עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Holography,

מה שם הספר Das Kapital של מרקס בעיברית?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by HydroIT,

שלום, אני לא בטוח איפה לשים את הנושא הזה, אבל מישהו מכיר את החנות הנ"ל? קנה ממנה, הזמין ממנה? משהו?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by orninyo,

האם האדסנס יכול להפוך ככלי בידי הספאמרים? כאשר לאדם יש משהו נגדי או נגד האתר שלי וירצה לפגוע באתר שלי, הוא פשוט יוכל להכנס לאתר, ללחוץ על קישורי האדסנס עשרות רבות של פעמים , דבר שיגרום לאתר להחשב כלא אמין בעיני גוגל וכתוצאה מכך להפסקת שירות האדסנס באתרי. מה אתם חושבים על זה והאם יש תקדימים?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by oyad24,

יש כאן מישהו שקנה מק דרך החנות הנ"ל ויכול להגיד לי אם כדאי לקנות דרכם?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by RainbowInBlack,

אני קונה כשיו מחשב חדש, וגיליתי שצצו להן מיליון חנויות מחשבים... פוקס פיסי , טי בי אס, אלוף מחשבים , ועוד שונות ומשונות. למישהו יש המלצות כלשהן ? זה חשוב לי, אני רוצה להזמין היום או מחר כבר תודה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  6. אם כן תרשמו אני יערוך את ההודעה וישים לינק אם לא אז שאחד המנהלים ימחוק אני יבין שלא.. cleric תערוך בבקשה לכותרת נורמאלית לדעתך, ולא הבנתי, מותר או לא?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  7. אז כפי שאמרתי, בימים הקרובים החוזה שלי נגמר עם yes, או כפי שנקרא המסלול "yes@wow" הם הציעו לי הצעה של 99.99 ש"ח לחודש, למהירות של 1.5 מגהביט, כולל תשתית וספק. השאלה היא אם המחיר טוב או שכדאי לי לפרק את החבילה ולחשוב על אלטרנטיבה אחרת (כגון 2 מגה ביט) או אפילו אותה מהירות אך במחיר זול יותר. ולמען האמת, חשבתי ככה: א. אני מעדיף להישאר עם בזק בין-לאומי, כמדומני אני איתם כבר 5 שנים רצוף. ב. נמאס לי מהמודם הקטן והטמבל הזה ALE150 של WOW, ולכן אם אני אתפרק מהם אולי איכשהו אני אחזיר אותו ואקבל אחר. למרות שבכל מקרה זה לא משנה כי אני מתכנן לעשות רשת ביתית חוטית, וככל הנראה אני אקנה ראוטר חוטי מחנות מחשבים ולא מהם (לא יוצא לי משתלם) אז זה לא משנה. ג. אז כפי שכתבתי קודם, מתכוננת הקמת …

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  8. שלום אנשים טובים, אני רוצה להזמין line 6 ux2 ואני לא יודע כמה מיסים יקחו לי על היחידה הנ"ל,מישהו יודע מה יקרה עם זה כאשר זה יגיע למכס?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by א אוהל,

אני מחפש שיר מסויים שיש בו את הקטע " אל אל אלי אלי" זה לא באנגלית לא יודע מה זה סוג השיר הוא באזור הדאנס

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. זה פשוט מוזר הבן אדם דפוק וסימו לב גם לכתוביות :screwy: :screwy: http://www.youtube.com/watch?v=DpASGmMTZe8&watch_response

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by R3gM4n,

שאלה בכותרת. אני מתכוון לשעה כמובן. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  12. קיבלתי מכתב שהנדון שלו הוא: "מועמדות למסלולים טכנולוגיים בחיל המודיעין - פרויקט 'גאמא' " המשך המכתב - בלה בלה קיבלתי קוד ומספר מועמד, עליי להיכנס לאתר שלהם ל"איתור אישי ישיר" ומשם לשאלון מילוי נתונים לפרויקט "גאמא" ומשם להמשיך ע"פ ההנחיות. מתחת לסעיף בו כתוב לי את זה ^ יש הערות: על מנת להתרשם ממגוון המסלולים אותם מציע חיל המודיעין ומתהליך המיון, מומלץ ל"שוטט" באתר, טרם מילוי הטפסים הנך מתבקש למלא את השאלון גם אם אינך יכול לציין ידיעותיך במספר סעיפים. תחומי העיסוק בחיל אינם מתמקדים בתחום המדעים המדויקים בלבד (מתמטיקה, פיזיקה ומחשבים וכו') אלא גם בתחום המקצועות ההומניים (היסטוריה, מדעי המדינה וכו') לרשותך חודש למילוי הטפסים, ואף תוכל לשמור אותם ללא שליחה במהלך החודש השאלה…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by d1v,

שלום לכולם,אני מעוניים לרכוש כיסא נוח לשבת מול המחשב..חשוב שיהיה לו ריפיוד לידיים,עד 300..תודה מראש

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  14. שלום.. אני מחפש מיני בר לחדר , לא משהו מפוצץ..קטן כזה שיתאים באורך שלו לבקבוק גדול (1.5 ליטר..) ורוחב בערך ל4 בקבוקים .. בערך עד 400 ש"ח. יש משהו כזה? חיפשתי בזאפ וראיתי מלא , ואני פשוט לא מבין במיני ברים.. אשמח לעזרה. תודה רבה, ואני יודע שזה לא קשור אבל בהצלחה בבגרות מחר בלשון למי שניגש

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  15. איך אני מעלה שיר בגודל פחות ממגה כדי להשמיע לכם.אני רוצה לזהות שם של שיר.

16. אני לא יודע אם להשקיע את הכסף עכשיו או מאוחר יותר אשמח לקבל חוות דעת.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  17. אני משתמש כרגע בלפטופ בבי"ס וכמובן שיהיה ממש מושלם אם יהיה אפשר לקנות את הספרים כקובץ/קבצים. הרי אחרי הכל זה ברור שכל ספר לימוד היום עובר עריכה ובמקור הוא קובץ, השאלה היא האם היו מוכרים דבר כזה (בעיה של זכויות יוצרים בעיקר). בכל אופן, יש כבר חייה כזאת - רכישת ספרי לימוד בפורמט PDF?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

רק עכשיו גיליתי שהוא מת אחד החזקים "If there's anything I can do..." "What are you gonna go? a resurrection?" "You know, I lost my father" "Uhh, he'll turn up" מישהו מכיר עוד כאלה חוץ מזה על דת ואוננות? (יש מצב שהדת = עשר הדברות, או שזה 2 דברים נפרדים ואז ראיתי את שתיהם) היו עוד כמה שראיתי ואני לא זוכר

19. Started by mrsph666,

שלום, קיבלתי רשיון B זמני, וכתוב שעלי לשלם 141.00 ש"ח - אגרה. היכן זה נעשה? בסניף דואר, בבנק, משרד הרישוי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. תודה.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by SMAZ,

מחפש פוסט שהיה פה בעבר וחיפשתי אבל לא מצאתי ??? אז היה פוסט לא מזמן מהשנה הזאתי חודשיים שלושה מקסימום קודם שדיברו בהתחלה על המעבד של PS3 {סל} גם נתנו באחד מן העמודים מישהו שרינדר מכונית שהמחשב זה 3 PS3 והפוסט דיברו על רינדורים והסבירו הרבה דברים או שזה פוסט אחד או שזה שתיים לא זוכר נראה לי בפוסט השני גם מישהו נתן רינדור של מישהו איזה דמות אם הרבה שיער או נחשים ואם יותר ממליון פוליגונים תודה לעוזרים אולי אני יצליח להיזכר בעוד פרטים

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by Or ei,

שלחו לי במייל היום את זה וחשבתי לשתף אותכם

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  23. אהלן חבר'ה לפני איזה חודש בערך,המתקן של המיי עדן שלנו נסתם איכשהו,אבל בתכל'ס לא ראינו כלום ופירקנו את כול היחידה והכול היה נקי ולא ראינו סתימה,בקיצור החלפנו מתקן,ועכשיו המתקן החדש הרתיח את המים בכד וכול המטבח שלנו הפך לשלולית בגלל הרשלנות שלהם כנראה, רציתי לדעת אם זה קרה לעוד אנשים, תודה.

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  24. איפה ניתן להוריד בשבילו באינטרנט משחקים?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.