כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
מאחל לכל חברי הפורום חופש מעולה במיוחד לאלו שעולים לי"ב (כמוני) שזהוא החופש הגדול האחרון שלהם. תשנו תשתו תהנו הקיץ נועד להנאה לא רק לעבודה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מישו מוכן להסביר ת'תופעה המוזרה שנתקלתי בה כרגע ? מזה הספאם הזה :s05:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי פרוייקט השנה במגמה תעשייה וניהול (אני בביה"ס טכנולוגי) ואני צריך לדעת איזה מפעל ייצור הכי קרוב שכל הקשור במחשבים נמצא קרוב לפתח-תקווה... באזור... כדיי שתבינו יותר טוב הקריטריונים שעומדים פה למה שאני מחפש הם: 1. מפעל ייצור (חובה) 2. מפעל שמייצרים מוצרים בכל הנוגע למחשבים (כגוו: עכבר, מקלדת, מעבד, כרטיס מסך...) זה יכול להיות אינטל, לוג'יטק... 3. באזור המרכז-פתח תקווה תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מקווה שמותר לפתוח תר'ד כזה. אבל יש פה מישהו עם חברת שרתים,או איזה רסיילר שמוכן לאחסן אותי חינם תמורה לפרסום ועזרה ענקית? בקשר לזה כבר נדבר.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היום ליגת האלופות, אז אמרתי יאללה נמלא ווינר... הנה הטופס: רומא - מנצ'סטר 1 צ'לסי - ולנסיה(+1) X יותר קרנות: צ'לסי - ולנסיה 1 זכום זכייה צפוי: 164 ש"ח זוכה או בוכה? Forza Roma!!!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://meyda.education.gov.il/mikudim/62008/externi/jews/MATH.pdf זה האתר עם המיקוד אבל אני לא מבין מה כן יכלל בבחינה רשום שם מה לא יכלל מישהו יכול לעזור בבקשה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן! יש לי שאלה: אני צריך להוציא אישור עבודה כדי לעבוד באיזה פורימון. איך אני עושה את זה? האתר של המדינה כל כך מסורבל וכבד (כך גם המדינה עצמה), ולא מצאתי כלום. עוד משהו: אני חייב ללכת למשרד שלהם? או שאני יכול גם טלפונית/אינטרנטית (צריך להמציא מילה כזאת )? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שמעתי אותו בלילה שבין יום שישי לשבת ב100FM שיר דאנס קצבי ששרה אותו בחורה.. הולך בערך ככה a ma cito eto נשמע כמו ספרדית או פורטוגזית.. מישהו?? חפרתי כבר את כל האתר של 100FM וכל הפלייליסטים האחרונים של הדאנס
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www1.idf.il/DOVER/site/mainpage.asp?sl=HE&id=7&docid=56509.HE שימו לב שהם בורחים לכפר. איך בוצעו הצילומים, וממה נורה הטיל?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני כבר שעה מחפש איזה סמיילי ניסיתי בגוגל ובפוטובאקט ואני לא מוצא... זה סמיילי כזה שרואים שני סמיילים רואים את מלאך המוות וצוחקים עליו ואז הוא נוגע באחד מהם והוא מת ואז השני מתחיל לרוץ... אני יודע שזה בקשה מפגרת אבל תודה לעזורים ומצטער שזה קצת ספאם
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כאשר חיפשתי לאחרונה את האתר של TMS לצורך בדיקת מחירים ראיתי שזה מפנה אותי לאתר לא מוכר. וכאשר פעם שניה ניכנסתי אליו ראיתי את לוגו החברה יחד עם השועל של FOX .באתר של FOX מופיע הלוגו של TMS וכתוב שלאחרונה החברות אוחדו.האם זה מראה על שינוי כלשהו בשוק?? אובדן תחרות לא טוב לנו בכל מיקרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם יודעים אם יש הופעות חיות, לא בהכרח בארץ, גם באירופה, בניו יורק, האם באופן כללי ישנם הופעות חיות למוסיקה מדהימה כזאת? http://youtu.be/DqLHgodkIPk ודברים בסגנון, לפי מה שהבנתי זאת מוסיקה שחברות מייצרות לסרטים, לטריילרים, למשחקי מחשב, אבל האם יש גם הופעות חיות של מוסיקה כזאת? אם כן, איפה אני יכול למצוא אותם, איפה הם מתקיימים לרוב וכו'?
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
קיבלתי מכתב שהנדון שלו הוא: "מועמדות למסלולים טכנולוגיים בחיל המודיעין - פרויקט 'גאמא' " המשך המכתב - בלה בלה קיבלתי קוד ומספר מועמד, עליי להיכנס לאתר שלהם ל"איתור אישי ישיר" ומשם לשאלון מילוי נתונים לפרויקט "גאמא" ומשם להמשיך ע"פ ההנחיות. מתחת לסעיף בו כתוב לי את זה ^ יש הערות: על מנת להתרשם ממגוון המסלולים אותם מציע חיל המודיעין ומתהליך המיון, מומלץ ל"שוטט" באתר, טרם מילוי הטפסים הנך מתבקש למלא את השאלון גם אם אינך יכול לציין ידיעותיך במספר סעיפים. תחומי העיסוק בחיל אינם מתמקדים בתחום המדעים המדויקים בלבד (מתמטיקה, פיזיקה ומחשבים וכו') אלא גם בתחום המקצועות ההומניים (היסטוריה, מדעי המדינה וכו') לרשותך חודש למילוי הטפסים, ואף תוכל לשמור אותם ללא שליחה במהלך החודש השאלה…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכם ... זאת ההודעה הראשונה שלי כאן אני חושב . יש לי שאלה איפה אני יכול לשאול שאלות על הטורנטים, שאלות על הרטיו וכל זה ? ואם זה בכלל מותר לשאול ... אני אשמח אם מישהו שמבין בזה יכתוב כאן את המסנג'ר /איי סי קיו ויוכל לעזור לי בזה כי ממש לפני חצי שעה רק נירשמתי לאתר טורנטים כלשהו ובינתיים אני לא מבין הרבה בקטע של הרטיו וכו' אז TNx לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כבר 3 שבועות שזיגזג בעמוד הראשי מוכרת כרטיס של חברת הרשקולס... (פורטיסימו הרשקולס)
-
ראיתי שהחנות מוזכרת בפורומים מידי פעם. ידוע למישהו אם אפשר לקנות שם עם כרטיס אשראי בינלאומי?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי 2 תרגילים של מבחן הנדסאי של שנה שעברה ואני חייב לדעת דרך הפיתרון. מצורף קובץ PDF עם התרגילים. אשמח לפיתרון סרוק ... תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני צריך לארגן לעצמי חשבון פייפאל בצורה חד פעמית לביצוע קנייה בסך 70 דולר אין לי חשבון בנק (היו לי בעבר פעמיים ושנייהם נסגרו מחוסר פעילות) אין לי כרטיס אשראי מה האפשרויות שעומדות לפני בדרך לארגן חשבון פייפאל שאוכל לבצע תקניה אולי אפשר לקנות פייפאל חד פעמי עם סכום מסויים שאני מפקיד במזומן או משהו כזה ואני אני אוכל להשתמש ברשת
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי זיכוי בחנות מסוימת ואני מעוניין לקנות את הPVR150 ובעל הית פשוט לא מוצא ממי להזמין לי את זה. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לקנות מחשב חדש בסניף חדש של RSM בתל אביב "ירדן פי סי" www.yardenpc.co.il רציתי פרטים על הסניף הזה? מישהו קנה ממנו, הוא עומד באותם איכויות וסטנדרטים של RSM בנוגע להרכבה וחלקי מחשב. תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
just lol http://www.youtube.com/watch?v=VVPCz0W7Rm0
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
(לעניות דעתי המוזיקה הקאלסית הישנה משוחררת מזכויות יוצרים, במידה שלא, ראו את השורות מטה כמבוטלות) איפה אפשר להוריד יצירות של מלחינים מפורסמים, באך ויואלדי רחמנינוב צייקובסקי וכאלה? עדיפות להורדות רגילות לא אימיול ושאר שטויות רב תודות
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר במקרה אתר/תוכנה (גם בתשלום) שמלמד ומתרגל רק אוצר מילים בספרדית ולא את כל הדיקדוק ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-