עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טוב מכיוון שאני כבר בקרוב מאוד ניגש לטסט [ובתקווה מוציא רישיון] התחלתי לחסוך למכונית...בינתיים הכל טוב ויפה,סיכמתי עם מישהו ואני כנראה קונה פג'ו 205 שנת 93 או סיאט איביזה שנת 94 עכשיו רציתי לדעת כמה יעלה לי ביטוח חובה + ביטוח צד ג' + ביטוח מקיף בערך מכיוון שבאתרים אין פרטים על המחיר. ואיך משלמים [12 תשלומים או מה שלא יהיה] על איזה חברה אתם הכי ממליצים לי..? כמה עולה בערך הביטוח? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  2. אני מחפש למכור כמה דברים של DJ וציוד הגברה, איפה הכי כדאי לפרסם את זה ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. חחחחחחחח אתם לא יודעים כמה צחקתי מהאתר/פורום הזה.. הם חושבים שהם מבינים במפרטים והם בעצם ילדים קטנים שלא מבינים בגרוש כותבים לך ש8600gt פי כמה יותר טוב מ1950פרו :lol: :lol: http://www.fxp.co.il/forumdisplay.php?f=465 חחח תנו בתגובות :hat: :hat:

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by MeTaLhAmMeR,

השאלה בכותרת... בתקרה עצמה יש 3 חוטים - 2 בצבע שחור ואחד בצבע כחול במנורה יש 3 כניסות - כחול שכתוב עליו את האות N באנגלית, כניסה אחת ריקה שיש עליה מן ציור מוזר כזה של סירת מפרס קטנה כזאת (משהו עם קווים) ועוד כניסה חומה שעליה יש את האות L באנגלית אין לי מושג איך להרכיב את זה, כל מה שניסיתי לעשות או שגרם לקצר בכל הבית או שפשוט המנורה לא נכבית בכלל אפילו שהמתג למטה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, יש לי אקווריום שלא פעל כמה שנים. אני מעוניין החזיר אותו לחיים. גודלו הוא 40 ס"מ ולכן הוא קטן מידי בשביל מים מלוחים הדורשים מינימום 80. עכשיו, איזה דברים עלי לקנות? (כגון משאבה וכו) ןמה מחירם. ובנוסף השאלה הקשה ביותר, איזה דגים הכי יפים לאקווריום+מחירם תחזוקה וכו. תודה מראש ערן.

6. שלום, כדי לסדר את הנ״ל, ניקיתי פילטרים. ניסיתי סודה לשתיה וחומץ. עבודה עם משאבת אויר לבדיקת מעבר בצינור והחלפתי משאבת ניקוז. הבעיה עדיין קיימת. יש עוד משהו שאפשר לנסות?

• 0 תגובות
    • 5.1k צפיות
  7. היום בבוקר היתה הפסקת חשמל (האל-פסק העיר אותי) אז סגרתי הכל וחזרתי לישון שהתעוררתי ראיתי שהמסך (proview 15" ישן) שלא היה מחובר לאל פסק, לא נדלק היה ריח קצת שרוף אני לא יודע אם זה מזה או ממשהו אחר, ושאני מדליק אותו יש רק מסך שחור בלי תצוגה מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק אותו לפח ולבכות? האם חברת חשמל יתנו לי זיכוי כלשהו? על מסך כזה האם הם בכלל יזרקו לי 6 שקל לחזור באוטובוס הביתה? מה אתם ממליצים לעשות, מה אתם הייתם עושים במקומי (בלי קשר לחברת חשמל..) תודה.

• 34 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. ניסיתי לחפש אם פתחו על זה כבר נושא. מאז שהתחילה להופיע ההודעה המעצבנת הזאת של לבטל את הADBLOCK אני כבר לא נכנס לאתר. זה לא שהיא רק קופצת גם לא משנה מה שאתה עושה זה מתפקס עליה. אני יודע שחשוב שיהיו ADs בשביל הפירסומות אבל לדעתי אתם צריכים להשאיר את זה בידי המשתמש להחליט אם כן או לא. מאז שאני זוכר את עצמי במחשב עבדתי בלי ADS אני לא יכול לראות את זה זה מצחיק לי בדפדפן ועבדתי הרבה להחזיר את זה מאז שזה כבר לא עובד לי עם הNIS. יש אפשרות לבטל את זה? זה רק אני עם הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  9. Started by iakovl,

נתקלתי בחנות הזאת במקרה ברשת, מישהו מכיר? קנה מהם בעבר?

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  10. כותרת, ואם אפשר את השם (או מינוח של המכונות האלו) בעברית ובאנגלית.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by 1qaz2wsx,

בננות בטקטוניק! ואיך אפשר יומולדת בלי שמנמנים ;D יאללה תזרוק את הקופה!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Component,

תמיד עניין אותי לדעת, האם יש פה מישהו מערד?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by EyeVein,

מקווה להנות, עושה רושם של אחלה של קהילה וחבר'ה כאן ...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום! אני מצייר בעיפרון בלבד, עיפרון רגיל, הכי רגיל שיש, לא למדתי את זה ולא כלום. אני לא ממציא, אני מוצא קעקועים יפים ומצייר אותם בגדול, בדרך כלל גם משנה קצת דברים. זה צוייר על בריסטול לבן 2.5 גרם, מידות הציור 70x100 ס"מ, את הבריסטול הדבקתי עם סלוטייפ דו-צדדי לכמו קלקר מוקצף כזה, שמשני הצדדים שלו יש משטחים חלקים, עובי ה"קלקר המוקצף" הזה 1.1 ס"מ. ציירתי את הציור הבא: עכשיו בגלל שאני מצייר בעיפרון, אם אני נוגע בזה, זה נמרח, ועם הזמן זה יהרס, כמו כן זה נייר, ומאחוריו "קלקר מוקצף", אני פוגע בזה, מזיז את זה, זה נהרס. יש אולי איזה ניילון מט? או איזה סוג של משו שאפשר לשים על הציור, לכסות בו את הציור ככה שהוא ישמר? חשבתי על הניילון הנדבק הזה של המטבח, אבל הוא לא רחב …

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by Nahum2,

היה לי היום טסט והטופס לא חזר!!!! אלוהים אני כזה עצבני! באיזה טסט עברתם? האם קרה לכם שלא חזר ונכשלתם? כמה תעלה לי מרצדס חדשה?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by Omer7364,

אני נתקל בהמלצות נגד אייבורי אבל לא הבנתי למה יש למישהו איזה מידע קונקרטי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Alex89,

אני רוצה להודות כל אנשי הפורום שזה כולל בעיקר את המנהלים ואחרים שמשקיעים הרבה בפורום(גם באתר ) אני רשום בפורום הזה כבר 3 שנים ותמיד תמיד כשאני צריך עזרה במשהו תמיד יש מישהו שעונה לי וגם זמן התגובה של אנשים כאן הוא מהיר שוב אני רוצה להודות לכולם והמשיכו כך הפורום (והאתר) משתפר ונהיה יותר טוב מיום ליום

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816817,00.html FYI

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אין לי בעיה להזמין באינטרנט ושלא יהיה יקר

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. השאלה בכותרת..

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  21. מישהו מבין בענייני המכס על חלקי מחשב בהזמנה מארה"ב? קראתי איפשהו שאין מכס על מחשבים אלא רק מע"מ, מישהו יודע אם זה נכון? ואם כן, האם זה חל על חלקי מחשב נפרדים או רק על מערכות שלמות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by asaf_azar,

משעמם לי בית וחשבתי לנסות תחביבים חדשים תמליצו לי.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי אני קצת פעור בכל הנוגע למכשירים סלולריים.. לא מזמן רכשתי את המכשיר 3220.. ותהיתי כיצד אני יכול להעיף את הלוגו המסריח של סלקום שמופיע כמו אייקון כזה במרכז המכשיר בין מד-בר הסוללה למד-בר הקליטה... שרשום כזה cellcom וזה מסתיר את הוואלפייפר בכל אופן אשמח לעזרה מה צריך לעשות על מנת להעיף את הלוגו הזה... וגם אולי את הלוגו המצולם של סלקום שכשאשר מפעילים את המכשיר מופיע... זה אבל פחות עקרוני יותר חשוב הלוגו הכתוב בכל מקרה אשמח לעזרה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  24. חלק בטח מכירים את האתר הזה ומי שלא כדאי מאוד לנסות אם אתם אוהבים רדיו http://tunein.com/ זה אתר שמאגד בתוכו הרבה מאוד תחנות רדיו אינטרנטיות בכל מיני סגנונות מוזיקה . חלק מהתחנות מאוד איכותיות כדאי לפשפש האתר כדי למצוא תחנה אהובה . כדי להגיע לאלו עם ביטרייט גבוה כנסו לפה . http://tunein.com/radio/320KB-Plus-c1267347/ לעיתים אי אפשר להחליף ביט רייט עם הפיירפוקס אז תנסו לנגן עם דפדפן אחר . אני אוהב את התחנה הזאת שמנגנת פופ מיינסטרים קצת רוק ומדי פעם אלקטרוני מעין גלגל"צ משודרג http://tunein.com/radio/IP-Music-s68447/?streamid=507521

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.