כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
הייתי קורא את הספר אבלל??? הבצפר המפגר שלי לא הודיע לי שישנו בוחן אחרי החופש אלא הוא הודיע לחלק מתלמידים שיעבירו לשאר השיכבה ומה רק היום גיליתי שזה מה שהולך להיות=/ אווקיי מזה יומים ליקרוא ספר כזה קצר כלום רק חבל שאין לי את הספר=/ לכן אני מחפש סיכום
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה להתנתק מברק, מה הדרך הכי טובה לעשות את זה כדי לא לסבול מעיכובים שונים ומשונים? א, ואיזה פרטים אני צריך? 4 ספרות של כרטיס אשראי ומס תז?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
קרר בירושלים.. ובגלל שאנחנו רק 15, אין ממש מה לעשות.. קצת מסתובבים ואז בבית. צריך המלצות לסרט טוב, רומנטי משהו אם אפשר P: תודה לכם!
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו רוצים לעבור לרחובות לקרית המדע. שמעתי דברים טובים על העיר, אבל גם הרבה רעים. כגון: עיר מתחרדת, פשיעה גואה, וחינוך חילוני כושל(כמה אמרו לי אפילו שהם העדיפו להעביר את ילדהם לחינוך הדתי כי הממלכתי גרוע). אשמח לחוות דעת ממקור ראשון שלכם על הנקודות שהעלתי. תודה רבה ושבוע טוב !
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
-
צהריים טובים. בזמן האחרון אני הרבה בEBAY רואה נרגילות וכל זה...,אני רואה שהמחירים שמה ממש ממש גבוהים לעומת מה שיש בארץ,וזה לא שאין שמה קונים במחירים הגבוהים האלה איך הולך כל הקטע הזה של השליחה לחו'ל?,אם אני רוצה נגיד לשלוח למישהו נרגילה במשקל של 1KG,איך אני יודע כמה כסף יהיה המשלוח? וד'א,מאנשים אחרים שראיתי בEBAY אני רואה שהם קונים נרגילה מאיזה אתר ישראלי נרגילה ב70 שקל,ומוכרים אותה שמה ב30-35 דולר בערך,פקט גחלים שהם קונים ב40 שקל מוכרים ב40 דולר מה אתם אומרים אז? בא לי קצת כסף קל. נ.ב,אני קטין אם זה משנה(עוד חודש 18)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את השיר ROCK LIKE THAT שמגיע עם האלבום הכפול של TECH N9NE.... עכשיו.. אני לא מוצא לזה את המילים... עזרה!
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אם אני טס לחול,אני צריך להצהיר עם איזה דברים יצאתי מהארץ? ודבר שני,אם אני חוזר מחול ורוצה "להבריח" כמה דברים כגון למשל לפטופ ודברים דומים (כמובן לא באריזה מקורית אלא פתוחים ונעשה בהם שימוש)3 האם זה אפשרי או שאנשי המכס היקרים כבר מצאו שיטות לעלות על דברים כאלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי מוטורולה C650 שרכשתי בסלקום ועכשיו פתחתי את המכשיר לאורנג'. רכשתי קו באורנג' עם חבילה גלישה אבל אני לא מצליח לגלוש במכשיר עקב כך שההגדרות במכשיר הן של סלקום, מישהו יכול להדריך אותי איך להגדיר את הדפדפן שיעבוד עם אורנג'?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
אני רוצה לשים על הרישיון, תעודת זהות או איך שזה לא הולך. אני רוצה להיות תורם איברים [במידה ואני חס וחלילה נפגע] איפה ואיך אני עושה את זה? מה זה למעשה?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בחשבון הבנק שלו? ועוד שאלה, כרגע הבנק שלי לא נותן לי להיכנס למינוס אבל תשלומים אני יכול לעשות? יש קשר בין תשלומים למינוס?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כבל נתונים ואני רוצה להעביר לפלאפון צילצולים תמונות ועוד... רציתי לדעת עד כמה דברים איפשר להעביר? ומה בידיוק מעבירים חוץ מצילצולים ותמונות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה בדיוק לכתוב את זה אז הלכתי על בטוח. שאני מקבל משליח מחשב מה אני צריך לבדוק לפני שאני משחרר אותו? לפתוח את הקופסה? לראות שכל החלקים שם?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
באיזה ערים יש בתי קולנוע של סינימה סיטי פשוט קיבלתי כרטיס זוגי לסרט שאני יבחר ואני לא יודע איפה יש את הבית קולנוע הכי קרוב אלי מרשת סינימה סיטי
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
http://www.apple.com/science/profiles/hiperwall/ 25 מחשבי Dual G5 שהאיטיים מבינהם הם 2.5 גה"צ מחוברים ב Cluster ולכל אחד יש שני מסכי 30 אינצ' שכולם מחוברים למסך אחד ענקי בגודל קיר ועוד מחשב אחד בתור השרת של כל העסק אני כבר יכול לחשוב על האופציות...
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איך אפשר לראות את ההודעות/שרשורים האחרונות שלי (כדי לעקוב אחריהם) ?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין דברי מודינג מג'ב טק, מאוררים קטודות גרילים ועוד כל מיני למודינג שאני מתכנן. ואני צריך לדעת מיסים כמו מע"מ או כל מס אחר [מיסים כמו על מוצרי חשמל גדולים אני יודע שעל ציוד מחשבים אין] אבל מע"מ אני אצטרך לשלם?? מאיזה סכום? חלק אומרים לי שזה מעל משקל מסויים וחלק מעל סכום מסויים אז מישהו יכול לעזור לי אני קונה בערך ב 50-60 דולר על איזה סכום אני אשלם מע"מ או כל מס אחר תעזרו לי בקשה... תודה
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
היי אני בדיוק צריך לשלוח מחשב נייד מארה"ב לארץ. (השלמתי עם תוספת המע"מ ) קראתי פה שממליצים להשתמש במשלוח PRIORITY ולא Express Mail International מה ההבדל בין השניים? ראיתי שלא ניתן לבטח את הPRIORITY, שזו גם בעיה. תודה
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות או המלצות לשולחני מחשב / חנויות מומלצות לבדוק. הדרישות שלי: 1. שטח עבודה רחב שמספיק ל 2 מסכי 24" ורמקולים (בערך 1.4 - 1.5 מ') 2. מגירה למקלדת ולעכבר, צריכה להיות רחבה מספיק לשניהם (לפחות 70 ס"מ) 3. רצוי שיהיה מקום למארז Full Tower תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נמעס לי כבר מכל האתרים האלה שנותנים תמונות לטפטים בקבצי JPG באיכות בינונית. אני מחפש אתר שאפשר למצא בו תמונות ברזולוציות גבוהות מאוד מאוד או שלפחות יהיה באיכות מאוד גבוה (של הקובץ). אני לא מחפש רקעים למחשב, אני מחפש תמונות. אין נושא ספציפי, רק עדיף לא תמונת נוף. ושלא יהיו תמונות פסיכודליות במחשב (אלה שהם סתם צבעים וצורות לא ברורות עם כיתוב, אני שונא רקעים כאלה), או איך שלא תיקראו להם. תודה מראש. צירפתי קובץ לתמונה האחרונה שהכנתי, בלי קשר לכלום אני סתם אוהב אותה (ואת LIMA ;D ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-