כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. הארון שלי ריק ממותגים. באמת, אני קונה רק בH&O ואולי טיפה בTNT.. זול הקיצר. עכשיו, ראיתי פרסומת בעיתון ל"יריד המותגים".. אומרים שהמחירים שמה יהיו דווקא יחסית סבירים (ג'ינס של דיזל ב400 ש"ח). רציתי לדעת, אם מישהו הולך לשם או אם מישהו היה פעם ביריד הזה? שווה ללכת לשם אתם אומרים? יש שמה בכלל מקום למדוד את הבגדים או שאתה רואה אותם, קונה וזהו?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
רציתי לאחל לכל מי שעושה היום בגרות 5 או 4 יח"ל הרבה בהצלחה... אם כבר עשיתם אותה יותר מוקדם אז חפיף...אני עושה אותה היום ב 6 בערב... ואם כבר אני פה אז אולי יש לכם הצעות לריכוז גבוה בעת המבחן,שיטות פתירת המבחן או לפני שאני מתחיל לפתור,או טריקים למיניהם ,ככה שאני יעשה את המבחן בצורה הטובה ביותר ללא בזבוז זמן מיותר.. אשמח לשמוע הצעות...תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, ברצוני להוכיח לאדם כלשהו, שמחשב שבזמנו נקנה בכסף רב, מספר שנים לאחר מכן, כבר לא שווה שליש ממנו, לכן: אבקש מהמומחים פה בתחום, להעריך כמה שווה המפרט הנוכחי, שכתוב בצידי ההודעה הזו. לא ידעתי היכן לפרסם את ההודעה הזו, אז הרגישו חופשי להעביר אותה.
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הביאו לי מייל חדש ואני רוצה להיכנס אליו . הסיום שלו זה @msn.com .. לאיזה אתר צריך להיכנס בשביל להיכנס למייל הזה ?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם ! OK, אז עכשיו אחרי שסיימתי את התיכון קיבלתי הזדמנות ללמוד באוניברסיטה את המקצוע: אינפורמטיקה - תיכנות. רציתי לשאול אתכם מה בידיוק אלמד שם? האם יש מתמטיקה ברמה גבוהה? (למה קוראים לתוכנית הזאת אינפורמטיקה ולא תיכנות או מדעי המחשב או פשוט Programming?) בגדול רציתי לשאול למה אני ניכנס..? *יש לי ידע בסיסי ב-C וידע מעמיק יותר ב- ++C (התחלתי עם ++C) ואני מאד אוהב את כל העיניין. אז אם תוכלו להגיד לי למה אני ניכנס והאם זה כדאי או לא אשמח מאד. כל פיסת מידע תתקבל בברכה. תודה רבה *אם זה מתאים יותר לפורום תיכנות, אנא העבירו.
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מחפש כמה מוצרים בגוגל, ואיני מעוניין בתוצאות של אתרים ישראלים (שמכפילים את המחירים במקרה הטוב). האם אפשרי לחסום את החיפוש? אני רושם את המילה באנגלית, אבל התוצאות הראשונות מופיעות של חברות ישראליות. עריכה: בחיפוש מתקדם בחרתי בשפה האנגלית, אבל אני עדיין נתקל בעמוד הראשון באתרים ישראלים.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרשם לאוניברסיטת ת"א לחוג כלכלה וניהול, אני משתחרר באוגוסט השנה כרגע אין לי פסיכומטרי אבל כנראה אני ארשם למועד ספטמבר השנה. לאיזה מועד להרשם לאונ'? האם החוג נחשב איכותי? תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הייתי רוצה ממי שיכול לעזור, לעזור לי למצוא מאגר של שמות משפחה יהודיים ששונו בזמן המלחמה ובכל מיני תקופות (דגש על אירופה) (עדה אשכנזית) אני מאמין שהיו הרבה מאוד יהודים שעיוותו את השמות משפחה שלהם כדי להסתיר את מוצאם היהודי. הסיבה היא שיש לי שם משפחה מאוד מוזר שהוא לא בעברית ואני לא מצליח להבין גם מהמשפחה מה המקור שלו. השם בעברית: "שניג" באנגלית: shnieg אני רק יודע ש: שניג בפולנית זה שלג, לא יותר מזה. (מוצאי מפולין) חיפשתי במיליון מאגרים ומקומות אבל זה נשאר תעלומה. תודה לעוזרים. (אני רק מחפש איזשהו מאגר שמות שידוע ששונו , הסבר , לינקים )
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את הדומיין שלי אמרו לי שהוא שווה הרבה איפה אני יכול למכור אותו? (מקום עם אנשים מבינים שישלמו באמת את המחיר האמיתי) מדור על הדומיין בחתימה שלי
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
http://www.dinaor.co.il/HTMLs/popup.aspx?C2021=11986&BSP=822&BSS21=11986&BSCP=822
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום כולם, איפה אני יכול לברר מתי נסגרים ההרשמות לתאריכים השונים? ומידע בכלל על הפסיכומטרי?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שנה טבוה ומתוקה לכולם ושפע ברכות אושר עושר וכושר לכול עם ישראל ושלא יהיו השנה בעיות טרור בע"ה והתחממות יתר שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום. למי שעוד לא הספיק לראות, גם השנה עורך HWzone את אליפות האוברקלוקינג הארצית. האליפות תתקיים ב-18 לחודש (יום שלישי) באולם "קוקטייל אירועים", רחוב ששת-הימים 55 בכפר-סבא. נשמח לראות כמה שיותר מחברי הפורום מגיעים לאולם התחרות לא רק בכדיי להשתתף בתחרות האוברקלוקינג, שם מיטב האוברקלוקרים הישראלים יפגינו את יכולתם,(מי שרוצה להרשם ועוד לא עשה זאת - קדימה!) אלא גם על מנת להתרשם מעמדות התצוגה המרהיבות (ולראות דברים אשר ממש לא רואים בכל יום), לפגוש אחד את השני ובאופן כללי להינות! לא רק למנצחי תחרות האוברקלוקינג יחולקו פרסים אלא גם לכם יש סיכוי לזכות בהגרלות שיערכו במקום! לכבוד האירוע, תציג חברת RSM שירותי מחשוב מגוון מוצרים לגיימרים ואוברקלוקרים במחירים …
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מי קיבל ומי בא? ושאלה. והאם זה רק מקצועות שמשתיכים לעתודה או שגם חובשות קרבית, ותפקידים במסגרת רפואית שהם לא עורפים?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מודע לכך שזה נחשב טוב, אבל אני על סף פרישה מלקרוא את הכל, לעזאזל, לפני 5 דקות יצאו 2 כתבות, הרגע יצאה עוד אחת, בא לכם אולי להגביל נגיד ל3 כתבות ביום? כי אני מאוד נהנה מהכתבות, אבל זה יותר מדי
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב כרטיס מסך וספק כוח, ואני מחפש חנות אמינה. איך הם?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
רק עכשיו גיליתי שהוא מת אחד החזקים "If there's anything I can do..." "What are you gonna go? a resurrection?" "You know, I lost my father" "Uhh, he'll turn up" מישהו מכיר עוד כאלה חוץ מזה על דת ואוננות? (יש מצב שהדת = עשר הדברות, או שזה 2 דברים נפרדים ואז ראיתי את שתיהם) היו עוד כמה שראיתי ואני לא זוכר
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
http://toronto.etn.fm:8200 Winamp Ctrl + L, להזין ת'כתובת ולהתחבר.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
משהו מכיר אתרים טובים שאפשר ללמוד מהם??? ד"א אין לי שום ידע בניגון בגיטרה... אז תנו את האתרים הכי טובים שאתם מכירים תודה.
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי NOKIA 3100. שיניתי את הקוד אבטחה שבחירת המחדל הייתה 12345, ואז בחרתי שיהיה קוד PIN מופעל. הוא עדיין לא שאל אותי איזה קוד PIN חדש אני רוצה, למעשה אני לא ממש זוכר, אבל הוא שאל אותי קוד מסויים כתבתי 12345 ואז הוא כתב "כרטיס SIM חסום", מאז הוא שואל אותי אפילו כשאני מדליק את הפלאפון מהוא קוד ה-PUK, שאין לי מושג בכלל מה זה הקוד הזה, אם אני כותב סתם מספר בעל 8 ספרות הוא מעביר אותי ל: "קוד PIN חדש", אני כותב את הקוד שאני רוצה, ואז הוא כותב לי "קוד שגוי". עכשיו נדפקתי, אין לי מושג מה לעשות מכאן. שלחתי לORANGE אימייל אבל כרגיל לא עונים. יש לכם מושג מה צריך לעשות? אפילו בחוברת הדרכה לא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לאחר עיון באחד מהם מצאתי מכתב (לינק לצילום של המכתב) מהמטה לאיתור וליווי תלמידים לסביבות עתירות טכנולוגיה (תלמידים מצטיינים וכו' וכו') לפני כחצי שנה קיבלתי גם מכתב, ובנוסף למכתב קיבלתי דוגמא למבחן פסיכוטכני של צו ראשון שיכין אותי מראש למבחן בכדי להוציא ציון גבוה. אני לא ממש מבין מהו המטה הנ"ל ושל מי זה? של משרד החינוך או של הצבא? האם עוד מישהו קיבל משהו?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
היי אני אוהב להקות כגון: Three days grace, Breaking benjamin, 30 seconds to mars, Skillet, Sum41 יש עוד להקות בסגנון של אחת מהלהקות האלו? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-