כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
http://fun.mivzakon.co.il/flash.aspx?id=10358 בתגובה לסתומה הזאת:
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אז ככה השתחררתי ואין לי ממש נסיון בתחום שאלמד באוניברסיטה באוקטובר (מדעי המחשב) ואני לומד כרגע לפסיכומטרי לכן אני פנוי ל-5 שעות ביום,בלשכת התעסוקה אמרו לי שלא יכולים למצוא לי עבודה כזאת עם שעות מצומצמות,חשבתי לחפש עבודה בתחום המחשבים או אלקטרוניקה,איפה לחפש והאם עליי ללמוד קורס כלשהו ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
המשחק אני מכור!!! יש קומבינציות עם הקפיצות ויריות.....
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הלכתי היום לחפש נעליים בכל ירושלים.. הייתי ב20 חנויות ספורט בערך................... באף אחת מהחנויות לא הייתה מידה 47.5 שזה גדול אבל לא איזה שאקיל אוניל, יש לי 500 חברים עם המידה הזאת... כל מי שמעל 188 נועל 47. בקיצור אני מוצא את עצמי פשוט הולך עם חתיכת גומי ואזיקון שמתחבר לרגל.. בדיוק כמו באפגניסטן.. כי פשוט אין נעליים .. אין להשיג. מרוב הקמצנות והחמדנות הם מביאים נעליים במידה 43 ו44 וכל השאר אין לא מביאים.. אפילו ענקי ספורט שאני לא אציין את שמם. אין מה לעשות, גם נעליים צריך להזמין מהאינטרנט.. בקרוב גם את החלב והלחם והביצים נזמין מאיביי, גם משחות שיניים אולי בקרוב... מה שמצחיק זה שפשוט אין להשיג כלום בארץ, אז אתה מזמין מחו"ל ולוקחים לך מיסים כי "לא קנית בארץ" ... תסלחו…
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ראיתי בקולנוע את הטרילר שלו (דקה ומשהו בערך) מישהו יודע איפו אפשר להשיג את הטרילר גם למחשב באיכות טובה?
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. :biggthumpup: אני וחבר שלי הקמנו אתר,וחשבנו אל איזה נושא הוא יהיה. וחשבנו לישאול את דעת הקהל.(אתם) האם כדי שזה יהיה חומרה,מישחקים,מוזיקה,סרטים,או מעורבב. תצביעו. http://superpumpkin.up.co.il/
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות את זה ורוצה לדעת במה זה תלוי ולמי אני צריך לשלם (אם בכלל) ואיך כל הקטע הזה עובד? ואם יכולים לשמוע אותי רק בווינאמפ או בכל מקום? בכל מקרה כל פרטים שיש לכם יהיה סבבה. בקשה תשובות רציניות מאנשים שמבינים תודה.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
למשל אהבתי מאוד את Voyage וגם דברים בסגנון של ready steady go אותו גם אהבתי ואל תגידו לי לעשות חיפוש למה חרשתי על הפורום שעתיים הורדתי איזה 40 שירים ולא מצאתי את מה שאני אוהב... וגם של safri duo נראה לי קראו לטראק played-A-live או משהו כזה משהו מוכר לאללה... תודה!
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הבנתי שיש למקינטושים החדשים שומך מסך בסגנון האקולייזר הגראפי של הוינאמפ, שובל של צבעים זזים כאלה... מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג שומר מסך כזה לוינדוס? תודה (:
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כמובן שצריך לקנות בזהירות כדי לא ליפול בפח של מוכרים מפוקפקים, אבל נראה לי שאשפר לחסוך סכום נחמד אם הכל עובד חלק דוגמא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3438863821&category=14293
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני מרגיש בצורך של שירותי "ענן". לא לכל המחשב אלה רק לאיזה 5 קבצי DOC שאני משתמש באופן קבוע אבל ממחשבים שונים. התעייפתי להעלות אותם כל פעם ל GMAIL, וגם קורה לי שאני שוכח הרבה. למישהו יש פתרון אלגנטי? עדיף בחינם. נ.ב גם 5 מגה יספיקו לי.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
למישהו יש את זה במקרה מסודר ומרוכז?.. די דחוף, יש לי מתכונת מחר
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition.html פשוט לראות את הסרטון,לא צריך להרחיב במילים מכיוון שאתם תרצו להפיץ אותו בעצמכם וכמובן אל תשכחו לחתום.
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כל מי שאני מדבר איתו אומר לי שהוא מת"א- צפונה מה אין פה אף אחד מהפריפריה?!? אשקלון? באר שבע? אשדוד?
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני צריך מאמרים, העדפה רצינית לאקדמאיים (משהו שאפשר להסתמך עליו לעבודה), העדפה נוספת לאנגלית [או כל שפה אירופאית אחרת, כעקרון], אבל גם עברית עובד, בנושאים של התייחסות האנושות למוגבלים שכלית בחברה, ושינוייה במשך השנים, והתייחסות האנושות לגאונים. מה שיעזור לי: 1. מאמרים של אוניברסיטאות מוכרות 2. כתבות חדשותיות (אני מחפש כרגע באתרי חדשות, משם אני מניח שאפשר לנתח כל מיני מצבים קיצוניים) 3. וכו'. תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם..יש לנו עבודה להגיד למחר ואני רוצה שתעזרו לי קצת אם אפשר..אם אין טעיות בכתיבה מבחינת איות וחוקי כתיבה באנגלית: Q1.Where were you born ? A1.I borned in New-York,USA. Q2.When were you born? A2.I borned in 13 March,1946. Q3.When did you join to the army? A3.I joined to the Israeli army in 1964. Q4.Did you ever get a medal/prize,why? A4.I got a medal,because I rescued Yosi Ben-Hanan in1973 during "Yom Cipur" war. Q5.What did you when you left the army ? A5.When I left ,I went to learn at Harward University,USA. Q6.Were you a good student? A6.Yes,I was a good student,I learned at "Ha Gimnasia Ha Eivrit" and I was good at sports. I choosed to be the chairman of the s…
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על שירים טובים בסגנון הזה David Archuleta - Crush Eliot Yamin - Wait for You
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
חברה ב- 31.8.07 אמור להסתיים לי המלווה עכשיו שמעתי משהו כזה שאני חייב לנהוג בלי מלווה רק יום אחרי מה שכתוב לי על הטופס שזה 1.9 אז תגידו לי אם זה נכון או שאני יכול לנהוג כבר ב- 31.8 בלי מלווה ושאלה נוספת איך ומתי מקבלים את הרישיון ככרטיס מגנטי? תודה~
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
רציתי לקנות משם WII שמעתי שאפשר להוציא משם בזול... אז איך אני נרשם בדיוק? ואיך אני יודע אם מי שאני קונה ממנו שולח גם לישראל בקיצור איך לקנות בדרך הטובה ביותר ולא ליפול בפח ואיזה סוגים של כרטיסי אשראי אני יכול להשתמש? מה ההבדל בין EBAY אמריקאי לבריטי?
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם! איפה אני יכול למצוא סרטונים, או לפחות רשימה של החיילים - מצטייני הנשיא להשנה? הטקס נערך אתמול, ביום העצמאות. בבקשה תעזרו לי, זה ממש ממש חשוב!!! מי שמוצא, שישלח לינק! תודה!
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי סט של מקיטה בארצות הברית.אני צריך המלצות (עדיף מאנשים שניסו את המוצר) לשנאים (220V ל-110V).הנתונים של המטען:110V 50-60Hz\240W. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-