עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מדהים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4089494,00.html רק מראה כמה אני צודק שאני לא מבטח את הרכב (ביטוח מקיף) - לא רק שאני חוסך כסף אלא שגם הסיכוי לקבל את הכסף במקרה תביעה שואף לכלום.

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  2. אוקיי, אז ככה, הייתה לי את המקלדת האגדית של Logitech - ה- Elite Limited Edition שכבר לא מיוצרת כיום. יום אחד חזרתי מהים, הורדתי את הנעליים וענן של חול השתחרר, ליד המקלדת. מאז היא לא עובדת. שבוע שעבר הוצאתי את המקלדת המהגירה והחלטתי לבדוק אותה - הכל פועל - כל הכפתורים - גם האלו שהם לא אורדינרים - גם כל הלדים - רק כפתורי השיפט לא עובדים. זה מוזר בהתחשב ש_רק_ השיפט לא עובדים. אז החלטתי לנסות להחזיר אותם ע''י ניקוי - דבר ראשון אני אנקה את המקשים (המאוד מלוכלכים, זה לא יאמן) ע''י אוויר דחוס, אני אני אצטרך גם איזה נוזל. אני לא אשתמש במים, באיזה נוזל כן? [תודה מראש

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by Domovoi,

http://www.youtube.com/watch?v=yJ1Ft4fNfTU&feature=channel_page ו http://www.youtube.com/watch?v=PqIxLNUyztE&feature=channel_page ?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם אני איש סיסטם כבר כמה שנים SYSTEM ADMINISTRATOR מנהל רשת יש מעלי את ה CIO/CTO שזה אותו אחד. מה ההגדרה הנכונה של התפקיד שלי שאמורה להופיעה באופן רשמי בחתימה ובכרטיס הביקור?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by asaf556,

שלום יש לי מקלדת מיקרוסופט X6 שנקנתה בחול שמשום מה חדלה מלפעול אני מחפש מעבדה שמוכנה לתקן אותה חיפשתי לבד ומצאתי רק מעבדות שמתקנות מקלדות של מחשבים ניידים. אשמח לעזרה אני כרגע משתמש בכל מקלדת שאני מוצא וזה ממש לא אותו הדבר

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by iCe_bLaSt,

שלום רציתי להודיע על פתיחתו של אתר חומרה ישראלי חדש האתר נועד בעיקר למודינג ואוברקלוקינג אבל הוא יש בו גם פורומי חומרה כלליים אנחנו מקווים שהאתר יצליח ונוכל ליצור אתר טוב שתיהנו לבקר בו ;D לאתר:www.isramod.net

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  7. כרגע אני בשלב הגיבוש לטייס.. כמובן שטייס זה האופציה הכי טובה ושאני הכי רוצה.. *אז קודם כל שאלה ראשונה בהנחה שאני עובר את הגיבוש.. כדאי לי ללכת לעתודה לפני הקורס? אני מודע לזה שאם עושים לפני הקורס עתודה.. לא צריך את השנה האקדמאית שיש בקורס טיס.. זה עוזר לך בעוד משהו חוץ מלא לעשות שנה אקדמאית בקורס? כמו כן האם זה בכל מקצוע שתעשה בעתודה? או שיש דברים מסויימים שרק אם תעשה אותם לא תצטרך את השנה אקדמיה..? ואם אתה עושה עתודה לפני הקורס ובשנה אקדמיה רוצה לעשות תואר שני.. זה אפשרי? *בנוסף ראיתי בעתודה מגמה למצטיינים של "פסגות" והשנה פתחו שם חוץ מפיזיקה והנדסת חשמל גם מגמה בהנדסת תכנה + תואר שני במדעי המחשב (בלי התזה) כמה שנים בדרך כלל לוקח לעשות תואר ראשון + שני במחשבים? כאיל…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by falukky,

עם חיבורים USB לעכבר ומקלדת וגם לרמקולים. יש משהו כזה ?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by SHAY951,

יש לי את השאלה הבאה: בסדרה חשבונית האיבר השמיני גדול ב-6 מהאיבר החמישי. האיבר האחד עשר גדול פי 3 מהאיבר הראשון. מצא את d ואת a1 ניסיתי לפתור לפי הנוסחה, ואין לי מושג למה לא הולך לי. אם מישהו יודע שיראה לי את הדרך שלו בבקשה, ולא רק את התשובה כי אני רוצה להבין איך עושים את זה.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  10. יש ברשותי מזגן תדירן שכאשר מפעילים אותו על קור (לא בדקתי על חום ) הוא מקרר טוב מאוד למשך חצי שעה לאחר חצי שעה היחידה החיצונית פשוט מפסיקה לעבוד והיחידה הפנימית מוציאה פשוט אוויר אם מישהו יודע מהי הבעיה וא היתה לו בעיה דומה אני ישמח לתשובות

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by solo53,

מזגן שלא עבד הרבה זמן עובד אבל מסריח כאילו מישהו מת בפנים פירקתי הכל ניקיתי שטפתי חלקים הניתנים לפרוק שאבתי עם שואב אבק לא מצאתי כל מת בפנים מסריח מסריח יש רעיון מה לעשות זה מזגן מפוצל

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  12. שלום. יש לי DVD של Graetz, והוא תומך בDIVX וכתוביות (SRT) שאני שם קובץ וידיאו עם כתוביות הוא מראה אותן בפונט דק לבן ובקושי רואים משהו, הסתכלתי בכל התפריטים ולא מצאתי שום אפשרות לשליטה על הפונט (חוץ מבחירת שפה) האם אתם מכירים דרך לשליטה על גודל וסוג הפונט? אולי באמצעות כתיבת כמה שורות בקובץ במחשב? אם לא, איך אפשר להטמיע את הכתוביות לקובץ בצורה הטובה והמהירה ביותר? התוכנה AVI2DVD די דפוקה, שאני אומר לה גודל מסוים של דיסק היא עושה קובץ גדול הרבה יותר... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  13. Started by enzo,

במקום לרשום על הדיסק אפשר לשים עליו מדבקה או שזה יהרוס את הדיסק?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

http://news.walla.co.il/?w=/3/1153091 חחחחחח, הבנאדם עשה בשכל מקסימום יהיה לו 10 מיליון דולר, לפחות הוא ייקבל פיצויי . ובכלל אני לא קונה מזון שם, האוכל שם זועק:"שומן שומן שומן". זה אחד המקומות שאפשר למות בהם.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  15. לא רק שסיימת אותי ידעתי פשוט הכל הכל ,היו שם את השאלות שבדיוק התמקדתי עליהן לא חשבתי שניה ואני על השאלות בלי לעצור (כמובן אחרי שבדקתי שהשאלה מה מה שחשבתי על זה אז אל תתפסו אותי על המילה D:) חחחחחחחחח סימתי!!!!!!!!!! איך הלך לכם?

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by dorviper,

אני כבר שעה מחפש איזה סמיילי ניסיתי בגוגל ובפוטובאקט ואני לא מוצא... זה סמיילי כזה שרואים שני סמיילים רואים את מלאך המוות וצוחקים עליו ואז הוא נוגע באחד מהם והוא מת ואז השני מתחיל לרוץ... אני יודע שזה בקשה מפגרת אבל תודה לעזורים ומצטער שזה קצת ספאם

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by imac,

היה לי ריב עם המורה... אני זוכר שמחנות ההשמדה היו רק מחוץ לגרמניה (הכוונה לאוסטריה, פולין וכו'..) ולא בגרמניה עצמה.. והמורה התעקשה שזה לא נכון.. האם אני צודק? או המורה ?

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by pyro_man,

טוב זה האתר שלי אני עיצבתי אותו והכל ואת רב התוכן אני מכניס לתוכו עם עוד מנהל שהוא עוזר בהכנסת חומר. התפקידים שלי באתר מנהל ראשי מעצב ואיש תכני וכתב כמובן דעתכם על האתר בהנחה שזה ASP כן?? לא להשוות לאתרים של PHP או מערכות אחרות אני רוצה השוואה לגבי אתרי ASP אחרים דעתכם הכללית על האתר על המראה והתוכן זה האתר: www.autorace.ios.st תודה

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by pure perfection,

333

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  20. Started by Gohan,

לפני 3 חודשים +- היה בפורומים מישהו שדיבר על כוכב שיתנגש בכדור הארץ בשנת 2008 והוא ציין את השם של הכוכב. מישהו זוכר את השם של הכוכב? ולא אני לא מושגע פשוט נזכרתי בו והכשיו יש לי טלסקופ :

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  21. אורח G.I.JO

http://www.ebaumsworld.com/aidolvirgin.html http://www.ebaumsworld.com/shebangs.html

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  22. אני מחליף כרטיס מסך וספק.. למישהו יש רעיון מה לעשות איתם?? אנשים יקנו כיום כרטיס מסך 7600GS יד שניה וספק 500W ג'נרי?? וסתם בלי קשר כדי לי לשפר את המחשב שלי או שלא כדי עכשיו? מה אתם הייתם עושים?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  23. שלום לכולם. היום קיבלתי לתיבת הדואר שלי פרסום על חנות מחשבים חדשה שנפתחה בקריית יובל. בפרסום מצויין גם אתר האינטרנט שלהם ונכנסתי אליו כדי לראות במה מדובר. לשמחתי גיליתי כמו מה שנראה חנות שמבינה בתחום ופונה לשוק היותר מקצועי - ואני לא חושב שבירושלים היתה חנות כזאת עד עכשיו. לשמחתי אני גר לא רחוק מקריית יובל והחלטתי לקפוץ אליהם לביקור: מהתרשמות ראשונית מדובר בחבר'ה נחמדים מאוד, אדיבים, ובקיאים בתחום. ישבתי שם ושחחתי איתם כחצי שעה, והיה נחמד מאוד. החנות עצמה מסודרת ומאורגנת היטב - חידוש מרענן בהשוואה לחנויות "מחסני" המחשבים שקיימות בכל חור בירושלים. מקווה שתמצאו בזה עניין - אולי סוף סוף גם לנו הירושלמים תהיה חנות איכותית באיזור... למי שמעוניין בכתובת האתר: http://www.p-see.c…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  24. במכתב המופץ בקרב המעריצים נכתב: "אקזיט, שהיום משודרת בין השעות 15:00-17:00, תשודר כעת בשיטת הסנדוויץ, בתור 'רצועת נוער' לתוכנית 'המורדים'. אנו, צופי אקזיט, לא נסכים להחלטת ערוץ 10 להפוך את אקזיט ביחד עם המורדים 'לרצועת נוער', ובכך להפוך לאולפן ערוץ הילדים". הקבוצה מתארגנת להביע את מחאתה בכל דרך אפשרית, כולל הצפת ערוץ 10 בטלפונים, אימיילים ופקסים, ואולי אפילו להרים הפגנה מול האולפנים. http://mixer.nana.co.il/Article/?ArticleID=104063&sid=49 אמץ וחזק אחים שלי, באמת בואו נילחם כולנו למען אקזיט ולא ניתן ל"מורדים" הרעים והמשחיתים להשתלט לנו על הרצועה. :imurevenge: :anim-jjd: :gorgeous: :blah: :cwm35: :cwm18: :cwm17: ואני רק רוצה לומר משפט אחד(בעצם תמונה אחת) שמש…

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by Culandur,

.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים