עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עבר כבר שבועיים מהפרק השביעי ואני לא מוצא את הפרק השמיני באינטרנט...מתי הוא משודר..?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by David_Beckham,

מתי אתם משתחררים יאנשים?? מה התפקיד שלכם בצבא

• 72 תגובות
    • 7.5k צפיות
  3. בשנים האחרונות הנני שומע לעיתים תכופות את המונח השקת חצות (או Midnight Launch)(משמע: השקת מוצר בשעה בלתי נורמלית [אמצע הלילה במקרה זה]). מחיפוש בגוגל בתחום על מנת לקבל מידע לגבי המנהג, התברר לי (מתוצאות החיפוש, ולא מאתר עם אינפורמצייה לגבי המנהג) כי להוציא את שלושת ספרי הארי פוטר האחרונים (מהחמישי ועד השביעי)(שידוע לי ממזמן שהם הושקו בדרך זו), השקת חצות באופן כללי נהוגה רק בעולם הגיימינג, שכן כל התוצאות בגוגל על "Midnight Launch" היו על השקות לקונסולות ומשחקי וידאו בלבד. השאלה שלי היא מתי הונהג המנהג המגעיל וההזוי לדעתי הזה לראשונה בעולם?

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  4. זה כבר ממש מוגזם... בהתחלה קלי קלרקסון,אחר כך ההומו ההוא שאף אחד לא קנה כרטיסים שלו אז הוא ביטל,ועכשיו דפש מוד [טיפש מוד]. זה מתחיל להיות כבר אבסורדי-חברות בארץ מארגנות הופעת ענק,מוכרות כרטיסים ומשקיעות כמויות בלתי נדלות של כסף ומשאבי אנוש על מנות להרים הופעת ענק בארץ....ולבסוף האומן\ים מבטל\ים את ההופעה מסיבה כזו או אחרת [שאינה מוצדקת דיה]....מעבר לנזק הכלכלי העצום שבדבר,זו פגיעה קשה במוניטין של החברה וכאב ראש אחד ענקי. מתי יתחילו להבין בארץ שאם חותמים על הופעה,האומן מחוייב להגיע להופעה?זה ממש לא תלוי בו בנוגע ל"האם הוא רוצה לבוא או לא",אז לא פעולה של צופים פה,זו הופעה עם אלפי ועשרות אלפי אנשים שקנו כרטיסים במיטב כספם,ומעבר לכל זה-זה הסכם שנשבר כי לאומן התחשק להבריז. רק …

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  5. Started by compman112,

מה התאריך שחג המולד מתחיל? ויורדים מחירים בחו'''ל עקב החג? (מחירים של מוצרי מחשב)

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. שלום לכולם אני רציתי לדעת באיזה יום חוזרים ללימודים לא שאני מצפה לזה אלא להיפך אבל בבקשה תעזרו כדי שאני ידע ;D תודה מראש Turbo GT

7. Started by אמיר יצחקי,

מתי חוזרים ללימודים?!

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by idle`,

??? ???

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by mrsph666,

spank you very much

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ובאילו תאריכים התלמידים בחופש? תודה.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by matanyaniv,

מישהו יודע מתי יגיע ההארד קנו 12 לחנויות? תראו איזה יופי:

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  12. Started by ultras5,

כן כן אני צופה בזה...ועכשיו יהיו אלה שיגידו שהשיר שלנו יותר טוב.. או שיגידו ששתי התוכניוץ מעפנות (הבנו..לא לרמה שלכם התוכניות האלה) פשוט מי שיודע שיענה בבקשה על השאלה תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eli_a2006,

חברים מתי נעשה עוד מפגש פורום במפגש האחרון היה סבבה לגמרי למרות שלא נשארתי עד הסוף.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by סתם בחור,

^^^^^^^^^^^^^^

• 12 תגובות
    • 739 צפיות
  15. חיפשתי היום את פרק 6 ולא ראיתי באף מקום הסדרה יוצאת עכשיו פעם בשבועים או שזה יצא היום יותר מאוחר?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by eliranl,

מתי זה יוצא כבר?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by marking,

אני לא יכול לחכות, יש לי איזה 120 שירים שלהם על המחשב... (5 אלבומים אחרונים)

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

אהלן מחר בחצות יוצא הארי פוטר 6 אבל האם גם בעברית? אם לא מתי יגיע העברית? בבקשה אל תגררו את הנושא לדברים לא קשורים

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  19. אוווווףף כממההה אאאפפשששררר לללחחככוות?!?!? מתי הוא יצא בעיברית???? תאריך? שעה? שנייה? ;D :cwm39:

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. מתי יוצא הסרט ה4 בסדרת הארי פוטר? ומתי יותר הספר הבא בסידרה?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  21. למישהוא יש מושג מתי זה יוצא? ומתי זה יוצא בישראל? יאיר.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. ראיתי הרבה פרסומות לקולות חדשות אשר אמורות להיות משווקות בישראל בקרוב. מישהוא יודע מתי ובאיזה טעמים? אני מת לטעום קולה-וניל יאיר.

• 11 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.