כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
שלום... מאיפה אני יכול לקנות מדבקות של אוזניות בצבע ירוק ומיקרופון בצבע אדום? כמו בתמונה הבאה: תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
מפתחת מבחני הביצועים המפורסמת ביותר עומדת להרחיב את המגוון שלה עם Cyan Room לכתבה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מעריץ מוכשר של מלחמת הכוכבים יצר מעין מצית משוכלל, שמרגיש כמעט כמו חרב האור האימתנית שתמיד חלמתם עליה היום (ה-18 בדצמבר) הוא היום הגדול, שבו הפרק השביעי והחדש בסדרת מלחמת הכוכבים (Star Wars: The Force Awakens) מגיע אל האקרנים באופן מאסיבי ורשמי, עם השקה מקבילה בעשרות רבות של מדינות – וכוונות ברורות לשבור את כל שיאי ההכנסות והפופולריות של הוליווד, שחלק מהם נקבעו רק לפני כמה חודשים בידי 'עולם היורה'. לרגל המאורע הזה, כך נראה, החליט משתמש YouTube העונה לשם Sufficiently Advanced לפרסם סרטון חדש ומדליק, אשר מתעד את חבר האור (Lightsaber) אותה יצר והרכיב לעצמו. הבחור שבסרט נעזר במבנה שהודפס תלת מימדית, בשילוב עם תא מתכת שכולל מתנול ובוטאן כדלק, בכדי לירוק להבת אש …
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני טס מחר לשבועיים שווה לי לקנות שם משהו למחשב והאם שווה לי לקנות ציפ לps2 או שכדי להיזהר בגלל זיופים.
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הכל התחיל עוד בימים העליזים של pcpro כאשר בוריס וכולם היו, אז אני עוד בקושי נכנסתי אבל omer 8 וido 9 שרצו שם לרוב, ואז הפורומים הדרדרו ועברנו לכאן (חוץ מido שפשוט לא הצליח לעשות את המעבר יצא בכלל מהקהילות) אז עומר התחיל לזבל לכולם את השכל על המחשב ואני לכולם על שיר... בקיצור, בסופו של דבר עומר קנה את המחשב, אבל מה, יש לו בעיות שמע (כנראה הaudiogy) וגם אין לו אפשרות לעשות oc, למרות שהוא קנה mushkin וabit רק בשביל זה... אחרי שהוא קנה את המחשב פשוט נמאס לו.. אז הוא יצא מהקהילות, האתר עדיין עמוד הבית שלו אבל הוא כבר לא משוטט לו בנבחי הקהילות. לגבי... היה את כל הסיפור עם שיר , ממנו אפשר להגיעה למסקנה אחת לא כל מה שרוצים מקבלים, בטח ובטח אם מה שאתה רוצה זה נשים שיש להן מש…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/builder/ פשש... איזה השקעה! וזה ממש יפה!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש סרט משהו קלאסי בסגנון הסנדק או אפילו משהו בסגנון הסרט "היט" או "קזינו". אני אוהב סרטים רצינים שכוללים הימורים, סגירת חשבונות, מאפיות, פריצות לבנקים (כמו הסרט "הפריצה" עם רוברט דינרו שהיה נחמד-). עכשיו שהבנתם אותי, תוכלו להמליץ לי בבקשה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
מחר ההורים שלי ואחים שלהם יוצאים לכיוון ירושלים בצהריים עד מחרתיים (השכירו חדר במלון ללילה) ביקשו ממני לבדוק איפה יש מקומות מעניינים בעיר הקודש אם זה מוזאונים, בתי קפה, אנדרטות, טיילות למינהים וכדומה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אנסח את השאלה שלי בצורה ברורה יותר: ביום ה"re-גיוס" שלי, אני מניח שאוכל לדלג על כמה תחנות, כגון צילום שיניים, פתיחת חשבון בנק, הנפקת דיסקית [למרות שלדעתי חבל כשיש אפשרות לאחת נוספת לרזרבה] וכו'. כמובן, שאצטך להשלים את החסר: זוג נעליים נוסף, צ'ימידן במקום קיטבג, וכמה פריטים נוספים. האם זה המצב? מצד שני, אם אפעל אחרת, ואתנהג כאילו אני כשאר המתגייסים הטריים, האם אוכל "לעקוץ" את כל הדברים שקיבלתי ביום הגיוס המקורי שלי [3 זוגות מדים ושאר הפריטים]? אשמח לטיפ איך לפעול, ואם יש מישהו שעבר את זה, במיוחד לשמוע את דעתו על-סמך נסיונו.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
הקטע החדש של ההצעה מקסימלית נראה ממש מפתה, אבל מצד שני אני מפחד שבמוצרים היקרים יותר הם פשוט שמים שתול שלהם שזוכה ע"י תיכנות או משהו. אפשרי או שאני סתם מדבר שטויות?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני עושה קצת סדר. ויש לי ערימה דיי רצינית של כל מיני עיתוני Pc בעברית. משנת 2004 - 2008. אני חשבתי כבר לזרוק אותם, אבל אוליי מישהו ירצה לקחת. Pc Magazine SMB PLUS PC PLUS וכד'... מי שמעוניין לקחת את העיתונים, מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מקלדות?? המחשב יראה אותן? או שלקנות ג'ויסטיק?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כמו בכותרת, האם מישהו מכיר את האתר www.suntekstore.com? לפי מה שכתוב באתר, הם גם אתר ששולח מהונג קונג בחינם לכל העולם (כמו DX) בעקרון אני רוצה סוללה חדשה לפאלם (Palm Zire 71) ושם יש כזאת ב-5$, שזה בערך 100 שקל זול יותר מכל דבר שמצאתי בארץ (וקצת יותר זול ממה שמצאתי בארה"ב, אבל משלוח משם סתם יהיה סיוט [למרות שזה קטן. האם אפשר לשלוח כזה דבר בסתם מעטפה?]) תודה...
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה ללכת ללמוד קורס של מנהלי רשתות ויש לו כמה שאלות אז אני שואל אותן כאן במקומו. 1. איזה סוגי תעודה יש לקורסים האלו? 2. אם יש כמה סוגי תעודות איזו מהן עדיפה (נחשבת\נדרשת) יותר. 3. מה העלויות בערך של קורס כזה? 4. מה הם המוסדות הנחשבים ללמוד בהם? והאם יש טובים באזור הצפון?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
גם לי יש מערכת כמו שלכם- smf שהתקנתי אותה בפעם הראשונה כל כך הזדעזעתי מהאייקונים (סמיילים) המכוערים של המערכת שדבר ראשון שעשיתי זה להחליף אותם .
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
הייתי רוצה ממי שיכול לעזור, לעזור לי למצוא מאגר של שמות משפחה יהודיים ששונו בזמן המלחמה ובכל מיני תקופות (דגש על אירופה) (עדה אשכנזית) אני מאמין שהיו הרבה מאוד יהודים שעיוותו את השמות משפחה שלהם כדי להסתיר את מוצאם היהודי. הסיבה היא שיש לי שם משפחה מאוד מוזר שהוא לא בעברית ואני לא מצליח להבין גם מהמשפחה מה המקור שלו. השם בעברית: "שניג" באנגלית: shnieg אני רק יודע ש: שניג בפולנית זה שלג, לא יותר מזה. (מוצאי מפולין) חיפשתי במיליון מאגרים ומקומות אבל זה נשאר תעלומה. תודה לעוזרים. (אני רק מחפש איזשהו מאגר שמות שידוע ששונו , הסבר , לינקים )
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
היום התעוררתי בבוקר מהרדיו בבית, השיר ברדיו הזכיר לי איזה שיר מתוכנית בני נוער כזאת מצויירת שהייתה פעם משהו מלפני 8 שנים ככה, היה שם מן גיבור על כזה שהיה לו אם אני לא טועה מכנסיים וחולדה אדומים ומכנסיים שחורים, אני לא זוכר במדוייק,יכול ליהות שהתבלבלתי בצבעים אבל מה שאני זוכר זה שהיה לו שיער שחור עם קוצים כאלה, וזה היה מן פרודיה על גיבורי על ,אם אני לא טועה, אפילו אם אתם חושבים שאתם יודעים על מי אני מדבר תרשמו תשם, אפילו אם הוא לא עונה על כל הדברים שרשמתי למעלה...
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי , אני צריך לבחור בין הקרנות הנ"ל , מה כדי לבחור אני ממש לא מבין בזה . או להפנות אותי למקורות מידע כדי להבין את העיניין
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
במילוי הטפסים באתר VISAPOINT תחת U.S. Contact Information מבקשים את שמו של ה US CONTACT ואת מספרי הטלפון שלו למה הכוונה ב US CONTACT והאם מומלץ לתת שם או לרשום NONE???
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני נוסע לחו"ל ועובר בדיוטי פרי. מה דעתכם על הטלפון הזה אם מישהו מכיר/התנסה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=366741 בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בקרוב מאוד עולה הסרט Postal לאקרנים הבמאי הוא הבמאי הכושל יו בול, הפעם רוב הביקורות אומרות שבסרט הזה אולי סוף סוף רואים ניצנים לגאונות מיו סוף סוף. לבעלי חור בהשכלה (לכאלה שיודעים לא לקרוא): יו בול הוא במאי סרטי-משחקים כושל שכל הסרטים שהוא יצר סוחפים הפסד אדיר ביותר והוא שובר שיאים כאדם שהורס משחקים בעזרת סרטים הטוב בעולם. לבעלי חור בהשכלה (לכאלה שיודעים לא לקרוא): הסרט הוא מבוסס משחק המחשב POSTAL משחק מחשב זה הוא אלים מגעיל ושובר שיאים בארצות הברית כמשחק שהעיפו כמעט כל החנויות. הסרט יוצא ב 12 לאוקטובר לקולנוע ומחר לאימיול סתם.. http://imdb.com/title/tt0486640 חיפשתי אם מישהו הזכיר אותו ולא ראיתי נושא אחד שיש עליו טריילר: בעמוד הראשי של האתר הראשי http://www.g…
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מתחיל לילמוד (לחמם תקיסה ) עכשו 4 חודשים עכשו יש שני מבחנים בסוף הקורס אחד מעשי ועוד אחד איוני מישהוא יודע מה שואלי בעיונני זתמומרת שאלות מחשילות וקאלה יש מצב שאני יחסוך לעצמי הרבה זמן וסבל אם אני יעבור את המיבחן הזה
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-