כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אנשים אני טס עוד שבוע לפולין ורציתי לדעת אם יש חנויות מחשבים ומודינג בפולין עצות נוספות על פולין יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אם למישוה יש לינק...אני אשמח לשנן ולהציק למורות עם זה
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ו"ערבי טוב זה ערבי עם עט" איבדתי את זה
-
- 1 תגובה
- 9.7k צפיות
-
-
-
1. הרשימה הזאת מודפסת בחסות פיצוציית מושיקו, משווקת מבצע חגיגת + מצית ב-42 שקל. 2. ההבדל היחיד בין לוד לקולומביה הוא שבקולומביה חבר'ה מרמלה לא נחשבים לצפונים. 3. אל.אס.די זאת התשובה לשאלה "למה אבא הסתובב כל הסבנטיז עם קורדרוי תכלת". 4. חייבים לתהות מי היה הראשון שהסתכל על הצינור של המזגן ואמר: "טוב נו, גם ככה אין לי כוח לקסס". 5. איכשהו, הרואין-שיק נראה הרבה יותר טוב על קייט מוס מאשר על ההוא בלי השיניים מהצומת עם הכוס פלסטיק ביד. 6. ותר על הוונטילטור. השליח של הפיצה כבר הריח חומר טוב משלך. 7. אל תקנה מבדואים. החומרים שלהם מרוססים לפעמים. 8. קנה מבדואים. החומרים שלהם מרוססים לפעמים. 9. אם קוקאין הוא סם מדכא תיאבון, עם מה לעזאזל מרדונה ערבב אותו ב-15 השנים האחרונות? שמרים? …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה נשמע ? טוב אז אני רציתי להתייעץ עם בעלי ניסיון בעניין בגרות באנגלית של 5 יחידות. כפי שרובכם יודעים, המורה בוחרת נושא שעליו התלמידים צריכים להכין סיפור בעל פה שיבחנו עליו גם כן בבגרות בעל פה. הנושא ה"מרתק" שהמורה שלי בחרה לנו הוא - אישים שהשפיעו על העולם. פירוט היא תיתן בהמשך אבל זה עדיין לא רלוונטי. מה שאני צריך הוא לבחור את האיש הזה שהשפיע על העולם. לא משנה באיזה תחום וזה מה שבעצם הופך את זה לקשה... חשבתי על ביל גייטס, אינשיין, ממציאים שונים וכן הלאה אך אני לא רוצה לבחור במשהו שישעמם מסיבות כמו - שהבוחנים שמעו כבר הרצאה על זה, סתם לא מעניין את אף אחד, לא מכירים את האדם וכדומה. חשבתי שאולי אתם תוכלו לסייע לי קצת בלמצוא על מי לעשות ולמה.. כנראה שאני אלך יותר לתח…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי הודעות שמגיעות מאותה כתובת שהGMAIL לא משהה כספאם. הגדרתי להם פילטרים שמעיף אותם יש לפח, אבל הם שם ואני צריך למחוק אותם ידנית. יש אפשרות להגדיר את הפילטר שימחוק אותם אוטומטית או לחילופין שבכלל לא יכנסו לדואר?
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
-
מה אני צריך בישביל לקבל ויזה עבודה לארצות הברית? האם אני צריך שישליחו לי מארצות הברית איזה שהיא המלצה אליי או משהוא כזה? תודה.
-
- 25 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לטראקים איכותיים מ-2005, אפשר גם מ-2004 אבל עדיף בעיקר חדשים... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש שעון מיוחד. צירפתי תמונות של איך הוא נראה. בעקרון זה שעון שסופר את הזמן על ידי כדורי מתכת כשכל דקה הוא לוקח כדור. היתה פעם חנות בתחנה המרכזית למעלה שהיה לה כזה שעון אבל שהלכתי לשם שבוע שעבר החנות כבר לא הייתה קיימת. מישהו ראה כזה שעון באיזה חנות בארץ? אני מחפש בנרות. אילן [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מ1 לספ' בכל בתי הספר בראשון כל בוקר צריך לעמוד למסדר. כן כן מסדר ! אותו המסדר שיש בצבא; עם הדגל עומדים דום )אשכרה אומרים לנו לעמוד דום\נוח). אצלנו שרים את התקווה לקול אחת התלמידות מהמקהלה, וא"כ אחת מהמורות+ אחד ממועצת התלמידים מקריאים "דברי חוכמה" (היום זאת הייתה איזו פאומה). כן. כל זה אמיתי עד כמה שזה נראה הזוי\מיותר\צבוע כל תלמיד חייב לבצע את זה...לפתע דגל בתוך הכיתה לא נראה כזה נורא :-\ וכל זה הודות למאיר ניצן, שמנסה להשאר לעוד שנה (כבר 15 שנה ברציפות או אפילו יותר) כראש העיר. המורים והמנהלת חושבים שזאת דרך לחנך למוסרים ערכים וציונות. אני חושב שזאת לאומנות מיליטנתיות וסתם איוולות תמימה שתוצאתה התעלמות ממציאת דרכים הגיוניות יותר לפתרון הבעיות בנוער\ילדים. ה"מס…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשמוע עם נתקלתם בפעולות מענינות בבית-ספרכם, מצד מועצת התלמידים. אני מקווה, שהפעולות \ רעיונות לפעויליות שהייתם רוצים שיהיובבית ספרכם ישמשו לי כהשראה לפעולות נוספות. ד"א הייתי רוצה גם לדעת איפה (אם קרה מצב שכזה), הייתם צריכים את המועצה והיא לא היתה שם בשבילכם. תודה מראש למגיבים.
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מחפש רתכות לקנות ואני לא מתמצא בעניין, אני צראיך מתכת בעלת מתח גבוה יחסית שניתן לעבוד איתה הרבה זמן רצוף ושתהיה אמינה. מי שמתמצא בעניין אשמח לעזרה והפניה לאתרים בנושא תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
מישהוא יכול בבקשה להסביר לי ומהצריך בשביל להיתקבל אליו?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע איך ניתן אם ביכלל להוריד את ה il orange בטלפון יש לי דגם של מוטורולה v150 אים מישהו יודע אז בבקשנ כי זה נורא מעצבן לא רוים שום תמונה ו המסך גם כך קטן תודה
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שוטר מנסה לעצור שיכור... השיכור מסרב... השוטר מתעצבן ומחשמל אות עם שוקר ... מסתבר שהשיכור פשוט שיכור מידי כדי להרגיש משהו http://tinyurl.com/43ral *Save shit as... "טי טי טי טי טי טי טי טי טי טי טי טי..."
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
רק לבית ספר שלי יש מסך פלסמה או LCD בבניין שמציג מידע על השינויישם במערכת השעות לתלמידים? בכלל, כל שנה הם קונים עוד ועוד מחשבים עכשיו לכל צוות ההנהלה יש מסכי LCD במשרדים שלהם, יש לנו חדר מחשבים עם המחשבים הכי משוכללים שיש (בלי רמקולים)(אסור לשחק עליהם משחקי מחשב...) ויש עכשיו מחשבים (הרבה) כמעט בכל חדר לכן על חדר הוא עכשיו חדר מחשבים... נדמה לי יש לבית ספר שלי יותר מחשבים מתלמידים! זה לא ממש נוח ללמוד בחדר שיש בו מחשבים כי ישר רוצים להיות על המחשב... לעומת זאת יש לנו ספרייה ממש קטנה שהיא בושה לבית ספר כזה אתם יכולים לתאר את הבית ספר שלכם? או שבכולם יש כזאת כמות של ציוד משוכלל שאני מתלונן סתם?
-
- 63 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אבל תראו מה הבני זונות האלה כותבים כשמנסים להעלות קבצים מישראל: נתקלתי בזה כמה פעמים במירק, אבל חדר כל אחד יכול לפתוח, אבל אתר גלובלי גדול של העלאות? שיזדיינו
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי...האתר הזה קיים הרבה זמן...ויש פה הרבה מאוד משתמשים.... חשבתי אולי שיהיה לאתר הזה חדר במירק שיהיה כיף לדבר ולעזור... יש פה אנשים מעוד מעניינים וזה לא ממש נוח וראוי לדבר ככה בפורום (ספאם) אז יש מצב שפותחים חדר במירק לאתר ? תודה מראש,מצפה לתגובות.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היום התחלתי כיתה י' אני צריך לבחור שתי מגמות ואחת כבר בחרתי (מדעי המחשב) חוץ מזה יש עוד שתי מגמות שמעניינות אותי - כימיה ופיזיקה אמרו לי שפיזיקה זה ממש קשה וצריך להשקיע הרבה אז אני מתלבט אם לקחת מקצוע אחר מצד אחד כימיה זה המקצוע הכי קרוב שיש לפיזיקה, מצד שני הוא גם דומה לביולוגיה (זה מה שאמרו לי כשנרשמתי) - מקצוע שאני ממש שונא תאמת, לא כל כך הבנתי מה בדיוק לומדים בכימיה יש מישהו שלומד\למד במגמה הזאת ורוצה להסביר לי? עריכה: בקשר למחשבים, אני לא יודע אם כדאי לי להישאר, זה תוספת של 3 שעות שבועיות בנוסף לפיזיקה (אלה המגמות היחידות שמתחילים ללמוד השנה) ולומדים בסך הכל SQL, נראה לי ממש ביזבוז זמן מה אתם אומרים?
-
- 59 תגובות
- 4.2k צפיות
-