עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Snufkin,

יש כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by liavliavz,

אהלן הוצאתי שיר חדש עם זמר תהנו https://soundcloud.com/djliavzafar/burning-ice-liav-zafar-over-and-under-feat-sphud

3. יש באתר הזה קופונים מאד מפתים ורציתי לבדוק אם מישהו מכאן התנסה איתו. לכאורה הוא נראה אמין ושהרבה אנשים קונים ממנו, ורציתי לשמוע דעה אמיתית עליו. קצת מעצבן אותי שהם רושמים למשל- "חולצות ראלף לורן אותנטיות", למה לא לרשום "מקוריות"? אותנטי זה 100% מקורי? הנה קישור לאתר: http://www.croco-deal.co.il/products/RalphLaurenButtons/?affCode=0009d3630007&utm_source=getitall&utm_mediu

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. יד שניה, כמובן בלי אחריות וואט סו אוור. יותר מ500 ?

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  5. מי שיש לו יכול להגיד לי מאיפה או לתת לי קישור??

6. מישהו יכול להגיד לי מה מדד הקרינה בין 2 המכשירים הבאים? GALAXY NOTE 5 ו IPHONE 6S תודה רבה ובין G3 לLG V10

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by shloosh,

מחפש המלצות לסרטים כמו מינכן,שומר המדינה,הפירצה ושאר סרטי ריגול ומתח על ה-CIA,FBI,המוסד,המלחמה הקרה וכל זה... בקיצור הבנתם על מה אני מדבר.. תודה!!

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by odyssiea,

היי ראיתי פה באתר אוסף של שבלונות יפות אבל אין מבחר רחב אם יש למישהו או יודע איפה אפשר להשיג אשמח לקבל תודה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by HydroIT,

שלום, אני לא בטוח איפה לשים את הנושא הזה, אבל מישהו מכיר את החנות הנ"ל? קנה ממנה, הזמין ממנה? משהו?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  10. שלום לכולם. היום בבוקר תפס אותי המנכ"ל של החברה בה אני עובד נוסע די מהר (כ-160 קמ"ש) ;D ועוד מעט יש לי תחקיר איתו בנוגע לעתידי בחברה. הוא כבר דיבר איתי ואמרתי לו שזה לא בסדר אבל אני מחפש מה להגיד לו שדי יתרשם ממני או\ו ירד ממני ויותר לי. יש לכם איזה רעיון שנון בשבילי?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by ariel-ro,

אהלן! כתוב לי ברשימת ספרים, לתלמידי 5יח"ל במתמטיקה לקנות את הספר הבא: מתמטיקה חלק ג' בני גורן. עכשיו, הרצתי חיפוש וזה מראה שזה ספר ל3 ו4 יח"ל. אז צריך את זה או לא? ומשנה שעברה היה ספר שקוראים לו: אלגברה חלק ג'. אולי זה אותו דבר? אריאל

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  12. או יודע איפה המפעל נמצא ?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  13. מאיפה אפשר להוריד את הסרטון, שכחתי מאיפה להוריד

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. http://img20.imageshack.us/img20/6941/unledcla.png

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  15. בא לי לדבר איתו

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  16. אהלן... לכל מי שעשה את הטעות, וניגש היום לפסיכומטרי... רציתי לשאול איך היה לכם המבחן? לדעתי המבחן היה ממש קשה, במיוחד באנגלית שהייתה ברמה ממש גבוהה, וגם הכמותי והמילולי היו ממש מעצבנים... בכל מקרה, שתפו את החוויות שלכם.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by mastermamas,

יש לי בעיה "מציקה".. כל פעם שחברה שלי יושבת עלי או מצרפתת אותי יש לי זקפה.. (טיפה לא נעים..) מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה.. וחסוך לי את הבושה?

18. שלום לכולם, הנני מעוניין ללמוד לתואר מדעי המחשב באחת המכללות במרכז הארץ. לאחרונה שמתי לב שיש שני סוגי תואר בתחום המחשבים - תואר חד-חוגי במדעי המחשב ותואר דו-חוגי מנהל עסקים בהתמחות מחשבים ומערכות מידע . הבנתי שבשניהם אני מקבל תעודה של מתכנת תוכנה אבל בדו חוגי אני מקבל גם התמחות בניהול מערכות או משהו כזה.. השאלה שלי: מה באמת ההבדל בין מדעי המחשב בתואר החד-חוגי לעומת הדו-חוגי. ולמי מבין התארים האלה יש באמת משמעות בעולם האמיתי ובעת חיפוש עבודה בתחום המחשבים. זקוק לתשובות בהקדם, תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  19. האלן חברה, אני שוקל להזמין מEBAY כמות מסויימת של חולצות חדשות. כרגע מדובר על כמות של 25 חולצות. סה"כ החבילה + המשלוח עולים 380$. המשלוח הוא רגיל ולא UPS ומגיע תוך שבועיים. לבעיה שלי: אני מעוניין לדעת מהו התהליך של המשלוח, דרך איזה גורמים הוא עובר עד שהוא מגיע לידיים שלי? מה הסיכויים שיגבו ממני תשלום במכס? אם כן אז כמה? ואיך אפשר לעקוף את התשלומים האילה (: אני רוצה לדעת כמה שיותר! תודה רבה מראש! סופ"ש נעים 8)

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  20. אהלן אני קצת הסתבכתי - מקווה שתוכלו לעזור לי . אז ככה אני מתגורר ביחידת דיור , יש לי שעון חשמל נפרד בדירה ולבעל הבית יש שעון מים נפרד . ביום שנכנסתי לדירה בדקתי על כמה השעונים ורשמתי את זה , עכשיו הגיעו חשבונות ואני צריך לחשב את ההפרש בכדי לשלם לבעל הבית . תעזרו לי פה, יש צריכה כללית לתקופה של החשבון ויש מחיר לכל ק"טש קוב מים, איך אני מחשב את כל העניין הזה . תודה

• 2 תגובות
    • 23.8k צפיות
  21. בד"כ מפרקים משוואה ריבועית ע"י טרינום או ע"י הנוסחה לכפל מקוצר או הנוסחה השנייה שאני לא זוכר איך קוראים לה.. אבל אני יודע שאפשר להישתמש גם בנוסחאת השורשים, אני פשוט לא זוכר איך, צריך לעשות את הנוסחה ואז להציב את X1 ואת X2 באיזה נוסחה מסויימת ואז מקבלים בעצם את הפירוק של המשוואה, מישהו זוכר מהי הנוסחה ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  22. http://news.walla.co.il/?w=//1123371

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by klayton,

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  24. לכל מי שיש ממיר ישן (לא דיגיטלי), אני וחברים שלי קלטנו שנוסף ערוץ חדש, ערוץ 70 ולא סתם ערוץ אלא ערוץ ביפ ! אף אחד לא הודיע על זה או אמר שזה רשמי וזה גם אף פעם לא נקלט ככה שאני לא יודע אם זה בעיה שלהם או שהם פשוט הוסיפו את זה בחינם (לא נראה לי הגיוני כל כך אבל לא משנה) אבל יש את זה וזה סבבה, מה שרציתי לדעת אם זה נקלט בכל הארץ או שזה משהו מקומי, בכל מקרה אני גר בת"א, אם יש לכם גם ממיר כזה אתם מוזמנים לנסות ערוץ 70 ולחזור לדווח, תהנו.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Kalman,

נגיד הזמנתי מחשב בIQPC במשלוח. כמה ימים לוקח בדר"כ למחשב להגיע מיום ההזמנה?.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.