כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש בנרות הזמנה מישהו יכול לשלוח לי באימייל או בהודעה פרטית? yoss616 at nana.co.il תודה
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם המוכר טוב ואם אפשר לסמוך עליו שהמוצר יגיע לא פגום או משהו בשליחה לישראל? ונגיד מבין שתי המוכרים האלו, ממי עדיף לי לקנות? והאם זה משלתם לי בכלל המחירים האלו?? מוכר#1 מוכר #2
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם.! משהוא יודע אם יש קו אוטובוס מקרית אונו לדימונה ישר.!?! תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לדעת מה אתם אומרים על החנות skypc האם שווה לקנות שם מחשב? -השירות -האיכות -המחירים? אני רוצה להזמין שם שני מפרטים אבל אני לא בטוח כמה החנות טובה,אשמח לקבל המלצות לגבי החנות או כל חנות אחרת באזור ראשון לציון-חולון
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אין לי מושג אם זה קשור לפה, אבל זה הכי קשור שיש. אין לי מושג למה הוא קשור, אבל אני צריך לזהות אותו תודה רבה מראש, גיא. (יספיק רק שם של מי שמשתמש בסמל הזה)
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי את הטלפון הזה, שבא כסט של טלפון חוטי + שלוחה אלחוטית. קיבלתי את המכשיר החוטי והוא מכוון לצלצול מתקפים - PULSE, אני רוצה להעביר אותו לצלצול TONE כדי שאפשר יהיה להתקשר באופן נורמלי - האם מישהו יש לו את המכשיר הזה ויכול לעזור לי? אין לי את ההוראות שלו ובאתר של פנסוניק לא מכירים אותו בכלל. אני ממש לא מצליח אפילו להגיע לתפריט שקשור לבחירה של סוג צלצול.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע את השם זה משהו עם משיח ויש אותו כל הזמן בגלגל"צ
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן מישהו מחוץ לארץ רוצה לשלוח לי כסף והוא אמר לי לברר אם יש לנו בארץ ווסטרן יוניון אני לא מבין מה זה ואיך זה הולך לפי מה שהבנתי אני צריך לשאול משהו ברשות הדואר מישהו יכול להסביר לי איך זה פועל ואם יש לנו בארץ דבר כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מעוניין להתקשר למספר בארהב שזהו המספר +1-402-935-2050 איך אני מתקשר מהארץ? אגב זה המספר של PAYPAL
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שימו לב ללינקים הבאים: http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.418.39222.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3553467,00.html אותה כתבה בשינוי של כמה מילים. לא ברור מי גונב ממי, אבל זה בהחלט קורה. כבר כמה פעמים שמתי לב לכתבות כאלו, שלחתי תגובות בשני האתרים, ואף אחת מהתגובות לא עברה את הסינון. פשוט מגוחך...
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אפשר לעשות העברה בנקאית מהחשבון שלי בבנק הפועלים לחשבון שלי בPAY PAL?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ידוע שהוא עבד על אטארי וזהו בערך... אשמח לעזרה אם תצליחו [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, בחופש הגדול אני רוצה לטוס עם חברים ... עכשיו התחלנו לברר מחירים ושטויות, והגעתי למצב שראיתי את שני האיים איס וקוס, עכשיו מה ההבדל ? נשמע לי כיאלו איוס זה עם פחות ישראלים, יתרון משמעותי... אבל בכללי, משהו יכול להגיד לי מה עדיף ? ד"א אנחנו לא ערסים, אנשים איכותיים, ככה שאני מעדיף לימנע מ"ישראליות" יתר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים היא הייתה החנות שהכי אהבתי אבל הם החליטו להוריד את רוב כרטיסי המסך של TWINTECH ולהשאיר רק את ה9600GT זאת אומרת ש: 9800GTX עולה 1400 שקל במקום 1200 8800GT עולה 1050 במקום 900 שקל אין יותר GX2 ב2400 שקל, יש לכם את הכרטיס של פאליט (שנתיים אחריות במקום שלוש) ב2580 שקל ושל GIGABYTE ב2750 שקל פשוט בושה.. *אני מבקש מכולם להכנס למסנג'ר שלהם ולשגע אותם עד שיחזירו את הכרטיסים של TWINTECH boyz@tms.co.il ולמה הם עשו את זה? בגלל שזה לא השתלם להם שכולם קונים רק את הכרטיסים של TWINTECH בגלל המחיר והכרטיסים של שאר החברות נשארים אצלהם בעודפים גבוהים(זאת התשובה שקיבלתי במסנג'ר)
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
-
מה קורה חבר'ה ?! אני מחפש צלצול לפלאפון שהוא נשמע בעצם כמו צלצול רגיל "רינג רינג" אבל הרינג השני הוא בהילוך איטי. אמרו לי שזה מאיזה סרט. בקיצור אם אתם יודעים על מה אני מדבר ויש לכם את הצלצול ותוכלו לעלות לי אותו אני יודה לכם מאוד. תודה ואחלה שבת שתיהיה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
" עד 200 שקל = 50 אחוז " "עד 500 שקל = 25 אחוז " " מעל 500 שקל = 15 אחוז " http://www.midrag.co.il/tips/tip5.asp אחד שיש לו טמבוריה - כלי עבודה קונה בורג בשקל ומוכר ב 20 כמה רווח זה ? מאות אחוזים נכון ? אחד שיש לו שווארמה מוציא חומרים 5 שקל ומוכר ב 20 כמה רווח זה ? מאות אחוזים נכון ? ===== בלי אחריות ובלי כלום !!!! רווח נקי !!!! ===== טכנאי מחשבים שקונה חלק ב 500 מרוויח רק 75 ? וזה במקרה הטוב .. שאלתי עשרות אנשים הם צוחקים עלי " 15 אחוז " אף אחד לא היה מוכן להרוויח כל כך קצת ולתת אחריות 3 שנים!!! שלא נדבר על השירות שירד לזנות . פירמוט + מערכת הפעלה 300 - 350 ? מי ישלם ? רק בצפון ת"א או קיסריה . מזעזעים את החשבון ב " 500 שקל " בשביל 75 ? ועוד הם רוצים תשלומים והנחה ... אול…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק. אחד הרמקולים התקלקל והאחריות בחנות ניגמרה אבל אצל החרבה עדיין יש אחריות. באתר שלהם לא מצאתי שום טלפון, מישהו יודע את הטל' שלהם?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, רק רציתי לדעת מהי הדרך הכי מהירה להעביר\לסנכרן שירים לDisk on key בחיבור USB, דרך Sync בMedia Player 11? העברה רגילה לכונן של הדיסק? או יש תוכנות יותר מהירות?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
איך אפשר לתרגם מאמר באינטרנט משהו כמו המתרגם הזה של גוגל... רק מעברית לאנגלית...?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ובכן - עלו אצלי מס' שאלות הקשורות למעבר לארה"ב. 1) במידה ואני רוצה לעבור לארה"ב, כשהמטרה הראשונית היא לטייל חודש/חודשיים, לאחר מכן למצוא איזה עבודה ובסופו של דבר: ללמוד שם. השאלה היא - איזה סוג ויזה אני צריך לקחת במצב כזה? והאם צריך אישור ממכללה כלשהיא שם, על מנת לקבל את הויזה? 2) במידה ואני אחליט לחכות עם הלימודים, ואני ארצה לעבוד תקופה מסויימת(כמה חודשים/שנה לא יודע עדיין) אני צריך להוציא אשרת עבודה. לכמה זמן אני אקבל אותה? מה הם התנאים הנדרשים בשביל לקבל אותה? בהמשך אני מניח שיצוצו שאלות נוספות, אבל נכון לעכשיו - אלו הן השאלות העיקריות. תודה
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-