כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
הי כל הזמן מתקשרים אליי לסלולרי כי חושבים שהוא של משהו אחר מהמשפחה כל פעם אני נותן את המספר של משהו אחר מהמשפחה אני לא יודע למה חושבים שהמספר הוא של מישהו אחר איך אני משנה שהמספר יופיע על שמי?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כנסו לאתר שלהם למי שמכיר, נא לא לפרסם לינק... הנה מה שרשום " בעקבות בקשת הפדרציה ו"אליס", מעתה לא יופיעו עוד באתר ליונטוורק - לינקים ("הפניות") למוסיקות או סרטים. " ביי ביי LH
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות משהו ב-eBay? איך בדיוק המוצר יגיע אלי? איך אני יכול להיות בטוח שהמוצר ישלח אלי אחרי שאשלם את הכסף? יש כאן מישהו שהתנסה בזה פעם? נגיד ואני רוצה לקנות את ה-PS2 הזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=62054&item=8172749316&rd=1 מה אתם אומרים, האם 155$ זה כל התשלום?
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על שתי החברות באלה KSP או ivory איו משתי החברות אני יקבל מחיר טוב ושירות טוב וגם שיש להם מבחר גדול של חלקים למחשב תודה לכול העונים
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לארה"ב (פלורידה) עוד שבועיים ואני מעוניין להביא מעבד, כ.מסך וזכרונות. מישהו מכיר אתרי מכירות בארה"ב כדי שאני יכול לראות בערך את טווח המחירים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש קיטים מעץ של ספינות מלחמה ישנות. חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כל מיני אתרים די חובבניים שקשורים רק בעקיפין למה שאני מחפש. אם מישהו מכיר איזשהו פורום מקצועי או אתר מקצועי לתחום הזה, אני אשמח לקבל את הלינק. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
תשמעו בדיחה ששמעתי ניראה לי שהיא נחמדה,אני לא בטוח ב-100% שאני לא עובר על חוקי הפורום אז אם כןלנעול. תגידו לי מה אתם חושבים עליה. יום אחד בא בן לאבא שלו ושואל אותו-אבא איזה סוגי ציצים יש. האבא מופתע ונבוך עונה לו-בני ישנם שלושה סוגםי ציצים בעולם. האחד זה לימונים חמודים ושפיציים שהם עוד צעירות. השני זה אגסים מלאים ובשלים כשהם בגיל העמידה ומה הוא הסוג השלישי אבא? האב-בצלים הילד-בצילם? כן בני להיסתכל ולבכות
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מחפש פוסט שהיה פה בעבר וחיפשתי אבל לא מצאתי ??? אז היה פוסט לא מזמן מהשנה הזאתי חודשיים שלושה מקסימום קודם שדיברו בהתחלה על המעבד של PS3 {סל} גם נתנו באחד מן העמודים מישהו שרינדר מכונית שהמחשב זה 3 PS3 והפוסט דיברו על רינדורים והסבירו הרבה דברים או שזה פוסט אחד או שזה שתיים לא זוכר נראה לי בפוסט השני גם מישהו נתן רינדור של מישהו איזה דמות אם הרבה שיער או נחשים ואם יותר ממליון פוליגונים תודה לעוזרים אולי אני יצליח להיזכר בעוד פרטים
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
רציתי לדעת איפו יש אתרים שמהם אפשר להוריד טפטים לפלאפון ככה אתם יודעים לרענן את המסך
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
http://www.keshet-tv.com/yazpan/LobbyVideo.aspx?MediaID=26098&CatID=0&Level3=3830 הבנאדם הזה ממש גדול.... ובקשר ל-KKK שיידרסו אמן. מי שזה לא פועל לו, שיילך לתוכניות ויילחץ על הסירטון "יהודים הם כמו ג'וקים".
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
זה לא שאין חנויות יש מלא אבל הכל יקר ... יש חנויות יחסית זולות ?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי אני מחפש תווים לגיטרה , אתר שיש שמה תווים לגיטרה קלאסית . אני מחפש את התווים לשיר : Justin Timberlake - Like I Love You תודה למי שימצא את התווים של השיר הזה, או אתר שאפשר לחפש שמה את התווים . תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דחיל רבאק הביאו SLR (!!!!!) :):) הביאו מוסטנג הביאו במוו חדשה הביאו למבורגיני הביאו אפילו רולס רויס הביאו העתק מדויק של המכונית הראשונה בעולם- בנץ הביאו פורשה יגואר גם הצטרפה לחגיגה הביאו את המכונית פורמולה 1 של מרצדס קיצר אף אחד לא מבליג על האירוע הפעם... מה שעושה אותו מאוד מיוחד אבל אינעל העולםםםםםםם איזה מליארדר לא יכל להשלים את החגיגה עם איזו פרארי אדומה ומדהימה!?!?! זה כזה מרגיזזזזזז
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רב, אני אסביר את זה הכי פשוט שאוכל. יש לי מנוע שצריך כמות מאוד מסויימת של ניטרו ושמן. מישהו יודע איפה אפשר לקנות ניטרו נקי בארץ?(ניטרו שלא עורבב בדלק עדיין) תודה,ואשמח אם תציינו מחירים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היות ואני פטור מספור אני צריך לעשות עבודה למישהו יש עבודה טובה בספורט? תודה איגור
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני רוצה להשכיר דירה בארה"ב לתקופה קצרה לטיול. הציעו לי לשלם דרך פיי פאל. כמה זה בטוח מבחינה שאני יודע למי אני משלם ואפשר לעקוב אחריו ולדעת מה השם האמיתי של אותו אדם. בעצם מה שאני רוצה לשאול, האם אותו אדם, יכול לברוח עם הכסף בלי שיהיה לי יכולת לאתר אותו, כל מה שאני מקבל זה מייל שלו.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלןם! אני מחפשת חידות מגניבות על מחשבים בכללי אם זה על מערכות הפעלה, חומרה או כל מיני דברים מגניבים עם חרוזים או בלי מי שיוכל לעזור לי אני אשמח מאוד:] תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לשאול אם אתם מכירים תוכנה טובה ללימוד אנגלית למתחילים. משהו בסיסי שאפשר יהיה להתחיל איתו ולהתקדם הלאה.. מה אתם ממליצים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בהגדרה 1 כתוב (5,5), אע"פ שבבירור ישנם רק 9 מקומות לאותיות. אגב, האם אפשר לשלוח לכם מייל ישירות לכתובת של הפתרונות אם יש מקרה כזה?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
http://www.storewars.org/flash/index.html
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר אם יש אותו בכלל בקובץ מוזיקה בהתחלת הסרט שודדי הקאריביים 3 שהפיראטים שרים לפני שתולים אותם?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אהלן חברים, מצרף פה תמונה של אנטנה חדשה שהוצבה על גג קניון קרוב מאוד לביתי. אם מישהו יודע בוודאות אם מדובר באנטנה סלולרית אשמח מאוד לשמוע. או לחלופין אם מישהו יודע איך אפשר לברר גם אשמח לשמוע. תודה upload pic
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-