כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
תגידו כמה זה עולה? האם מישהו ביצע את זה? איך ההרגשה? היכן ניתן לקבל מידע אובייקטיבי? לכל בעלי העצות הטובות. אני חנון מחשבים מקצועי. ועייפתי מהמשקפים המכבידים על האף שלי זה שנים רבות. עדשות לא באות בחשבון כי אני על בטוח אשכח אותן כל הזמן לפני השינה וזה יגמר ברע. (את השם שלי אני זוכר רק כי כל הזמן אומרים לי אותו) אני בן שמונה עשרה וחצי ונראה שהראיה שלי הפסיקה להתדרדר במספר אבל הצילינדר גדל. היה 4.5 -5 עם צילינדר שלא זכור לי גודלו בבדיקה האחרונה.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לעשות ניתוח ליזר לעניים אז הוא ואמא שלי אלכו לבדיקה ואז אחרי שאבא שלי עשה את הבדיקה גם אמא שלי עשתה את הבדיקה סתם לראות מה מו ?! עכשיו לאמא שלי יש עין עצלה(היא ידעה לפני חחח...) והם אמרו שאפשר לעשות גם ניתוח קוראים לזה : LASIK אמא שלי לא יודעת אם לעשות כי היא לא שמע על זה או על משהו שעשה את זה אז אם אתם יכל לעזור לי למצא על זה מידע או תגובות מה אתם חושבים על זה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בערך 4 בשתיי העינייים . ברור לי שבמצב הזה אני לא יכול להתקבל . השאלה שלי היא אם אני יעשה ניתוח לייזר אני אוכל להתקבל ? נ.ב מאיזה גיל אפשר לעשות ניתוח לייזר.? כמה בערך זה עולה?, והאם זה אמין(ז"א שלא יחזרו לי המשקפיים אחרי מדפר שנים)?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי צילינדר ו מספרים של -3.85 ו -4 ביררתי קצת ואמרו לי שמתאים לי PRK ו Lasik ה PRK יוצא יותר זול השאלה עם זה עדיף יש למישהו המלצות וניסיון עם השיטות הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מהמעט שגלשתי בפורומים חו"ל נראה שהם שמרו על פופולאריות ואקטיביות ועל רמת הדיון . אולם בישראל בעשור האחרון הרמה ירדה פלאים , הרבה פורומים ירדו בפעילות וברמת הדיונים איך אתם מניסיונכם מפרשים את זה ?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 4 followers
-
-
אם אני עושה ניתוח לייזר בעיניים.. האם הפרופיל שלי יורד? כרגע הפרופיל עומד 97.. תודה לכל העונים.. יום טוב!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ושבת שלום ביום ראשון עוד שבוע אני עושה ניתוח עיניים מסוג PRK בהדסה אופטיקה משהו יודע עם הניתוח עצמו כואב, ואיך הראייה שלי תיהיה במשך שבוע אחרי זה? תודה לכל העזרים
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הנושא הזה נפתח גם בcarsforum, אך מההסטוריה שלי איתם (או יותר נכון מחוסר ההתייחסות שלהם) אני בוחר לפרסם את זה גם כאן. --------------------- אהלן. פגשתי את הבנאדם, לא נראה איזה פרחח שמחפש למכור את הגרוטאה שלו. מבוגר כזה עם רושם טוב. עשיתי בדיקה ויזואלית לאוטו, נראה יפהיפה עם שריטות קטנות עד לא קיימות. צבע כסוף מטאלי. נסעתי קצת ונוכחתי לגלות בעיות עם הקלאץ' שחרק על כל ס"מ של תזוזה וגם היה קשיח. מנסיון העבר זה מעיד על קלאץ' שבדרכו להסתיים. חוץ מזה אוטו יציב עם כוח בלימה טוב, יחסית למישהו שלא מקצוען בתחום. (אני) הוציא ספר טיפולים שנראה טוב עד לשנת 2008 עם מוסכים מורשים. משם והלאה לטענתו טופל במוסך פרטי שאינו מורשה ולכן חסר קצת תיעוד. טוען שעשה גיר לא מזמן אבל אין לו לבינ…
-
- 29 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
זה כבר מתחיל להעצבן זה התחיל כלפני 3 חודשים התנתק הקו חשבתי שהם עושים תיקונים או תקלה אבל אז זה חזר באותו חודש אמרתי טוב כנירה יש תקלה נתקשר לבזק (ב9 בערב אין שום חיי בבזק לא עובדים .יש בדיקה אוטומטית של הקו שהיא אמרה לי יתכן יש תקלה בקו!!! תודה רבה לבדיקה הזות לא ידעתי שיש לי תקלה ) למחרת המתנה של 15 דקות על הקו בשביל לשמוע נשלח טכני שיבדוק (שזה בסדר ) ובחודש הזה כבר 4 פעמיים גיליתי שאין לי קו וזה קורה רק בערב-לילה התקשרתי לבזק אותו סיפור נשלח טכני אני השמח עים מי שהוא בפורם יכל לעזור לי אך אני יכול למצוע עים מי שהוא גנב לי את הקו או לפחות לבדוק את הקו בעצמי ? יש עוד משהוא שאני יכול לעשות? (כי בזק נירה לי חסרי עונים)
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי אני לפעמים מוריד קבצים מרפידשר (אין לי מנוי) ולפמים ההורדה די קטועה- באמצע התהליך כל כמה שניות ההורדה נעצרת לגמרי ל 0KB\S ואז זה ממשיך אחרי כמה שניות מאותו מקום.. יש למישהו מושג למה זה קורה? או אם זה קורה לעוד אנשים?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
האם יש דרך כלשהי ,מלהימנע מטעויות חישוב במבחנים? נגיד במבחנים כמו חדווא 2 ,פיזיקה וכדומה,יש המון חישובים ארוכים,שאני מוצא את עצמי באיזה שהוא שלב עושה טעויות חישוב שמובילות לטעות בתשובה סופית. אם נתקלתם במדריכים כלשהם,אשמח אם תעלו לפה..
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
או שכמו בDVD זה מכיל MacroVision...
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בGROUPON יש עסקה לא רעה בכלל לקופון הנחה בEBAY. השאלה היא האם ניתן לרכוש את הקופון בארץ ולהשתמש בו אח"כ בEBAY? בעמוד של העסקה כתוב שזה תקף רק בUS אבל נראה לי שהכוונה היא למעט EBAY בשאר מדינות. מישהו יכול לאשר את זה?
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
יש לי בבית כיסא יחסית ישן שהוא בסדר גמור רק בעיה אחת איתו היא שהמנוף שלו שמרים את המושב למעלה ולמטה לא מתפקד. אם אני ינסה להרים את הכיסא מהמושב עצמו הרגליים (שאליהם מחוברים הגלגלים) יפלו למטה. ניסיתי לפתוח איכשהו את המנוף הזה אבל אי אפשר יש לכם מושג אם אפשר בכלל לסדר דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
זה מזה דחוף בקשהההההההההה אני נואש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
במפגש האחרון צולמה התמונה הבאה: FireMan -מה הכינוי שלו עכשיו? כי אני לא מוצא אותו,אני צריך לדבר איתו,הוא באותו בית-ספר שלי אבל יותר גדול ממני ואני צריך לדבר איתו דחוף. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
ראיתי לפני כמה זמן בחדשות שיש אנשים בצרפת מטורפים ואתלטים לא נורמאלים שעושים קפיצות מטורפות. אתמול ראיתי את הסרט "פרבר 13" (סרט אחד הטובים מומלץ מאוד) בסרט הזה יש כל מיני פעלולים וקפיצות של האנשים האלה. מישהו יכול להגיד איך קוראים לספורט הזה ולקבוצת אנשים הזאת? יש לה אתר או איזה סרטונים????? *תודה רבהההה מראש
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז הנה פיתרון אתם קונים נורות לד אינפרה אדום מחברים אותם למערכת החשמלית באוטו ושמים אותם ליד או בתוך לוחית הרישוי לא רק שהם יאירו את הלוחית רישוי שלכם אלא גם יסנוורו כל מצלמה שתנסה לצלם לכם את הלוחית רישוי בכביש 6 או איזה מלשין שירצה להתלונן עליכם ;D http://www.wikihow.com/Make-an-Invisible-Mask-for-Video-Cameras http://www.wikihow.com/Blind-a-Surveillance-Camera
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
עברתי אתמול טסט כמה זמן מלווה יש לי שמעתי לא מזמן שעד הראשון לחודש דצמבר יש 2 חודשים מישו שמע על זה משו? או שזה לא קיים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
טוב , הגיע הזמן , צריך להסגיר את עצמי ולגמור את הבעיות עם הצבא :-X הממ היתי עריק יום אחד. זאת אומרת 46 ימים בבית. כדי לא להשפט ביחידה (כי אז היו נותנים לי בראש) אלה להשפט בבית דין , ששם מקלים בדרך כלל. ביחידה זה כבר הופך להיות עסק אישי , ככה שעדיף שלא להשפט שם :] בכל מקרה , אני מסגיר את עצמי , היום ב 11:30 בלילה.. (כי אז בחצי שעה שאני יהיה שם זה ירשם לי כיום שלם בכלא) הממ אני מאמין שאני יקבל בסביבות ה 30 עד 45 גג. (פעם שניה שלי בכלא חחח ) ואני יוצא מהכלא אזרח חופשי בכל מקרה , ההודעה הבאה ממני תיהיה כשאני ישתחרר , איפה שהוא בדצמבר. (איזה באסה אפילו היום הולדת בכלא ) הממ תעדכנו אותי בכל החדשות כשאני אחזור.. להתראות :]
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נכנסה לי אתמול זכוכית קטנה לכף רגל.. אז אתמול לא כאב לי בכלל לא הרגשתי כלום הייתי בטוח היא יצאה היום בבוקר אני קם וזה כואב אני לא יכול לדרוך על זה.. ניסיתי לשים במים חמים ניסיתי עם סיכה פינצטה מה לא הפצע ניסגר לי קצת יש לכם מושג מה עושים? נגיד אני הולך לבית חולים מה יעשו לי? זה עם הרדמה וזה? ויש לי פראנויות עצבניות מבית חולים וכל הריח הזה של האלכוהול והמזרקים
-
- 9 תגובות
- 18.1k צפיות
-