עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by bagetrek,

מישו מוכן להסביר ת'תופעה המוזרה שנתקלתי בה כרגע ? מזה הספאם הזה :s05:

2. Started by eladbu,

אני צריך הזמנה לגי-מייל ל: eladbob@bezeqint.net בתודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by m0sh,

טוב אני לא יודע אם זה קיים בארץ כי לחבר שלי יש את זה מחול אז אני פשוט רוצה לברר פה... יש משחק קלפים עם חיות וכסף שהמטרה היא לעשות רבעיות אבל על כל כרטיס עושים מכרז ורק ככה זוכים בכרטיס...מי שמוציא את הכרטיס הוא הקרוז והוא ראשי למכור או לקנות את הכרטיס והוא גם יכול לעשות מכרז עם שחקן אחר במקום לשלוף קלף...אני לא יסביר יותר מזה כי אין צורך אם מישהו מכיר את זה אז סימן שזה כן קיים בארץ...אז תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by joni,

כעת אני בכיתה ט' והתחלתי קצת לחשוב על מגמות בתיכון וכדומה , הבעיה היא שאני גר בקרית אונו והתיכון שם ( בן צבי ) אינו עוסק ברמה גבוהה במחשבים . כמו כן שמעתי על כל מיני פרויקטים של תיכונים שבהם עושים 15 יחידות במדעי המחשב ( שבזה אני מעוניין ) אז עשיתי בירור על שני תיכונים ובשניהם הלימודים מתחילים כבר מט' לא מי' אז מישהו מכיר או נמצא שיגיד לי . אה ועוד שאלה אם יש תיכון שהלימודים בו מתחילים מכיתה ט' עדיין ניתן להתקבל בכיתה י' והאם זה יהווה קושי . נ.ב אני יודע שזה דיי מצחיק שאני חושב על כבר עכשיו אבל עדיין :-\ .

5. מישהו מכיר אתר שאפשר לאחסן בחינם כמה מאות מגה ושהוא לא איטי מאוד?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  6. Started by galgul,

מי שמבין טיפה בכרטיס 300 X של ATI... בבקשה זה כ"כ דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 50020340 תודה אחים שלי.

7. תגידו אנשים מי מכם פה יודע לנגן ואוהב לנגן על אורגן? השאלה הזאת לא סתם..זה חשוב..

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by Alfies,

בעוד שבועיים אני הולך לאירוע! ביקשו ממני שאני גם אצלם את האירוע בוידאו(מצלמה)! אני אין לי מושג בצילום ואני הודה אם תתנו לי כמה טיפים או הסברים איך לצלם שיצא יפה ומעניין (לא משעמם). ואיך עדיף לעסות עריכה: במחשב (שזה ידרוש קניית כרטיס TV) או רגיל (שאני לא יודע איך עושים זאת)!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by liiight,

בדרך כלל אני לא פותח ת'ראדים בנושאים האלה, אבל הפעם נפלתי על כתבה שממש קלעה בול לפי דעתי. פשוט בעמוד אחד הצליחה לתמצת את כל מה שקקה במאבק המטופש הזה (לפי דעתי כמובן). http://computers.walla.co.il/?w=/4/795649

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by oFiR 22,

אני רוצה לנסוע לרחוב אלנבי שבת"א ואין לי מושג בעניין הקווים, למישהו יש שמץ בדבר? :-[ ד"א אני מגיע ברכבת לת"א אז באיזו תחנה אני צריך לרדת? ואחרי זה לאיזה קו עליי לעלות בכדי להגיע לרחוב אלנבי? תודה לעוזרים, אופיר

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by idan1836,

מישהו מכיר סרטים (קומדיה) כאלו כמו american pie, almost legal, love dont cost a thing ?? סרטי נעורים כאלו יפים.

• 35 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by Milford Cubicle,

אמא אחת גדולה מבנה ב-21 שנה. בעוד 6 שנים יהיה גיל האמא פי 5 מגיל בנה. השאלה היא: איפה האבא?

• 48 תגובות
    • 5.7k צפיות
  13. שמעו אני ועוד מישהו בונים אתר ואנחנו צריכים אתר שנותן פורומים שאני יוכל לשים באתר אם יש לכם משהו מיקצועי/משוכלל תביאו.

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by overload,

סוף סוף, אני לא האמנתי שהיא תצא בסוף. http://www.rsportscars.com/eng/cars/bugatti_veyron.asp או בקיצור HOLY SHIT! למרות שהעיצוב קצת אנמי, מזכיר את אודי (לא מהבחינה הטובה) וחלק מהנתונים לא ממש מרשימים, כמו למשל משקל של כמעט 2 טון....שכנראה בגללו אפילו 1K כוחות סוס לא מצליחים לעבור איתו את ה100 בפחות מ 3 שניות. בכל זאת....נחמדה .

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by musari,

איך קונים משם ואיך בדיוק זה מגיע אליי יש לזה משלוחים לכל העולם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by overload,

תראו מה קיבלתי, זה גם סיפור מעניין וגם ספאם..איזה יופי... עוד מישהו קיבל את זה? אם יש לך סיפורי ספאם מענינים שתפו

17. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם. ביום חמישי אני נוסע לאילת עם המשפחה שלי, ואין לנו מושג מה לעשות שם.. חשבנו על ללכת לעיר המלכים.. יש עוד המלצות? דברים נחמדים שאפשר לעשות באילת ולא במקום אחר... תודה רבה, אבי.

18. Started by Kidney_stonE,

^^^^ מצטער, בד"כ אני משתמש מנומס ונחמד אבל האלפקה הסורית הזה, הייתי חייב להגיב איכשהו.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by aldema,

כל אחד(שבא לו..) שיעלה את הרקע שיש אצלו בפלאפון ואז יהיה הרבה רקעים נחמדים וטובים של אנשים מהאתר .. אני יתחיל: פלאפון:נוקיה 3120 סדרה:40 רקעהוגו רייס מאבודים..) יאללה חברה תעלו את הרקעים שלכם.. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by aldema,

למישהו יש תרגום לאבודים עונה 2 פרק 5?? או לסימפסון עונה 17 פרק 3??

21. Started by R0ck,

The Campfire Headphase - 17/10/05 שיווווו, אני כ"כ נרגש!!! :jump: הייתי חורש על Geogaddi עם סיום התיכון/תחילת השירות (2002), השאיר לי רק טעם של עוד... משוכנע שלא יאכזבו.

22. Started by idan1836,

אני לא מוצא תרגום לסרט נקמתו של אנג'לו (avenging angelo) בכל האינטרנט. הרצתי חיפושים ולא מצאתי כלום. מישו יכול לעזור במציאת תרגום ואם אפשר אז אתר של תרגומים גם ! תודה..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. קיבלתי זימון לפני איזה חודש ללשכת גיוס..כשהייתי שם אמרו לי בגלל שהקבא שלי מאוד גבוה אז אני מיועד לקורס קצונה יעודית במקומות כמו גולני גבעתי ועוד משו שבחרתי שם לא זוכר...בכל קמרה זה היה קרבי לרוב. עכשיו חלק אומרים לי שכדאי חלק אומרים לי שלא, ואני לא כזה חולה קרבי. מה אתם על האפשרות הזו? שווה? נותן משהו לעתיד? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. ימים קשים עוברים בחלקי... :-[ :-[ :-[ אני צריך לבחור אחד מן השניים, ותאמינו לי שאין לי מושג מה אני רוצה. אני אסביר את הסיטואציה: מצד אחד יש את העתודה- כלומר לגשת לתואר ראשון בהנדסת מחשבים בטכניון. סך הכל המסלול דיי קורץ, בסופו של דבר אני יוצא משם עם 6 שנות נסיון במקצוע שזה יתרון גדול, רק הבאסה היא שאני נועל את עצמי ל10 שנים מהיום (4 תואר + 3 חובה + 3 קבע). מצד שני- ממר"מ תכנתנים דיי דומה למסלול הזה- בממר"מ אפשר להגיד שאני עושה קודם כל את השנות ניסיון ורק אח"כ את התואר. השירות בממר"מ הוא בסופו של דבר גם 6 שנים (חצי שנה קד"צ + 3 חובה + שנתיים וחצי קבע) ואח"כ כמובן שניגש לתואר שזה עוד 4 שנים. בקיצור גם כאן 10 שנים. יתרון נוסף של מסלול העתודה- שבסופו של דבר עתודאים (בנושאי המ…

• 66 תגובות
    • 5.5k צפיות
  25. Started by yoni321,

אחים שלי ברגע זה ניצחה מכבי 105-103 את טורנטו אם תצוגת כדורסל מדהימה (תחילת עונה רק). מה אתם אומרים מתאימים לליגה הטובה בעולם?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים