כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
כעת אני מתמודד עם בעיה מסובכת ברשימת Python ויכול להיעזר בעצות של משתמשי Python מנוסים יותר. התסריט מספק תוצאות בלתי צפויות, הדורש מחקר מפורט כדי לזהות ולפתור את הסיבה הבסיסית. def list_dilemma(): # List operations are presenting unforeseen challenges # Commencing the investigation list_dilemma() זה חורג מחיפוש אחר תרופה מהירה; אני רוצה היכרות מעמיקה עם המורכבות שבמשחק. אילו סכנות אפשריות עלולות לגרום לתוצאות בלתי צפויות בפעולות רשימת Python כמו ז? איך הייתם פותרים באופן שיטתי קשיים הקשורים לרשימה ב-Python? התצפיות הנרחבות שלך, כמו גם ניתוח קוד מלא, יעזרו באמת להאיר את הנושא המורכב הזה. תן לנו להתמודד עם המורכבות של רשימות Python בצורה רצינית והגיונ…
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
אז, כמו שהכותרת אומרת, אני צריך לדעת איפה הרופאים המומחים נמצאים, ספציפית ניורולוג אמרו לי להתייצב בראשון הקרוב אצל הניורולוג בצריפין, אבל אין לי מושג איפה זה בדיוק ואיך להגיע. אני מקווה שמישהו פה הלך לרופאים המומחים העבר או פשוט יודע איפה הם נמצאים או איך לברר. חיפשתי בגוגל אבל זה לא עזר במיוחד תודה, איל
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בימים האחרונים מי שהסתובב ב YNET ראה בוודאי את הפרסום של מותג Newron. הכותרת של הבאנר אומרת "כל האמת על מכירת המחשבים האישיים בישראל - כי עובדים עליכם בעיניים". לרגע חשבתי לתומי - האם Newron ראו את האור והחליטו להתוודות על פשעיהם? מסתבר שלא. הבאנר הוביל לעמוד הבא המהווה פרסומת מאוד נחמדה ל Newron (בתנאי שאתה מטומטם גמור). קראו בבקשה את ארבעת העובדות שמספרים לכם ניורון, ותמשיכו לקרוא את תגובתי - 1) העובדה הראשונה מציגה תמונה עצובה באופן עצוב עוד יותר. ניורון משתמשים במילת המפתח - "הקרינה של המעבד" מתוך הסתמכות על הפחד של הקורא מקרינות אלקטרומגנטיות למיניהם ולסכנתן. לטענן ניורון רק המארז הוא זה שיכול להגן על המשתמש המסכן מחשיפה לקרינה המסוכנת. אך למעשה כולנו יודעים כי הקרינ…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קורה לכם? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
היות ו"יבש" בפורום, חפרתי לאחור, לראות מה התרחש בימים עברו מבחינת המפרטים אז הנה דוגמה מה נחשב בשנת 2002 לנייד עוצמתי. https://hwzone.co.il/community/topic/20981-מחשב-נייד-בין-12000-15000-שח/ כאמור, בשביל הפרספקטיבה .....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
- 3 followers
-
-
-
-
-
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
-
אני מתחבט אם לקנות נייד חדש או להעביר את הנייח לחדר החדש ורק עוד שנה וחצי או יותר לקנות נייד. אני ממש לא צריך נייד עכשיו אבל זה אסטטי יותר ומצד שני בזבוז של כסף ורק עוד שנתיים אני אצטרך נייד [אוניברסיטה] ואני אעדיף משהו חזק, קל ודק - היום במחיר נורמאלי אי אפשר להשיג משהו כזה. הגם שכבר תכננתי לחבר את הטלוויזיה למחשב [עשינו חציבות בחדר בשביל זה] וחשבתי אפילו לקנות מסך חדש והאמת, נייד פחות נוח.. אולי לקנות תחנת עגינה והכול? אבל זה יהיה סתם בזבוז לקנות עכשיו את הנייד :-\ אני בדילמה, אשמח את תסייעו לי! תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לדיון אז פתחתי פה. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל יש לי התלבטות ענקית: נייד או נייח? אני תקוע עם מחשב ישן וחלש מאוד שהמשחק היחיד שאני יכול לשחק בו הוא UT04 ועוד בDEMO. אני רוצה מחשב חזק למשחקים וגם שיהייה נוח ללימודים (נייד), אני מתחיל השנה לימודי מדעי המחשב ונראה לי שאני חייב מחשב נייד. חשבתי על זה שאם אני קונה מחשב נייד ב7K הוא לא מתקרב לביצועים של נייח ב3K וזאת הבעיה הגדולה... אני רוצה שהוא יהייה גם למשחקים חדשים. אם למישהו יש פיתרון יצירתי? אני אשמח, תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
לכתבה
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
- 2 followers