כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש הרבה בלוגים משעשעים באינטרנט תביאו... http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=100641&blogcode=1439581 עריכה: מצאתי חיקוי של הערנב http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=65299
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצאת עם כמה חברים לטיול אופניים ביער בן שמן או במקום אחר במרכז והסביבה ורציתי לדעת אם למישהו יש הצעות לגבי איזה מקום או מסלול או שמישהו יכול לספר שהוא עשה את זה ואם זה באמת כיף הדרישות של המסלול צריכות להיות שטח ודברים כמו חול עמוק/בוץ ירידות ועלייות טובות... אין לי כח ליסוע במשך כמה שעות ישר אני רוצה מסלול שיהיה מאתגר... ושיהיה עד 20 קילומטר מצאתי איזהשהו מסלול ביער בן שמן והאתר גם הביא מפה אבל אני בכל זאת רוצה לשמוע דעה של אנשים אחרים תודה רבה בבקשה זה חשוב
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם אני יכול להגדיר בפייסבוק שכל תגובה שלי גם בקירות של חברים תופיע בדף הפרופיל שלי, או לפחות רק ירשם שהגבתי לחבר מסויים? דיי דחוף.. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי באתר שלהם בהרד דיסקים,לוחות אם ועוד הם יותר זולים אפילו מפנדה. הנה עוד סיבה לקנות רק שם.
-
אני טס מחר לשבועיים שווה לי לקנות שם משהו למחשב והאם שווה לי לקנות ציפ לps2 או שכדי להיזהר בגלל זיופים.
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי לכולם אז ככה אני קניתי כרטיס מסך חדש בKSP התקנתי את הכרטיס המחשב עבד לכמה שניות ונכבה לא משנה מה עשיתי המחשב לא מוכן להידלק חשבתי שהבעיה אולי בחלקים האחרים שלי מכיוון שהם ישנים אולי משהו מת אז הלכתי וקניתי לוח אם חדש מעבד חדש וספק כוח חדש לאחר שהתקנתי הכל בדקתי שוב והמחשב עדיין לא נדלק אחרי כמה בדיקות נוספות הבנתי שהמחשב שלי נדלק ללא כרטיס מסך או אם הכרטיס מסך הקודם שלי כך הבנתי שהבעיה היא בכרטיס מסך אני רוצה גם לציין שהמוכר בחנות אמר לי שאם נגרם נזק שהוא לא פיזי אליי לחזור לחנות אם המוצר אני רוצה לדעת אם אני אוכל לקבל החזר כספי או שיחליפו לי את המוצר באחד שעובד ???
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ה אני מתכנן לחזור לארה"ב לפני הגיוס. התאריך גיוס שלי הוא ב 3 לדצמבר ואני רוצה להיות בארה"ב עד ה28 לאוקטובר!!!! בנתיים אני צריך סוכניות נסיעות לבדוק מחירים ,אבל אני לא רוצה טיסה משיקגו נניח עד לעיר שאני רוצה.. אני מחפש טיסה ישירה\לא ישירה ל Grand Rapids, MI מצידי שיהיה עצירה בלונדון אבל שיהיה חיבור. וחשוב שיהיה גם Round Trip!!! כל עזרה אפילו הכי קטנה ממש תעזור לי כי זאת פעם ראשונה שאני עושה זאת לבד.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם..יש לנו עבודה להגיד למחר ואני רוצה שתעזרו לי קצת אם אפשר..אם אין טעיות בכתיבה מבחינת איות וחוקי כתיבה באנגלית: Q1.Where were you born ? A1.I borned in New-York,USA. Q2.When were you born? A2.I borned in 13 March,1946. Q3.When did you join to the army? A3.I joined to the Israeli army in 1964. Q4.Did you ever get a medal/prize,why? A4.I got a medal,because I rescued Yosi Ben-Hanan in1973 during "Yom Cipur" war. Q5.What did you when you left the army ? A5.When I left ,I went to learn at Harward University,USA. Q6.Were you a good student? A6.Yes,I was a good student,I learned at "Ha Gimnasia Ha Eivrit" and I was good at sports. I choosed to be the chairman of the s…
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מן ניו יורק דאנס שאנטי יפה כזה שחייב לשמוע באוטו פתוח (לא רק)..אבל חובה אצכלם.. Ferry Corsten vs the thrillse - sublime תהנו
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
חיפשתי כבר emap וכל החברים המקום חדש מידי ולכן הרחוב "האשל" לא מופיע עד לכניסה לקיסריה מכביש 2 (חיפה-תא) אני יודע יורדים בכניסה של חדרה-קיסריה ומה עושים משם?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ערב טוב, אתמול הסתובבתי באתר של מרצדז ובא לי רעיון להכין טפט הכנתי וחבר שלי ראה וחשב שאני צריך להעלות אותו כי לדעתו הוא ממש יפה אז ללא יותר מידי מילים: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/l/u/e/f/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407142115522420/200407142119593901/M-B-SLR.jpg מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
טוב חברה אני נוסע לאמסטרדם היום בלילה ל5 לילות יום רביעי בלילה אני חוזר... אני הולך גם לקונצרט של טייסטו ועוד איזה מסיבה. כבר הייתי אמור לטוס ב20 ולהיות ב amsterdam dance event אבל קיבלתי שפעת והייתי צריך לבטל...אבל לא נורא ! הכל לטובה כנראה.... גיוס מתקרב ויהיה טוב לסיים אותו עם אמסטרדם אחרי שבוע מטורף באיביזה בתחילת ספטמבר! שמרו על עצמכם, מוש
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות הזמנה של כמה מאווררים וכבלי IDE עגולים מחנות שנמצאת בחו"ל, אבל הבעיה היא שאין לי וויזה. אז אם מישהו עושה גם כן הזמנה מחנות שנמצאת בחו"ל, והוא הולך להשתמש בוויזה אז בבקשה שיצור איתי קשר בפרטי. אני אשתתף בעלויות המשלוח. נערך: לא ממש שיניתי את ההודעה, אני רק הוספתי משהו אליה במקום לפתוח הודעה. בנוגע למה שכתבתי מקודם פה בהודעה, זה עדיין תקף. עכשיו, לענייננו: אני רוצה להזמין מJAB TECH כמה מוצרים. שמתי לב שיש שלוש שיטות משלוח (יש ארבע אבל אחת עולה 54 דולר אז היא לא באה בחשבון): USPS GLOBAL PRIORITY USPS AIRMAIL PARCEL POST USPS AIRMAIL LETTER-POST בבקשה תסבירו לי מה כל אחת מהם אומרת??? וגם עוד משהו: מחיר המשלוח של האתר הזה לישראל מתחיל מ-10 דולר. יש חנות אחרת, שע…
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://www.snotr.com/video/210 ככה בטח יראו כל המקומות בעולם עוד כמה שנים
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
-
כמו שרשום למעלה כמה פרקים יש בעונה הראשונה וכמה בשניה ?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
כרגע אני מיועד לצוללות שזה קרבי אבל יכול להיות גם שלדג , בקיצור ככה: אני בן יחיד עם נתק מוחלט מההורים , עד כדי כך שאני לא יודע איפה למצוא אותם[ בארץ זה בטוח] , עכשיו אמרו לי בצבא שאני צריך להחתים את שניהם מול נוטריון , גם אין לי כסף לנוטריון , גם אני לא יודע איפה הם, אמרתי להם את זה , אמרו לי בעיה שלך , יש פיתרון??? אולי הכרזה על בן יחיד ללא הורים או משהו בסגנון , בבקשה אני חייב עזרה.
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לתת אזהרה לכל מי שחושב להזמין מאתר Ecost.com. העיניין הוא שהזמנתי משם אוזניות בעזרת כרטיס אשראי בינלאומי (מאסטרכארד) שכבר הזמנתי בעזרתו מאתרים אחרים. קיבלתי אי-מייל שהם קיבלו את ההזמנה ומטפלים בה. לאחר יום אחד, קיבלתי אי-מייל נוסף אשר אומר שהם ביטלו את ההזמנה שלי מפני שכרטיס האשראי רשום על כתובת שנמצאת מחוץ לארה"ב ולכן הן לא יכולים לטפל בהזמנה. כמו כן נאמר שאם אני רוצה בכל זאת להמשיך עם ההזמנה, אני צריך לשלוח להם בפקס פרטים מאוד רגישים כגון צילום הכרטיס עצמו מ-2 הצדדים, צילום תעודה מזהה ואישור חתום בכתב המאשר להם לשלוח אלי את החבילה. אני רק רוצה שכולם ידעו שזה מה שדרוש על מנת להזמין משם ומי שאינו מוכן לשלוח להם את הפרטים האלה חבל שיבזבז את הזמן שלו בניסיון …
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מה זה?!?! כאילו.. יש תקטע של מעבדים או כרטיס גרפי בטנכלוגיית 64 BIT, מזתומרת? יש XP וויסטה בגרסת 64 BIT יש לי כשאני עושה על הדסקטופ לחצן ימני-> מאפיינים->סטינגס: שליטה באיכות צבע 16/32 ביט.. מה זה כל הביטים האלה!?!?! תודה =] ולא ידעתי באיזה פורום לשים את זה פשוט..אז שמתי את זה פה..סליחה אם זה לא המקום הנכון..
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן, מאז השידורג שמתי לב למשהו ממש מעיק ומעצבן. אני לא מסוגל לבצע חיפוש באמצעות מנוע החיפוש של הפורומים. כל ערך, כל אות, כל מילה שאני אכתוב, זה תמיד יכתוב לי שלא נמצאו תוצאות. הבעיה באמת באתר או שאני סתם מטומטם?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי הייתי הערב במדרחוב בירושלים והיה שם להקה צעירה ששמעתי והיה להם ביצועים מאוד יפים הסולנית שלהם הזכירה את השם שלהם- זה משהו כמו ססבי/ססביפ אם אני לא טועה יש להם מתופף אחד ו2 גיטריסטים והסולנית שהזכרתי הם בערך בגילאים 16-17 אם אני לא טועה אני יעלה תצלום של חלק משיר שלהם דרך megaupload שצילמתי בהמשך..
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=yJ1Ft4fNfTU&feature=channel_page ו http://www.youtube.com/watch?v=PqIxLNUyztE&feature=channel_page ?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
איך קוראים לשיר הראשון יש שם שתי שרים אז לשיר שבהתחלה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-