כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
1.אחרי כמה זמן הגיעה החבילה? (הזמנתי את המשלוח של ה3 דולר) 2.האם קיבלתם את זה במעטפה? 3.אם מישהו הזמין מפיי פל (pay pal) זה נשלח לכתובת המצויינת בחשבון? *למי שלא יודע lsdiodes זה אתר שמוכר כל מיני סוגים של לדים ולדים ub במחירים מצחיקים-לד ub לא ברמה גבוהה מהרגיל עולה 50 סנט-2.5 שקל בערך והמשלוח הכולל עולה 2 דולר-10 ש"ח www.lsdiodes.com
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
עם הפורום פעיל בשבת זה אומר שהוא כשר או לא?1?!
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מה זה?!?! כאילו.. יש תקטע של מעבדים או כרטיס גרפי בטנכלוגיית 64 BIT, מזתומרת? יש XP וויסטה בגרסת 64 BIT יש לי כשאני עושה על הדסקטופ לחצן ימני-> מאפיינים->סטינגס: שליטה באיכות צבע 16/32 ביט.. מה זה כל הביטים האלה!?!?! תודה =] ולא ידעתי באיזה פורום לשים את זה פשוט..אז שמתי את זה פה..סליחה אם זה לא המקום הנכון..
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש פה קטע עם פינחס, מי שלא מכיר אותו בבקשה: http://www.fps.co.il/Files/1165429929.zip אני וחברים שלי שמענו את זה בפלאפון כולם נשפכו נקרעו זה היה גדול כבר כולנו נחנקנו מצחוק! :lol: הנה אני משתף לכם תהנו.
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://terrorkrina.blogspot.co.il/ צריך להוסיף פה סמיילי של "טרלל" בשביל לתאר את זה. אני מרחם עליו פשוט. יש איזה שהיא דרך לעזור לו?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אם אני בונה מפרט בKSP.. בסוף התוצאה שיוצאת לי זה עם הרכבה? או צריך גם להוסיף כסף על הרכבה?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שזה לא אפשרי לעשות forward מדואר של וואלה לדואר של ג'ימייל אבל ישנה אפשרות לעשות autoreplay. מישהו מוכן לעזור לי איך עושים זאת? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש כמה שאלות ואני צריך תשובות רציניות תודה הנח שאתה עובד בארגון בינוני המתמחה בייצור סחורות בנפח גבוה ובמחיר נצוך ללקוחות קצה בעלי מחזור מסחרי שנתי של 20 מיליון דולר הארגון החליט לישם מערכת ICT במטרה לנהל את יחסיה עם הספקים עם הלקוחות ובתוך הארגון עצמו לארגון יש כרגע מערכת PC בסיסית ובה קיימת מערכת של הזמנות ממוחשבות ותוכנת הנהלת חשבונות א.הסבר את ההיתרונות העסקיים שיתרחשו בארגון קבלת החלטות טקטיות ואסטרטגיות ברמות השונות בארגון ב.הסבר את תפקידיהם של החומרה, התוכנה , הציוד ההקיפי ורשתות התקשורת בהקמת מערכת המידע וזהה את הרכיבים האופיניים שישלימו האחד את השני. ג.מהם ההתחשבויות המרכזיות שעל הארגון לקחת בחשבון כאשר הוא מחליט על פלטפורמת התוכנה המתאימה ביותר(שרת מחשבי מיני וכ…
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי אנשים אולי משיהו מכם יוכל לעזור בנושא מסוים עבדתי במפעל מסוים במחלקה מסוימת והמחלקה פשוט סבל אחד גדול גם לעובדים הקבועים ששם התנאים עלבים חוסר מנוחה תמידי שפוגע בבריאות עם הזמן + המקום לא בטיחותי בכלל שאפשר בקלות לקבל קביעה והרבה אנשים כבר קיבלו והיתי רוצה לשנות זאת ,חשבתי על ללכת למזכירה (לקבלה) של המפעל ולקבוע פגישה עם המהל (מנכל) מה שזה לא יהיה ולהציע לו רעיונות לשיפור של המקום את הרעיונות כבר יש לי (יכול להיות שזה יעלה לו כמה אלפים אבל גם העבודה תשתפר ויהיה יותר תפוקה) וזה אמור לעניין אותו טיפה ניראה לי?? אז איך בדיוק אני יעשה את זה ,כי ניראה לי הוא אפילו לא יחזור אליי כי מי אני בכלל ולמה שבכלל ישים אליי לב , בכל מקרה חשבתי על שיטה יותר אגרסיבית צילמתי תמונות של…
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הסרטון שאני מחפש זה בעצם סדרה של סרטונים (5 בפעם האחרונה שחיפשתי) הסרטון עצמו מצוייר (לא וידאו) והוא מסוג הסרטונים האינפורמטיביים האלה דברים כמו יש X סינים על כל אמריקני או יש יותר הודים עם תואר מאשר אמריקנים (זה מה שאני זוכר מהסרטון)
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן, רציתי להזמין סוללה למחשב שלי HP DV6... עכשיו רציתי לדעת אם הקיצור של הוא 6 אבל השם המלא הוא 6000? תודה
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
אני מהפלאפון אז קצת קשה לי לבדוק ולכתוב. דלף או לא? ואם מישהו מוצא תתשובות...לפרטי תודה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
למי שלא מבין אני לא מדבר על התוכנית בערוץ 2 שדי נחמדה אלה על התוכנית היומית בHOT שמשעממת ברמות אז תזרקו בדיחות מפגרות ואני יתחיל תראשונות התוכנית של מה קשור כל כך משעממת שאודטה ניראת מעניינת אחרי שצופים בתוכנית מה קשור כל כך משעממת ש-"לא אשה" (מנשואים פלוס) הזמינו כמה תוכניות לטקס קבלה
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי טלפון 1.8GHZ בבית והוא לא קולט מי יודע מה ... של UNIDEN APX 7000 החדר שלי כזה די אטום.... אז בגלל זה נראה לי שאני מביא אותו לחדר יש מדי פעם רעשים בשיחה וזה מאוד מעצבן עכשיו התלבטתי אח שלי עכשיו בלונדון מה אתם אומרים להביא אחד כזה??
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם היום בבוקר שמתי הודעה בפורום כללי ועכשיו אני לר רואה אותה היא נעלמה למה?? לא היה שם ווארז או משהו אסור! זה BUG או שאחד מהמנהלים מחק אותה? ההודעה הייתה צ'צ'נים מטורפים/אכזריים!(או משהו כזה) בבקשה תענו לי מנהלי הפורום....
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
חחח קלטו איזה מגניב: http://www.big-boys.com/articles/halfdomino.html ובונוס: http://www.big-boys.com/articles/coyote1.html
-
לא רוצה להתלונן יותר מדי, אבל כנראה מאז המעבר לשרת החדש השימוש אומנם מספיק מהיר, אבל כמות הפרסומות והPOPUPS עלו בהרבה... היש סיבה?
-
שלום לכולם.. משהו מעצבן קרה לי בזמן האחרון במקלדת. יש לי סט מקלדת ועכבר של מייקרוסופט פשוטים ולא אלחוטיים,זה שלמקלדת יש למעלה את המקשי קיצור לתוכנות ולמדייה פלייר (כל אחד בעולם מכיר את הסט הזה).. עד לפני כמה זמן הייתי יכול לשמוע מוסיקה ברקע במדייה פלייר ולעשות דברים אחרים במקביל כמו גלישה באינטרנט וכו' וכשהייתי רוצה להעביר שירים או לעשות PAUSE הייתי משתמש בקיצורים במקלדת למעלה מבלי להכנס למדייה פלייר (עד כאן הכל סטנדרטי ופשוט נכון?) אז זהו.. שמלפני כמה ימים המחשב שלי החליט שהמקשים האלה לא עושים כלום אלא אם כן אני נמצא במדייה פלייר!! משמע - הם לא עוזרים ולא מועילים בכלל!! כלומר = עכשיו אני צריך בכל פעם שאני רוצה להעביר שיר קדימה או אחורה להכנס למדייה פלייר ורק אז ללחוץ על …
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
זהו לי בבקשה את הקטע הנ"ל של השיר. http://www.youtube.com/watch?v=eyXC52SxKuw רב תודות לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן נשלחה לי חבילה מארה"ב בערך ב אמצע מרץ, ב 1 לאפריל היא התקבלה בארץ ועדיין לא הגיעה אלי, התקשרתי למכס לא אצלהם, התקשרתי לדואר שליחים לא אצלהם, למי אני יכול לפנות בנוגע לחבילות אבודות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
יש כזה רינגטון שזה כאילו מישהו שאומר "רינג רינג רינג" וכל צלצול זה נהיה יותר ויותר חזק עד שזה כבר צרחות רינג רינג רינג !! מאיפה אני מוריד את זה ??
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש חנות שהשם שלה KRMA PC או משהו דומה לשם הזה אני רוצה לקנות חלקים למחשב אני רוצה לדעת אם קיימת חנות כזאת ! תעזרו לי בבקשה אם יש חנות כזאת תוסיפו לינק בבקשה ! תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום אתמול (שישי) גנבו לי את הפלאפון (נוקיה 6280 ) אז הלכתי הביתה וחסמתי את הסים אמרו לי שאני יכול לקבל את אותו פלאפון ב400 שקל בגלל שיש לי ביטוח עכשיו יש לי שתי שאלות 1. אם אני לא רוצה את אותו המכשיר שהיה לי אני יכול לקבל מכשיר אחר בלי לשלם את המחיר המלא שלו ? 2. אני יכול לבקש שיעשו לי את אותו המספר שהיה לי ? 3. יש אפשרות שאורנג ישחזרו לי את אנשי הקשר שהיה לי בסים הקודם ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-