עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by psychuil,

הייתי רוצה להוציא לא יותר מ600 ללילה לזוג, שיהיה ג'קוזי ושאר הפינוקים הרגילים, ומשהו מעניין לעשות באיזור. מישהו יכול להמליץ על צימר בסגנון?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by navk2,

לא מצאתי...מצאתי כאילו אבל לא מעודכן...

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by TeaTime,

למישהו יש ניסיון בעניין? אני צריך חשבון די דחוף...

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by amd@ati,

סליחה שאני מטריד אתכם בשאלות מעין אלה, אבל אשמח לשמוע את דעתכם. רציתי לשאול אתכם לגבי השעון הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1GYEFA119BK יש לו המון פונקציות ואפשרויות, רציתי לדעת אם זה יכול להוביל לקלקול מהיר יותר של השעון, או לירידה בדיוק? אם מישהו מכיר את השעון הספיצפי (הוא די נפוץ) אשמח לקבל חוות דעת... תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by masmddr,

שלום. אני מחפש תוכנה ללימוד אנגלית החל מרמת 0 . או תוכנה או בצורת שמע. תודה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  6. http://www.bonusonlineprojekt.info/is123786786/ אני קיבלתי את זה מידידה שלי .. האתר כביכול בודק עם משהו חוסם אותך במסנגר ...באותו מעמד לוקח ממך את פרטי המסנגר שלך. לא לתת ! רוב האנשים פה באתר כנראה יודעים שזה מקור לצרות העיקר זה לידע אנשים (חברים שלכם ומשפחה שלכם שלא כלכך מודעים לנושא) בגלל שזה נראה אתר בעברית(מוזרה) נראה מאוד מזמין ולא מאיים אנשים יפה יפלו בפח... מאוד מצחיק שהם רוצים את המספר הצבאי שלך.... נב אין בעייה בגלישה לאתר אלה במילוי פרטים של המסנגר ... וגם עם למשהו יש אנטי ווירוס ורושם את הפרטים שלו וחושב שהאנטי ווירוס יצילו אותו הוא אדיוט מושלם.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  7. אהלן חברה יש לי רסיבר שעושה לי בעיות יש לכם מושג איפה אני לקבל קצת עזרה?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  8. בד"כ מפרקים משוואה ריבועית ע"י טרינום או ע"י הנוסחה לכפל מקוצר או הנוסחה השנייה שאני לא זוכר איך קוראים לה.. אבל אני יודע שאפשר להישתמש גם בנוסחאת השורשים, אני פשוט לא זוכר איך, צריך לעשות את הנוסחה ואז להציב את X1 ואת X2 באיזה נוסחה מסויימת ואז מקבלים בעצם את הפירוק של המשוואה, מישהו זוכר מהי הנוסחה ?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by Fatless,

יש חנות שהשם שלה KRMA PC או משהו דומה לשם הזה אני רוצה לקנות חלקים למחשב אני רוצה לדעת אם קיימת חנות כזאת ! תעזרו לי בבקשה אם יש חנות כזאת תוסיפו לינק בבקשה ! תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  10. יש לי חור בכל העניין של מוליכים ושיטת התמונות (זה מה שקורה כשמבריזים), לא ראיתי מספיק דוגמאות ולכן חסרה לי האינטואיציה של כיצד לתקוף בעייות מהסוג הנ"ל... הבעיה: נתונים שני מישורים חצי אינסופיים מוליכים ומאורקים הנפגשים בזווית של 60 מעלות. מטען q נמצא במרחק a מישר המפגש של המישורים (מהצד של הזווית בת ה60 ולא של זו בת ה 300). השאלה היא מהו הפוטנציאל החשמלי במרחב. כמובן שבכל החתך של המרחב שבו הזווית בין המישורים ה300 מעלות הניחוש העלוב לפתרון משוואת לאפלס +קיום תנאי שפה יניב פוטנציאל אפסי, הבעיה היא כמובן בחלק השני של המרחב. אינני מצליח בעליל למצוא קונפיגורציה של מטעני דמה (שיהיו כמובן בצד השני של המרחב (זה בעל ה300 מעלות)) שיאפסו לי את הפוטנציאל על המישורים......דרושה ראייה…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  11. זה המפרט: לוח אם MSI P6NG Neo Digital מעבד pentium core 2 due e5200 דיסק 2*500 G זכרון 1*2G של geil ddr2 800 mhz cl4 צורב lg dvdr x20 ספק EZCool 450 W כרטיס מסך msi geforce 8600GT 1G השאלה היא איך הוא יתמודד מול סרטים מקודדים של X264 ב-FULL HD גם בסצינות מהירות

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by smoke_man,

אז ככה שמתי עין על השולחן הזה http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000QH2a041EPMIko3MBI6sjv3g:12bbi68k5?id=670273&pr=QJ5&N=2%2031817&sgID=13 הבעייה שהוא יצא מהמלאי ובחלק מצומצם של סניפי אופיס דיפו יש אותו בתצוגה מישהו יכול לעזור לי במציאת השולחן בארץ או באתרים בחו''ל? תודה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  13. אהלן חברה. ה EMAIL שמוגדר לי בחשבון של ה LIVE ID זה האימייל של ספקית האינטרנט, ועכשיו אני מעוניין לעבור לספק אחר. השאלה שלי היא האם זה יפגע בחשבון ה LIVE שלי, או שאני צריך להחליף את המייל ואם כן איך אפשר להחליף?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  14. אני לא מאמין שאני לא מצליח למצוא את המנגינה של הסרט. אני לא רוצה להוריד אותה אבל לפחות לשמוע אותה. תודה למי שיעזור לי.

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by Noammm1,

אהלן אנשים אז כל המפרטים על הכיפאק... עכשיו יש לי שאלה קטנה.. מאיפה אני יכול להשיג את המוצרים במחיר זול ולא דרך חברה שמוכרת כמו: וואלה שופס! P1000, אייבורי, KSP כלומר יש איזשהו סוכנים שאפשר לפנות אליהם ולקנות מהם.? (אני לא מדבר על כמות של אחדים) תודה

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  16. Started by intel suck,

במידה והגישו אותי על ציון הגשה נמוך ואני רוצה לשפר אותו האם אני יכול לגשת לאיזשהוא קורס במסגרת פרטית כמו לחמן אנקורי וכו' בזמן התיכון? כי לשפר ציון הגשה במסגרת התיכון אני לא יכול

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by smack,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש וגם תוכנת וינדואס ואופיס חוקית ואני צריך מישהו שמבין עניין מאזור חיפה שיבוא לעזור בהתקנות של התוכנות והדרייברים. בכל המקרה העבודה עצמה תיקח לא הרבה זמן והשכר עליה הוא 200 שח למי שמאזור חיפה ומעוניין יכול לשלוח לי הודעה פרטית

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  18. מפרט החדש: מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 250GB SATA II מפרט המשומש: מעבד פנטיום 4 3.2Ghz לוח ציפסט 865PE זיכרון 512MB ddr400 דיסק קשיח 80G כרטיס מסך nvidia geforce 5

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  19. שלום, יש לי כמויות גדולות של צ'יפים שבניהם מגברים, שערים לוגיים, מייצבי מתח, טיימרים, מיקרו מעבדים ועוד ועוד יש לי רשימת מלאי של חלק קטן מהצ'יפים .. הערכה גסה - נמצאים אצלי בין 300 ל 400 צ'יפים הצ'יפים במצב חדש לגמרי וימכרו במחיר מוזל . השאלה: מישהו יכול להפנות אותי איפה אני יכול לפרסם את כל הצ'יפים ? האם אני יכול בפורום אלקטרוניקה ? תודה !

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  20. אני ראיתי את הסרט לפני הרבה זמן אבל היו בו גורילות כסופות והיה מקום שבו היו הרבה יהלומים.. אני לא חושב שזה קשור לכוכב הקופים. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by ariel-ro,

שלום לכם! במחשב של חבר שלי יש בעיה באימייל של וואלה. הוא לא יכול לפתוח את הקבצים ששלחו לו. ואת אותם קבצים באותו מחשב באימייל של נענע אפשר. אם זה קובץ של אופיס אז הוא פותח הודעה, ואם אתה עושה עזרה הוא אומר תבדוק אם אתה מבטל את האנטי ווירוס. ואם קובץ ווידאו, אז הוא אומר שזה לא יכול לקרוא אותו. מה אפשר לעשות? אריאל

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  22. יש לי תרגיל שצריך לבנות פונצ' שמייצגת סכום של קטעים , והמשתנה הוא זוית כלשהי, וצריך למצוא את הערך של הזוית בשביל שסכום הקטעים יהיה מינימלי הגעתי למשוואה כזו: הנגזרת שלה לאחר סידור והשוואה ל-0 היא: עכשיו , איך פותרים את המשוואה הזו ? פשוט אין לי מושג... ניסיתי בעזרת זהויות , אבל זה רק נהיה יותר מסובך...

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  23. מישהו יודע איך עושים פרצופים במקלדת????

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by mrsegev,

The Sketch ממשיך להתעדכן (למרבה ההפתעה) http://mrsegev.blogspot.com/2009/05/so-fuzzy-6.html

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  25. אהלן, רציתי לדעת אם יש איזה אתר שיכול לתת לי מידע על המיקומים של הירח בזמן מסויים(תאריך) ועל הראות שלו וכמה שהוא גדול באותו הזמן.. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.