כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
http://atomchip.com/_wsn/page4.html :o נראה הזוי לגמרי - 1TB של זכרון, ו 2 בהארד דיסק ושימו לב לזה : Temperature Operating: -50+125C ?! מה זה אמור להביע ?!?! זה פשוט מטורף
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שאלה למביני חברות סלולריות. הייתי מנוי בסלקום תקופת החיובים החודשית היא מ 27 לחודש עד ה-26 בחודש אחריו. עברתי בחודש שעבר לגולן, ניוד מספר. המעבר בוצע ב-26/7. קיבלתי SMS למכשיר מסלקום על הניתוק באותו היום. כרגע קיבלתי חשבונית מסלקום על התקופה 27/7 - 26/8 בסך 148.84 המורכב מ מסרון אחד ו 9.706Mb שימוש באינטרנט בסך של....... 148.84 ש"ח. החשבונית שלי בזמן הפעילות בסלקום הית 104 ש"ח לא יצרתי קשר איתם עדיין כי לא היה לי זמן היום להמתין לשירות הלקוחות שלהם. מה אתם אומרים? יש נסיון? דרכי פעולה מומלצות.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
השאלה במראות כדוריות: 1.נתונה מראה כדורית המשמשת לאיפור (מראה מגדילה). א.שרטט דוגמא של מהלך קרניים שבוא המראה משמשת לגילוח. ב.לרשותך מראה כזאת שרדיוסה 30 ס"מ באיזה מרחק מהמראה יש לעמוד כדי שהדמות תהייה ישרה ומוגדלת פי 2? קודם כל מראה מגדילה זה מראה קמורה או קעורה? ובשאלה א' למה הכוונה?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מנסה לראות הרצאה דרך YouTube והסרטון פשוט לא זז. בבוקר עבד חלק. אתרים אחרים טסים. אני נמצא בבזק בינלאומי.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני השתחררתי לא מזמן מהצבא ואני רוצה לעסוק בתחום של המחשבים. אני פשוט אוהב את זה וזה נורא מעניין אותי הבנתי שיש 3 נושאים עיקריים שהם חומרה ותוכנה שמתחלקת לשני חלקיםעיצוב וגרפיקה ושפת תיכנות הבנתי מחבר שלא כדי לי ללכת על תחום של החומרה כי אין בזה ממש עבודה וגם זה פחות מושך אותי, מושך אבל פחות אני יותר נמשך לתחום של התוכנה וחשבתי ללכת עליו השאלה שלי היא כזאת האם זה דורש בגרות מלאה? מכיוון שממש אין לי את זה אני מניח שזה דורש אנגלית ברמה טובה ולכן אין לי בעייה ללכת ולעבור קורס אנגלית ספציפי, אני מקווה שזה לא דורש בגרות, יותר מאוחר במקומות העבודה כגון הייטק או חברות למינהם. השאלה השנייה על איזה קורס ללכת ומה אתם ממליצים, ואם מה בכלל מתחילים כי אני ממש חדש בתחום תודה שי אשמח לע…
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים ברגע שאתם יוצרים / מגיבים בנושא זה עושה subscribe ומודיע על הודעות חדשות ב"הראה תגובות חדשות להודעות שלי", איך אפשר לעשות unsubscribe?
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני כרגע עוסק בצבא בפיתוח חומרה\תכנה ב VHDL + ALTERA חיפשתי הרבה בגוגל אבל לא מצאתי פורום בו אני יכול לשאול שאלות בנושאים הנוגאים לפיתוח כמו שיש ל שפות תיכנות. מישהו מכיר פורום פעיל כזה?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
רציתי ביקורות מאנשים שקנו מהחברה IQPC מחשבים וחלקי חומרה. איך הם, האם יש להם שירות טוב, כמה זמן מגיע עד שהמחשב יגיע לבית וכו'... תודה... [לא מצאתי פורום שיותר נכון לפתוח בו את האשכול הזה, אבל אם יש פורום כזה אנא תעבירו את האשכול לשם...]
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מדובר על משחק רשת די נחמד, יש שלוש סוגי דמויות: מפלצות גנגסטרים וכוכבי-פופ, לכל דמות החפצים המיוחדים לו. מדובר על משחק לחימה, כל תור מקבלים 2 התקפות (או יותר) ומתקיפים שחקנים אחרים, מקבלים כסף וכונים נשק והגנה בשבלכם. למי שמעוניין לחצו על לינק הבא ובתחתית העמוד יש הרשמה, אפילו אם אתם לא רוצים להרשם, תלחצו על הלינק זה מוסיף לי עוד כוח. http://www.outwar.com/page.php?x=1428531
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום רב האם יש למישהו במקרה שלט למגאסון למכירה באיזור הצפון? מי שלא יודע מה זה זהו משחק טלוויזיה ישן שיצא באמצע שנות ה- 90. הצלחתי לתקן את המכשיר עצמו ע"י כמה הלחמות אבל השלט מת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
לא להאמין שיש יותר מכוערים מימני ועוד בתפקיד כזה גבוה
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
חדש חדש
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מחפש חברת אכסון, אני חושב שעדיף ישראלית, להעלת אתר תדמיתי. האתר יכלול עד מאות מגה, אבל אני מעדיף לא להגביל את עצמי, בנוסף אין צורך בכתובות אימייל,תמיכה בשרתים,או כל דבר אחר. רק העלאת FTP אשמח להצעות... תודה
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי, אני בתהליכים של שכירת דירה, ולאחר שמצאתי אחת שנראית לי, הוצג בפני החוזה. אני לא אעלה את כולו, אך אצ'טט חלקים ממנו: א. האם זהו דבר מקובל? להסכים לדבר כזה? מדובר בדירת 2 חדרים.. אין שום בעיה לצבוע לבד, וגם אם כן, שכירת בעל מקצוע תיהיה זולה. ב. הסעיף לא ברור כ"כ, האם אפשר לקבל הסבר? איפה עוד אפשר לעשות שינוי חוץ מהקירות הפנימיים והחיצוניים? :-\ היו לי עוד כמה דברים בלתי ברורים.. אבל הבהרתי עם בעל הבית ובנוסף, כל אלה שיש להם כבר ניסיון בשכירת דירה, אשמח לטיפים, עשה אל תעשה וכו'! תודה.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי הרבה ספרים של ילדים שהייתי קורא כשהייתי קטן, עכשיו הם סתם מעלים אבק בחדר. חשבתי על לתרום אותם לילדים נזקקים כי חבל שהם ישכבו אצלי סתם. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר עמותה שאני יוכל לתרום לה את הספרים, רצוי באיזור אשדוד או כל איזור אחר בתנאי שהם יוכלו לבוא ולקחת אותם.
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
למה הציונים עדיין לא הגיעו? ואם הגיעו, למה לא מודיעים?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי, בניסיון להתחבר לאתר נתקלתי בקושי מציק. כנראה בגלל שלא היתי מחובר זמן מסויים הוא ביקש שאסמן את המידיניות והחוקים החדשים. אך בכל 1.5 שניות יש רפרש בחוקים. אז יש מעין מלחמה מי יותר מהיר אתה בנסיון ללחוץ V ומסכים או הרפרש. הוא ניצח אותי הרבה אבל בסוף ניצחתי אותו. כמעט התייאשתי.. אשמח אם תתקנו את זה אני מאמין שנתקלים בזה עוד אנשים.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לימצוא את רשימת השירים שמיתגנים ב "צא'ט פרוייקט Y"? תודה רבה לכול העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בשביל תוכנת איתור שאני משתמש אני צריך את המיקום של טבריה במפה העולמית
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אולי מישהו מכיר איזה ספרים של או אתרים עם טקסטים שלמים המלמדים תאוריה של נהיגה? פשוט בתור פרויקט גמר אני בונה אתר ללימוד נהיגה ואני צריך את כל החומר של התאוריה ואין לי ממש חשק לעתיק את כל הספר של התאוריה ידנית למחשב תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
נתקל בבעייה בהורדת כליפים מהקאזה האם יש דרך לעקוף את ההגנה הזאת זה כל כך מציק..
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
http://ten-li.ath.cx/index.php אתר למתרת מכירה של דברים . שם אפשר למכור מה שרוצים . (דברים חוקיים כמובן ) .
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ttp://www.nofx.org/tour/tour.php3 09/05/07 Yellow Submarine Jerusalem, Israel 09/06/07 Barby Club Tel Aviv, Israel 09/07/07 City Hall Haifa, Israel לא מעריץ גדול שלהם אבל זאת צריכה להיות אחת ההופעות הטובות של השנה...
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1091888 מחיר מחירון 650 שקל...
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום. היום גלשתי באתר הבא http://intel-core2-quad.formagroup.biz/buy.htm ובטעות ראיתי מחשב ונכנסתי לקבוץ זה מחשב ב8,500 אלף שקל אז שנכנסתי לחצתי בטעות הזמנה וישר יצאתי האם יחיבו אותי בכסף כי איך שלחצתי הזמנה יצאתי המהירות מהקישור. תודה
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-