כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולכם! אז ככה... אומנם יש עוד חודש, אבל אני כבר עכשיו מתכונן למסיבה של אבא שלי שאני אמור לתקלט בה, וכמובן למסיבת הסילבסטר שאני אארח באיכותיות רבה כמה ימים לאחר מכן. אקיצר, בשביל אבא צריך רגאיי, היפ-הופ והאוס בקטנה, אולדיז (דברים שזקנים אוהבים [50+]). זה אנשים שאוהבים לרקוד, ויודעים לרקוד, לא מסיבות יין פלצניות, אלא ממש מסיבות שאני לא הייתי מתבייש בהם בשביל החבר'ה שלי.. אז ככה שכמעט כל דבר שחבר'ה בגילנו שומעים יתקבלו, כל עוד זה לא שירי פוזה או "רעש" כהגדרתם. בשביל החבר'ה שלי פשוט תעמיסו מכל טוב, מה שיש לכם- האוס, פסיכו, היפ הופ, קיצר הכל מתקבל... רק שיהיה באיכות ולא קופי פייסט לכל הפלייליסט שלכם, אלא בטעם. תודה רבה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
זה כלכך עתיק,אבל זה עדיין אחד הסרטונים הכי מצחיקים ברשת.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! נרשמתי לחבילה של 3 חודשים היום וחוץ מאתר ישראלי בשם I-DOWN אני לא מוצא שום אתר נורמאלי שמספק לינקים ל RAPIDSHARE עם תכני DVDRIP. (חס וחלילה לא מדובר על ווארז) בקיצור - כל מי שיש לו חשבון אני אשמח אם ישתף אותי באתרים הקבועים שהוא נעזר בהם כי האתר הישראלי צולע בלשון המעטה... תודה רבה לכל מי שיעזור!!! נועם
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום נרשמתי ל RAPIDSHARE ואין לי כול כך מושג אך אני מוצא קבצים ומוריד למי שיש עצות אני אודה לו מאוד יואב
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי רוצה שלא תחסמו גם את הפרופיל הזה ושתסבירו לי יפה למה חסמתם את הקודם והאם אי פעם תסכימו להחזיר אותו לשימוש. בכל זאת, פרסמתי שם 65 הודעות ו-20 הודעות פרטיות, ועכשיו אני מתחיל מחדש. תעשו לי טובה ואל תחסמו גם את הפרופיל הזה, ותתיחסו יפה להודעה שלי. אני רוצה להיות חבר מן המניין בפורום הזה, כי אני קורא פה חומר כבר הרבה שנים וחבר בפורום כבר שנה וקצת, וזה יכול להוסיף לי על מה שלמדנו בקורס טכנאים. אני אוהב את האתר הזה, ואף פעם לא קיללתי, העלבתי או פגעתי באנשים סתם כך.
-
- 50 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
סופר נובה ירד טורנביט נסגר טורנטביט 2 מלא עם 20000 משתמשים מה עושים ?
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
ערב טוב .. אני יספר את הסיפור שלי בקצרה , ביום הגיוס שלחו אותי לבסיס תובלה בחיפה בתור נהג משאית , הצלחתי לצצאת משם אחרי שהפכתי עולמות , היום הגעתי לבקום , שלחו אותי לחיל הים בתור מאחזק תחמושת ... אני עם פרופיל 45 רפואי , אני בניתי על זה שאני יהיה ג'ובניק שעושה יומיות ומעביר תשירות בסבבה , הבנתי שמאחזקר תחמושת נשאר כל השבוע בבסיס .. אני שוקל ללכת לקב"ן ולצאת על נפשי .. במה זה פוגע בחיים ? אני אוכל לעבוד באינטל וכל חברות ההי טק ? איפה דורשים צבא היום ? ומישהו בכלל יודע מה זה מאחזק תחמושתב למען השם?!@! כבר נשבר לי מהצבא ואני שם רק חודש ...
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן, טוב זהו, נשברתי. אחרי גל החום האחרון כבר לא חשבתי שיכול להיות יותר גרוע. אבל הנה זה מתקרב. הכל כבר רותח, אני הולך לעבודה, אני נמס, אני חוזר אחרי יום עבודה, אני נמס, נכנס הביתה, הבית רותח. לא מסוגל לחיות, לא לישון לא לתפקד. הכל רותח. פשוט תנור אחד גדול. לאחרונה התחלתי להתלבט איך אני יכול לקרר את החדר שלי, שנמצא במצב קונסטנט של 45 מעלות, במקרה הטוב. פשוט לא מסוגל להתמודד עם זה יותר. מכיוון ואין לי מזגן בחדר, ואין לי אופציה להתקין אחד בקומת החדר, אני מחפש פתרונות קירור אחרים... ואז נזכרתי. בילדותי, לפני שהמזגנים הפכו למוצר נפוץ, היה מכשיר בשם DESERT COOLER, מפזר קור. מכשיר הפועל על מי קרח, שמפזר אויר קפוא ולח. זה היה תענוג, זה קירר את החדר וליחך אותו [מלשון לחות ;D ] …
-
- 13 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
הנגן הוא סנסה של חברת סאן דיסק. הבעיה היא שהנגן עצמו עלה לי 500 שקל וסאן דיסק על התיקון מסך רוצים 350 ש"ח כמעט עדיף לקנות כבר חדש... אתם מכירים אולי מקום שיכולים לתקן לי אותו במחיר יותר זול? פניתי לבאג כי שם קניתי והם אמרו שלא יכולים לעזור... אני תקוע עם נגן שעלה לי 500 שקל וקניתי אותו לפני חודש... בבקשה עזרהה!!!! :s07:
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לצערי הרב! נשבר לי הרושאס..בקבוק מלא הבשמים שלי נמצאים בארון בגדים, וכשהכנסתי את הג'ינס שמשכתי את היד החוצה בטעות העפתי איתי את הבושם... עכשיו אני מחפש לקנות חדש..הבעיה שבחנויות מפציצים מחירים משהו כמו 400 שקל שזה דיי מוגזם..והפעם אני קונה 2 ליתר ביטחון! עכשיו סתם חיפשתי באינטרנט אם יש מחירים אטראקטיבים ומצאתי באתר הזה: http://www.callperfume.co.il/product.asp?id=453 במחיר שדיי נראה חשוד..מה אתם אומרים? (נ.ב מצטער אם זה לא קשור לפה ואתם יכולים למחוק את הנושא אם זה ככה)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו שעה עשר ו13 דקות אני אומר לעצמי נזפזפ קצת נראה מה יש אני עייף מלשחק בWII\PC ועייף מלקרוא תרגום באנגלית של סדרות אנימה אז התחלתי לבדוק מה יש ערוץ 2 יצפאן שהיה פעם מצוין בהצגות אם סוויסה אבל שנים כבר לא מצחיק חושב שהוא גי לנו אבל מה לעשות הוא לא אפילו לא קרוב ערוץ 10 ראלטי שלוקחים כונפה שעברה טראומה כזאת או אחרת ומנתחים אותה \מאפרים אותה \מאמנים אותה וכו ראיתי בעבר חצי פרק וזה משעמם אפילו יותר מי תכנית די דומה בMTV סתם מורחים חומר במקום לקצר רק לדברים המעניינים -לא שיש הרבה ערוץ 3 וויל וגריס -למי שלא יודע תכנית שמתאימה לבחורות ו"מעצבי שער" ערוץ STAR WORD ונשיונאל גאוגרפיק אם הפסקות פרומואים כל שנייה ערוץ 8 תכנית משעממת בקיצור כלום גם ככה אני כמאת לא …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי פנדר סטראט מקסיקנית.. כאילו יצא מהמקום ואני לא מוצא את הבורג אבל עדיין שומעים כרגיל והכל זה קריטי? מה אני אמור לעשות?
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בא לי להוריד את הסדרות האלו...הכי טובה שאני מכיר לדעתי. מישהו מכיר אתר שאפשר להוריד ממנו את כל הסדר?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
העיתון "ידיעות אחרונות" דיווח בגיליון סוף השבוע שלו על מצוקה קשה בסוריה: הנשיא אסד לא עונה לציפיות, לא פותר את בעיות הכלכלה, "מחמם" את הגזרה הלבנונית מול ישראל... והכל בגלל קונסולת ה-Playstation 2. מתברר כי הנשיא הסורי מכור לקונסולה של סוני ומבלה שעות רבות מדי יום סגור בחדרו, כשהוא עסוק בלחימה במשחקי "מכות" שונים. למעשה, ע"פ העיתון הנשיא אסד שקוע כל כך במשחקים, עד שנתן הוראה לעוזריו לא להפריע לו בשום מחיר בעת שהוא משחק בקונסולה, גם אם המתקשר הוא מנהיג מדינה אחרת. "לא עכשיו", הם אומרים. "הנשיא עסוק". למרות שידיעה זו נשמעת כאילו הומצאה כמתיחת "01 באפריל", הרי שמדובר בסיפור אמיתי ומשעשע ביותר. אולם לא נוכל לסיים ידיעה משעשעת כל כך ללא חיוך רחב: לכן, נספר לכם רק כי בעקבות ה…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מאמין בתאוריית הקונספירציה הזאת. יש קונספירציה שאומרת שקיים ארגון שקוראים לו NEW WORLD ORDER והוא בעצם שולט בארה"ב ובכל מני מדינות. הוא מורכב מקבוצת אליטה קטנה והיא שולטת בהכל, כולל הבחירות, והנשיאים הם סה"כ בובות שלהם או מהופנטים על ידם. שוב, אני לא מאמין בזה. אבל ראיתי סרטון ביוטיוב ש"מוכיח" את זה, ולמרות שלא ראיתי משהו מרגש (כמו בהתחלה, כשזה ברור ששמים לביל קלינטון מייקאפ), אבל מה לעזאזל הולך עם העיניים של אמא של בושה ב-3:00?! כשראיתי את זה פשוט קפאתי במקום ולא יכלתי לזוז. אני ממש בבהלה פה מה לעזאזל?! מה זה?! :o :'( :'(
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי מספר בדיקות מעמיקות ,תרתי משמע נראה לי שמצאתי פיתרון פשוט,זול וקל ליישום ,לבעיה שתוארה בשרשור הקודם שדן בעניין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458402.msg3922542 כאמור , קונדומים מבוססי גומי ,הינם יותר מדי פגיעים לחומרים(כדוגמת וזלין)שמאכלים אותם במהירות וגורמים לפקיעתם תוך כדי המשגל. עובדה זאת מנוצלת לרעה על ידי בחורות בגילאי ה- 30+ שרוצות ילד בכול מחיר, וגם על ידי חלק מהמתרוממים והנשים (בעיקר זונות נרקומניות) שחטפו איידס ובתור נקמה חולנית, אינפנטילית ומרושעת , מקיימים\מקיימות יחסי מין בצורה סיטונאית עם בני\בנות זוג במטרה מכוונת לפגוע ב-"אויב", בבחינת "תמות נפשי עם פלישתים ". למי שלא הבין : הכוונה להחדרת וזלין לנרתיק או לרקטום ,לפני האק…
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחחחח... נשים זה אושר לא חייב חברה לא חייב סקס אתה נכנס לזה איכשהו ואתה מבין שזה דבר טוב כמובן לא מכל אחת בוקר טוב בתור אחד שלא מצליח לישון כמה שעות כבר
-
- 53 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
-
טוב אז ככה...!! אני קצת חולה ואני בגימלים (חייל) ובין השאר אני מנוי לאתר שיתוף קבצים RAPIDSHARE, האתר הזה מאפשר לך להוריד קבצים שאנשים מעלים אליו. עכשיו בטור מנוי יוצא לי גם להוריד יותר קבצים במהירות הרבה יותר גבוהה וגם לעלות קבצים כאהבה נפשי, אז אמרתי למה לא אני ישתף אנשים באוסף נשים הפרטי שיש לי... אז זה התחיל בקובץ עמוס התמונות של בר רפאלי- http://rapidshare.com/files/18677554/__1489___1512_.rar המשיך בקובץ מצויין שכולל תמונות של רותם סלע ואורית פוקס- http://rapidshare.com/files/20037137/israli.rar אחר כך הוספתי גם קובץ אולי המושלם ביותר שכולל תמונות שהגדרתי אותם גן עדן ועוד תיקייה שכולל כמה נשים שמדגימות את כל התנוחות האפשריות- http://rapidshare.com/files/20038595/ga…
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
תנו גם דעה של יותר מכן או לא ולמה?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב.. זה קצת מוזר. התזמון כמעט מושלם להתחלת הבלוג (אלוהים נתן לי על מה לכתוב). אולי זהו זמן טוב להזכיר שכל האירועים שמוזכרים בבלוג זה אמיתיים לחלוטין ולא שיניתי אחת מהעובדות. הודעה שניה נשיקה ראשונה? כפי שהודעתי בהודעה האחרונה שפרסמתי, היינו אמורים לנסוע לכינרת. הרעיון ליסוע לכנרת בוטל לטובת נסיעה לקרחת יער אשר נקראת "עין טייסים" ליד קיבוץ צובה [קרוב לירושלים עיר מגורי]. העמסנו על המכונית של אבא שלי שני אוהלים [אחד קטן ואחד גדול], שקי שינה, מזרוני שטח והרבה מאוד אוכל ויצאנו לדרכנו. אספנו בדרך את חבריי שלוש בנים ושתי בנות. אולה הנערה המיוחלת, עולה "ישנה" מרוסיה, הגיע לארץ בגיל שלוש שנים בערך, מאוד מאוד יפה וחמודה. [בעברית: כוסית חבל"ז] יודית מאין נערת מחשבים היא ל…
-
- 53 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום נכון לעכשיו אני עתודאי אקדמי, אחרי שנת לימודים וסמסטר עם שלושה נכשלים. כמו שאני מבין הסיכויים להמשיך במסלול דיי פונים נגדי. עוד לפני שהתקבלתי למסלול, מילאתי את המנילה הראשונה בראש של ג'וב, בחרתי בתפקידים שאני לא באמת מעוניין לשרת בהם שלוש שנים (מה גם שהייתי מוקפא חמ"ן, ונאמר לי שגם ככה לא יסתכלו לי על המנילה). בקצרה לעיניין- המטרה שלי במקרה ונפלתי מעתודה היא יחידת מגלן או סיירת צנחנים. (אני יודע במה זה כרוך, אני יודע שזה לא לכל אחד וכו') באיזה תהליכים אני צריך לפתוח עכשיו? נתוני הגיוס שלי מאפשרים לי חי"ר. כתבתי מייל למדור עתודה לעתודאים בשירות. יש טעם לפנות לעוד מקומות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני בן 20 ואני כבר מתחיל ליראות שהשיער שלי נהיה דליל יותר מיום ליום ושה"מפרצים" בראש נהיים עמוקים יותר ויותר עם הזמן והשיער מתחיל לנשור וזה מדכא לאללה... הנשירת שיערות במשפחה אצלי זה תורשתי, לאבא שלי כבר אין כמעט כלום למעלה, הוא "מלווה שיער" רק בצדדים זה מה שנשאר לו איך אפשר לטפל בזה הכי טוב לדעתכם חוץ מניתוחים וסיבוכים יקרים אחרים? ראיתי כל מיני פרסומות כאלה על כדורים שעוזרים לזה אבל אני מפחד מכדורים ומפחד להיות קירח כמו אבא שלי מי שיודע שיעזור, מי שבא להתבדח כאן בבקשה לחזור אחורה.
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-