עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אמא שלי רכשה מכונה חדשה בערך ב 2500 שקלים הגיע הטכנאי עכשיו להתקין אותה ועל הדרך הציע לה עוד מספר דברים כגון 1.מגנט שמתלבש על הצינור מים ואמור לעזור נגד אבנית 2.מגן מתח שמתחבר לשקע 3.איזה עגלה מתחת למכונה שתרים את המכונה למקרה שלא יכנסו מים מלמטה שעלולים להרוס אותה (לדבריו) 4.הגדלת אחריות משנה ל חמש שנים כל אחד מהפריטים המצויינים עלו סכום עגול ואחיד של 200 שקל סך הכל 800 שקל השחלה לכל אורך הפרוצדורה ניסיתי להניא מלהסכים לביזיונות האלו אבל אמא רצתה להסכים לטכנאי מחיפושים באינטרנט אני מוצא כל מיני תוצאות שמאשרות שמדובר בדברים מיותרים ודרך נוספת לגרוף כספים דבר נוסף שהטכנאי אמר לאמי שהחברה מחייבת רכישת שלושת הדברים האמירה הזאת מכעיסה אותי במחשבה נוספת זה ממש גובל בא…

• 9 תגובות
    • 19k צפיות
  2. Started by nice-1,

אני מחפש דרכים לחיפוש טוב יותר בגוגל... כמו לדוגמא, " " בשביל ביטוי מדויק, או + במקום רווחים... מישהו מכיר טריקים כאלה?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

אני צריך אתר טוב (מומלץ שיהיה חינמי) שיש בו סמיילים וסרטוני פלאש. או אתר של סמיילים בלבד או סירטוני פלאש בלבד, כעיקרון אני רוצה שתציעו גם זה וגם זה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by Ovid,

שלום, יש בימי שישי בבוקר-צהריים אוטובוסים/מוניות שנוסעות מהכפר הירוק לכיוון נתניה? תודה.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  5. אהלן אנשים! מה קורה.. א-י-ך ה-ו-ל-ך.. הקיצר עשיתי משחק טנקים בוויזואל בייסיק שש, המשחק הוא משחק לשני שחקנים בלבד כאשר לכל שחקן יש טנק אמיתי ולוח בקרה ומערכת הגנה.. כדי לראות תמונות מהמשחק תיכנסו לאתר: http://www.geocities.com/elirana231 ותילחצו על TANKS STRIKE , חשוב לציין: התמונות זה לא הכל, יש הפקטים במשחק וצלילים ומנגינות לא מהעולם! אני חושב לפרסם אותו.. תגידו לי בבקשה מה נראה לכם.. ועצות להוספה דברים.. תודה רבה, ביי!

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  6. Started by liavliavz,

טראק חדש שלי איך יצא לי? השתפרתי מאז פעם אחרונה? https://www.youtube.com/watch?v=la2rHSCwCGc&feature=youtu.be

7. היום עשיתי את מבחן ואני חייב את הפיתרון.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. במקרה תפסתי את זה... האם אפשר לחבר חיבור ישיר למחשב ;D(מקווה שכן...,חוסך כרטיס טלוויזיה ובלאגן!). לא מצאתי על זה שום דבר במדריך,ד"א זה חיבור USB סטנדרטי לחלוטין.

• 14 תגובות
    • 5k צפיות
  9. Started by Sargon,

מה נהוג לתת פנסיה וקרן השתלמות למשרות היי טק בסטארט אפ במרכז?(למהנדסי תוכנה עם 7+ שנים ניסיון). נראה לי שנהוג לשלם את הפנסיה על כל המשכורת אבל על פי חוק המעסיק חייב לשלם רק עד השכר הממוצע במשק. לגבי קרן השתלמות אני לא יודע מה מקובל. אני לא סגור עד הסוף מה זה קרן השתלמות ואם עדיין נותנים את זה כיום. יש לכם מושג?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

יכול ליהות שחלק מכם מכירים את זה אבל אותי בכל אופן זה קרע מצחוק!!! http://www.youtube.com/watch.php?v=cPdD0rEFmyA

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  11. אני מעוניין במשחק רשת טוב. אגב יש ברשותי כרטיס אשראי בינ"ל. והאם המחירים בח"ל של משחקים המוכים בהשוואה לכאן ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אוקי, קודם כל תראד זה מוקדש לגילי, שהוא בא המטרה למוטט את היסודות האחרונים של התעמולה של הרב אמנון יצחק שלו, כיוון שהוא כל הזמן מפנה אליו כשאין לו מה להגיד, אז זה הזמן לגמור עם זה. הסרטון עצמו באורך מעל ל3 שעות ואין אפשרות לעצור באמצע. כדי לא לאבד את עיקביות בדברים שלו, רשמתי את כל הטיעונים והתשובות בטיוטה על 10 דפי מחברת. לא כתבתי את ההודעה בתראד שעכשיו מתנהל על אמונה כי זה ניהיה קרב תרנגולים באורך 44 עמודים שכל אחד יורה לכל כיוון ולא ממש מתנהל ויכוח. קריאה נעימה. אך קודם, לפני שמתחילים, בקשה חשובה לכל הדתיים- אם אתם רוצים רוצים להתווכח על משהו שאמרתי, נא לקרוא את הכל ולבדוק אם הטענה שלכם כבר נענתה אחרת זה לא שווה היתייחסות מבחינתי וזה לא דיון מכובד ורציני ככה. קודם כל, …

• 84 תגובות
    • 9k צפיות
  13. Started by DAVIDD,

הייתי במוסקווה וראיתי שב 7.3 תהיה הקרנה 1 הפכתי את כל הרשת ואת האימול ולא מצאתי. אז אולי מישהו מצא את הסרט הזה?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by Dadude,

אני צריך להירשם לעתודה ואני לא יודע מה להחליט , אני נוטה יותר לכיוון ההתעמקות בתוכנה , אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר ומוכן לפרט ... זה המקום ! בתודה , עתודאי לעתיד (בתקווה!)

• 12 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. Started by Vampire_Master,

כמו בכל שנה, במהלך השבועות האחרונים הוצפנו בשטף של תחזיות אודות הצפוי לתעשיית ה-IT בשנה הבאה. במהלך תקופה זו הקשבנו בסבלנות לאנליסטים, ספקים, יועצים ובלוגרים - שמענו את התחזיות שלהם, קיבלנו את חלקן ודחינו אחרות. מסתבר שבשנה שעברה עשינו עבודה טובה למדי בהפרדת הבר מן התבן, למרות שבדיעבד, אולי לא היינו נועזים מספיק. השנה אם כן, נשתדל אפילו יותר - להלן התחזיות שלנו לשנת 2008. ארכה נוספת ל-XP מיקרוסופט תאריך עד לסוף 2008 את התקופה במסגרתה ניתן לרכוש חלונות XP, זאת במקום תאריך היעד הנוכחי, ה-30 ליוני. כזכור, בספטמבר 2007 דחתה החברה את תאריך היעד המקורי מסוף ינואר לסוף יוני לאחר בקשות ותלונות מצד משתמשים ארגוניים. ועוד לא הזכרנו בכלל את החברות הרבות שהחליטו במהלך השנה לדחות את ה…

16. כוכבת הקולנוע סקרלט ג'והנסון עוררה סערה בתעשיית הבידור לאחר שפרסמה האשמות חמורות כנגד חברת הבינה המלאכותית OpenAIלכתבה

17. Started by MasterDK,

שלום ברצוני לדעת מה התעסוקה שלכם בשעות פנאי ובכלל תציעו לי תעסוקה לשעות נפאי חות מיציא עם חברים ומחשב..

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אני לומד תואר דו חוגי כאשר אחד מהם הוא סוציו'. לאחרונה קיבלתי ציון מבאס מאוד (67) בקורס חובה. אומנם זה רק מבחן אמצע אך אני כבר מתחיל את הציון הסופי מ-90.. ואת המבחן סיום אני אעשה ביום אחד עם מבחן אחר לכן אני לא מצפה לניסים בסופי. המטרה שלי היא להמשיך קריירה בחוג השני שלי אך אני לא רוצה לחסום לעצמי כבר עכשיו את התואר בסוציו', במיוחד שאני מעוניין מתישהו בעתיד, לעשות תואר שני בסוציו על מנת שאוכל לחקור אוכלוסיה אקזוטית אשר יש לי נגישות אליה.. כרגע הממוצע שלי בסוציו הוא 83 ואני שנה שנייה, אני מאמין שאני אוכל לסיים את התואר בממוצע שנע בין 83-88. מהיום הראושן שלי באונבריסטיה מספרים לי עד כמה התחרות מטורפת לתואר שני וישנם מקצועות שגם עם ממוצע 100 קשה להתקבל לתואר שני (פסיכולוגיה,…

• 17 תגובות
    • 8.4k צפיות
  19. Started by alex542,

אפשר בבקשה הסבר למשלים ל1 ומשלים ל2. ממה שהמורה אמר לא היה ברור וממה שרשום בויקיפדיה גם לא כל כך הבנתי.

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by TALEL,

שלום לכם זה שוב אני קציתי לדעת אם זה מסוכן הדבר הזה http://india.bolenat.com/product_max.asp?id=745 (כי זה גם חוקי ד"א) ולפני שמישהו פה יקפוץ ויתחיל להגיד לי שאני משחק אותה "קול" או שאני עושה את זה סתם בשביל הפוזות כי פתחתי פה כמה נושאים דומים אז לפני שמישהו כזה יקפוץ שיבין שזה לא פוזה ואין לי פה על מי לעשות דאווין כי בתאכלס אני לא מכיר פה אף אחד וגם לא מעניין אותי פה אף אחד בשביל שאני יעשה עליו פוזות ולהרגיש גבר שכיאלו אני עושה "סמים" ...זה פשוט מסקרנות.. אני פשוט חובב סאטלות ורציתי לדעת אם הסלוויה הזה מסוכן? (כי זה חוקי..) (ובקשר לחגיגת לפני שבוע...הדאון ירד ברוך ה' ואני מרגיש טוב ... אבל היה חוויה מדהימה באותו יום)

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. מהדקה 2:50 זה ניהיה מאוד מעניין למרות שנהנתי מכל הסרטון. הפיצ'ר הנל עוד לא יצא, בתקווה שיכנס ל CS5

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. אני צריך להגיע לצריפין, שער ירושלים, בה"ד 20. אמרו לי יש אוטובוס מתחנה מרכזית שמגיע ממש קרוב לזה, מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים