עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pringles,

יאלה שתפו בגיטריסטים שאתם מעריכים ואוהבים

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני בא מתחום ה RF ויש לי ניסיון עשיר בתשתית ביתית (-: באו אלי חברת קבלן של HOT בשם : ROTAL זוג טכנאים עם מודם ישן " פלסטיקה צועקת הצילו " MOTOROLA לבן , איך שראיתי את השיטה החאפרית לא עברו שתי דקות ושלחתי את הצוות הביתה , הם נתנו לי לדבר עם " מנהל התקנות " שבשיא חוצפתו אמר לי " רוצה התקנה לפעם אחרת ? " שאלות : 1. איך באים ללקוח חדש עם מודם ישן / מחודש שעבר 200 לקוחות והפלסטיקה ניראת מזעזעת ? 2. למה משתמשים במודם כל כך בעייתי ? ברשת הוא סכנה , ויש לו כל הזמן בעיות בחזור . נ.ב. המודמים הטובים : " אין במלאי " . ממירים זמינים ב TV : SAMSUNG , ADB למה ? כי זה זבל (: מודמים זמינים : MOTOROLA , TARYON למה ? כי המודמים על הפנים , הטריון בינוני מינוס (: שלחתי מייל : או שתתקינו לי …

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכולם, שתפו אותי מהידע שלכם \ ניסיון שלכם, מהם התעריפים השונים של טכנאי מחשבים ממוצע שנותן שירות עד הבית: פירמוט כולל הכל = ? כל מה שקשרו לגיבוי נתונים = ? ניקוי וירוסים, רוגלות וסוסים טרויאניים = ? טיפול בתקלות שונות: איטיות, מחשב לא עולה, כל מיני שטוית כאלה= ? התקנת רשתות ביתיות = ? שיעורים פרטיים להכרת המחשב = ? כמה פחות או יותר ? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by ltex,

שלום חברים. אני ג'ובניק בחיל-אוויר... יש לי קעקוע גדול על הזרוע של היד... לפני שנתיים עשיתי אותו... לא אמרו לי כלום... לפני שבוע ברגילה שלי עשיתי עוד אחת יותר קטן בזרוע של יד השניה. ופיתאום אני מגלה שאני רכוש צהל ועל הקעקוע יכולים לשפוט אותי ולהכניס לכלא. על השחטת רכוש... אני חיפשתי בפורומים רבים אבל לא מצאתי שום פקודה שאומרת משהו על קעקועים בצבא. חוץ מזה מצאתי כאן בפורום : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=449803.10 ואומרים שם שאין פקודה לגבי קעקועים. אם אני לא מוציא גימלים ומבצע את התפקיד שלי כמו שצריך - עדיין יכולים לשפוט אותי על הקעקוע.?? אני לא יכול להגיד שהוא ישין למה קצין שלי מכיר שיש לי רק אחד... מה שאני מבין שרק בתנאי שחייל מוציא גימלים או אמר שהוא …

• 26 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. Started by moonjib,

הגיע הזמן שאני אפתח ת'רד על זה. שמתי לב שמערכת המבזקים השתנתה (כבר לפני כמה חודשים, אבל כמו שאמרתי, עצלן), החדשות רצות בלי אפשרות להפסיק, והם נעצרות רק כאשר הלינק הראשון מגיע להתחלה. במערכת הישנה יכולת להפסיק את החדשות בכך שהיית שם את העכבר עליהם. לדעתי הרבה יותר נוח. האם ה"מערכת" הישנה תחזור? אני מקווה שכן .

6. Started by subarel,

נפתח אתר חדש לחובבי הטיולים ורכבי סובארו.... אם יש לכם סובארו - ואתם מחפשים לטייל בסופשים עם הסובארו שלכם זה המקום.. http://www.subaru4x4.net/phpbbheb/index.php תהנו! בראל.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by DODO14A,

שלום, לא יודע אם הגעתי למקום הנכון אבל ננסה אני מעוניין לקנות 2 מזגנים חדשים: 1 להחליף את הקיים בסלון ו 2 להתקין מזגן חדש בחדר שינה. יש הרבה חברות כגון אלקטרנץה תדיראן טורנדו וכו'.. אני ראיתי הרבה תגובות בכל מיני פורומים וגם בזאפ וחלק ממליצים וחלק ממש לא ממליצים. אני התרשמתי מאוד מהמזגנים של אלקטרה אבל בנובף לזה גם ראיתי תגובות שליליות מאוד, לפחות על חלק מהדגמים. אני רוצה לקחת לחדר שינה את המזגן אלקטרה פלטינום+ 180 שזה 1.5 כח סוס, ולסלון מעוניין לקחת אלקטרה פלטינום+ 400 או 450T * לא מזגני אינוורטר, בגלל העלות שלהם ועלויות תחזוקה. עכשיו אני אשמח לדעת מה דעתכם על הבחירה שלי, האם המזגנים…

8. Started by AVL,

טוב זה היה דיי שקוף שחביבי הקהל יהודה סעדו ומישניייייייהההה קירקילן יקחו מקום ראשון ושני למרות שמבחינה מוזיקלית ליהודה סעדו יש קול אחד קבוע שאף פעם לא משתנה לא משנה אם זה שיר של שלמה ארצי שממש לא נכתב כדי שיסלסלו אותו וששיר ביטון לדעתי נתנה אחלה הופעה ויש לה קול פצצה וגם בחרה שיר טוב אבל מה לעשות שיחסי הציבור שלה לא היו טובים כמו של יהודה סעדו המזרחי האוטנתי עם הנשמה ומישנייה העולה החדש שהצליח כנגד כל הסיכויים? חשבתי שזה תחרות זמר ולא חיים שכאלה. מאכזב.

• 43 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by lion03,

אמרו לי שאני צריך לכתוב על הטופס התנדבות שם של יחידה או כמה או כל היחידות אני רוצה לדעת אם אני אכתוב רק יחידה אחת אני בטוח אתגייס לשם?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  10. http://tinypic.com/player.php?v=2eycn0o&s=7 קרדית ל: DSM

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by MatanFrenkel,

אני וההורים רוצים לטוס בקיץ (יולי/אוגוסט) ללונדון והייתי מעוניין בהמלצה למלון פשוט (לא חרא ולא משהו מפואר מדי) שיהיה קרוב לרכבת התחתית ו/או למרכז ואולי בכלל כדי לשכור שם רכב? יש רשיון. ועוד דבר שאישית הייתי רוצה לשאול בשבילי, יש משהו בסגנון הזה: http://www.mywaydrift.com/ בלונדון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by composite,

שלום, אני מתכנן מבצע ניקוי למחשב. הכוונה היא לכל רכיב (מעבד, גופי קירור, כרטיס מסך ועוד), כל כבל, ואת כל המארז. ב- "מבצע" יכלל גם כל הציוד ההיקפי לסוגיו (עכבר, מקלדת). במה כדאי להשתמש לניקוי יסודי? יש לי אלכוהול 70%, מטליות נייר, אני אקנה גם ספריי אוויר דחוס... תודה

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by oDot,

מישהו מכיר חנות שתשכפל לי כרטיסי ביקור בזול? אני נותן להם את זה מוכן בתמונה, מצידי מסודר כבר על A4, רק שישכפלו לי כמה שיותר ובזול... חנות בתל אביב.. באיזה קניון או קרובה לתחנות רכבת.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by wooper,

זה משהו שקצת מטריד אותי לכן אני שואל לפני שבוע בעבודה משהו מהעובדים קרץ לי לא פעם אחת אלא פעמיים באופן אישי אני מתעצבן שקורצים לי. לא קרה לי מקרה כזה גם לא שאלתי למה הוא קרץ לי משהו יכול להסביר לי או שנתקל בזה?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by redead,

אתמול קניתי לעצמי סמסונג גלקסי אס ( מכשיר מדהים ) .. עכשיו ראיתי שכבל הטעינה שלו זה חיבור מיקרו USB וגם העכבר לוג'יטק שלי Performance MX נטען באמצעות כבל שמצד אחד הוא USB למחשב ומצד שניה מתחבר לעכבר מיקרו USB. עכשיו לפי כל הגיון בריא שבעולם זה מתאים ואני יכול לחבר את הכבל שמחבור למחשב לטלפון שלי . אני צודק נכון ?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  16. שברתי את היד ואני חושב שיהיה לי יותר קל לנעול את הנעל עם שרוכים מגומי,האם זה חוקי?

• 61 תגובות
    • 12.5k צפיות
  17. האם מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות בפיסיקה ביום שלישי? וגם הבגרות בידע עם ומדינה (חלק ב') יום ראשון ה-13 ? תודה רבה! ???

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  18. Started by saoron,

כמו שכולכם יודעים החמור העברי הראשון עבר דירה ועכשיו אני מעביר את מבחן הידע השני אז מהרו להשתתף http://www.hamor.org/edonkey/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15143 הכל מוסבר שם

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  19. מה קורה ?? תגידו אני יכול לבטל את חבילת הגלישה הבסיסית שפלאפון נותנים ?? פשוט חבל על ה 10 ש" תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,לאחרונה גלשתי באתר ZAP וחיפשתי משהו,ופתאום כתוב לי הדבר הבא על המסך: http://img193.imageshack.us/my.php?image=150015001488151315013ek.jpg מה זה? האם זה בעיה במחשב שלי או בעיה שגם יש לכם באתר ZAP,אני גולש בכל האתרים מצויין,כן,וגם ניסיתי לחפש משהו בZAP עם אקפלורר וזה רשם לי אותו הדבר,יש לי אנטי-וירוס ואנטי-ספייר מעדוכנים וסרוקים,וניקוי רגיסטרי פעם בשבוע.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by Gil28,

http://www.google.ps/ - a bomb google logo... :yelclap:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. בהנחה וכל החנויות נותנות אחריות זהה על המוצרים. מה עדיף, קניית כל רכיב מחנות נפרדת יכולה להוריד עלויות ב 10% בערך, אבל קנייה מרוכזת במקום אחד יכולה להיות יותר נוחה, השאלה זה האם זה גם יקל לי את החיים במידה ומשהו ישתבש ? אני שואל בפורום הזה כי זה נראה לי המקום הכי מתאים.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  23. שלום לכולם :] אז ככה, שנה הבאה אני מתכנן להתחיל ללמוד בטכניון. יש לי ממוצע בגרות 110.44 ופסיכומטרי 680 (שזה יוצא סכם 88.2). עכשיו אני מאוד אוהב את נושא ההיטק והמחשבים, ואני רוצה שמסלול הלמידה והעבודה שלי יהיה בזה. כמה שאלות, אודה למי שיכול לענות לי על אפילו חלק מהם ! 1. מה הם מקצועות הלמידה שאני הכי אתחבר אליהם ואלמד בהם מה שאני אוהב ? 2. איפה אני יכול למצוא מידע על כל מיני מקצועות אלה? למשל מדעי מחשב\ הנדסת מכונות\ הנדסת מערכות ומידע . מה הם מקצועות אלה ? כמה שנים לומדים ? ומה בדיוק הנושאים שמלמדים בכל אחד מהם ? 3. האם בוגר הטכניון זה משהו יותר "יוקרתי" מבוגר אונ' אחרת ? 4. איזה מקצועות בנושא הזה שיש להם את דרישת השוק הכי גדולה ? תודה רבה רבה מראש !! תשובתכם מאוד חש…

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by KingYog,

מישהו יודע מה היא שעת השידור של המשחק?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים