כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש חברת אכסון, אני חושב שעדיף ישראלית, להעלת אתר תדמיתי. האתר יכלול עד מאות מגה, אבל אני מעדיף לא להגביל את עצמי, בנוסף אין צורך בכתובות אימייל,תמיכה בשרתים,או כל דבר אחר. רק העלאת FTP אשמח להצעות... תודה
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בימים אלה, דעתי היא שצריך להציג מעט אנרכיה, לערער את הסדר הקיים- והכל הופך לכאוס. אני סוכן של הכאוס, אולמרט. ואתה יודע מה הענין עם כאוס? הוא הוגן.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ויהי ביום ראשון ויאמר ה' אל המדפיסים. הדפיסו 1000 פליירים וידפיסו 1000 פליירים, ויחלק משה אל העם. והנה יום שישי הגיע ויזרמו בני ישראל בהמוניהם לחוף ניצנים ויאמר ה' אל העם... משקה ראשון חינם ויתן בראש D.j skazi... ויתנו G.M.S. בדלקה ויאכל משה סרטים ותהיי בת שבע נוגחת בקירות וזיקני בני ישראל מקפיצים טקילות ותאכל רחל אקסטות ותראה מים במדבר..... ויעשו קרחנה ועם ישראל יהיו מאושרים
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני ממש מקווה שאני במקום הנכון לשאלתי אני מנסה להבין מה המפרט של המחשב שברשותי (2 מחשבים) על מנת שאוכל לשדרג אותם או לפחות 1 מהם - איך אני יודעת מה יש בהם??
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איזו סידרת איכות. איך שהייתי מרותק לדבר הזה. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=892257 האפקטים של שנות ה 80... מדהים. יצפאן ושרית סרי בתחילת דרכם. טירוף!
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אם יש לכם את הטבלה של הריבית התשלומים (לכל מס' אפשרי 1-12 או יותר) או איזשהו אתר שיש שם בבקשה תגידו לי, תודה.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב אנשים , אחרי ששבשתי את הראש שבועות שלמים , ועוד שהיתי בכלא , והיה לי את כל הזמן שבעולם לחשוב על זה וחשבתי על זה , עדיין לא החלטתי. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין מחשב חדש , לקטנוע. יש לי כרגע בבית : amd athlon xp 2400 \ R9700pro \ 512mb corsair \ 17inc old עכשיו , למה מחשב חדש? אני לא חושב שצריך ממש להסביר... כמוני כמוכם , רוב הזמן שאני בבית אני על המחשב אני שעות שלמות שורף עליו. אני משחק במשחקים חדשים והכל , אבל לא באופן רציני ביותר. אבל משחק. והמחשב הזה כבר לא ממש מסתדר עם הדברים החדשים ביותר. אבל מצד שני , הוא לא כזה חלש. למה קטנוע? - בדיוק השתחררתי מהצבא , אני יתחיל לעבוד בקרוב , ורוצה להיות קצת יותר עצמאי.. ולא להסתמך על האוטו של אמא כל הזמן. קטנוע זה כלי יח…
-
- 11 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://ten-li.ath.cx/index.php אתר למתרת מכירה של דברים . שם אפשר למכור מה שרוצים . (דברים חוקיים כמובן ) .
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש חנות שהשם שלה KRMA PC או משהו דומה לשם הזה אני רוצה לקנות חלקים למחשב אני רוצה לדעת אם קיימת חנות כזאת ! תעזרו לי בבקשה אם יש חנות כזאת תוסיפו לינק בבקשה ! תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
התפרסמו ציוני הבגרות באנגלית ומתמטיקה שלי מצורפים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4075 לא כל כך מוזכר שם עיניין האחריות...
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי , יש לי די וי די מדגם : Prosound DVD9000 PS עד לפני שבועיים הוא עבד מצויין , שחקתי שם עם ההגדרות של התצוגה , שיניתי משהו , וברגע שכיביתי והפעלתי אותו מחדש התמונה קופצת ובקושי אפשר להבין מה קורה שם. עכשיו אני לא יכול להכנס לתפריט בחזרה כדי לשנות את זה שוב.. (ואין לי מושג בכלל מה לשנות , אולי זה סוג שידור או תמונה , לא יודע..) בכל מקרה , אם למישהו כאן יש את אותו מכשיר , ויוכל להסביר לי איך לשנות את זה בחזרה.. שפשוט יגיד לי מה ללחוץ ... כי עד עכשיו אני סתם ניחשתי כפתורים לדוגמא : menu 2 חצים למטה ללחוץ או'קי ואז חץ אחד למטה ושם לנסות לשנות משהו. שעות ישבתי וסתם לחצתי וניסיתי כל מיני קומבינציות שונות , אולי איך שהוא היתי מגיע לדבר ההוא ששיניתי. אבל זה לא …
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולכם ראשית- זוהי אינה מודעה פרסומית, אלא הודעה שנועדה לעזור לכל תושבי הדרום שסובלים מחוסר בחנויות מחשבים רציניות.... ונאלצים לנסוע עד לת"א ולפעמים גם צפונית משם. במקרה הגעתי לחנות הזו- דרך האתר של pccool שהפסיקו למכור ללקוחות פרטיים והשירות והיחס שקיבלתי מהם היה יוצא דופן... בד"כ אני קונה בזיגזאג או בנועה, כי חשוב לי מאוד שאני מקבל מהמוכרים אבל עכשיו יש לי ולכל הגרים בדרום להנות מחנות מחשבים רצינית באמת, בלי לבלות יום שלם בנסיעות החנות נפתחה לפני 8 חודשים ורק בתקופה האחרונה החלה להתעסק עם "ציוד קצה" וציוד קירור ומודינג, והמוכרים שם באמת מוכנים לעזור ללקוח ובאים לקראתו כמה שהם יכולים, והכי חשוב מוכנים לקבל ביקורת כדי להשתפר... אתר אינטרנט עוד אין- אבל כנראה שיהיה…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש סרט משהו קלאסי בסגנון הסנדק או אפילו משהו בסגנון הסרט "היט" או "קזינו". אני אוהב סרטים רצינים שכוללים הימורים, סגירת חשבונות, מאפיות, פריצות לבנקים (כמו הסרט "הפריצה" עם רוברט דינרו שהיה נחמד-). עכשיו שהבנתם אותי, תוכלו להמליץ לי בבקשה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מידע על הגרוזינים שלא עושים מטבח על הנוהל הזה?? בבקשה זה דיי דחוף
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כחלק מהמערכה לעשות את הבית שלנו קצת יותר יפה, אני וחברה שלי הולכים להדפיס כמה צילומים שלי ולתלות אותם בבית. עכשיו ההתלבטות היא איזה מהשתיים לתקוע ליד המחשב שלי. איזור המחשב נראה ככה: והתמונות שאנחנו מתלבטים בינהן הן:
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ערב טוב, אתמול הסתובבתי באתר של מרצדז ובא לי רעיון להכין טפט הכנתי וחבר שלי ראה וחשב שאני צריך להעלות אותו כי לדעתו הוא ממש יפה אז ללא יותר מידי מילים: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/l/u/e/f/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407142115522420/200407142119593901/M-B-SLR.jpg מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
רציתי לאחל לכל מי שעושה היום בגרות 5 או 4 יח"ל הרבה בהצלחה... אם כבר עשיתם אותה יותר מוקדם אז חפיף...אני עושה אותה היום ב 6 בערב... ואם כבר אני פה אז אולי יש לכם הצעות לריכוז גבוה בעת המבחן,שיטות פתירת המבחן או לפני שאני מתחיל לפתור,או טריקים למיניהם ,ככה שאני יעשה את המבחן בצורה הטובה ביותר ללא בזבוז זמן מיותר.. אשמח לשמוע הצעות...תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מתחיל לילמוד (לחמם תקיסה ) עכשו 4 חודשים עכשו יש שני מבחנים בסוף הקורס אחד מעשי ועוד אחד איוני מישהוא יודע מה שואלי בעיונני זתמומרת שאלות מחשילות וקאלה יש מצב שאני יחסוך לעצמי הרבה זמן וסבל אם אני יעבור את המיבחן הזה
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קטע ענק שווה צפייה, http://youtube.com/watch?v=8NdSL2NUoWk
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, ברצוני להוכיח לאדם כלשהו, שמחשב שבזמנו נקנה בכסף רב, מספר שנים לאחר מכן, כבר לא שווה שליש ממנו, לכן: אבקש מהמומחים פה בתחום, להעריך כמה שווה המפרט הנוכחי, שכתוב בצידי ההודעה הזו. לא ידעתי היכן לפרסם את ההודעה הזו, אז הרגישו חופשי להעביר אותה.
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום היום בשביל לקנות לוח אם או מעבד מחול צריך איזה אישור מסוים למכס או שלא שווה בגלל המכס הגבוה תודה מראש יואב
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הביאו לי מייל חדש ואני רוצה להיכנס אליו . הסיום שלו זה @msn.com .. לאיזה אתר צריך להיכנס בשביל להיכנס למייל הזה ?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-