עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. סוף סוף בית משפט עם ביצים נמאס כבר לחכות חודשים שינתקו אותך http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3417191,00.html

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by Lost Spirit,

כיצד הציון בבגרות הסופי בהבעה מתחלק בין לשון והבעה? תודה.

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  3. שלום לכולם, אני צריך לקנות בקרוב 3 מחשבים משרדיים (פחות או יותר) בתקציבים של 2K, 3K ו-4K. מאחר וזה לא דחוף להרגע, רק צריך להיות בשבועות הקרובים, רציתי לדעת אם נגמרו צניחות המחירים של המעבדים או שיש עוד איזה ירידה משמעותית בקרוב. ברור לי שתמיד המחירים יורדים, אבל יש ירידות משמעותיות כל פעם ש-AMD/Intel שולפים ארנב חדש מהכובע... אז יש מה לחכות, או שאפשר להתחיל לבנות מפרט עכשיו ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by slip,

אני רוצה להתקבל ללימודי מחשב במכללת הדסה בירושלים,ובאתר שלהם כתוב שצריך ציון חיובי במתמטיקה.מישהו יודע מאיזה ציון זה נחשב ציון חיובי ומאיזה יחידה(3-4-5)

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by IlanF,

מישהו יודע איפה אני משיג עוד אפקטים לוינדוס בשביל התוכנה הזאת? עברתי כבר על כל גוגל וכל מה שהצלחתי למצוא זה הורדות של הטריאל

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by arkady,

היי, בקשה מטומטמת למדי E V K K Y Y D P L L N R R A A A A A זה האותיות שיש לי, אני אודה לכם אם מישהו יבנה מהם כינוי נחמד, אני יושב על זה כבר 15 דקות ולא מצליח לחשוב על כלום ><''' [אפשר גם 2-3 מילים] תודה!

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by Moo,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2880867,00.html היום יצא לי לראות את הכתבה הזו ולהיות מאוד מודאג כי עשיתי חשבון והבנתי שאני משלם לבזק לפחות 2000 שקל בחודש!!! שבזק השתלטו סופית על כל התקשורת בישראל!!!!!! אם אתם עדיין לא מבינים תראו את הרשימה... טלפונים סלולרי (פלאפון) טלוויזיה (YES) שיחות לחו"ל (בזק בינלאומי) אינטרנט ADSL ספק אינטרנט (בזק בינלאומי) חייבים להימנע משימוש בשירותי בזק!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2880867,00.html

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  8. איך קוראים לטראק שיש בסוף התוכנית של אקזיט? יש כזה טראק אם אההההההה של תינוק ואז כניסה חזקה מאוד... איך קוראים לטראאק?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by ORrrr,

ערב טוב, אתמול הסתובבתי באתר של מרצדז ובא לי רעיון להכין טפט הכנתי וחבר שלי ראה וחשב שאני צריך להעלות אותו כי לדעתו הוא ממש יפה אז ללא יותר מידי מילים: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/l/u/e/f/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407142115522420/200407142119593901/M-B-SLR.jpg מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by iCe_bLaSt,

שלום רציתי להודיע על פתיחתו של אתר חומרה ישראלי חדש האתר נועד בעיקר למודינג ואוברקלוקינג אבל הוא יש בו גם פורומי חומרה כלליים אנחנו מקווים שהאתר יצליח ונוכל ליצור אתר טוב שתיהנו לבקר בו ;D לאתר:www.isramod.net

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  11. האם עוד אנשים שמו לב שמ 18:25 עד עכשיו אפילו מפסיקים השידורים בתבל באזור הצפון? לא רואים כלום ואני פיספתי פרק בסידרה שלי בערוץ 10.... למישהו יש מושג מה קורה איתם ולמה השידורים משובשים?? :AR15:

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by KaPuT,

הקרדיט לפיסי ספוט http://www.nvnews.net/files/CoolingFan_FUN_small.zip

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by Yossi1981,

לא הביטחו משהו לגבי סוף החודש הזה? או שרק הזיתי את מה שכתוב באתר הבית שלהם?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by e-r-a-n,

לאן הבנאדם נעלם ? פתאום ככה לא רואים שום הודעות שלו בפורום..

15. Started by idoaa,

בטלפון הנייד הישן היה לי את הצלצלול של oxygen, שהחלפתי נייד, לא היה ניתן להעביר את הצלצול הזה, אני מחפש כבר די הרבה זמן, להוריד אותו מהאינטרנט, רק הבעיה שאני לא מוצא. מבקש עזרה תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by Moty_p,

רציתי להגיד סליחה לכל מי עשיתי לו רע אם היו כאלה מקווה שהיום הקשה הזה יעבור במהירות

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  17. הי, מאחר ולא ידעתי לאיזה פורום זה שייך החלטתי לפתוח את זה כאן, אשמח אם זה יועבר לפורום המתאים במידת הצורך. מדובר בבעיה שלא נתקלתי בה קודם, מועתק מסתם שיחה במסנג'ר אז סלחו לי. ;D *הפורטים של הUSB *משחקים איתי משחקים *בזמן האחרון *המחשב יכול פשוט להתקע באמצע הדלקה *כי אחד מהUSB כנראה מקצר או משהו.. לא יודע איך זה אפשרי אבל עושה משו לא בסדר *ברגע שאני מזיז ת'USB קצת *או מסדר אותם מחדש במקרה הגרוע *המחשב עולה סבבה *ואז לפעמים אני יכול לשחק בUSB מלא ושומדבר לא קורה *ולפעמים בהדלקה אחרת של המחשב *אני יכול רק לגעת בUSB נניח של העכבר *או של מצלמת האינטרנט *ואו שהם יתנתקו מהמחשב לגמרי ואז חיבורם מחדש יצור בעיות *או שהמחשב יתקע לחלוטין וידרש ריסטרט ידני *._. אשמח …

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by SKYPE VOIP,

יש לי כרגע 2.5M אבל אני כל הזמן פותח עשרות דפדפנים במקביל 25+- והמחשב שלי מרושת לעוד מחשב נוסף שהוא בקושי פעיל אבל עדיין השאלה כמה M אינטרנט אני צריך ? לא נראה לי ש 2.5 מספיק לי זה מאוד גבולי 4 ? 8 ? M כמה ? אני לקוח של בזק ADSL תודה . בלי קשר הייתי צריך לקנות מעבד Q שאלתי בזיג זג יש לי כרגע X2 ה Q היה נותן ביצועים יותר טובים שיש עשרות דפדפנים פתוחים במקביל חבל אני אמצא פראייר ואקנה ממנו Q8XXX משומש

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by uzi_sch,

הרצאה של 10 דקות על מה חשוב בחיים... כשהמרצה שלך גוסס. Randy Pausch reprising his Last Lecture: http://video.google.com/videoplay?docid=8577255250907450469 מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  20. עוד מעט אני מתכוון לנסוע לטיול בדרום אמריקה ומן הסתם אני אצטרך רשיון נהיגה בינלאומי. השאלה שלי היא כזו, האם הרשיון החדש שחולק בשנה האחרונה הוא בעצם תחליף לרשיון נהיגה הבינלאומי הישן שהיה צריך להוציא בסניפי מ.מ.ס.י השונים? אני חושב שקראתי איפשהו שהוא אכן מתפקד גם כרשיון נהיגה בינלאומי אבל אני לא ממש סגור על זה ורוצה להימנע מאי נעימות. אתם מוזמנים להעיר את עיניי.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  21. מחפש אתר שסיקר את עסקת החטופים האחרונה באנגלית מישהו מכיר אתר כזה?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by YOAV28,

שלום יש לי חשבון פרימיום ברפידשר ורציתי לדעת למה הם הגבילו את ההורדה שלהם ל2.6 גיגה שהיא היתה 10 גיגה ליום יש מצב שזה ישתנה או שזה משהו קבוע כי אם כך נראה לי הם הולכים לאבד הרבה לקוחות בצורה הזואת יואב

23. רציתי לדעת אם אני לא לבד בעסק הזה....אז אם מישהו קיבל זימון למחר ב9 בשלישות ברמת גן, מוזמן להזדהות איתי... ואולי ניפגש שם. (;

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  24. יכול להיות בגלל שאני צריך להתקין איזה משהו, בכל מקרה אני לא יודע מה צריך להתקין. מישהו יודע מה הבעיה? עריכה: פתרתי את הבעיה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.