כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אבל מאשו מקפיצה. מ 1998 ככה... עד היום אני תוהה כיצד הושגו הווקאלז הנאנחים של הסולנית, אבל בכל אופן, זה מאגניב. העסיק אותי בקיץ שבין כיתה ח' ל ט'. שיהיה בתיאבון. http://s59.yousendit.com/d.aspx?id=1RF65JKLIFSOO0HZ52775MOOKL
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע אם זה אפשרי אבל לפי זה שאפשר לעשות OC לכרטיס מסך דרך וינדוס אז לא הגיוני שגם וירוס יוכל? שמעתי על וירוס שגורם לבלאי בדיסק הקשיח אבל לא כזה ששורף את הכרטיס מסך. בכל מקרה, נראה לכם שזה אפשרי? ואם תוקף אותי דבר כזה זה כלול באחריות? יכול להיות תירוץ טוב למי ששורף את הכרטיס ב OC ורוצה חדש ;D
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אז ככה, אני מוריד עכשיו כמה סרטי קומדיית נעורים, וחסר לי סרט אחד מאריקן פאי... יש לי את הראשון, השני, מחנה התזמורת, והמירוץ בעירום, עכשיו רשום שהמירוץ בעירום הוא החמישי ויש לי רק 4 מישו יודע איך נקרא הסרט שחסר לי?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
טוב, אז גם אני בדקתי, כי אני לא סתם מעבירה פורוורדים. מסתבר שככל הנראה כל מה שכתוב כאן נכון. לתשומת לבכם. : בדקתי והכל נכון פשוט גועל נפש והמנכ"ל שלהם הוא מפכ"ל מושחת לשעבר חברים יקרים כפי שאתם יודעם אני נגד דואר זבל בדקתי את נכונות המקרה, ולצערי גיליתי שיש עוד רבים כאלה, כביש 6 הוא מחדל לשיקולכם יעל להעביר הלאה לכל החברים בדואר האלקטרוני לתפוצה נרחבת זהירות! כביש 6 אם את/ה מתכננ/ת לנסוע בכביש 6 (חוצה ישראל) המכתב הבא עשוי מאוד לעניין אותך. ידיד שלי (נקרא לו מ.) נוסע מידי פעם בכביש האגרה חוצה ישראל ) מס' 6). למעשה מאז שהכביש נפתח (לפני כשנה) הוא נסע בכביש 31 פעמים. כידוע, החיוב על הנסיעה (כ- 15 ש"ח) אמור להישלח בדואר. מ. חיכה לחשבון שיגיע בדואר. מכיוון שהחשבון על הנס…
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שמתם לב שבניגוד למסורת של אינטל לסייםמעבדים ב 0 3 או 6 היה מעבד בתדירות 667? האם BigBad Micro$oft פחדו מהמספר 666? :asthanos: :devilfork:
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד מראפידשייר עם מנהל הורדות אבל לא להכנס לכל לינק כדי להוציא את הלינק הישיר. יש תוכנה שעושה את זה וחוסכת את הזמן והמאמץ?
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
ראיתי היום את הסרט בבכורה, סרט מ-ע-ו-ל-ה, בהחלט שווה צפייה. ממליץ בחום.
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש במשפחתינו מספר אלבומי בולים שלהערכת הוריי שווים סכום נכבד של כסף. חלק ישראלים(לפני ואחרי הקמת המדינה) וחלק מחו"ל. אשמח לדעת איפה ניתן להעריך שווי שלם. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מחפש מין האוס כזה שיש בו את המילים הנ"ל Put my dick in your head move it left move it right ... תודה מראש בן ..
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
עכשיו בערוץ 8 בכבלים. תוכנית בשם זה (לא) רק משחק. התוכנית עוסקת בעיקר על השפעת האלימות במשחקים על התנהגות האדם.
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
נראה לי שזה מתאים לפה יותר מאשר לפורום משחקים... http://www.thinkgeek.com/stuff/41/superpiipii.html
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אחרי חיפושים ממושכים כמעט וללא הצלחה, החלטי לשתף אתכם: אני מחפש אתרים באינטרנט עם הסברים וחומר במתמטיקה ברמת סוף ט'/תחילת י' . העניין די דחוף כי יש לי מבחן בעוד יומיים, ויש הרבה חומר שאני לא יודע. תדה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
אני רוצה שתמליצו לי שירים בסיגנון של השיר Metallica - Nothing Else Matters
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה הפייסבוק התחיל לעבוד לא כראוי: יום יומיים אני לא מקבל נוטיפיקיישנס ואחרי זה כל הנוטיפיקיישנס מגיעות אלי בבום אחד, וגם אם אני בודק אותן הן לא נעלמות. בצ'אט לפעמים הסימן שמי שמתכתבים איתו כותב לא יורד וכפור הCOMMENT לא מופיע זה רק אצלי ככה? איך אני פותר את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
-
היי, אני בתהליכים של שכירת דירה, ולאחר שמצאתי אחת שנראית לי, הוצג בפני החוזה. אני לא אעלה את כולו, אך אצ'טט חלקים ממנו: א. האם זהו דבר מקובל? להסכים לדבר כזה? מדובר בדירת 2 חדרים.. אין שום בעיה לצבוע לבד, וגם אם כן, שכירת בעל מקצוע תיהיה זולה. ב. הסעיף לא ברור כ"כ, האם אפשר לקבל הסבר? איפה עוד אפשר לעשות שינוי חוץ מהקירות הפנימיים והחיצוניים? :-\ היו לי עוד כמה דברים בלתי ברורים.. אבל הבהרתי עם בעל הבית ובנוסף, כל אלה שיש להם כבר ניסיון בשכירת דירה, אשמח לטיפים, עשה אל תעשה וכו'! תודה.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הבנתי שיש כמה בתי קולנוע דיגטלים שמקרינים באיכות HD. איזה בתי קולנוע הם ? ויש באמת בהבדל באיכות ההקרנה ? תודה =]
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אז ככה, במהלך החודש האחרון חשבתי לקנות מחשב נייד שאמור לשמש אותי ללימודים. אני הולך למכינת בגרות (לשפר ממוצע וכו..) בכמה מיקצועות ואני פורס את זה לשנה (זה הסיבה העיקרית שאני חושב על מחשב נייד) עכשיו מבדיקה מול כמה אנשים אני חלוק בדעתי... מחשב נייד ללימודים מבחינתי זה שבזמן השיעורים אני יקליד הכל למחשב במקום לכתוב על דף... עד כמה זה פרקטי לדעתכם? (אני מקליד מספיק מהר כדי ש"יכתיבו" לי בעת הצורך) מה שגם יעזור לי מאוד בזמן למידת החומר לקרת מבחנים, במקום לחפש במאות הדפים שהצתברו, אני פשוט יבצע חיפוש בכל מסמכי הטקסט. האם יש עוד אנשים שעושים את זה וכמה זה נוח\יותר נוח מהשיטה הישנה והטובה? הבעיה היחידה שאני רואה עם זה, זה זמן סוללה... מה שדיי יחייב אותי למצוא מקום ישיבה עם שקע (ו…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני מקווה שתצליחו לזהות את שם הזמר והשיר שחיכיתי לו הרבה שנים, אני חושב שהוא מוכר בכל מקרה שיר יפה מאוד!! לינק:http://www.mytempdir.com/1086921 ויש עוד אזה קטע של שיר שתפסתי באיזה סצנה בסדרה לחיי האהבה.. השיר מוכר מקווה שתזהו אותו... http://www.mytempdir.com/1086938 בהצלחה. ותודה לעוזרים. אני כל כך מאושר. שירים מדהימים!
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אז האחריות על האזעקה היא במוסך. התקשרתי לסוכנות שממנה קניתי את הרכב והם אומרים שעל האזעקה אין 3 שנים אחריות כמו לרכב. זה מוזר, הרי אני יכולתי להתקין אזעקה לבדי ולא ע"י הסוכנות...עכשיו, עברה שנה וחודש ונדפקה לי האזעקה. במוסך אומרים שהאחריות נגמרה, האם כך הדבר? נ.ב. בקבלות של האזעקה לא כתוב כמה זמן אחריות. רק בספר הרכב כתוב 3 שנים אחריות.
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
טוב אני לא ידוע אם זה בדיוק תארד חוקי.. אבל אם לא אז אני ישנה אותו בהתאם. אז חבר שלי יכול להביא חומרה מחול דרך המפיצים בהרצות הברית. אבל הוא לא כל כך מבין בחומרה כמוני אז הוא שאל אותי מה כדי לו להביא כדי למכור בארץ (בכמויות קטנות של איזה 10 יחידות). זאת לא מכירה מה שאני עושה פה. זאת רק שאלה מה נראה לכם הכי כדי לו להביא? כאילו למה יש כרגע הכי הרבה שוק? אני אמרתי לו שיביא את הnvidia 6800GT כי יש הרבה אנשים שיקנו אותו. אני מבקש את הדעה שלכם מה כדי לו להביא? (על תגידו לי פה "אם אתה מביא את _____ אני קונה. תגידו רק למה נראה לכם יש הכי הרבה שוק בארץ)
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
חבר'ה אני מתכנן לחזור לארה"ב לפני הגיוס. התאריך גיוס שלי הוא ב 3 לדצמבר ואני רוצה להיות בארה"ב עד ה28 לאוקטובר!!!! בנתיים אני צריך סוכניות נסיעות לבדוק מחירים ,אבל אני לא רוצה טיסה משיקגו נניח עד לעיר שאני רוצה.. אני מחפש טיסה ישירה\לא ישירה ל Grand Rapids, MI מצידי שיהיה עצירה בלונדון אבל שיהיה חיבור. וחשוב שיהיה גם Round Trip!!! כל עזרה אפילו הכי קטנה ממש תעזור לי כי זאת פעם ראשונה שאני עושה זאת לבד.
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
http://www.collegehumor.com/video:1750241 just funny.
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-