עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SweeT_EviL,

אני עובד בפני בחירה האם להמשיך את הקו המקצועי שלי בתור מתכנת , DBA או איש SYSTEM(ERP, SAP וכו') כאשר אני באמת לא מבין מה זה SYSTEM אחרי כל מה שהסבירו לי, רק הבנתי שזה מאוד מאוד מעניין ואתה לא נוגע בקוד... אה וגם מרווחים ברמת DBA

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by Yair Tz,

אהלן, ברגע שאלך לצבא אהיה בחיל האוויר (אני בן 15 - אבל צריך לחשוב על העתיד), שמעתי שיש אפשרות לעבוד בתור מתכנת ששם התנאים הכי טובים בעיקרון. יש לי ידע נרחב ביותר בתחום התכנות והמחשבים בכללי (סיימתי קורס C++ באוניברסיטה) ושמעתי מאדם שעבד כמתכנת בחיה"א שצריך פרופיל 64 ומטה, אני לא מתכוון להוריד פרופיל או משהו שכן אין לי שום בעיה בריאותית בכלל. למישהו יש עוד מידע בנושא?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מתכנת/ת PHP מוכשר/ת ובן אדם טוב דרוש/ה לבניית אתר תוכן עברי דינמי שיעסוק בספרים. הכל התחיל לפני כחודשיים, פחות או יותר - גלשתי לראשונה אל 'השרת העיור'. אחרי ששוטטתי קצת באתר והתרשמתי מהאווירה הקלילה ומהרצינות בה מתייחסים שם למוסיקה, חשבתי לעצמי -למה אין אתר דומה לספרים? ביקורות נלהבות יותר ופחות כלפי אלבומים, חשפו אותי, לא חובב גדול של מוסיקה, לסגנונות שלא הכרתי ולחוויות חדשות. אתר על ספרות יכול לעודד את הקריאה בקרב בני נוער ומבוגרים. באותו היום ממש, בעוד החזון הציוני הזה מתגבש בתוכי, דיברתי במקרה עם ידידה שלי, יוליה ברמן, והיא אמרה שהיא חשבה להקים בלוג ספרותי עם כל מיני ביקורות על ספרים שהיא קראה. כמו שבטח כבר ניחשתם, החלטנו לחבור יחדיו ולראות האם אפשר לעשות מעשה. ט…

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  4. Started by ^GunX^,

שלום לכולם , לפני כמה ימים היה לי תחקיר בטחוני במודיעין במסלול שנקרא "איסוף ועיבוד מידע חזותי" , במנילה שקיבלתי סימנתי בעדיפות ראשונה את האשכול של המחשבים (תכניתן). בעקרון העדיפות הראשונה שלי היתה מסלול התכניתן , אבל כדי לקבל זימונים לזה אני חייב לחתום וויתור במסלול המודיעין אחרי שעברתי מבחנים וראיון אישי ... מצד אחד אני מעדיף את מסלול התכניתן ומצד שני אם אני לא עובר את המבחנים של זה (אם בכלל ישלחו לי כי במודיעין אמרו לי שלא ממש מתחשבים במנילה) אז אני בבעיה כנראה... יש איזה אפשרות שאני יוכל לקבל מיונים לתכניתן בלי לחתום וויתור על מודיעין ? ואם לא אז איזה מסלול עדיף לדעתכם? תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by Re_Boot,

ערב טוב לכולם, אני עוד מאת צריך לחבור מגמה ואני מתלבט בין שתי מגמות 1)אלקטרוניקה ומחשבים. 2)הנדסת חשמל בקרה ואנרגיה. מישהו אולי יכול להמיץ לי לאיזו מגמה עדיף ללכת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  6. אני ממש מתלבט איפה ללמוד את המקצוע. האופציות שלי הם או להתחיל השנה באריאל (סמסטר אביב-פברואר) או שנה הבאה להתחיל בשנקר (שמעתי שהם מכללה מעולה ללימודי הנדסה). בשביל להתקבל לשנקר צריך פסיכומטרי של 620 ולעשות מכינות בפיזיקה ומתמטיקה. באריאל צריך לעשות רק את המכינות. ההתלבטות שלי קשה מכיוון שלשנקר אני אוכל להירשם רק באוקטובר הבא וכך אני מפסיד שנה, לעומת זאת באריאל אני יכול להתחיל ללמוד עכשיו. אני כרגע בן 23.5 והתואר שאני מתכוון לעשות הוא אורך כ-4 שנים. כל החברים שלי מתחילים ללמוד השנה (יש הרבה שבאריאל). ויש גם את הקטע שאריאל הופכים לאוניברסיטה (האם זה יותר אטרקטיבי?) ביום פתוח שהייתי שם היו מלא סטודנטים שנרשמו. צריך את עזרתכם- האם זה משמעותי תואר מאריאל או משנקר? אם יש לכם ע…

• 10 תגובות
    • 5.8k צפיות
  7. Started by yossi_s1,

לצערי לאוניברסיטה אין לי יכולת להתקבל בגלל ציונים נמוכים מדי, 93.8 בגרות משוקלל, ו657 פסיכו אז אני מחפש חלופות עם עדיפות לאזור המרכז ובכללי שנוח להגיע. מה שמצאתי בנתיים: אקדמית ת"א יפו - יש דעות חיוביות וגם שליליות לגביה, בעיקר חיוביות - שכר אוניברסיטאי - להגיע לשם בעייתי... 40 דקות+- כרגע אופציה מובילה אניברסיטת אריאל - הפכה בדיוק לאוניברסיטה ככה שהיא טיפה אטרקטיבית יותר מפעם - שנה ראשונה חינם, יוצא תואר זול - לא הצלחתי להבין האם מדובר במקום שנחשב סביר במדעי המחשב או לא - להגיע גם לא קל 40 דקות+- מכללת רמת גן - לא הצלחתי למצוא חוות דעת כלשהן - הבנתי שהתואר הוא בעצם מהאוניברסיטה הפתוחה - שכר אוניברסיטאי - קרוב וקל להגיע, יתרון. מכללת דן בפתח תקווה - קרוב לי מאוד לבית ולכן…

• 74 תגובות
    • 17.1k צפיות
  8. הפרש המחיר בין האייפד בארץ לארה"ב הוא כ- 700 ש"ח(לגרסא של ה32 ג'יגה) האם לדעתכם זה שווה את הכאב? בנוסף יש לי שאלה בקשר ל3G ואיך זה עובד בדיוק... נגיד ואני קונה בארץ, אני יכול להשתמש במכשיר גם כטלפון? או שרק נותן לי אינטרנט על חוטי? הבנתי צריך מיני-סים בשביל המכשיר במידה ואביא אותו מחו"ל חברות הסוללר יתנו לי סים בשבילו? ובכלל כשאני קונה אותו בארה"ב יש עסקאות עם החברות סוללר המקומיות. אני לא חייב לקחת אותן נכון?

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  9. אני מתלבט אם לקנות מחשב חזק חדש בקרוב כאשר יכנס הדור החדש של המעבדים וכרטיסי המסך של אינטל ונוידיה או לקנות קונסולה מהדור החדש + מחשב משרד קטן שקט עם SSD כי לקנות גם מחשב חזק וגם קונסולה זה די בזבוז מניסיון למרות שיש באפשרותי לעשות זאת שוב זה נראה לי צעד מאוד בזבזני וחסר תועלת. מה אתם אומרים בעניין ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. קודם כל האם זה שווה משהו או שזה סתם בזבוז כסף ושווה לקנות רדיו דיסק נורמלי? ואם שווה לקנות אז איזה דגם? ד"א יש לי שברולט קוואליר ויש לה את הרדיו המקורי! שהוא יותר גדול מהרדיו הרגיל של מכוניות סטנדרטיות בדלל זה אני לא יודע איך להחליף אותו אז אני רוצה לקנות אותו והבאתי קלטת שמתחברת ל MP3 אבל היא נתקעה בפנים אז מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם! החלטתי שאני רוצה ללכת ללמוד בבית ספר לפסיכומטרי. עכשיו ההתלבטות היא בין איי-קיו ליואל גבע. חשוב לציין שיואל גבע יקר פי שניים מאיי-קיו. מה אתם אומרים? הייתי גם שמח לחוות דעת ממי שלמד באחד מהבתי ספר הנ"ל או שמכיר משהו שלמד . תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by THE FOX,

שני קורסים: 1.חשמאלי מוסמך - שמונה חודש - מקבל תעודה של חשמלאי מוסמך. 2.עובד יצור אלקטרוניקה כולל SMT - ארבעה חודש - אין תעודה כללית אלא רק אל תחום היצור. השאלה היא אל מה אתם חושבים שכדאי ללמוד? אותי מעניין יותר עבודה מעשית, ותחום האלקטרוניקה מאשר תחום החשמל. ויצא לי ללמוד את שני התחומים בתיכון. אשמח לשמוע הצעות.

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by LIOR1994,

אני מעוניין לרכוש WESTERN DIGITAL WDG1SU5000 PREMIUM ES EDITION 500GB בחנות גיבור ברמת גן 523 שקל עם אחריות ל-3 שנים בחנות SKY עולה 530 עם אחריות ל-2 שנים

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by ino,

תנו לי דעה בבקשה, יש לי מספיק כסף ושניהם עולים בערך אותו הסכום, מה עדיף לקנות? ???

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by niv251,

שלום אני עכשיו יש לי אינט' של 012 והחלטתי לשדרג למהירות 2.5 עכשיו בזק נותנים ב45 שקל לחודש ו012 ב40 מה עדיף? שמעתי ש012 לא כל כך טובים האם זה משמעותי?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ran07,

שלום אני רוצה ללכת ללמוד בג'ון בריס ומתלבט בין כמה קורסים דבר ראשון אני לא אוהב דברים משעממים ולא ממש מבין את תוכן הקורסים יש כמה קורסים כמו:יוניקס לינוקס או SAP או QA או אבטחת מידע וכאלה ולמה יש יותר ביקוש לא משהו שידרוש ממני רקע נוסף יש לציין שאני מבין קצת במחשבים פרוטוטקולים תקשורת מבנה המחשב אינטרנט וכו' אני לומד לתואר אבל עשיתי הפסקה אחרי שנה וחצי בשביל הקורס ועוד כמה דברים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by NerVo,

רוצה לקנות שעון יד לעבודה, שיחזיק מעמד אם יקבל מכות אז מצאתי 3 דגמצים של CASIO מה תגידו עדיף, ואם יש לכם המלצות לשעונים אחרים ישמח לראות: http://cgi.ebay.com/Casio-G-Shock-G-Spike-Mend-Watch-G7700-1D-G-7700-/110614132426?pt=Wristwatches&hash=item19c11db6ca http://cgi.ebay.com/NEW-AUTHENTIC-CASIO-CLASSIC-G-SHOCK-MENS-WATCH-DW9052-1-/310285928639?pt=Wristwatches&hash=item483e7b88bf http://cgi.ebay.com/100-AUTHENTIC-CASIO-CLASSIC-BLACK-G-SHOCK-DW6900-1-80-/200562400009?pt=Wristwatches&hash=item2eb2735b09

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by shay2b,

אני מסתפרעם בשבוע קצוץ לא 0 אבל קצוץ...וחשוב לי שהיא תתאים גם לקיצוץ זקן..מה עדיף לדעתכם המכונה שלpanasonic er1611 או moser 1871 שמהללים אותה בזאפ בחוות דעת שם...אשמח לעזרה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. העדפתי לשים פה ולא בפורום מסכים כי זה יותר יעוץ "אישי" מאשר "מקצועי" לטעמי. בקצרה - יש לי כמה אופציות למסכים על השולחן, אני לא יכול לנסות פיזית את כולם כדי לבחור אלא צריך להחליט מראש על מה אני הולך: המשאבים הנגישים: מסך 22" אחד, מסכי 19" ו17" בשפע. שימושים: תצוגה וכתיבה של מסמכים טכניים, אופיס, אאוטלוק, קצת מטלב. הגבלת מקום - עד שני מסכים על השולחן אופציות: 1. שני מסכי 19" צמודים. יתרון- הכי "גבוהים", מציגים יותר מ22" בודד. חסרון - "פס" באמצע. 2. מסך 22" בודד. יתרון - אפשר יהיה להציג חלון אחד גדול, אין הפרדה שדי מעצבנת. חסרון - נמוך יותר ופחות מקום מ2 של 19" 3. מסך 22" צמוד למסך 17" (הם באותו גובהים). נהיה קצת ארוך מידי לדעתי, היתרון ב3 חלונות במקביל לא כזה מועיל…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. עזבו את הכסף והביטוח. תכלס, עד כמה יש הבדל בנסיעה ביניהם?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by huber,

אני מעוניין לרכוש קטנוע שישמש אותי לנסיעה של כ 70 ק"מ כל יום (כשעה נסיעה בערך). ההתלבטות שלי כרגע היא בין הג'וירייד 200 לבין הגרנד דינק 200. שמתי לב שהג'וירייד יקר בכ 2000 ש"ח ולא ממש מצאתי לכך הצדקה. יש סיבה לכך? מהי ההמלצה שלכם ולה? האם יש קטנוע טוב או משלם יותר עד כ 18000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  22. שלום לכולם,בקרוב אני עובר דירה אני מתלבט איזה שולחן למחשב/כתיבה/ספרייה כזה לקנות.. חשבתי על זה : http://www.bernina.co.il/sale.asp?pid=684 ועל http://www.netoshops.co.il/product.asp?productid=7198 מה נראה יותר יפה? אשמח לקבל הצעות אחרות.. תודה לכולם

23. אוקי הכותרת לא אומרת הכל. יש לי PS2, ואני יכול לקנות מחשב של 5000 ש"ח שזה המון, אבל הקטע שאני מתלבט אם למכור את הPS2 ולקנות מחשב או להשאיר את ה PS2. למה ההתלבטות? מכיוון שיש משחק שעומד לצאת SvR 2008 ושמעתי שהוא הולך להיות פצצה וחבל לי לוותר ואחר כך לומר: חבל שלא השארתי את ה PS2. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי מי שמבין בנעלי הרים חייב לעזור לי ! יש לי אפשרות לבחור בין שני דגמים של נעליים מחברת ASOLO הראשון Asolo Highland GTX והשני Asolo Power matic אני מציין ששניהם עם gortex (בד חדשני שמאפשר לרגל לנשום מצד אחד ומצד שני ללא חדירת מים) מי שמבין בבקשה שיעזור לי להחליט זה דחוף. שניהם נוחות לי אגב. תודהההה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by aviran_n,

אני משדרג את הפלאפון שלי בקרוב ואני מתלבט בין סמסונג 740 לSK TV Slider. אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו עם המכשירים הנ"ל. הנה לינקים לפרטים על המכשירים: http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1422&catID=164&tmpltId=27&fId=128 http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1246&catID=164&tmpltId=27&fId=128 ציטוט של משהו די מגניב מהסמסונג 740: "● מכיל שלט רחוק אוניברסלי לשימוש לטלוויזיה, וידאו, DVD וכבלים." מה אתם אומרים חבר'ה?

• 7 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.