עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by stone cold,

תגידו איך הסרט -אפוקליפסה אכשיו?

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  3. שלום רב לכל חברי הפורום. למי שעוד לא הספיק לראות, גם השנה עורך HWzone את אליפות האוברקלוקינג הארצית. האליפות תתקיים ב-18 לחודש (יום שלישי) באולם "קוקטייל אירועים", רחוב ששת-הימים 55 בכפר-סבא. נשמח לראות כמה שיותר מחברי הפורום מגיעים לאולם התחרות לא רק בכדיי להשתתף בתחרות האוברקלוקינג, שם מיטב האוברקלוקרים הישראלים יפגינו את יכולתם,(מי שרוצה להרשם ועוד לא עשה זאת - קדימה!) אלא גם על מנת להתרשם מעמדות התצוגה המרהיבות (ולראות דברים אשר ממש לא רואים בכל יום), לפגוש אחד את השני ובאופן כללי להינות! לא רק למנצחי תחרות האוברקלוקינג יחולקו פרסים אלא גם לכם יש סיכוי לזכות בהגרלות שיערכו במקום! לכבוד האירוע, תציג חברת RSM שירותי מחשוב מגוון מוצרים לגיימרים ואוברקלוקרים במחירים …

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by e-d-a,

היי שבוע הבא אחותי טסה לתאילנד ואני רוצה לבקש ממנה שתביא לי כמה דברים... אז חשבתי על איזה דיסק און קי של 8GB, וגם איזה נגן MP3 חדשני 20GB ומעלה (משהו כמו IAUDIO X5L או IPOD VIDEO) וגם הצעות מצידכם לכל דבר ששווה לקנות שם. והכי חשוב איך אני בודק אם שווה לקנות שם בכלל וכמה זה עולה?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  5. אני טס לארה"ב, ויש לי כמה שאלות לבעלי רשיון נהיגה. פרסמתי גם ספורום רכב ב YNET אבל הפורום שלהם מגעיל מבלבל ולא יפה כמו זה, אז הנה שאלתי (שאלותי...) האם בארה"ב רשיון הנהיגה הישראלי (מפלסטיק) מספיק (הוצאתי כבר רשיון בינלאומי (אוסף של דפים שנראה כמו דרכון...))? בנוסף, יש לי רשיון לאופנועים עד 500 סמ"ק בארץ, האם ההגבלה קיימת גם שם? ממה שהבנתי, ובבקשה תקנו אותי אם אני טועה, ההגבלה שם היא עד 400 סמ"ק ומעל 400 סמ"ק. האם זה אומר שאני שייך לקטגוריה הכבידה בארה"ב? על רשיון הפלסטיק שלי כתוב שיש לי רשיון מסוג A+B זה אומר פרטי וגם אופנועים. השאלה שלי היא איזה אופנועים. תודה HF (ניתן לראות שאני קצת מבולבל, אשמח לכל עזרה) אם יש לכם מכר או חבר שיודע, זה גם נחמד, כי לבחור בממסי…

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by Oranl,

עלה לי רעיון לאשכול תמונות פנים המארז, בסגנון אשכול תמונת שולחן העבודה/סביבת העבודה... מה אתם אומרים? אני הראשון, אז הנה שלי: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by shuy,

ותחשבו על זה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by Nullity,

אחד ההרכבים הכי מעניינים, מקוריים וחדשניים שפועלים פה כיום 2 שירים חדשים - Like a Ghost - http://www.guelman.ru/igalchik/like_a_ghost.html Koo - http://www.guelman.ru/igalchik/koo.html שיר ישן - Knitting http://www.guelman.ru/igalchik/knitting.mp3

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  9. מישהו מכיר חנות שמוכרת פאזלים של דרקונים? הכוונה בדרקונים היא לFANTASY ART

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by H.I.V,

שמתם לב כמה עולה בפנדס ההרקולס 9800SE ???

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by taimor,

היום אני הולך להוציא ת.ז. ויש לי כמה שאלות: מה אני צריך להביא איתי חוץ מהדף הזה שקיבלתי בדאור חתום ? אם אני רוצה לעבוד ויש לי כבר ת.ז. עדין אני צריך להוציא כרטיס עובד? או לא? אני שואל פה כי באתר שלהם במוקד הטלפוני שלהם קיבלתי תשובות דפוקות =\ ושלא נדבר שבלחץ אני שומע את האישה במוקד הטלפוני. תודה מראש על העזרה =]

• 10 תגובות
    • 720 צפיות
  12. אולי זה קצת מצחיק אבל אני לא זוכר באיזה שעה הבגרות מחר. יצאתי לגמרי מהשגרה הזאת. ובהצלחה לכל מי שנבחן מחר!

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by R.E.A,

אחרי חיפושים ממושכים כמעט וללא הצלחה, החלטי לשתף אתכם: אני מחפש אתרים באינטרנט עם הסברים וחומר במתמטיקה ברמת סוף ט'/תחילת י' . העניין די דחוף כי יש לי מבחן בעוד יומיים, ויש הרבה חומר שאני לא יודע. תדה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  14. אם כן תרשמו אני יערוך את ההודעה וישים לינק אם לא אז שאחד המנהלים ימחוק אני יבין שלא.. cleric תערוך בבקשה לכותרת נורמאלית לדעתך, ולא הבנתי, מותר או לא?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by KiDi,

מעבדי אינטל Core i7 920, s1366, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Zotac 9400GT Synergy 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Apollo AP-02 Midi Black Case With Handle (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin מצטער שזה לא ממש מסודר, זה העתק מהאתר של KSP המפרט הזה עולה 3540, שזה נראה לי ממש זול.. שווה קנייה או שיש קאץ'?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  16. שלום לכולם, אני צריך לקנות בקרוב 3 מחשבים משרדיים (פחות או יותר) בתקציבים של 2K, 3K ו-4K. מאחר וזה לא דחוף להרגע, רק צריך להיות בשבועות הקרובים, רציתי לדעת אם נגמרו צניחות המחירים של המעבדים או שיש עוד איזה ירידה משמעותית בקרוב. ברור לי שתמיד המחירים יורדים, אבל יש ירידות משמעותיות כל פעם ש-AMD/Intel שולפים ארנב חדש מהכובע... אז יש מה לחכות, או שאפשר להתחיל לבנות מפרט עכשיו ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by nadaw,

הוא הולך ככה: e je plure..plure מה שמו? תודהה

• 11 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by Doctor Robert,

היית לי פעם כזאת תוכנה במחשב ואיכשהו היא נעלמה לי. אני זקוק לתוכנה שתוכל להפוך קול של גבר לקול של אישה או קול של שטן עם כל מיני אפקטים. שכחתי את השם של התוכנה שהיית לי על המחשב, אבל היא בדיוק היית עושה את זה. נדמה לי השם שלה היה משהו עם AVS אבל ממש לא בטוח.. למישהו יש משהו בסגנון?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  19. הקופסא היתה פתוחה, המוצר לא חדש, כמה צלעות קירור היו קצת עקומות יישרתי אותם בעצמי דחפו את זה לבפנים שמו סלוטפ בצדדים לא רוצה לפרסם כרגע את שם החנות כי אני מברר איתם לגביי זה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  20. מתי נתחיל לראות רופאים משחקים ברשת? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2899606,00.html

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  21. אני מקבל את ההודעה הזאת בדפדפן Opera כשאני מנסה להיכנס לחשבון שלי בבנק הבינלאומי. בעיית אבטחה חמורה או שהדפדפן אופרה מקצין את העניין?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  22. האם כדאי לקנות טלויזיה מסוג LCD (40 אינץ) או שעדיף פלזמה (ה-LCD הוא מדגם LG RL44SZ20RD אם זה עוזר ) תודה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  23. אחרי שבועיים מפרכים של חזרה מבית ספר... ציפייה לאותה התראה שהחבילה שלי הגיעה מלאה בכל טוב ערך המוצרים 150$ ערך המשלוח 50$ היום זה קרה... הגעתי הביתה עייף כתמיד ועל השולחן ראיתי מכתב רשום מהיר אקספרס מהדואר שבו היה 3 העתקים של הקבלה שנכתבה ביו יורק באותו זמן שעשיתי את ההזמנה הוספתי הערה או יותר נכון בקשה לכתוב שערך החבילה קטן מ-50$ כדי שלא האלץ לשלם מס ובאמת הנשמות :-* כתוב שערך החבילה ה-10$ ועוד דף בכותרת גדולה כתוב הזמנה לשחרור דבר דואר הודעה ריאשונה שבו כמה פרטים של ההזמנה וכל מיני סעיפים על שחרור מהמכס בעברית כמובן... קצת בלבול מוח... מישהו יודע מה אני אמור לעשות כעת?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.