כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחפש מקרר קטן לחדר... משהו שיהייה גדול מספיק כדי להכניס כמה בבקבוקי בירה בעמידה או בקבוק קולה (1.5L- בשכיבה).... שמעתי גם שיש ציידניות חשמליות שמתאימות לדרישות שלי.... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מנסה לראות הרצאה דרך YouTube והסרטון פשוט לא זז. בבוקר עבד חלק. אתרים אחרים טסים. אני נמצא בבזק בינלאומי.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
שלום לכולם בד"כ אני לא נוהג להמליץ על אתרים אבל הפעם אני חייב להמליץ על אתר שאתם פשוט משתינים מצחוק כל מה שצריך לעשות הוא להעלות תמונות של מי שבא לכם עד 4 תמונות ואז אתם מצוותים לגמד תראו בעצמכם... http://www.elfyourself.com
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי מנוי פרימיום ומאתמול אני לא יכול להוריד ואפילו להכנס לאתר של רייפידשאר למישהו עוד יש בעיה עם זה? אני אפילו לא יכול להכנס לאתר לשלוח להם איימל לבירור
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני כרגע עוסק בצבא בפיתוח חומרה\תכנה ב VHDL + ALTERA חיפשתי הרבה בגוגל אבל לא מצאתי פורום בו אני יכול לשאול שאלות בנושאים הנוגאים לפיתוח כמו שיש ל שפות תיכנות. מישהו מכיר פורום פעיל כזה?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אמא של גלעד שליט כותבת: מצמרר-תקראו ותעבירו. ושלא תחשבו אפילו למחוק זה הילד שלי !!! החיים הראשונים שבראתי, יצר גופי, נשמתי, ואהבתי. את קולו שמעתי ב20 שנה האחרונות, מהרגע שבא לאוויר העולם, ועד שיחת הטלפון האחרונה. "אמא, אני חוזר הבייתה , שומעת?" שומעת ילד..בבירור כמו את הבכי הראשון שלך. אני עדיין שומעת את הבכי שלך בלילות..כשהיית קטן..לא נתת לי לישון בלילה. הייתי שוכבת לידך ומרגיעה, כשהיית חולה פעם ראשונה פחדתי כמו ילדה קטנה, ממה? משפעת פשוטה. לקחתי אותך לכיתה א, וגרמת לי להבטיח שאני אחזור לקחת אותך.הבטחתי לחזור.ובשנים שבאו מעולם לא שברתי את ההבטחה שלי. תליתי את הציורים שלך על המקרר, על כל קירות המטבח, רק כדי שתדע שפה זה הבית שלך. כאן איתי,בין הציורים הישנים.והזכרונ…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להירשם באתר של שרד החינוך אמרו לי אבל אין לי מושג איפה לחפש אני מזה ישמח אם מישהו יתן פה את הלינק של זה... תודה מראש אנשים טובים...
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום,יש לי כמה חצ'קונים לא משהו רציני אבל זה מעצבן ומגעיל....,השאלה האם לפוצץ אותם או שזה יחמיר בגלל זה? כדאי לשים FACE IT וזהו? או לשתוף עם סבון? תודה
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
עוד 3 שבועות אני נוסע לניו יורק חשבתי להביא GTX470 יש למישהו רעיונות מה כדאי להביא בתחום חומרת משחקים / תקשורת / כללי ?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הבנתי מניב ליליאן שץץקיים מחר בקניון רמת אביב בת"א פתיחת חנות אפל בישראל משעה 16:00 עד 22:00. מישהו מכיר את ניב אישית? מי מתכוון להגיע לאירוע? אני לא יודע אם אגיע, כי יש לי לעשות סימולציות ל- mcdst.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מה לעזזל הדבר הזה? אקש וטקסט סוג ז' אבל חוץ מזה הכל נראה אמיתי, ומושקע (משקע מדי...זה אמיתי?) http://www.drunkencat.com/media/1126241191
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום חיפשתי באיזה פורום לשים את ההודעה הזאת ולא מצאתי, אז החלטתי כאן אבא שלי רוצה לקנות טלוויזיה חדשה משהו בין 46-50אינטש פלזמה (לא LCD) משהו יכול להמליץ לנו על טלוויזיה טובה? או שאפשר להמליץ לי על פורום שמבין בדברים האלה...
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום! רציתי להיכנס לאתר TMS בכדי להשוות בין מסכים והאתר לא מופיע לי. ניסיתי שוב ושוב וזה פשוט לא נכנס לי לאתר. אתם מוזמנים לנסות: http://www.TMS.co.il/ עדכנו אותי בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חדש חדש
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אנשים הדמויות וכל התמונות שמופיעות על הקופסאות של הכרטיסי מסך מדהימות! למישהו יש קישור לתמונות או לאתרים עם תמונות כאלה? באיכות טובה לפחות?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש לי הרבה ספרים של ילדים שהייתי קורא כשהייתי קטן, עכשיו הם סתם מעלים אבק בחדר. חשבתי על לתרום אותם לילדים נזקקים כי חבל שהם ישכבו אצלי סתם. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר עמותה שאני יוכל לתרום לה את הספרים, רצוי באיזור אשדוד או כל איזור אחר בתנאי שהם יוכלו לבוא ולקחת אותם.
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש את הפרסומת בערוץ 22, של "העונה החדשה של קשת". מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה שם?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש כאן אנשים שמשתמשים בדפדפן מסוג Maxthon? אני משתמש בדפדפן הזה וכשאני גולש כאן אני שם לב שהדף אינו נטען במלואו, נשארים כל הזמן עוד 2 פריטים שלא נטענים וזה מציק שזה נתקע כך. שאני גולש באקספלורר הדף נטען עד הסוף, משום מה במקסטון 2 פריטים מסרבים להטען... עוד מישהו עם הבעיה הזאת ?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי כולם בדרך כלל אני די טוב בלמצוא שמות של קטעים מסרטים\סדרות אבל הפעם נפלתי אז מה שאני מחפש זה ככה יש בהתחלה של הסרט שהוא הולך למועדון ההוא עם כל הקצינים הנאצים ויש ברקע איזה קטע קלאסי של בעיקר כינורות מישהו יודע איך קוראים ליצירה?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי, בכל ביקור שלי בפורום אני בודק למעלה בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אם יש חדש בנושאים בהם השתתפתי. יש נושא אחד שהגבתי בו פעם והוא כבר לא רלוונטי עבורי ומכיוון שמשתמשים נוספים ממשיכים להגיב בו, הוא מופיע כל פעם שאני לוחץ על "הראה תגובות חדשות להודעות שלי". ניסיתי לחפש היכן להסיר זאת (כך שיפסיק להופיע, למרות שיש בו הודעות חדשות מאז הביקור האחרון שלי) אך ללא הצלחה. האם קיימת דרך? תודה רבה, אורן.
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי בבית כיסא יחסית ישן שהוא בסדר גמור רק בעיה אחת איתו היא שהמנוף שלו שמרים את המושב למעלה ולמטה לא מתפקד. אם אני ינסה להרים את הכיסא מהמושב עצמו הרגליים (שאליהם מחוברים הגלגלים) יפלו למטה. ניסיתי לפתוח איכשהו את המנוף הזה אבל אי אפשר יש לכם מושג אם אפשר בכלל לסדר דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה להרשם עכשיו לקורס פסיכומטרי למועד דצמבר. אני עכשיו התחלתי כיתה י"ב. בכל מקום שאני מתקשר אליו אומרים לי שהקורס עולה בסביבות 5000 שקל (!). זה כסף לא קטן, אני רוצה לשאול האם כדאי לי ללכת לקורס הזה ? האם הוא שווה את הכסף ? האם מישהו עבר דרך קורס כזה ואם כן מהי ההתרשמות ממנו ? ושתי שאלות אחרונות: האם יש סיכוי אם בכלל לקבל בפסיכומרי מעל 700 אם ללמוד רק אם הספר העבה למידה עצמאית ? האם הוא משקף את השאלות מהחינה ?
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני שוקל ברצינות את האפשרות של ללכת ללמוד בתוכנית העתודה של צה"ל. וכבר בחרתי מקצועות, אך אשמח לגבי קצת ביהורים בנושא התוכן שנלמד בכל אחד מהם שכן בימים האחרונים שמעתי מספר דברים שבלבלו אותי. אנא מכם, לא לפתח את הדיון לכוון של האם עתודה זה דבר טוב או לא, אלא שמרו עליו בנושא המיועד. המקצועות שאותם בחרתי בשתי העדיפויות הראשונות הם הנדסת חשמל ואלקטרוניקה, והנדסת אוירונאוטיקה וחלל. אשמח במידה ומישהו (עדיף מישהו עם ניסיון אישי) יוכל להסביר לי בפירוט רב ככל הניתן מה אני לומד בכל אחד מהמקצועות, ומה אני יכול לעשות עם הידע הזה בהמשך הדרך בשוק העבודה. כמו כן, אשמח לעוד הבהרה קטנה בנוגע להבדלים בין תואר מהנדס לבין הנדסאי. תודה רבה לעוזרים, Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-