עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש בעיקר תמונות נוף ושמיים. יש לכם לינקים לגלריות \ אתרים ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  2. פיתוח חדש של חברת Victorinox יוצג בקרוב בחנויות: אולר שוויצרי עם זיכרון פלאש בנפח 64MB ו-128MB. מה הפיתוח הבא? M-16 עם נגן DVD? http://www.maariv.co.il/channels/13/ART/665/906.html

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  3. ראיתי בכמה אתרים כמו וואלה שופס מזגנים מעל 2000 שקל. אני מחפש מזגן פשוט לחדר קטן (ורותח כמו סאונה יבשה) 3 מטר על 3.5 מטר. היכן אוכל למצוא מגזן באינטרנט, אפילו יד שנייה. תודה !!!

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  4. Started by Dark_Phantom,

התחלתי עכשיו להתעננין בהם ואני מחפש את האלבום האחרון שלהם -Comalies מכמה שירים ששמעתי הם מעולים(goth metal and nu metal) בכל מקרה אם משיהו שמע עליהם או יודע איפה שמוכרים את הדיסק זה יעזור לי הרבה ד"א הדיסק של Evanscence הוא פשוט רמה מעולם אחר....תענוג למשמוע...

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  5. תשמעו זה ממש דחוף..... אין את המעבד שאני רוצה בארץ בינתיים (AXP 2100+) ואמא שלי מגיע לארץ ביום שבת... מישהו מכיר חנויות באזור ברוקלין\מנהטן??? בבקשה זה חשוב....

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by yambtz,

תמיד יש לו מצב רוח של errrrrr מישהו יודע מה הסיפור?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by Miyota,

מה אתם חושבים על ההגנה החדשה הזאת http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=83337&sid=10 "המערכת מנצלת מנגנוני תיקון המסייעים למחשבים להתמודד עם תקליטורי CDROM ו-DVD שנשרטו." ואם תצא תוכנה שתבטל את המנגנונים האלה? אני חושב שזה ממש לא רציני.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  8. למישהו יש את זה במקרה מסודר ומרוכז?.. די דחוף, יש לי מתכונת מחר

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by Holy,

חיפשתי כבר emap וכל החברים המקום חדש מידי ולכן הרחוב "האשל" לא מופיע עד לכניסה לקיסריה מכביש 2 (חיפה-תא) אני יודע יורדים בכניסה של חדרה-קיסריה ומה עושים משם?

10. http://www.isracomp.com/ האם אין פחד לקנות מהם מבחינת אמינות כללית ומבחינת מימוש אחריות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by SHAY951,

יש לי את השאלה הבאה: בסדרה חשבונית האיבר השמיני גדול ב-6 מהאיבר החמישי. האיבר האחד עשר גדול פי 3 מהאיבר הראשון. מצא את d ואת a1 ניסיתי לפתור לפי הנוסחה, ואין לי מושג למה לא הולך לי. אם מישהו יודע שיראה לי את הדרך שלו בבקשה, ולא רק את התשובה כי אני רוצה להבין איך עושים את זה.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by rbu99fm,

אני מחפש המלצות על חנויות...? האם צריך לשלם איזשהוא מס בכניסה לארץ, חוץ מהתשלום על המוצר+משלוח??? תנו אתרים???

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by DannyArctic,

שלום לכולם!, נראה אחלה פורום, מקווה להשתלב! :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by DarkMoh,

עם סיום כיתה יב' אני אהיה בן 17 וחצי בערך, ורציתי לדעת אם יש אופציה כלשהי להקדים את השרות כדי לא "לבזבז" זמן. לא מצאתי על זה מידע בשום מקום, וממש לא בא לי לשבת על התחת ולא לעשות כלום חצי שנה.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  15. Started by jackhammer,

אני לא גר בארץ אבל יש לי את הערוץ הישראלי (THE ISRAELI NETWORK) לפעמים מראים כמה פרקים פה ושם אני מחפש איזה אתר שאפשר לראות או להוריד את כל הפרקים במסודר מישהו מכיר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by Red Sparowes,

Jewish Prank Call not kosher............................the right religion......................................................italian .................

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  17. Started by TNTx2,

מישהו יודע אם אפשר לשנות ציון מגן אחרי הבגרות נגיד למועד הבא? כי אחת המורות אמרה לי היום שזה לא חוקי או משהו כזה... מי שיודע שיגיב ...

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה D: שמעו, יש לי המון חולצות שחורות של להקות ( אתם יודעים השחורות האלו עם ההדפס הזול והלא איכותיות) , ובכביסה מן הסתם הן מתכווצות,אבל בצורה ממש מוזרה : החולצה עצמה מתכווצת, אבל ה"למטה" של החולצה, כלומר, התחתית של החולצה דווקא מתרחבת ונשארת תלולה ואז החולצה אחרי 5-6 כביסות כבר לא ניתנת ללבישה בגלל שהיא נראית מוזר ומצחיק. יש למישהו אולי טיפים להתמודד עם זה? תודה ולילה טוב P:

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by 125,

50 שקל יספיקו להזמין פיצה?ואיזה פיצה? אני מתכוון משפחתית וכו'

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  20. מכיוון שהמון זמן לא יצא לי להתעניין בכל מה שקשור לחומרה ומחירים אני שואל כאן. בכמה ישתלם למכור את המחשב הבא: Thermaltake Xaser III Intel P4 2.4@3.2 ATI-HIS-X800XT + OC זיכרון של Corsair ושל Micron בנפח של 2GB כולל אוברקלוק Albatron PX865PEC כרטיס קול מובנה בלוח WD 200GB 8MB ASUS DVDRW - 1814BLT Thermaltake Purepower 480W המארז עם המאווררים המקוריים שמגיעים איתו, כל מיני לדים, קירור אוויר למעבד (לא של אינטל), קירור מיוחד לכרטיס מסך וזהו בערך. אז כמה שווה כל זה לדעתכם? 2000 שקל זה מוגזם?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by Eden 6600,

לא מבייש אפילו את המומחים של HW ;D

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  22. Started by older,

אני אשמח אם תמצאו דרך ל2 האינטגרלים? 1. (x^0.5)dx/(x^2-4x) אין לי איך לכתוב שורש אז רשמתי בחזקת חצי 2. dx/ e^x-4 תודה

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by oren99,

הוא רק אצלי לא זז או אצל כולם? בערב זה נרגע קצת אבל במהלך היום ממש אי אפשר לקרוא או לכתוב בלי לחכות 5 דקות לכל פוסט.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by Yehudaa,

תודה .

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by dj shay 30010,

אני מחפש מקום טוב ברמה שהתעודה שלו נחשבת מישהו יכול להמליץ לי על בית ספר כזה במרכז (עדיפות לרשל"צ חולון תל אביב )

• 3 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.