אך אני יכול לדעת איזה קוד יש לי הוא פשוט נשמר לי ואני לא זוכר אותו והוא מופיע כ****** ואני לא יכול לשלוח לי מייל של הקוד כי זה לא האימייל שלי שהכניסו
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני משחק בדפדפן רשת . מישחקים בחלק מהאתרים אני מצליח לבצע רישום ובחלק אחר של האתרים הרישום מורה שיש לי בעיה אים דואר אלקטרוני לו עדכני הדואר האלקטרוני שלי של גימאייל ענה תעזרו לי תודה רדי
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי, מישהו במקרה יודע היכן אני יכול לקנות באזור חיפה את המדיות של ורבטים שנראות כמו ויניל ישן? (אני פשוט צריך את זה כבר ביום ראשון, אחרת הייתי רוכש דרך האינטרנט) בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש איזה תמונה מצחיקה שמתארת את המסלול של גבר בהשוואה למסלול של אישה כשהם צריכים ללכת לחנות בקניון... למישו יש מושג על מה אני מדבר ואיפה אני יכול למצוא את זה?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
תורידו את האתר הזה..... www.hwzone.com סתם.... אבל עכשיו ברצינות: יש דבר כזה TM טריידמרק.(trademark-סימן רשום)....אז יאללה מנהלים תוציאו TM לאתר ומשום שזה רטרו-אקטיבי אז יהיו חייבים להפיל את האתר הרשויות (במידה וזה יהיה אפשרי) יש כבר תקדים ביןלאומי שחובה לפסול מותג על אותו נושא באותו שם או שם שמאוד רומז לכך אני טיפה מבין בנושאים האלה וקצת מתמצא בחוק... AaaBb
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
צמד הקמעות שהיה המוביל של סוני בדור הקונסולות הקודם יקבל סרט קולנועי מלא משלו בשנה הבאה, ובדומה לציפורים הכועסות גם כאן נראה שיש פוטנציאל להצלחה יפה לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-עיבוד-מוצלח-הצצה-ראשונה-ל-ratchet-clank-בתור-ס/
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מישהו במקרה יודע איך לעשות שהמיקרופון ישמיע את מה שאני אומר ישר בלי הקלטה? חחח שאלה קצת טיפשית האמת, חיפשתי בהגדרות לא מצאתי. תודה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל ...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, זה לא הולך להיות קל.. בשלהי 2004, כל יום חמישי בלילה בתחנה 100fm ברדיו, הייתה תוכנית עם יוסי טרבלוס ושחר חסון, שהם היו מארחים סטנדאפיסטים, מעלים בחורות לשידור, והיו צחוקים של החיים! במקביל, היה להם אתר באינטרנט עם כל הקטעים להשמעה ולהורדה. חיפשתי ונברתי ברחבי הרשת ואיכשהו הצלחתי להגיע לעותק שמור מהאתר הישן הזה, שנראה ככה: זה הדומיין של האתר: manzur.ilt.co.il אין גישה אליו, הצלחתי דרך waybackmachine לגשת לעותק שמור. קיצר היו שם מלא קטעים מצחיקים ואני מבואס שלא הורדתי הכול כשזה היה זמין. פה אני צריך את עזרתכם, יש אפשרות לגשת איכשהו לשרת שלהם שהיה אז ולחפש אם נשארו שם קבצים להורדה? …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל מי שזוכר את הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=362353.0 אז יצאה גירסה 2 למשחק הזה שהיא משמעותית קשה יותר וכוללת הרבה יותר שלבים. http://www.sparkworkz.com/fc2/ ויש גם גירסה בתשלום עם עוד יותר שלבים. תהנו
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אז בשעה טובה ומוצלחת החלטתי שאני מתחיל ללמוד גיטרה. אשמח אם יש למישו אפליקציה (לאייפון) שהוא יכל להמליץ לי עליה שבה לומדים את הכל מ 0.. תודה ויומנעים!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-