כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אפשר למצוא איפהשהו קטעי מוזיקה מהסרטים, שלא נמצאים בsoundtracks הרשמיים ?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני בחרתי נושא 4, מכתב תגובה לעמוס עוז. די התאכזבתי מהדעה שלו, אבל זה נתן לי מקום לשטוח את דעותי בהרחבה ונראה לי שהלך לי די טוב, מקווה לציון של 90-95 (מגן 86) וסופי 90 בערך. הבנתי שכמעט כולם (לפי המדגם אצלי בשכבה) בחרו את נושא 5 ורק חלק קטן בחרו את 4 (את 1,2,3,6 כמעט אף אחד לא בחר), נכון?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אפשר בבקשה אתר להזמנת חומרה מחו"ל כגון: ספקי כוח,מארזים ומוצרי מודינג ששולח מוצרים לארץ במחיר זול? תודה.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
לפני די הרבה זמן רצה ברשת פרסומת מאוד מושקעת של חברת Honda. בפרסומת רואים שורה של אירועים אשר גוררים האחד את השני. אשמח אם מישהו יוכל לעזור למצוא את הפרסומת. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד לנגן על גיטרה. האם יש באינטרנט מקום שאוכל ללמוד בו?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום !!!!! הייתי רוצה אתר שמביא מילים לשירים עם אפשר אז את המילים של האלבום החדש של אמינם Eminem-Encore של כל השירים שיש שם תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
1.אחרי כמה זמן הגיעה החבילה? (הזמנתי את המשלוח של ה3 דולר) 2.האם קיבלתם את זה במעטפה? 3.אם מישהו הזמין מפיי פל (pay pal) זה נשלח לכתובת המצויינת בחשבון? *למי שלא יודע lsdiodes זה אתר שמוכר כל מיני סוגים של לדים ולדים ub במחירים מצחיקים-לד ub לא ברמה גבוהה מהרגיל עולה 50 סנט-2.5 שקל בערך והמשלוח הכולל עולה 2 דולר-10 ש"ח www.lsdiodes.com
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היום עשו לי רשת הביאו לי אלקטל חדש ועכשיו יש לי אחד מיותר כאן בחדר כמה אני יכול לבקש עליו?
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
PCTIP לידיעתכם פורום הכי טוב ואתם סתם עלובים ולא נותנים יחס הינה עוד הפצצה :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthano…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה לו ? אני לא מצליח להכנס אליו ! הוא עובד אצלכם ? WWW.IRCSPY.COM
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
זכיתי במכרז ב P1000 מחשב, לא משנה הפרטים אבל קיבלתי לוח אם לא נכון (אני חושב שניסו לרמות אותי שם באקסלנט),אכשיו אין מצב נכון? הם חייבים להחליף לי את זה. שלא נדבר שהמארז בצבע הלא נכון,חסר מאוורר אחורי והמארז פשוט מכוער... כל אלו שמתכננים לקנות מחשב דרך מכרז תחשבו פעמיים לפני שאתם עושים זאת,עדיף להוציע את האלף שקל הנוספים ולקנות בחנות שאתם יכולים לראות את המוצר (למרות שאת המחשב הקודם שלי זכיתי במכרז בנטאקשן והכל היה פיצוץ).
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין כרטיסים בהזמנה מוקדמת לסרט שם, רילודד אם זה מעניין אתכם. מה האתר/ טלפון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרשם לאוניברסיטת ת"א לחוג כלכלה וניהול, אני משתחרר באוגוסט השנה כרגע אין לי פסיכומטרי אבל כנראה אני ארשם למועד ספטמבר השנה. לאיזה מועד להרשם לאונ'? האם החוג נחשב איכותי? תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הי, הלכתי לכמה חנויות נעליים ולא מצאתי משהו שנראה לטעמי. כל מה שראיתי היה נעליים שטוחות שדומות לנעלי חתן/בר מצווה שכולנו מכירים. לפני כמה ימים ראיתי בטלוויזיה את הפרסומת של גינדי תל אביב וראיתי שם נעליים שנראות בול מה שאני מחפש, אך לא הצלחתי למצוא עליהם פרטים.. לינק לפרסומת: http://youtu.be/Dp3QJc6ERWk הנעליים החומות מופיעות ב0:03 אז חשבתי לשאול כאן - מזהים במקרה? או מכירים אולי מקומות שמוכרים נעליים בעיצוב דומה? תודה מראש חברים!
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
- 1 follower
-
-
באינטרנט אקספלורר ,אפשר פשוט ללכת לקבצים ולשמור אותם ,איך אני עושה את זה בfirefox ?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מחפש שימושון למועדפים בדפדפן פשוט נמאס לי כל כמה זמן להכין אחד ואז לעדכן אותו ואני תמיד שוכח לגבות אותו כשני לא עובד על מחשב שלי (אני לא גדול במיוחד על תוספי סינכרון) חיפוש מהיר בGOOGLE החזיר לי את זה http://www.koka.co.il שזה מצוין רק שאני מחפש מקום שבו השימושון מפורסם כRSS FEED (או LIVE BOOKMARK איך שחלק אוהבים לקרוא לזה ) או שכקובץ HTML שאני אוכל פשוט להכנס לאתר להוריד ולעשות IMPORT ישירות לדפדפן מישהו מכיר ?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אח שלי טס מחרתיים לצ'כיה אני מאוד (מאוד!!!) רוצה את האיפון החדש 16 גיגה.. רציתי לדעת כמה יעלה שם האיפון הזה (כמובן פרוץ) ואיך אני בידיוק יכול הכי קל להסביר לו איפה מה מי ומו?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הגעתי לישורת האחרונה, כל נציג מנסה לשכנע אותי שהמכון שאותו הוא מייצג הוא הכי טוב וכו' אתם בטח מכירים. יואל גבע נפסל כבר בהתחלה ולא בגלל המחיר. ההתלבטות היא בין קידום (הכי יקר) ולבין היי קיו, סמארט ואנקורי שממנו קיבלתי הצעה ממש נמוכה רק בגלל מקום העבודה שלי (2500 ש"ח במקום 4280 שזהו הסכום שאותו משלם חייל משוחרר ללא ואוצ'ר). צריך תגובות,הצעות,חוות דעת לגבי כל מכון שרשמתי מבעלי ניסיון או כאלו ששמעו,מכירים,יודעים וכו'. בבקשה זה די דחוף אני צריך להחליט עד מחר.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מחפש משהו חינמי לחלוטין. זה אתר סטטי, קטן מאד. תודה מראש!.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו כאן מהפורום מכיר חנויות באזור חיפה שבהם ניתן לרכוש נעליים ובגדים של מותגים מקורי אבל במחירים סבירים. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך חווית דעה על מחשב חדש שקניתי לפני חודש מKSP והנה המפרט שלי לוח אם:DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E מעבד:E6600 דיסק קשיח:250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כ.מסך: EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 הערה לא נקנה בארץ אלה נקנה מארה"ב צורבDVD:DVD±RW LH-20A1P x20 Black 3מאוורים: שני מאוורים 80MM אחד 120MM מארז זבללללל ATX לבן עם חלון שקוף זיכרון:GB1 TwinMOS TwiSTER CL5 מוסיף עוד 1GB בעוד חודש וזהו אני מרוצה מאוד המחשב עובד חזק מאוד מהיר ;D ;D תנו לי חווית דעה על המפרט שלי בתודה [[[חדש פה]]] סה"כ עלה 3K== 3,000 שח
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני יודע שהרבה פה אוהבים מוזיקה כזאת (אין לי מושג אפילו איך זה נקרא בתוך מוזיקה אלקטרונית ) ודיברו על זה פה הרבה בעבר. לצערי, מהחיפוש בת'רדים לא מצאתי משהו שעזר לי ואני מחפש המלצות לשירים בסגנון של XTC למשל שאותו אני אוהב. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני שבועות...היו לי בעיות בתצוגה בשלב של ה-POST. פתחתי את המארז,הוצאתי את הכרטיס מסך (להלן כ"מ),ניקיתי,הכנסתי שוב,העלתי את המחשב ו...אותו דבר טוב,אין מה לעשות...לקחתי את המחשב לחנות,ושם עשינו בדיקה של הכ"מ,ואכן הכ"מ היה על סף מוות... זה השלב להזכיר שהכ"מ הינו 6800GT.... כדי שלא אשאר ללא כ"מ עד שיתברר מה קורה עם הכ"מ הכמעט ז"ל,קיבלתי כ"מ תחליפי,9600PRO. זה מה היה (סלוט AGP...) וזה מה שהיה לו,וזה עדיף על כלום. וכך אחר כבוד נשלח הכ"מ חזרה לספק. ...וכך,עוברים להם כשלושה שבועות ואז מגיעה אריזה חומה של HP שבתוכה כ"מ עטוף באריזת פצפצים ובתוך שקית אנטיסטטית,כ"מ ללא שום שם של חברה או GPU. כבר מהרגע הזה,העסק נראה לי קצת מפוקפק.אמרתי לבחור בחנות (שדרך אגב,הוא אחל…
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! עזרתם לי בעבר, מקווה שתעזרו לי גם הפעם. קצת מטרידה אותי הנקודה הזאת.. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-