כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לעבור להשתמש ב GMAIL כתור התיבה הראשית, ולהעביר אוטומטית את כל ההודעות שמגיעות לתיבה שלי ב walla.com האם זה אפשרי? או ש walla לא תומכים בזה?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
Elmer Fudd???? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני ממש מקווה שאני במקום הנכון לשאלתי אני מנסה להבין מה המפרט של המחשב שברשותי (2 מחשבים) על מנת שאוכל לשדרג אותם או לפחות 1 מהם - איך אני יודעת מה יש בהם??
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
זה נכון שכדי להתקבל לסיירת הזאת אני חייב פרופיל 97? או שאני יכול להתקבל גם עפ פרופיל 82?
-
- 14 תגובות
- 760 צפיות
-
-
זה רק אני או שהמחירים ירדו בזמן האחרון? :lol: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4075 לא כל כך מוזכר שם עיניין האחריות...
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, אני מחפש את הוידאו של הגמר של התחרות הטבעות של ה-NBA. למישהו יש את זה באיכות טובה, לא מצאתי משהו נורמלי עד עכשיו - רק ב-YouTube כמה דברים, אבל לא באיכות משהו... אני רוצה להמיר את זה ל-N73, אבל זה כבר אחר כך... תודה רבה למי שיעלה את הסרטון, אדם
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
למישהו יש אתרים עם רשימות מצעדים (שמתעדכנות לעיתים קרובות) של שירי RAP/house/MTV/trans/Rock (סוג אחד או יותר ) משהו בסגנון של אתרי הרדיו 99FM \100FM תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
פעם לפני מאות בשנים (סגנוון ספרותי) קניתי מחשב P3 ניורון (מותאם) עם מסך 17". ניורון נותנים אחריות 3 שנים(לפחות במקרה הזה ובעוד מקרה) המסך אחרי כמה חודשים מתפוגת האחריות התקלקל! הלכתי לניורון בפ"ת שלחתי אותו לתיקון והם אמרו שבכל מקרה מתקנים (אם הוא מקולקל) ולא משנה איזה תיקון אפילו הכי קטן/גדול, איזה 43$ -/+ משהו כזה. כשמסרתי את המסך תיארתי לטכנאי(הרוסי) את הבעיה הוא אמר בד"כ זה קורה מ-"רוח" שפוגעת על המסך או כתוצאה משימוש ממושך, והוא מכיר את התקלה.(הבעיה היא כמו "קפיצות מתח" שרואים במסך) אחרי כמה ימים באתי למעבדה המרכזית שלהם בפ"ת ושמו פתק ועליו רשום "לא יכול לתקן". לא איכפת לי שיקחו כסף, רק שיתקנו. אין איזו תקנה שחובה לסוחר לתת שירות?? או משהו כזה?(תמורת כסף) זה כמו שאתה…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לא משנה מאיזה סיבה יש מקרר קטן כזה.. שאני חייב לעשות לו קצר ככה שישרף משהו בפנים ויהיה יותר מדי יקר לתקן או לא משנה רק שלא יעבוד לדי הרבה זמן אבל הקטע שאני רוצה שהקצר יגרם עם הזמן (תקופה של כמה ימים) ולא שאני מגיע מכניס איזה סיכה לכבל חשמל ואז מחזיר לחשמל ובום משהו שיראה כאילו נגרם פיתום בלי גורם צד ג'
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
תודה!
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את הדומיין שלי אמרו לי שהוא שווה הרבה איפה אני יכול למכור אותו? (מקום עם אנשים מבינים שישלמו באמת את המחיר האמיתי) מדור על הדומיין בחתימה שלי
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם מצלמה דיגיטלית של NIKON מדגם COOLPIX 2500 יכולה לשמש כמצלמת רשת? ואם כן - איך עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת אומרת הכל, חשבתי לעשות רשימה ולשים אותה כ STICKY, מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי את האוזניות ועוד לא חשדתי חוץ מזה שהם לא נשמעים כמו שכולם מהללים אותם.לפני כמה חודשים היה פה בפורום דוגמא לזיוף ודוגמא לאמיתי ושלי היה נראה יותר כמו האמיתי כי המזויף היה לא מדויק בכלל כולל הכבל.היום בבוקר ראיתי דיון קצר שבו הגישו קיצור לאתר שמראה זיוף אחר יותר מוצלח שמראה איך לוודע שברשותי אוזניות מקוריות ,ולפי המדריך האוזניות שלי הם אכן מזויפות (מה לעשות זה האוזניות שמזייפים הכי הרבה בעולם).עכשיו השאלה היא למי לפנות בקשר לכך -האם ללכת לחנות ולדרוש ממנו פיצוי ולהראות לו הוכחות או להתלונן לאיזה גוף או אפילו לחברה עצמה (האם לסנהייזר יש יבואן רשמי בארץ שאפשר להתלונן אליו? ). עוד נתון שהמוכר אמר לי שאין עליהם אחריות לעומת השנתיים שהחברה מבטיחה וגם לא היה לי מד…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
איך אפשר להעביר את כל המיילים השמורים בתיבת הדואר של אינטרנט זהב ל-gmail ?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין כרטיסים בהזמנה מוקדמת לסרט שם, רילודד אם זה מעניין אתכם. מה האתר/ טלפון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, ארגון התלמידים הוא ארגון התנדבותי ללא מטרת רווח. הארגון פועל בשני מישורים: חברתי שיפור פני החברה ע"י מעורבות הנוער בקהילה, שיפור החינוך במדינת ישראל. ארגון התלמידים מחפש אחר מתכנת אתרים. העבודה כרגע היא בהתנדבות מלאה, במקרה והעבודה תהיה טובה והארגון יקבל את המימון המתבקש המתכנת יקבל שכר עבודה גבוהה ובמקביל המשך תפעולי של האתר. כל שאלה, תגובה, ביקורת לפורום פניות לפרטי. תודה מראש, ים בלום, יו"ר ארגון התלמידים.
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
אני רוצה למחוק את כל...הWALL שלי הודעות,תגובות וכו'.. איך אפשרות לעשות את זה, לא בדרך ידנית...?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום... מאיפה אני יכול לקנות מדבקות של אוזניות בצבע ירוק ומיקרופון בצבע אדום? כמו בתמונה הבאה: תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מספר קטודות קרות במזומן, וזה אומר בארץ ולא להזמין מחו"ל. היכן אוכל למצוא את הצעצוע במחיר הכי נמוך?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
-
היי אני אוהב להקות כגון: Three days grace, Breaking benjamin, 30 seconds to mars, Skillet, Sum41 יש עוד להקות בסגנון של אחת מהלהקות האלו? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-