עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם מישהו יודע איך מגיעים מאיזור הקריות לבניין המדרגה שנמצא באוניברסיטת חיפה? איזה קוים אני צריך לקחת? (ממרכזית המפרץ). תודה.

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  2. שלום וברכה, אתמול פגשתי בנאדם שאמר לי לעזוב את כל התרופות כמו ונטולין וכו'... ואמר לי להשתמש בתרופות סבתא. במקרה של האסטמה זה להרתיח כוס חלב ואח"כ לשים כפית חמאה, להרתיח שוב ולערבב טוב טוב ולשתות. 1) מישהו ניסה זאת? 2) איך אתם מתמודדים עם המחלה?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by HaEsrimVeArba,

אוף שבוע לפני הגיוס אני סוףסוף מוצא לעצמי חברה. ככה זה בחיים. לפחות אני אהיה על יומיות קרוב לבית.. מי עוד מתגייס מחר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

push the skully red butten and somthing c00l happens http://www.friendsoffoamy.com/index.php?id=168 :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1:

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  5. (שטח של 4*3 מטר אם זה משנה) והאם אפשר לעשות לבד או שחייבים בעל מקצוע. והאם יש כאן מישהו שמבין גם בריצוף פרקט (למיניציה)?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן לצערי נרקרע לי מיתר דווקא כשממש רציתי לנגן הממ שמעתי שגיטרה לא מאוזנת מבחינת העומס על הצוור בגלל חוסר מיתרים זה לא טוב, מישהוא יכול לאמת? האם יש צורך לשחרר את שער המיתרים? פשוט אני לא יודע כמה זמן היא תעמוד בלי מיתר, זה קצת בעיה בשבילי ללכת לקנות אחד כי אני לומד עד מאוחר יחסית והחנות הכי קרובה נמצאת דיי רחוק. בכל מקרה נקרע לי E תחתון (לא באס) בגיטרה חשמלית, האם אפשר להשאיר את זה איך שזה ולא לדאוג שהצוואר יתעקם? תודה רבה מראש!

• 20 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. http://www.ayalonhw.co.il/camera/camera.asp?perCamera=1 אני לא חושב שזה היה עד היום...

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני צריך לזהות פונט בעברית והשירות היחיד שאני מכיר לזיהוי פונטים לא תומך בעברית כמו שזה נראה... מישהו מכיר שירות כזה שכן תומך בעברית? *הטקסט שאני צריך לזהות טמוע בקובץ פלאש, אז אם יש שיטה "לפתוח" את הקובץ הזה ולראות מה הפונט שהשתמשו בו גם יעזור.

• 1 תגובה
    • 11.1k צפיות
  9. Started by SweeT_EviL,

אני מדבר על הריחוף הגדול... כמובן שאף אחד לא יודע, תנו השערות... אה לאלו שלא מכירים: http://video.google.com/videoplay?docid=-6888112787967661311 פשוט לא עולה לי אפילו לא השערה אחת... =\

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by redead,

אני מחפש שם את בית הכנסת המרכזי בצרפת שנקרא Synagogue de la Victoria ואני לא מוצא..

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  11. Started by well,

הזמנתי מהם דיו חלופי למדפסת וטונר לפקס. בחבילה היו חסרים פריטים והדיו מדפיס צבעים לא נכונים (אדום במקום כחול). לאחר שהתקשרתי אליהם, נאמר לי שהם לא מטפלים בדיו והם לא יפצו אותי. אנא הזהרו.

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by benor,

לפי החוק מרגע שבו קבלת את הת. זהות אתה מחוייב לשאת אותה עליך. אני באופן אישי לא נושא תעודת זהות אלא רשיון נהיגה. התעודת זהות מאוד מגושמת ובקושי יכולה להכנס לארנק. האם תעודה מזהה כלשהי כגון רשיון יכולה להוות תחליף לתעודת זהות? האם קרו מקרים שבהם אדם נעצר על אי נשיאת ת. זהות? "תושב שמלאו לו 16 שנים חייב לשאת עמו תמיד תעודת זהות ולהציגה בפני קצין משטרה בכיר, ראש רשות מקומית, שוטר או חייל במילוי תפקידם, כשידרשו זאת ממנו." "העובר על הוראות חוק זה, דינו קנס 5,000 שקלים, ובלבד שלא יועמד אדם לדין על אי הצגת תעודה אם תוך חמישה ימים לאחר שנדרש לכך הוצגה התעודה לפני מי שדרש את הצגתה, או לפני שוטר בתחנת המשטרה, ונקבעה זהותו של האדם על פיה; נקבעה זהותו כאמור, יינתן לו, על פי דרישתו, …

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by Gohan,

אני רוצה לקנות שם archos av420. תודה.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by sherlock1212,

"האינטרסים של המעביד ושל העובד הם זהים בתשעה מכל עשרה מקרים. הייתי אומר אפילו, בתשעים ותשעה מכל עשרה מקרים" -- שר החוץ הבריטי לורד קורזון "קשה מאד לעשות תחזיות, במיוחד בקשר לעתיד" -- מועמד לנשיאות צרפת אלן פירפיט "אנחנו מצויים בעיצומה של מגמה בלתי הפיכה לכיוון שלום בעולם. אבל זה יכול להשתנות" -- דן קוויל "הסכם בעל-פה אינו שווה את הנייר שעליו הוא חתום" -- מפיק הסרטים סמואל גולדווין "יש לי עשרה זוגות של נעלי ספורט, אחד לכל יום בשבוע" -- סמנתה פוקס "אין לנו צנזורה. יש לנו הגבלות על מה מותר ומה אסור לדווח" -- דובר ממשלת דרא"פ, לואי נל "הנשיא יודע מה קורה. זה לא אומר שקורה משהו" -- דובר הבית הלבן בתקופת ניקסון, רון זיגלר "ואכן, תושבי סן-פרנציסקו ששרדו אחרי רעידת …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by avi2014,

אנחנו 2 חברים אחד 17 ואחד 18. איך משיגים עבודה באילת? במלונות וכאלה?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by NuNaTaK,

נתקלתי היום ברכב עם קסנון ורשמתי את המספר, למי אפשר לדווח? לא בטוח שיעשו עם זה משהו אבל שווה לנסות., לא מצאתי שום דבר באתרים של המשטרה ומשרד התחבורה.

• 72 תגובות
    • 10.8k צפיות
  17. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by approx,

האם יש דרך ביתית להלבנת שיניים ? או שחייב ללכת לרופא (וכן אני מצחצח שיניים פעמיים ביום ולפעמים גם 3 ) פשוט הם לא לבנות הם די צהובות כאלה

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by Sargon,

למישהו יש ניסיון עם מצלמות רכב ודיווח למשטרה של נהגים פראי אדם? למה מצלמות רכב מצלמות רק מקידמה? אין מערך מצלמות גם מאחורה ואוליי גם מהמראות? הייתי רוצה מצלמה של קדימה ואחורה, יש כזה דבר? אני יודע שיש עכשיו את הקטע הזה של שומרי הדרך שמדווחים על נהגים, אבל לא נראה לי שיש מספיק כאלה בנתיים. אגב, מה בדבר לתבוע בן אדם שנוהג כמו פרע אדם? נהגתי באיילון ורציתי לרדת במחלף אז פניתי ימינה לנתיב של המחלף. הנתיב נראה פנוי ואז פתאום ראיתי שטס מאחוריי איזה SUV שמתחיל לצפור לי ולא מראה שהוא מאט, איכשהו ברגע האחרון הוא עקף אותי ועבר ביני לבין הרכב שהיה בנתיב משמאלי. רציתי לצעוק עליו כשראיתי שהוא עוצר בפקק של אותו מחלף שאני ירדתי עליו אבל אחר כ…

20. Started by Enc0der_1337,

משהו מכיר חנות טובה בישראל שמחזיקה מגוון מוצרים גדול?

21. Started by whitiger19,

אחרי חודש שהייתי בו יותר מדי "במחשבות", ודי בדיכי, לא אכלתי יותר מדי, היום אני סתם, בודק את מצב הגוף, אני רואה את כל הצלעות! יאו אני משתגע אני נראה כמו איזה אנורקס עכשיו, אחרי כל השנתיים האלו שהייתי במכון, לא מאמין פשוט. קיצ'ר אני חייב להשמין, לא אכפת לי משריר או שומן, פשוט חייב להשמין!! סתם רציתי להוציא את זה :-X

• 158 תגובות
    • 13.4k צפיות
  22. Started by Zeev86,

הי. יש ספרים או אזשהו חומר שאפשר למצוא באינטרנט וללמוד ממנו למבחן באלגברה לינארית? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by tomz,

hi this is a part of my room: http://www.tomz.us/room1.jpg אז ככה מעל הדגל אני רוצה לצייר לוגו מה שכרגע יש לי בראש זה: http://www.dainese.com/loading.jpg למי שלא מכיר דיינס חברה שמוכרת ציוד לאופנועים וכאלה ולרשום שאיזה כתב יפה Dainese משהו מגניב כזה ורציתי גם לצייר ציור בין הדגל לפינה אז כניראה אני יצייר את השדון של FREEBSD http://www.mark-itt.ru/pics/freebsd.jpg מה אתם חושבים? דרך אגב הלוגו יהיה בצבע או אדום זוהר בחושך, צהוב זוהר בחושך או ירוק זוהר בחושך צריך לבחור והציור יהיה בצבע של הציור.. תגובות הצעות עוד לוגואים משהו אבל לא נגיד נופיר וזה חרושים משהו מקורי

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by itaim,

סבא שלי ז"ל היה ניצול שואה הוא היה גר בצ'כיה עכשיו אמא שלי רצתה להוציא אזרחות צ'כית בשביל להוציא דרכון צ'כי (היא חושב שיותר בטוח להסתובב בעולם עם דרכון לא ישראלי) אבל אין לה מושג איך לעשות את זה... איך ועשים את זה?? לאן פונים?? מקוה לקבל תשובה... תודה..

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

מה אתה עושה ביום האהבה?..... למי שלא ידע זה ביום שבת ה20/8 תיקון: זה בשישי בערב 19/8

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים