כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר חנות שמוכרת פאזלים של דרקונים? הכוונה בדרקונים היא לFANTASY ART
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
זה כל הזמן אומר לי Sorry. Based on the information you have submitted to us, you are ineligible to register for YouTube.com אני ממלא הכל כמו שצריך וזה כל הזמן אומר לי את זה מה צריך לעשות בשביל לסדר את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היה שם כרטיס אשראי, רישיון נהיגה, כסף וכרטיס קופת חולים. הודעתי למשטרה לגבי האבדה. את כרטיס האשראי ביטלתי, מה אני עושה לגבי הרישיון לאן אני נוסע להוציא חדש וכמה זה יעלה לי? [רצוי בסביבות אשדוד-רחובות]. עוד שאלה, עם אני נוסע ברכב להוציא רישיון ובאותו יום עצר אותי שוטר ואין לי\עלי רישיון נהיגה, מה אני אומר לו ומה הוא יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש להזמין HD4850/4870 . צריך המלצה לחנות שעושה משלוחים ולא עושה בעיות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ג'ון מקיין בצרות: בתה בת ה-17 של סגניתו, שרה פיילין, בהריון מחוץ לנישואין יום שני, 1 בספטמבר 2008, 21:22 מאת: נטשה מוזגוביה, ארה"ב, TheMarker.com פיילין נבחרה על ידי מקיין, בין השאר, בשל היותה שמרנית המתנגדת להפלות
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
כותרת
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום כולם, אני צריך עזרה בטריגו, תודה לעונים ABC הוא משולש ישר זוית הקטע AD הוא a זוית A היא אלפא DC וBC שווים צריך להביע את DC בעזרת A ואלפא
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מנסה להתנתק מהם, ובתמיכה הבכירה אמרו שאין להם איך לפתור לי את ה"תקלה", ועכשיו מנסים להעלות תומך EXPERT מישהו יודע אם הם סתם מבלבלים את המוח?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם ניתן למצוא איפשהו גדלי אוכלוסייה בערים שונות בישראל לפי שנה? (בעיקרון אני צריך מ-1948 עד 2008 בדילוגים של 10) או גרפים כלשהם?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הי. נאבד לי הדף של מפרט המחשב שקניתי לא מזמן. אני אצרף פה את הפרטים של המחשב שלי ואשמח אם תגידו לי את הדברים הבאים [ואם חסר שם משהו ולא כתוב אשמח אם תגידו לי איזו תוכנה מוצאת את זה]. מעבד, לוח אם, כונן קשיח, זיכרון, צורב [ אי אפשר הא?] אני פשוט רוצה לשים את הפרט שלי גם פה בפורום מתחת לשם שלי. ולתמונות: תודה רבה לכם.
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום... אני חייב להגיד קודם כל שאין לי בכלל דעה שלילית (או שלפחות לא הייתה לי...) על IQPC, אפילו קניתי מהם את המחשב שלי וקיבלתי יחס מצויין (לא יודע אם זה היה כדי שאני אקנה את המחשב...). קודם כל לפני הכול: אני יודע שיש פה נציגים שם IQPC בפורום, ואני מבקש מכם להגיב ולרשום מה היה שם מהצד שלהם. כל מה שאני אומר פה זה לפי מה שאני הבנתי, ואם זה ככה זה באמת גרוע. בכל מקרה, היום חבר שלי היה שם כדי לקנות מחשב (בעצתי), ובאותו הזמן הוא הגיע לקחת מחשב ישן יותר שהוא נתן להם לתקן לפני כמה זמן. כשהוא הגיע לשם הוא פתאום שומע משהו נופל, הוא מסתכל ורואה שהפילו לו את המחשב שהיה מונח על איזה כיסא. ואז הם לא הסכימו להחליף לו, והם בקושי בדקו אם משהו לא בסדר, ורק אחרי הרבה צעקות הם הסכימו להחליף…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.pandora.com ממש ממש נחמד.
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היום אני הולך להוציא ת.ז. ויש לי כמה שאלות: מה אני צריך להביא איתי חוץ מהדף הזה שקיבלתי בדאור חתום ? אם אני רוצה לעבוד ויש לי כבר ת.ז. עדין אני צריך להוציא כרטיס עובד? או לא? אני שואל פה כי באתר שלהם במוקד הטלפוני שלהם קיבלתי תשובות דפוקות =\ ושלא נדבר שבלחץ אני שומע את האישה במוקד הטלפוני. תודה מראש על העזרה =]
-
- 10 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://tanetane92.web.infoseek.co.jp/20050116tas2.html תראו איזה שרוטים היפנים האלה שוב הפעם מכוניות חחח איזה יצובים מטורפים!! וואי תראו איפה האגזוז בכמה מכוניות!! חחחחחחחחח :lol: ומזה הטמבון הזה והספוילר המטורף וואי
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי חשבון pay pal מי שלא יודע זה החשבונות שמשלמים איתם ב ebay יש לי בחשבון כסף ואני רוצה לקנות מאווררים, פאנל למאווררים ועוד כל מיני דברים נחמדים למודינג מישהו אולי מכיר חנות באינטרנט בעולם שאפשר לשלם בה ב pay pal או חנות ב ebay ששולחות לארץ כמובן טל
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
-
אשמח לקבל את תוכנית הלימודים בפיזיקה בהיקף של 5 יח"ל לימוד, תודה.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
נולדתי ב"כז' באייר ואני צריך לדעת מה פרשת השבוע .... אז מה הפרשה בתאריך כט באייר ?(כי כט באייר... זה יום שישי)
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
כרגע חיפשתי משהו בגוגל ופתאום ראיתי מסך שונה. ראיתי תמונות דומות באתרי חדשות גדולים אבל חשבתי שאלו זיופים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נכנסתי לאתר של המסיבה של נוקיה שתהיה בסופרלנד ב29 אני רוצה להכנס לאתר שוב אבל אני אל זוכר תכתובת ולא מצאתי מישהו מוכן להשים פה קישור לאתר ?
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אפשר למצוא איפהשהו קטעי מוזיקה מהסרטים, שלא נמצאים בsoundtracks הרשמיים ?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני בחרתי נושא 4, מכתב תגובה לעמוס עוז. די התאכזבתי מהדעה שלו, אבל זה נתן לי מקום לשטוח את דעותי בהרחבה ונראה לי שהלך לי די טוב, מקווה לציון של 90-95 (מגן 86) וסופי 90 בערך. הבנתי שכמעט כולם (לפי המדגם אצלי בשכבה) בחרו את נושא 5 ורק חלק קטן בחרו את 4 (את 1,2,3,6 כמעט אף אחד לא בחר), נכון?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אפשר בבקשה אתר להזמנת חומרה מחו"ל כגון: ספקי כוח,מארזים ומוצרי מודינג ששולח מוצרים לארץ במחיר זול? תודה.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-