כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצה למחבט טניס לשימוש חובבני בתקציב של כ-400-500 שח. בנוסף אשמח לשמוע ממי שיודע, מה ההבדל בין מחבט פשוט ב-300 שח, למחבטים יקרים יותר שעולים כ-1000 שח? :
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מתעניין בתחום האינטרנט ורשתות דיי הרבה זמן בתחום המחשבים כ10 שנים או קצת יותר אני רוצה להתקדם בתחום ולהעשיר את הידע ואולי גם בעתיד לעבוד בתחום אני בן 22 מה אתם ממליצים ללמוד ואיפה
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות את המוצר הבא http://www.ebay.com/itm/new-Cordless-Swivel-Sweeper-G2-VACUUM-BROOM-cleaner-/290534729970?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a53828f2 המוצר מגיע עם מטען שהיציאה שלו לשקע אמריקאי..הבנתי שניתן לקנות מתאם אמריקאי ישראלי בשביל לחבר אותו לשקע ישראלי.. עד כאן הכל טוב. המוכר אמר לי שהמטען עובד ב120V בארה"ב.. השאלה אם הוא לא ישרף בשקע ישראלי 220V ? מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך את עזרכתם בפתרון השאלה הזאת לא הצלחתי. תודה רבה לכל העוזרים (מצטער על הציור אני גרוע בפוטושופ ) נתון: משולש ABC שווה שוקיים (BA = BC) משולש CDE הוא ישר זווית ( 90 = EDC>) BF אנך ל AC (הדרכה: העבירו אנך מנקודה K לקטע BF, ומנקודה B לקטע EK . כבר ציירתי בסרטוט) צ"ל : DK + DE = 2BF
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
רציתי להתייעץ אתכם... אני אחד מהאנשים שהיו ממש אנטי נגד הפייסבוק, לאורך כל הצבא וגם אחריו (כשטיילתי בעולם) התנגדתי לפתוח פייסבוק. בעייני זו חדירה לפרטיות, מקום רדוד ושטוח שמבזבז זמן יקר... עכשיו קיבלנו במכללה במסגרת הלימודים פרויקט שצריך לקדם מוצר דרך דף בפייסבוק (או דרך קבוצה,משהו כזה), מה שלא מותיר לי ברירה אלא לפתוח משתמש בפייסבוק. רציתי לשמוע מהמכורים מכם למה כדאי לי (עזבו רגע את הפרויקט בצד) להיכנס לתוך העולם הזה? כל דבר ממכר הוא לא טוב! או אולי לשמוע מאנשים כמוני שאנטי, שכדאי ללכת עם האמת שלי ולהתנגד בתוקף לפרויקט.... ??
-
- 49 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש שעון בסגנון הזה: SEIKO SEIKO SIEKO יש שעונים כאלה, שהם בעלי תאורה פנימית, ולא רק חצים זוהרים ל5 דקות?
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
נראה שאין בו מספיק אפקטים ולא חושב שאפשר להקליט את עצמך ולנגן על זה בחו"ל תמורת 200$ אפשר לקנות את ה GT-10 החדש (שנראה לי יותר מדיי מיקצועי)
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי, מה נשמע אנשים? לפני כשבוע קניתי מחשב ב-KSP, הרכבתי בעצמי את המפרט והכל וכשהגענו לזיכרון אני אמרתי לנציג המכירות שאני רוצה 1066MHZ אז הוא אמר לי בסדר והוסיף לי kingston 1066 2x2GB HyperX. הגעתי לבית כולי מרוצי ושמח, וכמה ימים עברו והכל טוב, עד שבא אלי חבר שמבין במחשבים והוריד אברסט ועוד כמה תוכנות ובדק את המפרט של המחשב ואמר לי שהזיכרון שלי הוא 800 מגה הרץ ולא 1066... התעצבנתי ואמרתי לו שיפתח את המחשב לפחות שיראה שהזיכרון בכלל הוא קינגסטון ולא חברה אחרת! הוא פתח את המחשב והזיכרון אכן קינגסטון, אבל לא 1066 עליו שילמתי אלא 800 מגה הרץ! אני לא הרגשתי הבדל כלשהו אבל לפי דעתי זה לא בסדר בכלל שאני משלם על משהו ומקבל משהו פחות טוב כיוון שלא היה להם אותו במלאי או אלוהים יודע …
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הקצר שהיה בפוסט אחר בנושא השיטה הבעייתית של חברות המוזיקה הגדולות: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=105471.msg887047#msg887047 (ההתכתבות הקצרה ביני לבין מור), ודרך אגב, אני ממליץ לקרוא את הרעיון עם מיכה שטרית שהתפרסם במוצש: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3041104,00.html בגדול, כולם יודעים היום שחברות המוזיקה עושקות כסף גם מהיוצרים וגם מהקונים, והם לוקחים את הנתח הגדול ממכירות המוסיקה... למי שיש ספקות בנושא, מומלץ לקרוא בחום את הרעיון בידיעות, בו מסופר כיצד חברת ההפצה הגדולה בארץ, רוששה את אחת מהדמויות הבולטות ביותר במוזיקת הרוק בארץ בשנים האחרונות... בכל מקרה, בלינקים שהבאתי מהפוסט הקודם (לגבי בעיתיות השיטה), שאלתי, מה יכול להיות מודל…
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני מחפש את הSLEEVE של אלן אייברסון(הדבר הארוך שהוא לובש על היד) כמו בתמונה: http://i5.ebayimg.com/04/i/05/88/0e/81_1_b.JPG אם יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא את זה שיגיב. (אני לא רוצה שזה יעבור לספאם , אז אם יש לכם הערות או משהו יש הודעה פרטית , אל תספימו פה) תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
באיזה עיר חיי אלאדין? בויקיפדיה כתוב אגרבה אבל זכור לי משהו אחר.. זה קצת טיפשי אבל חשוב מאוד בשבילי תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=43298 מסופר על בחור נחמד ש"חבר" שלו שפך חומר מסוים על הכרטיס שלו ועוד מישהו מציע לו blow off או תרסיס כזה שם ממש צחקתי
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
-
אני אפתח את הסיפור שלי בעובדה שאני מנוי בסלקום כבר שלוש שנים.. לפני חודש הציעו לי ממקום עבודתי לעבור לרשת אורנג כחלק מהסכם שיש לחברת אינטל עם אורנג. ההסכם מאד משתלם ועדיף בהרבה ממה שהיה לי ברשת סלקום אז רציתי לעבור, פניתי לסלקום בבקשה להתנתקות וכמובן שהפנו אותי לקשרי לקוחות (זה כמו שימור לקוחות בחברות האינטרנט). כמובן שהם פתאום באו לקראתי והבטיחו תנאים מעולים ושידרוגים. להלן סיכום התוכנית שהבטיחו לי: 37 אג לדקה לכל היעדים ללא דקה ראשונה (פעימות של 12 שניות) 3 יעדים בסלקום ב-9 אגורות לדקה שידרוג למכשיר דור שלישי ב25% הנחה ובלי קשר החזר מלא אם החשבון מעל 200 שקל אם משדרג למכשיר דור שלישי מקבל החזר נוסף של 10 שח עם מדבר מעל 100 20 שח אם מדבר מעל מאתיים ו30 שח אם מדבר מעל 30…
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש את כל השירים האלו שמלווים את הפירסומות כמו השיר בפירסומת של TNT או ההוא מהפירסומת של FoX וגם ההוא מהפירסומת של בזק כל היפי נפש אל תקפצו עלי ותגידו שזה לא חוקי - אני לא רוצה להוריד , אני אסתפק רק בשמות של שירים שמופיעים בפירסומות וחוץ מזה יש שירים שעושים רק לפירסומות ( ג'ינגלים וכדו) אז אם משהו מכיר אתר או משהו בסגנון שמופיעים בו השמות או הג'ינגלים עצמם זה יעזור לי מאוד תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני רואה עכשיו השגריר וצביקה אמר לכיתה יב או משהו כזה "keep it real" וכולם צחקו אפילו המנהל צחק ואמר בא לי להביא לך כאפה מה הביטוי הזה אומר?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באם והוא יכול להגיע למהירות של 60 קמ"ש? (או אופניים חשמליות שמגיעות לאותה מהירות) כמו שידוע לי לפי החוק מגבלת המהירות המינימאלית הינה 55 קמש אבל העיניין הוא שאני מתאר לעצמי שקורקינט חשמלי עם כזה מנוע יהיה לא חוקי אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את העיניין
-
- 24 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
כבר נמאס שמגיע כל חודשיים תשלום של מינימום 800 שקל בבזק,לוקחים 120 שקל בערך על "אחזקת" קו ותעריפים גבוהים. לכן אנו מעוניינים להצטרף ל HOT שירותי טלפון ושמעתי על המבצע שלהם.רציתי לדעת איך התשתית,שירות וכו. אני גם מחובר לאינטרנט והטלוויזיה דרכם ככה שעדיף כבר לרכז הכל בחברה אחת לדעתי.
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
"הקוד לפתיחת ערוץ המונדיאל בyes- להכנס להגדרות הלווין ולשנות ללווין AMOS 1-5 לאחר מכן תתבקשו להקיש קוד טכנאים שהוא : 541256 במידה ולא תתבקשו להקיש קוד טכנאים, רצוי לבצע אתחול מחדש ולהגדיר את הלווין הרצוי. בhot להכנס לבקרת הורים ולהקיש את הקוד הבא : 252839 לכבות את הממיר ולהדליק מחדש לאחר כמה שניות. מצב זה משנה את הכרטיס החכם לפיילוט. מה שאומר שיהיה ניתן ליראות את כל הערוצים , כולל את ערוץ המונדיאל"
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כיוון שאף אחד אחר לא טרח לאחל לי מזל טוב (פרט ל-DOOM MAN - תודה,מעריך את זה ) אז אני יאחל לעצמי ! אז הנה: מזל טוב אור בלה בלה בלה...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתחתי את הסקר הזה בכדי לדעת מה הגיל הממוצע של מודרים בארץ :s05: ;D לכן בחרו את האפשרות שמייצגת את הגיל שלכם!!!!!!
-
- 12 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שאאלום. אני מחפש שירים בסגנון של השיר She's Fading של Manilla Road אפילו של אותו האומן, אני לא מכיר הרבה שירים שלהם... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש חברה,אתר, משהו שאפשר לשלוח לפלאפון שיר אישי שזה אומר ממי זה, למי זה, ואני בוחר את השיר שאני רוצה עזרה חבר'ה! תודה
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום מישהו כאן משתמש בping.fm לעידכון הטוויטר שלו ושאר האתרים הללו? שמתי לב שלאחרונה זה שולח ג'יבריש למספר אתרים. ומספר אתרים כלל לא מקבלים את עידכון הסטטוס. מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-