כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
לא נכנסתי לאתר כמעט 3 חודשים, ועכשו כשחזרתי היו לי 19 עמודים ב"תגובות חדשות להודעות שלי". מכיוון שאין סיכוי שאני אעבור על כל ההודעות, החלטתי לא לקרוא אף אחת מהן. אם אתם רוצים שאני אתיחס לנושא מסויים, או לשאול אותי משהו, תפנו לפרטי שנת לימודים טובה לכל האקדמאים אגב, אם קרה משהו מעניין שאני צריך לדעת עליו, תכתבו אותו בבקשה בת'ראד הזה...
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
על מנת לא לסתום את התראד מנטוס וקולה לא הולכים יחד ?? החלטתי לפתוח ת'ראד נפרד פרויקט פורום HW מס' 1 - MOACB Mother Of All Cola Bombs המצרכים שאנחנו צריכים קולה והרבה מיכל של מי עדן מנטוס והרבה ומנגנון שיחרור יש מתנדבים? נכון לעכשיו יש לנו צלם Cool_Boy-PP אנחנו זקוקים למטרה ושאהיד
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש שירים בז'אנר ^^^ יפים וכאלה מקפיצים גם. (ורוק -שקטים לא רוק כבד בכלל!!) למשל כמו Marion Raven - Break You The Click Five - Just the Girl Aerosmith - I Dont Want To Miss A Thing Sum 41 - In Too Deep אלו רק דוגמאות... תודה
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיט יש לי מבחן ביום שני וחסר לי הרבה חומר יש פה מישהו שיכול להסביר לי הנדסה אנליטית שכולל מעגל אם שורשים ?
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי מסמך שכל האותיות שבוא יתהפכו מימין לשמאל איך אני מסדר את זה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אפשרי בלויין דיגיטלי פירטי לקלוט תחנות של יס? איך אני יכול להכניס תחנות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז התרגיל כזה: 110110 - 100111 מה התוצאה ואיך עושים חיסור (המורה שלי ממש מפגר לא יודע להסביר)
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני אישית מאוד שמח מיזה כי היא החברה הכי דפוקה מי 3 הזכיניות ואפרת ריטן מיצתלמת הרבה יותר טוב מירדנה הרזי (בתוכניות בוקר) אני מקווה שניראה תוכניות יותר טובות בערוץ 2 הכשיו שהיא ניזרקת
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם פירסמו את האתר הזה כבר כאן... גם אם כן, לא נורא www.geekim.co.il יש שם כמה חולצות לא רעות בכלל, וגם כמה מוצרים נחמדים אבל הם צריכים עוד הרבה עבודה... תמכו בהם! הם חלק מאיתנו!!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פשוט קצת לפני סוכות הפסיקו לשדר את הסידרה ואין לי מושג למה! אולי נגמרה עוד עונה??
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
Donald Rumsfeld is giving the president his daily briefing. He concludes by saying: "Yesterday, 3 Brazilian soldiers were killed in an accident" "OH DEAR GOD NO!!!" George W. Bush exclaims. "That's terrible!!" His staff sits stunned at this display of emotion, nervously watching as the president sits, head in hands. Finally, the President, devastated, looks up and asks.......... "How many is a Brazillion??!"
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי זימון לתלפיות וחובלים. האמת לפני זה רציתי עתודה. אז מה עדיף לי? ונגיד ואני לא אתקבל לתלפיות,עדיף חובלים או עתודה?
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי חברה, מצטער לא מצאתי פורום מתאים יותר לפרסום ההודעה. יש לי SAM 900 ו BT שמתחבר למחשב. אני מניח שצריכה להיות תוכנה שמחברת בין הטלפון למחשב בעזרת בלוטוז אך לא קיבלתי שום תוכנה עם המכשיר. אולי מישהו שמכיר או עם ניסיון בדברים האילה יכול להדריך אותי איך לעשות זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
http://www.jokaroo.com/extremevideos/walksthroughglass.html
-
- 14 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי עוד כמה ימים בוקרפורט ויש לי עוד כמה מבחנים השבוע ככה שאין לי ממש זמן לסיים את הספר (אני באמצע בערך..) , אז אני צריך איזה אתר עם סיכומים של ספרים באנגלית (ספרים קצרים כאלו של 150 עמודים בערך) , אם מישהו מכיר אתר כזה , זה יעזור לי מאוד .. תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לחבריי HWzone ברצוני ליידע אתכם על פתיחת אתר מחשבים חדש - OnTopic.co.il. האתר מצטרף לחברה טובה של מספר קהילות מחשבים בתקווה שנוכל לתרום לתחום המחשבים בארץ, לפחות כמו האתרים הקיימים. האתר כרגע בשלבי פיתוח, ופועל במתכונת מצומצמת של מערכת פורומים, וחדשות. כמובן שהתוכניות לעתיד גדולות בהרבה. אנו מקווים ליצור אתר שוקק חיים וגדוש מידע, ובעל קהילה גדולה ומגובשת. בינתיים אנחנו מחפשים משתמשים שמעוניינים להיות חלק מהקהילה, לעזור ולהיעזר, ואולי אף להשתלב בצוות האתר. נשמח אם תבקרו באתר ותקחו בו חלק, אם כמבקרים מזדמנים ואם כחברי קהילה קבועים, כמובן שנשמח לקבל כל פידבק, חיובי או שלילי. שיהיה לכולם ערב טוב, jogogold צוות OnTopic
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
1. שיר שהולך ככה (והיה היום בקומדי-סטור המיטב): it's my life and i... na na na.... it's my life na na na יש מצב שזה של ace of base.....אבל אני לא בטוח.. 2. ועוד שיר שהמקצב שלו הוא דאנס: you turn me on na na na i feel so freee תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני כרגע עומד בפני דילמה אני עובר לאורנג' ואני צריך לבחור אחד מהמכשירים האלה: Nokia 6680 ו-Samsung 990 איזה מהם לפי דעתכם כדאי לבחור?
-
- 35 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום בבוקר חסר סבלנות תפסתי מונית לEMP בבני ברק (אני מהרצליה) וגיליתי לתדהמתי שאיזה ליצן בבית פרטי שם 2 שולחנות על אחד מהם היה ביגלה ובקבוק שתיה על שולחן אחר אחד התעסק ב-OC ובאמצע מדף של קופסאות ריקות של איזה 4 כרטיסי מסך. חנות עלק!! ממש בדיחה. אבל אני כבר הרגשתי שאני חייב לשאול כמה שאלות אם אני כבר שם.. אז שאלתי אפשר לקנות מוצרים? "פה אין כלום נאמר לי" אפשר להזמין? "כן בטח" ולאחר מכן הסתובב והפסיק להקשיב ולהתייחס והיה שקוע ב-OC, אחרי כמה דקות שנשארתי שם בהלם והסתכלתי על הדירה הריקה ובמצב של מזבלה עירונית... הסתובב ואמר:"גם תוכל לעשות הזמנה באינטרנט.." שאלתי מתי? הוא ענה "לא יודע מתי שהוא אינשעלה..." פשוט נפלתי! איזה ליצנים! פשוט חוסר רמה ולחשוב שבגלל חוסר הניידות שלי נס…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להקים אתר ב 350 $ השקעה חד פעמית ועוד 49 $ תחזוקה כל חודש ... החברה שבונה את האתר נתנו לי לינק דוגמא לאתר אבקש את חוות דעתכם ----> http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=P424I&Cat2Cat1ID=5422&Cat2ID=0 שווה את ההשקעה ? ויש שם גם אפשרות סליקה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
המכונית בתהליך שיקום מזורז מנוע 7,500 סמ"ק יבוא מיוחד מארצות הברית אם יהיו מעונינים אמשיך לעדכן בנושא [attachment deleted by admin]
-
- 94 תגובות
- 12.1k צפיות
-