כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,בקרוב אני עובר דירה אני מתלבט איזה שולחן למחשב/כתיבה/ספרייה כזה לקנות.. חשבתי על זה : http://www.bernina.co.il/sale.asp?pid=684 ועל http://www.netoshops.co.il/product.asp?productid=7198 מה נראה יותר יפה? אשמח לקבל הצעות אחרות.. תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אוקי הכותרת לא אומרת הכל. יש לי PS2, ואני יכול לקנות מחשב של 5000 ש"ח שזה המון, אבל הקטע שאני מתלבט אם למכור את הPS2 ולקנות מחשב או להשאיר את ה PS2. למה ההתלבטות? מכיוון שיש משחק שעומד לצאת SvR 2008 ושמעתי שהוא הולך להיות פצצה וחבל לי לוותר ואחר כך לומר: חבל שלא השארתי את ה PS2. מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מי שמבין בנעלי הרים חייב לעזור לי ! יש לי אפשרות לבחור בין שני דגמים של נעליים מחברת ASOLO הראשון Asolo Highland GTX והשני Asolo Power matic אני מציין ששניהם עם gortex (בד חדשני שמאפשר לרגל לנשום מצד אחד ומצד שני ללא חדירת מים) מי שמבין בבקשה שיעזור לי להחליט זה דחוף. שניהם נוחות לי אגב. תודהההה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני משדרג את הפלאפון שלי בקרוב ואני מתלבט בין סמסונג 740 לSK TV Slider. אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו עם המכשירים הנ"ל. הנה לינקים לפרטים על המכשירים: http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1422&catID=164&tmpltId=27&fId=128 http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1246&catID=164&tmpltId=27&fId=128 ציטוט של משהו די מגניב מהסמסונג 740: "● מכיל שלט רחוק אוניברסלי לשימוש לטלוויזיה, וידאו, DVD וכבלים." מה אתם אומרים חבר'ה?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מתלבט בין החנויות: PCH והדובים. אני רק רוצה לדעת מי לדעתכם אמין יותר ונותן שירות טוב יותר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ככה. קיבלתי לפני כשלושה חודשים ואוצ'ר לפסיכומטרי חינם מהצבא ביום השחרור שתקף לחצי שנה.(יפה למועד אוקטובר ודצמבר) לפני הצבא עשיתי פסיכומטרי,ללא קורס. וחסרות לי 4 נקודות בכמותי כדי להגיע למקצוע.דבר נוסף הוא האנגלית שהיא מאד נמוכה בציון שיצא לי ואני חייב לשפר, כי כמו שידוע, ישגעו אותי באוניברסיטה בקורסים ועבודות שילוו אותי לכל תקופת הלימודים באוניברסיטה. ההתלבטות היא אם לעשות את הקורס, שבעצם יגזול ממני 3 חודשים, ובו יהיה קשה לשפר אנגלית בתקופה כ"כ קצרה, ובנוסף לכך שלפסיכומטרי הקודם למדתי לבד, ןבכלל אני אחד שלמד לכל הבגרויות רק מספרים ובלי להכנס לשיעורים מכיוון שהיה לי נוח יותר. מצד שני אני אתעצבן על עצמי אם מתישהו אני אשלם כסף לקורס, אני לא יודע איך זה בקורס ואולי יש שם דבר…
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתעניין בספת בטן, אבל לא יודע האם זה כדאי בכלל או בזבוז כסף? לעשות כפיפות בטן רגילות אני לא עושה, בגלל שכשאני עושה כואב לי הגב ואני מעדיף לא לפגוע בבריאות הגב שלי. עכשיו השאלה האם המכשירים האלה בכלל טובים? אשמח למי שיש לו מכשיר בסגנון. מה גם שיש איזה מכשיר שניראה מעניין בהנחה שעולה כרגע 250 , למכשיר קוראים AB KING PRO אם למישהו יש אותו ויכול לתת חוות דעת זה בכלל יהיה מעולהת למרות שהתגובות בזאפ לא מחמיאות במיוחד...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים! אני רוצה לקנות עדשות מגע אך אני לא מבין בזה כל כך. הייתי שמח שתכניסו אותי קצת לעניינים מי שמבין. שמעתי שהעדשות מתחלקות לשני סוגים קשים ורכים מה ההבדל? שמעתי שיש חודשיות/יומיות/שבועיות מה הדרישות להרכבת העדשות? ומאיזה חברות מומלץ לקנות ומאיזה להתרחק? תודה רבה לעוזרים!
-
- 44 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כרגע אני ב-5 יחידות. הממוצע שלי 70 בערך. אני לא יודע מה לעשות להישאר ב-5 או לרדת ל-4 ולקבל ציון יותר טוב? מה אתם ממליצים?
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ישבתי בפיג'ו 107 ובספארק. פסלתי את ספארק מהסיבות הבאות: א. תא נוסעים קודר ולא נעים ב. מושבים לא נוחים ג. דייהו ד. מנוע שנראה הכי הרבה על הנייר, אבל הכי מעט על הכביש ה. דייהו ו. עיצוב מזעזע ומאולץ ז. אין מדרס להנחת הרגל השמאלית! איזה מין רכב ידני זה? ח. דייהו ט. הרבה גימיקים זולים שלא יאריכו ימים מה אהבתי בפיג'ו? א. מושבים יותר נוחים בהשוואה לספארק ב. תא נוסעים ספרטני, אבל צעיר ונעים לעין. חלקי הפח החשופים מוסיפים הרבה ליופי בצבע המתאים. ג. לוח שעונים נוח לקריאה ד. עיצוב צעיר ומגניב ה. עיצוב אירופאי ותכנון יפני ו. מנוע מאוד חסכוני זמן אספקה משוער: אמצע יולי. :'( אין 107 בארץ. הכל נמכר. נשאר רק להכריע לגבי הצבע. בהתחלה רציתי צבע שחור, אבל הסוכן אמר שהצבע אומנ…
-
- 62 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב MCSE והייתי מעוניין לשמוע טיפה מאנשים שעברו את הקורס ומעוניינים לשתף אותי איפה הם למדו (אני כרגע מתלבט בין ג'ון ברייס למכללת רמת גן) ואיך היה הקורס ומבחני ההסמכה מבחינת קושי ובכלל על הקורס בכלליות. כמו כן, אני מעוניין לגשת למבחן ההסמכה לטכנאי PC שאני יודע שנקרא A+. עם איזה ספר אני יכול ללמוד ודרך מי אני יכול לגשת למבן ההסמכה? תודה לעוזרים
-
- 56 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
כמו רוב הצעירים בגילי החלטתי לגשת אל הבחינה הפסיכומטרית במטרה להתקבל לאוניברסיטת בר אילן בשנה הבאה. עכשיו נותר רק לבחור מכון כאשר ההתלבטות העיקרית שלי היא בין קידום, יואל גבע והיי קיו. אשמח לשמוע חוות דעת מכאלו שהיו באחד המכונים וגם מאנשים שמכירים מישהו שעשה קורס באחד מהם.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
טוב תראו, אני כיתה י"א...אני לומד במגמת הנדסת תוכנה 10 יחידות, עשיתי 3' שנה שעברה השנה עוד 2 בעיצוב תוכנה ושנה הבאה פרוייקט בVB 5 יחידות. בנוסף אני לומד גם 5 יחידות פיזיקה. התחלנו ללמוד תנועה מעגלית וזריקות ואני לא מתחבר לזה..האמת היא שאף פעם לא התחברתי כ"כ לפיזיקה. אני לא אוהב את המקצוע הזה. אם אני אפרוש מפיזיקה אני אוכל להשקיע במקצועות האחרים, בפרוייקט שנה הבאה ב-VB, במת' 5 יחידות שאני לומד עכשיו וגם אנגלית 5 יחידות, והשנה יותר בעיצוב תוכנה. יהיה לי חיים יותר קלים, בלי פיזיקה על הראש. אבל מצד שאני פיזיקה זה חשוב, אבל אם אני אשאר אני יודע שיהיה לי קשה מאוד גם השנה וגם שנה הבאה [5 מת 5 אנגלית 5 פיזיקה פרוייקט VB] מה אתם אומרים? דרך אגב, כמה עולה להשלים פיזיקה באוניב…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בבנק הפועלים ובא לי לסגור איזה סכום קטן לשנים הבאות, משהו שאפשר לשים בצד ולשכוח ממנו להרבה הרבה זמן. ראיתי לפני כמה חודשים את הפרסומת שלהם על דן חסכן, אם אני לא טועה הם אמרו שתוך 10 שנים עשרה שקלים הגיעו למשהו כמו 30000. למרות שזה 10 שנים, עדיין זה נשמע קצת מוגזם. בכל מקרה הסיבה שאני מתייעץ פה היא שהבנקאים מילאו לי את הראש בהרבה בלבולי מח, הם מנסים לעזור אבל עם הרבה דברים לא רלוונטים מהצד. מישהו פה מכיר את התחום? מאיזה אחוז אפשר להגיד שהריבית היא נורמלית?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הציור ליד השם שלי. בזמן שיעור חשמל משעמם התחלתי לצייר משהו דומה למה שהיה עד עכשיו, ערכתי והנה כמה תוצאות בגלל שאין לי מושג מה מוצלח יותר (או הכי פחות גרוע )אני נותן את השיפוט לכם הערות: אני לא בוחר משהו ממה שיש באתר כי זה לא ייחודי ולכולם יש אותו דבר. הציורים אמורים להיות מין CARTOON ולא יותר מדי אמיתיים. הם לא מעוגלים כי אני לא יודע איך לעשות את זה בפלאש או בשאר הדרכים (מתנדבים יתקבלו בברכה)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכיוון והוקם הפורום החדש הזה והוא לא מוגבל רק למחשבים, חשבתי לשאול לגבי משקפיי שמש. כיום יש לי משקפיי שמש בסגנון טייסים שקניתי באירוקה לפני 4.5 שנים ואני מעוניין לקנות כעת משקפיים חדשים שכוללות עדשת פולארויד בעקבות המשקפיים הנוכחיות שלי שבהן יש עדשות שכאלה (פולא'-מקטבות). להלן המשקפיים- http://www.focalprice.com/HP1955B/OREKA_WG009_Black_TR90_Frame_Gray_Polaroid_Lenses_Retro_Style.html האם אפשר לסמוך על פוקאל בתחום הזה בעבור 40 שקל? אומנם מדובר במוצר סיני, אך המשקפיים שאירוקה ממתגים כמשקפיים שלהם בסופו של יום הם דגמיי "מדבקה" עם הכיתוב אירוקה. אם יש אתר אמין, מעניין שאפשר לסמוך עליו ומוכר משקפיי פולא' (דגש למסגרות פלסטיק) במחירים טובים אשמח לשמוע!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני משתחרר בעוד כשלושה חודשים. אני לא רוצה לבזבז יותר מדיי זמן ולהתעסק בכל העבודות המזדמנות שיש בחוץ. הידע שלי במחשבים מסתכם בעיקר בחומרה. שהייתי בתיכון עשינו קורס של CCNA,אם לאמר את האמת ידע ממש לא צברתי,אני זוכר כמה דברים במסורבל אבל לא ממש למדנו בא נקרא לזה ככה. הכיוון שלי בעתיד זה לעסוק בתחום המחשבים,אך אני עוד לא יודע במה,מה ללמוד ומאיפה להתחיל. אני לא הבן אדם הכי חכם בארץ בכל מה שקשור למתמתיקה/פיזיקה ככה שאני קצת חושש מלימודים באוניברסיטא,למרות שאני כן מוכן לנסות. אני לא ממש מבין עוד בתכנות,או מה זה בודק תוכנה,או הלפ-דסק,QA וכו'.. מה אתם מיעצים לעשות?,אולי ללכת לכל מיני יום פתוח ולראות על מה מדובר?,אולי לעשות קורס כל שהוא ולהתחיל לאט לאט בחברות של בזק/הוט/012 וכ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השתחררתי מצה"ל באוגוסט, התפקיד שלי היה בודק במעברים באיו"ש, זה התקפיד שהכי לא רציתי אבל למדתי לאהוב אותו ולהכיר אנשים נהדרים שעד עכשיו אני בקשר טוב איתם. רציתי לעסוק בתחום המחשבים בצבא, אם זה תיכנות או כל דבר אחר. בבית הספר עשיתי מגמת טכ"מ - פיסיקה ומתמטיקה 5 יח"ל ו10 יח"ל מחשבים. מחשבים תמיד עניינו אותי מגיל צעיר וצברתי ידע רב בתחום. אני אוהב להתעסק בחומרה, להרכיב ולפרק, להתקין תוכנות ומערכות הפעלה, להקים רשתות ביתיות מורכבות ולעזור לאחרים לפתור בעיות הקשורות למחשב. עכשיו כשסיימתי את חובותיי, הגיע הזמן לבחור מה אני רוצה לעשות בחיים. אני נורא מבולבל ולא יודע באיזה כיוון ללכת ואשמח אם תשתפו ותעזרו לי לגבש דעה. כרגע סיימתי קורס פסיכומטרי בהייקיו ואני מחכה לציון. הסיבה שעשי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שניהם בערך באותו המחיר.... PS3 או XBOX עדיין לא הוחלט אבל זה לא משנה..... הם עולים סביב ה350 דולר.... כרטיס מסך GTX 570 400 דולר..... עכשיו אני חושב מה הקטע שהכרטיס מסך עולה כ"כ הרבה? הרי לא עדיף לקנות קונסולה בשביל משחקים?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. לפני כמה ימים,עבדתי שבוע בערך.. אספתי קצת כסף..(700¤) ואני מתלבט יום יום מה לקנות או מערכת קירור מיים(ביגוואטר),ולעשות מודינג קטן למארז ..יעני לקחת חתיכת פלסטיק שקוף ,פרסקט(איך שלא קוראים לזה) להשים בצד איפה שהברזל בצד שמאל,שייראו את כל הדברים וכו' וכו' ולקנות ביחד עם זה 2-3 קתודות כחולות,ואולי כמה מאווררי לדים .. או 2-3 "חתיכות" של זיכרונות,512MB של KINGSTON.. של 400MHTZ...(כרגע יש לי אחד..) או ספק איכותי,ולהחליף סוף סוף את הג'ינרי שיש לי ,עם משהו טוב כמו למשל משהו של אנמראקס 425P דגם משהו כזה,420W נקי וגם ביחד עם זה,XP120 עם מאוורר איכותי,שקט,וטוב של 120 מ''מ של TT עם לדים.... (ובבקשה לא רוצה לשמוע את התלונות על ביגוואטר וזה..) מה אתם…
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי תרגיל שהמורה נתן לי ואני לא מצליח לפתור אותו אינ יודע שזו לא ממש בקשה מקובלת אבל אולי תוכלו לעזור לי בזה גיא ניגש למבחן אמריקאי .הוא יודע את התשובות הנכונות לחלק מהשאלות ואת האחרות הוא מנחש. לכל שאלה שלוש תשובות אפשריות ורק אחת מהן נכונה . גיא קיבל ציון מבחן % .... 83.333 ( שמונים ושלושה אחוז ושליש). גיא ענה נכון לשאלה האחרונה . מה ההסתברות שגיא ניחש את התשובה לשאלה האחרונה ? אני לא מצילח לחשוב על כלום ולא איך לעשות לא עץ לא טבלה או מאורעות מתאימים לבעיה אין לי איך להתחיל את זה בכלל .. אז אפילו דרך מחשבה יהיה משהו טוב בבקשה זה ממש חשוב לי !!!! (תוספת לסוף השנה במגן ;D)
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, לקראת בגרות הקיץ הממשמשת ובאה החלטתי לפתוח ת'רד מתמטיקה אשר יעסוק בנושא הסברת הענפים השונים ומושגים במתמטיקה. מטרת הת'רד היא ליצור מאגר מידע שיתופי בשפה קלה ומובנת לתלמידי התיכון, כל אחד מוזמן לתרום מהידע האישי שלו. בת'רד יהיה ניתן לשאול שאלות כלליות על נושאים שונים (למשל מהו פאי, מהי נגזרת) וגם לבקש עזרה בפתרון והבנת הגישה לתרגיל. אני פותח את הת'רד מתוך רצון טוב לסייע ולשפר את הידע שלכם (וכמובן גם את שלי) ולעזור ככל הניתן. אתם מוזמנים להתחיל לפרסם את שאלותיכם ואני מקווה שתהיה לת'רד היענות ערה. בהצלחה
-
- 355 תגובות
- 36.2k צפיות
-
-
שלום, עשיתי את בחינת הברות המתמטיקה 5 יחידות שלי לפני כ-6 שנים במתכונת הישנה וכעת אני מעוניין לשפר ציון. יש בידי 2 ספרי בני גורן: חלק ו' ו-ז' כאשר יש לי ידע לפתור כ80% מהמבחנים המסכמים בסוף הספרים הללו, עכשיו (1)האם בכלל יש לי צורך בליפתור בני גורן חלק ה'? לאחר חיפוש ועיון בפורום לא הצלחתי למצוא תשובות לשאלות הבאות: (2)מה החומר הכולל של 5 יחידות בגרות במתמטיקה למועד חורף הקרוב (ללא המיקוד) ? - אודה לכם אם תוכלו להביא לי לינק, כי לא מצאתי באתר של משרד החינוך. (3)האם המבחן במתמטיקה 5 יחידות אכן נימשך 6 שעות רצוף? ואם לא אז איך העסק מתנהל? (4)האם נוסחאון במתמטיקה 5יח' משנת 2005 הוא גם הנוסחאון שישמש בבחינה הקרובה? (5) הבנתי שקיימת אפשרות לעשות את הבחינה במתכונת ישנה - אודה ל…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
טוב אני רואה כבר כמה עשו את זה אז ... גם לי יש בעיה .. במין מקס *נושא בית מלאכה מייצר רשתות ברזל בצורת מלבן ABCD שטח המלבן צריך ליהיות 15 מ^2 . הרשת מורכבת מ 5 קטעים באורך AB ומשלושה קטעים באורך BC . מצא מה צריכים להיות ממדי המלבן , כדי שאורך הברזל ממנו עשויה הרשת יהיה מינימלי ... כמו שרואים זה ה HARDCORE של הנושא חחחח אני לא מצליח אז...
-
אני רוצה להתחיל ללמוד בשנה הקרובה מתמטיקה בבר אילן(כי אני לא מצליח להתקבל לתואר במתמטיקה+מדעי המחשב). הבגרות שלי ממוצעת והפסיכומטרי רק 606 אבל אני לא רוצה לשפר בגרות ולעשות פסיכומטרי(כי אני אצטרך מכינה שעולה 20 אלף לא כולל הפסיכומטרי). אני יודע שיחסית בר אילן נחשבים פחות במחלקה למדעים מדויקים אבל זה נראה לי עדיף על לשפר בגרויות ופסיכומטרי שיעלה לי המון וייקח גם המון זמן. האופציה השניה שלי היא הפתוחה אבל יקר שמה ובאוניברסיטה ייצא שאני לא משלם כמעט שכר לימוד מסיבות כאלו ואחרות. השאלה שלי אם יש פה מישהו שלמד בבר אילן(בפרט אם במחלקה למדעים מדויקים) ויכול לתת לי קצת רקע ואם כדאי? חוץ מבר אילן והפתוחה, איזה עוד אופציות יש לי(לא כולל מכללות)? בדקתי אגב סיכויי קבלה בבר אילן ואני…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-