עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3233962,00.html כתוב פה שמה-9 לאפריל כולם יצטרכו להחליף את התמונה שלהם ברישיון הנהיגה. עכשיו השאלה שלי היא איך עושים את זה ובמה זה כרוך?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  2. ??? :bash:

• 13 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by mikko,

https://www.misradia.co.il מישהו קנה שם? זה בטוח?

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by composite,

שלום... מישהו מכיר חנות מחשבים (חומרה = מעבדים, כרטיסי מסך וכו'...) בעלת מבחר גדול והכי חשוב - מחירים זולים, בניו יורק (סיטי)? אם יש לה אתר אינטרנט - מה טוב.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  5. Started by Check_Point,

spam בעברית זה גם לוף (האוכל הצבאי ה"אהוב") היום באריזה משפחתית לורה אמרה לסטיב שלכל האורחים של סטיב בחתונה יצטרכו לשים לופ על העוגה (=ספאם)

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by IG,

ת'ראד שעוסק במיקרים הזויים שקרו לכם באוניברסיטה\ מיכללה\ טכניון... אני אתחיל: הרצאה ראשונה בקורס "התנהגות סביבתית של חומרים", נכנס מרצה (באיחור של 20 דקות), סבל'ה נחמד, מתחיל בהרצאה, מציג את עצמו וכו... אחרי השקפים הראשונים עם המידע הטכני על הקורס, הוא מראה לנו שקף עם הטבלה המחזורית של היסודות, ומספר סיפור: לילה אחד, לפני הרבה שנים, חלם מנדלייב חלום, ובחלום הוא ראה את הטבלה המחזורית". עכשו קחו 10 דקות, תסתכלו על הטבלה המחזורית, תחשבו על מנדלייב, ותתחברו אל הטבלה..." 9 בבוקר, כולם שפוכים, האור בכיתה מעומעם, הוא שם לנו מוזיקת שנטי ברקע, וכולם צריכים להתמקד- להתחבר- לטבלה. אחרי 3 דקות שהוא רואה שכולם יושבים עם פרצוף של "WTF???" הוא אומר "נשאר לכם 7 דקות... בסוף השיעור תצתר…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by Toxin II,

אהלן, מאז השידורג שמתי לב למשהו ממש מעיק ומעצבן. אני לא מסוגל לבצע חיפוש באמצעות מנוע החיפוש של הפורומים. כל ערך, כל אות, כל מילה שאני אכתוב, זה תמיד יכתוב לי שלא נמצאו תוצאות. הבעיה באמת באתר או שאני סתם מטומטם?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  8. שלום, ארגון התלמידים הוא ארגון התנדבותי ללא מטרת רווח. הארגון פועל בשני מישורים: חברתי שיפור פני החברה ע"י מעורבות הנוער בקהילה, שיפור החינוך במדינת ישראל. ארגון התלמידים מחפש אחר מתכנת אתרים. העבודה כרגע היא בהתנדבות מלאה, במקרה והעבודה תהיה טובה והארגון יקבל את המימון המתבקש המתכנת יקבל שכר עבודה גבוהה ובמקביל המשך תפעולי של האתר. כל שאלה, תגובה, ביקורת לפורום פניות לפרטי. תודה מראש, ים בלום, יו"ר ארגון התלמידים.

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by Unavoidable Encounter,

http://www.pandora.com האתר אמור לפעול רק בארה"ב, אבל הוא עובד לי איכשהו. גם לכם?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  10. שלום, אני צריך למצוא תמונות של מכוניות שהיו בישראל בשנות ה50. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by demonshlomo,

אני מעוניין לגשת לקורס הבא: http://ct.sivan.co.il/scripts/mgrqispi.dll?APPNAME=SIVANSITE&PRGNAME=CoursDeatails&ARGUMENTS=-N1473 ואני לא יודע אם אפשר לקבל נער בן 15 וחצי? ניסיתי להתקשר אבל נאבדתי בתוך מערכת הניווט הטלפונית שלהם.. מישהו יודע אם דבר כזה הוא אפשרי? יש למישהו מחשבות ונסיון עם המקום? טווח מחירים מישהו? תודה רבה. מתן.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  12. שגם יהיה זול. אני יודע שהאתר KSP הוא אתר זול מאוד, אבל רציתי לדעת למה הם כל כך זולים לעומת רוב האתרים? ואם זה בסדר לקנות משם מבחינת אמינות, חלקים טובים ושירות טוב.?? כי זה מוזר קצת שבם כל כך זולים.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by marking,

אני עושה עבודה על המחשב: סיכום על המחשב + ציטוטים של מפורסמים שקשורים חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר קשור הכל שם שטויות מי מתנדב להביא לי? ;D

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by IG,

ספויילרים מישהו ראה את הפרק האחרון? WTF?! מי יחליף את קרסון? הייה אחד הדמויות הכי מעגניבות שם :'(

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  15. היי, החלטתי ללמוד תיקון גלשנים ומפרשים ברצינות קצת. לשם כך דרושים לי- גלשני גלים, גלשני רוח, מפרשים, במצב קשה (: כל מי שבידו ציוד שבור, הרוס, לא בשימוש, מוזמן לנדב לי אותו לניסויים, אפשר גם בתשלום (תלוי באיזה מצב הציוד כמובן..) תודה מראש לכל המסייעים :-*

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by dorviper,

נגיד אני מוריד דמו מאתר רשמי של המשחק (הורדה חוקית לגמרי) רק פשוט במקום לבחור באפשרות FTP אני מוריד בBITORRENT אז אחרי שההורדה מסתיימת ואני רוצה לעזור לשאר המורידים אני עושה UPLOAD כמובמן... השאלה שלי היא אם אפשר להוריד את המעיין הגבלה של ה UPLOAD שזה לא עובר את סביבות המהירות של 14 18 kB/s

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  17. תשמעו זה ממש דחוף..... אין את המעבד שאני רוצה בארץ בינתיים (AXP 2100+) ואמא שלי מגיע לארץ ביום שבת... מישהו מכיר חנויות באזור ברוקלין\מנהטן??? בבקשה זה חשוב....

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  18. ראיתי הרבה כאן בפורום את IQPC שהם הכי זולים אפילו יותר מאייבורי וKSP שזה מוזר... יש עוד חנויות טובות באיזור אשדוד עד ראשל"צ?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  19. יש ברשותי מזגן תדירן שכאשר מפעילים אותו על קור (לא בדקתי על חום ) הוא מקרר טוב מאוד למשך חצי שעה לאחר חצי שעה היחידה החיצונית פשוט מפסיקה לעבוד והיחידה הפנימית מוציאה פשוט אוויר אם מישהו יודע מהי הבעיה וא היתה לו בעיה דומה אני ישמח לתשובות

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by SupeRnovA,

אוקיי מדובר בתחרות איפור וקרובים של חבר שלי משתתפים בה אז אני צריך שתצביעו למתחרה מספר !28 http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=182152&sid=16 בבקשה אתם חייבים להצביע לה תודה רבה רבה רבה למי שעוזר!

• 13 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Brian Eno - An Ending (Ascent) | Full Length - 4:25 מתוך האלבום Apollo - Atmospheres & SoundTracks שהשתחרר בשנת 1983, אם אינני טועה... פשוט דבר חובה, חובה!

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by nehmia,

למשהו יש אתר טוב של לינקים ל BitTorrent? :s05:

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by hellforce,

רציתי לדעת האם שווה לקנות מהם חלקים של מחשב? כי אני רוצה להשקיע 3500 שח על ציוד הקפי .. אז אני צריך חנות אמינה וזולה במרכז... גיבור נראה אחלה לפי מחירים אבל לא יודע אם הם טובים מבחינות אחרות ... בבקשה להגיב רק אלו שקנו משם !!

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  24. אז ככה, במהלך החודש האחרון חשבתי לקנות מחשב נייד שאמור לשמש אותי ללימודים. אני הולך למכינת בגרות (לשפר ממוצע וכו..) בכמה מיקצועות ואני פורס את זה לשנה (זה הסיבה העיקרית שאני חושב על מחשב נייד) עכשיו מבדיקה מול כמה אנשים אני חלוק בדעתי... מחשב נייד ללימודים מבחינתי זה שבזמן השיעורים אני יקליד הכל למחשב במקום לכתוב על דף... עד כמה זה פרקטי לדעתכם? (אני מקליד מספיק מהר כדי ש"יכתיבו" לי בעת הצורך) מה שגם יעזור לי מאוד בזמן למידת החומר לקרת מבחנים, במקום לחפש במאות הדפים שהצתברו, אני פשוט יבצע חיפוש בכל מסמכי הטקסט. האם יש עוד אנשים שעושים את זה וכמה זה נוח\יותר נוח מהשיטה הישנה והטובה? הבעיה היחידה שאני רואה עם זה, זה זמן סוללה... מה שדיי יחייב אותי למצוא מקום ישיבה עם שקע (ו…

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  25. שלום כולם, אני שומע פה הרבה על סרטים באיכות של 1080P או H268 (או משהו כזה), אבל אין לי מושג איפה משיגים אותם כל הסרטים שיש באינטרנט הם ב-XVID או WMV אבל אף פעם לא מצאתי משהו באיכות גבוהה... ומה זה בעצם? סתם קובץ MPEG שמכיל 1920 על 1090 פיקסלים? ומה זה H268 וכ"ו? תודה לעונים! נ.ב: אם אפשר להביא לנק לקובץ ב-HD או אתר הורדות לטריילרים או משהו כזה זה יהיה נהדר...

• 4 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.