כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
עכשיו שעה עשר ו13 דקות אני אומר לעצמי נזפזפ קצת נראה מה יש אני עייף מלשחק בWII\PC ועייף מלקרוא תרגום באנגלית של סדרות אנימה אז התחלתי לבדוק מה יש ערוץ 2 יצפאן שהיה פעם מצוין בהצגות אם סוויסה אבל שנים כבר לא מצחיק חושב שהוא גי לנו אבל מה לעשות הוא לא אפילו לא קרוב ערוץ 10 ראלטי שלוקחים כונפה שעברה טראומה כזאת או אחרת ומנתחים אותה \מאפרים אותה \מאמנים אותה וכו ראיתי בעבר חצי פרק וזה משעמם אפילו יותר מי תכנית די דומה בMTV סתם מורחים חומר במקום לקצר רק לדברים המעניינים -לא שיש הרבה ערוץ 3 וויל וגריס -למי שלא יודע תכנית שמתאימה לבחורות ו"מעצבי שער" ערוץ STAR WORD ונשיונאל גאוגרפיק אם הפסקות פרומואים כל שנייה ערוץ 8 תכנית משעממת בקיצור כלום גם ככה אני כמאת לא …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי פנדר סטראט מקסיקנית.. כאילו יצא מהמקום ואני לא מוצא את הבורג אבל עדיין שומעים כרגיל והכל זה קריטי? מה אני אמור לעשות?
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בא לי להוריד את הסדרות האלו...הכי טובה שאני מכיר לדעתי. מישהו מכיר אתר שאפשר להוריד ממנו את כל הסדר?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
העיתון "ידיעות אחרונות" דיווח בגיליון סוף השבוע שלו על מצוקה קשה בסוריה: הנשיא אסד לא עונה לציפיות, לא פותר את בעיות הכלכלה, "מחמם" את הגזרה הלבנונית מול ישראל... והכל בגלל קונסולת ה-Playstation 2. מתברר כי הנשיא הסורי מכור לקונסולה של סוני ומבלה שעות רבות מדי יום סגור בחדרו, כשהוא עסוק בלחימה במשחקי "מכות" שונים. למעשה, ע"פ העיתון הנשיא אסד שקוע כל כך במשחקים, עד שנתן הוראה לעוזריו לא להפריע לו בשום מחיר בעת שהוא משחק בקונסולה, גם אם המתקשר הוא מנהיג מדינה אחרת. "לא עכשיו", הם אומרים. "הנשיא עסוק". למרות שידיעה זו נשמעת כאילו הומצאה כמתיחת "01 באפריל", הרי שמדובר בסיפור אמיתי ומשעשע ביותר. אולם לא נוכל לסיים ידיעה משעשעת כל כך ללא חיוך רחב: לכן, נספר לכם רק כי בעקבות ה…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מאמין בתאוריית הקונספירציה הזאת. יש קונספירציה שאומרת שקיים ארגון שקוראים לו NEW WORLD ORDER והוא בעצם שולט בארה"ב ובכל מני מדינות. הוא מורכב מקבוצת אליטה קטנה והיא שולטת בהכל, כולל הבחירות, והנשיאים הם סה"כ בובות שלהם או מהופנטים על ידם. שוב, אני לא מאמין בזה. אבל ראיתי סרטון ביוטיוב ש"מוכיח" את זה, ולמרות שלא ראיתי משהו מרגש (כמו בהתחלה, כשזה ברור ששמים לביל קלינטון מייקאפ), אבל מה לעזאזל הולך עם העיניים של אמא של בושה ב-3:00?! כשראיתי את זה פשוט קפאתי במקום ולא יכלתי לזוז. אני ממש בבהלה פה מה לעזאזל?! מה זה?! :o :'( :'(
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי מספר בדיקות מעמיקות ,תרתי משמע נראה לי שמצאתי פיתרון פשוט,זול וקל ליישום ,לבעיה שתוארה בשרשור הקודם שדן בעניין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458402.msg3922542 כאמור , קונדומים מבוססי גומי ,הינם יותר מדי פגיעים לחומרים(כדוגמת וזלין)שמאכלים אותם במהירות וגורמים לפקיעתם תוך כדי המשגל. עובדה זאת מנוצלת לרעה על ידי בחורות בגילאי ה- 30+ שרוצות ילד בכול מחיר, וגם על ידי חלק מהמתרוממים והנשים (בעיקר זונות נרקומניות) שחטפו איידס ובתור נקמה חולנית, אינפנטילית ומרושעת , מקיימים\מקיימות יחסי מין בצורה סיטונאית עם בני\בנות זוג במטרה מכוונת לפגוע ב-"אויב", בבחינת "תמות נפשי עם פלישתים ". למי שלא הבין : הכוונה להחדרת וזלין לנרתיק או לרקטום ,לפני האק…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחחחח... נשים זה אושר לא חייב חברה לא חייב סקס אתה נכנס לזה איכשהו ואתה מבין שזה דבר טוב כמובן לא מכל אחת בוקר טוב בתור אחד שלא מצליח לישון כמה שעות כבר
-
- 53 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
-
טוב אז ככה...!! אני קצת חולה ואני בגימלים (חייל) ובין השאר אני מנוי לאתר שיתוף קבצים RAPIDSHARE, האתר הזה מאפשר לך להוריד קבצים שאנשים מעלים אליו. עכשיו בטור מנוי יוצא לי גם להוריד יותר קבצים במהירות הרבה יותר גבוהה וגם לעלות קבצים כאהבה נפשי, אז אמרתי למה לא אני ישתף אנשים באוסף נשים הפרטי שיש לי... אז זה התחיל בקובץ עמוס התמונות של בר רפאלי- http://rapidshare.com/files/18677554/__1489___1512_.rar המשיך בקובץ מצויין שכולל תמונות של רותם סלע ואורית פוקס- http://rapidshare.com/files/20037137/israli.rar אחר כך הוספתי גם קובץ אולי המושלם ביותר שכולל תמונות שהגדרתי אותם גן עדן ועוד תיקייה שכולל כמה נשים שמדגימות את כל התנוחות האפשריות- http://rapidshare.com/files/20038595/ga…
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
תנו גם דעה של יותר מכן או לא ולמה?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב.. זה קצת מוזר. התזמון כמעט מושלם להתחלת הבלוג (אלוהים נתן לי על מה לכתוב). אולי זהו זמן טוב להזכיר שכל האירועים שמוזכרים בבלוג זה אמיתיים לחלוטין ולא שיניתי אחת מהעובדות. הודעה שניה נשיקה ראשונה? כפי שהודעתי בהודעה האחרונה שפרסמתי, היינו אמורים לנסוע לכינרת. הרעיון ליסוע לכנרת בוטל לטובת נסיעה לקרחת יער אשר נקראת "עין טייסים" ליד קיבוץ צובה [קרוב לירושלים עיר מגורי]. העמסנו על המכונית של אבא שלי שני אוהלים [אחד קטן ואחד גדול], שקי שינה, מזרוני שטח והרבה מאוד אוכל ויצאנו לדרכנו. אספנו בדרך את חבריי שלוש בנים ושתי בנות. אולה הנערה המיוחלת, עולה "ישנה" מרוסיה, הגיע לארץ בגיל שלוש שנים בערך, מאוד מאוד יפה וחמודה. [בעברית: כוסית חבל"ז] יודית מאין נערת מחשבים היא ל…
-
- 53 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום נכון לעכשיו אני עתודאי אקדמי, אחרי שנת לימודים וסמסטר עם שלושה נכשלים. כמו שאני מבין הסיכויים להמשיך במסלול דיי פונים נגדי. עוד לפני שהתקבלתי למסלול, מילאתי את המנילה הראשונה בראש של ג'וב, בחרתי בתפקידים שאני לא באמת מעוניין לשרת בהם שלוש שנים (מה גם שהייתי מוקפא חמ"ן, ונאמר לי שגם ככה לא יסתכלו לי על המנילה). בקצרה לעיניין- המטרה שלי במקרה ונפלתי מעתודה היא יחידת מגלן או סיירת צנחנים. (אני יודע במה זה כרוך, אני יודע שזה לא לכל אחד וכו') באיזה תהליכים אני צריך לפתוח עכשיו? נתוני הגיוס שלי מאפשרים לי חי"ר. כתבתי מייל למדור עתודה לעתודאים בשירות. יש טעם לפנות לעוד מקומות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני בן 20 ואני כבר מתחיל ליראות שהשיער שלי נהיה דליל יותר מיום ליום ושה"מפרצים" בראש נהיים עמוקים יותר ויותר עם הזמן והשיער מתחיל לנשור וזה מדכא לאללה... הנשירת שיערות במשפחה אצלי זה תורשתי, לאבא שלי כבר אין כמעט כלום למעלה, הוא "מלווה שיער" רק בצדדים זה מה שנשאר לו איך אפשר לטפל בזה הכי טוב לדעתכם חוץ מניתוחים וסיבוכים יקרים אחרים? ראיתי כל מיני פרסומות כאלה על כדורים שעוזרים לזה אבל אני מפחד מכדורים ומפחד להיות קירח כמו אבא שלי מי שיודע שיעזור, מי שבא להתבדח כאן בבקשה לחזור אחורה.
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני קורא מידי פעם טוקבקים ב-YNET ויש הרבה טוקבקים שחתומים "נשלח מהאייפון שלי". לפעמים הם מטופשים או לא קשורים לכתבה ולעפמים הם לעניין. מה הקטע? האם זה פרסומת ששותלות החברות הסלולריות? האם זה אנשים שמתלהבים מהאייפון שלהם? אולי זה מישהו ששונא את האייפון וזאת הדרך שלו להעביר סאטירה? מה דעתכם? אני באמת רוצה לשמוע השערות לנושא, כי זה לא ברור לי למה שמישהו יעשה את זה באדיקות על פני חודשים (אם לא שנים).
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שבועיים לפני שאני מתגייס, לקחו לי אותו, החבר הכי טוב שלי, שהיה איתי בכל מקום, ולקח אותי לכל מקום, אף פעם לא אכזוב אותי, תמיד הקשיב לי שהייתי צריך אותו, לקח אותי לחברה שלי, לקח אותי לטיולים, הכל על חשבונו...... לקחו לי את הרשיון..... :'( :'( :'( אז מה עם נסעתי 88 באזור של 50..? (אזור תעשיה ריק מאדם) שבועיים לפני הצבא!?!?!? הזמן יחיד שנשאר לי להנות מלהיות חופשי!!! שוטרים מניאקים!
-
- 112 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5483 :lol:
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
נשפח לי בקבוק מים כמה ימים ולא שמתי לב על שטיח מקיר לקיר והכל מסריחחח שפחתי על זה אקונומיקה עם קצת מים וזה עדיין מסריח (איך האקונומיקה תתיבש? יווצר על זה עוד עובש/חיידקים?) תעשו טובה תגידו איזה פיתרון מדעי מגניב כזה, זה נושא מסובח
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עליתי מת"ש על סכום של 30000 שקל בקיצור אל"מ שפט אותי ונתן לי קנס 85 שקל ועוד פיצויים 315 שקל. עכשיו המשפט היה ב5.12 ואני השתחררתי- מצה"ל ב7.12. מאיפה הכסף ירד? האם יכולים לגעת לי במענק? האם כל המשכורת האחרונה (רבע חודש שזה 80 שקל ) תעלם? האם יוציאו לי כסף מהחשבון (הצבא אמור להכניס זה לא שאישרתי הוראת קבע כשהתגייסתי)? בקיצור האם אני באמתץ ישלם את כל 400 השקלים האלו או שלא???
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . אתמול הייתי בחדר שלי וראיתי טלויזיה . היה לי בקבוק גדול של פריגת , שמתי אותו על המיטה ולא סגרתי את הפקק . אחרי כמה זמן מישהו דפק בדלת אז הלכתי לפתוח את הדלת , כשחזרתי ראיתי שהבקבוק נפל וכול המיץ נשפך על המיטה . המיץ עבר את הסדין החשמלי והגיע למזרון עצמו . את הסדין החשמלי זרקתי הורדתי את כל המצעים וניסיתי להוציא איכשהו את המיץ מהמיטה . אחרי זה חשבתי שאין יותר מיץ . הלכתי לישון והתחלתי להרגיש משהו רטוב בגב וראיתי שעדיין יש המון מיץ במיטה . איך אפשר להוציא את זה ? חשבתי לנסות עם מגהץ איכשהו להוציא את זה . יש עוד שיטות ? המיטה היא ספת נוער. תודה .
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=32550 OC מוגזם?
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הלכה לי טלביזיה 21' פשוטה כזאת אני רוצה חדשה גם 21' עד 1000 ש"ח יש המלצות? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקרה ראיתי את זה בזווית העין.. http://skypc.co.il/Product.asp?PID=99360-340-00&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0 חחח מה הדבר הזה אמור להביע? :s05: חח :lol:
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש תקופות שאני מנסה להתחבר עם ספוטיפיי לטלויזיה עם כרוםכאסט 2 מה שקורה זה שזה בתקופות מסויימות מסרב להתחבר והמסך של ספוטיפיי נתקע ואז נעלם. אני בפרטנר טיוי עם אינטרנט שלהם ונתב שלהם, התקשרתי אליהם וזה לא עזר... הם לא יודעים לעזזור. אולי לבטל את הוייפיי בנתב שלהם ולחבר לנתב משלי ובכך יהיו שני נתבים? תודה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-