כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
- 

אהלן יש הרבה בלוגים משעשעים באינטרנט תביאו... http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=100641&blogcode=1439581 עריכה: מצאתי חיקוי של הערנב http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=65299
- 

- 3 תגובות
 - 734 צפיות

- 

- 

למישהו יש את זה במקרה מסודר ומרוכז?.. די דחוף, יש לי מתכונת מחר
- 

- 2 תגובות
 - 734 צפיות

- 

- 

שלום יש לי להכין פרוייקט באנגלית, השאלת מחקר שלי היא: השפעת סמים ואלכוהול על הנהיגה בטווח הארוך [שעתיים ויותר ] והקצר [פחות משעתיים] הבעייה שלי, זה שאין לי חומר [מהאינטרנט כמובן] אני אשמח אם תביאו לי אתרים שעוסקים בנושא הזה באנגלית כמובן, מאמרים, כתבות שנגרמו כתוצאה מזה (שוב באנגלית), תודה רבה!
- 

- 0 תגובות
 - 734 צפיות

- 

- 

חבר'ה אני מתכנן לחזור לארה"ב לפני הגיוס. התאריך גיוס שלי הוא ב 3 לדצמבר ואני רוצה להיות בארה"ב עד ה28 לאוקטובר!!!! בנתיים אני צריך סוכניות נסיעות לבדוק מחירים ,אבל אני לא רוצה טיסה משיקגו נניח עד לעיר שאני רוצה.. אני מחפש טיסה ישירה\לא ישירה ל Grand Rapids, MI מצידי שיהיה עצירה בלונדון אבל שיהיה חיבור. וחשוב שיהיה גם Round Trip!!! כל עזרה אפילו הכי קטנה ממש תעזור לי כי זאת פעם ראשונה שאני עושה זאת לבד.
- 

- 4 תגובות
 - 734 צפיות

- 

- 

נאבד לי הפלאפון ואני צריך חדש. העיקר שיהיה קטן ונוח לתפעול, לא אכפת לי כל השאר לא צריך מצלמה אפילו תודה לפונים המנוסים
- 

- 9 תגובות
 - 734 צפיות

- 

- 

אני פונה אליכם היום בעצב רב וביגון כבד על מנת להודיע לכם על פטירתה המצערת (ובטרם עת) של הזולה האדירה שלי (הידועה בשם "הזולה 257")... :grinangel: הזולה, אשר שירתה אותי ואת החברים נאמנה במשך שנתיים ועברה שינויים ושפצורים רבים ומרובים הכוללים: ספות, לונגים, 7 נרגילות (!) בגדלים שונים, כ- 8 צינורות מתוכם 2 צינורות מזגן, 3 קירות שמצופים פוסטרים של כוסיות מהעיתון, שטיחים, מערכת סטריאו משופצרת חלקית, כ- 20 דיסקים של מוזיקה איכותית, ואינספור חבילות טבק וגחלים, נסגרת עקב השתלטות עויינת של חבר שלי על הזולה בשביל המטרה החסרת תועלת בגרוש - הוא שם שם מכשיר כושר... יהי זכרה ברוך, מי יתן ושמה יזכר לעולמים. תמיד נזכור אותך בובל'ה... :-\
- 

- 3 תגובות
 - 734 צפיות

- 

- 

שלום היה לי פעם משחק מירוצים תלת מימד זה היה בערך ב 1999 וקיבלתי אותו עם לוח של MSI , משחק מאוד מרהיב לאותה התקופה עם מכוניות עתידיניות כאלה שיורות טילים והן יכולות לסוע גם על הבניינים ככה בקטנה , אני מקווה שתצליחו לעזור לי , כל ניסיון שלי לאתר את המשחק ביוטיוב נכשל וזה היה משחק מדהים בזמנו עם גרפיקה אדירה . תודה
- 

- 2 תגובות
 - 734 צפיות

- 

- 

הבנאדם מחקה 100 דמויות שונות בפחות מחמש דקות...פשוט חובה.. http://www.youtube.com/watch?v=UGVErE4sTGM פשוט הייתי חייב להביא לפה את זה,הרג אותי איזה כשרון.
- 

- 5 תגובות
 - 734 צפיות

- 

- 

אני צריך עזרה במציאת כרטיס טלויזיה זול לצרכי מחשב HTPC, עכשיו המערכת תיהיה אך ורק לסרטים ואולי לצורכי טקסט לא יותר מזה, עכשיו אני לא יודע כלום בתחום כרטיסי הטלויזיה לכן אני צריך את עזרתכם במציאת הכרטיס שיתאים לצרכים שלי במחיר שלא יעלה ת300 שקל עם אפשר זול יותר זה יהיה מושלם. המפרט של המחשב. מעבד-P4 630 או E2180 לא יודע בנתיים מה יותר טוב לצרכים האלה לוח אם- GA-G31 S2 זיכרון-2X512MB DDR2 667 קירור רגיל של אינטל מארז-HTPC רגיל ביותר ללא שלט ספק כוח-HUNTKEY 550W ספק לא ג'נרי שמספיק לעסק יש גם 400W ג'נרים שעדיין לא החלטתי מה עדיף המערכת תחובר לטלויזה 32 אינטצ' בסלון, החלקים הנ"ל כבר נימצאים ברשותי ומוכנים להרכבה לכן אני מאוד רוצה שתעזרו לי במציאת כרטיס טוב וזול לצרכים שלי, הק…
- 

- 0 תגובות
 - 734 צפיות

- 

- 

זאת השאלה. שמעתי שיש איזה תוכנה שעושה לך את זה אשמח לקבלה או לקבל הנחיות לאיך לכתוב קורות חיים.
- 

- 2 תגובות
 - 734 צפיות

- 

- 

אני מכיר מישהו שחוזר עוד כמה ימים מארה"ב ויכול לקנות בשבילי איזה מוצר או שניים. איך המחירים שם לעומת הארץ? חשבתי על איזה מחשב נייד או IPHONE...יש עוד המלצות? ואין מצב שהמכס מחייבים אותו על זה אם הוא מוריד את כל האריזות וכל זה נכון? תודה!
- 

- 2 תגובות
 - 734 צפיות

- 

- 

אני חייב לקנות משהו מטימס ירושלים מישהו יודע אם פתוח מחר..?
- 

- 3 תגובות
 - 734 צפיות

- 

- 

משהו יכול להעלות או לקשר אותי לסיכומים לבחינת הביולוגיה, בעיקר על החלק הראשון, האמריקאי (שכולל את רוב החומר) אין לי מושג מאיפה ואיך להתחיל... מתכונת מחר.. תודה...
- 

- 1 תגובה
 - 734 צפיות

- 

- 

שמעתי אותו באוטו ברדיו לפני כמה ימים בערב,אין לי מושג איך הוא הולך,אני רק יודע שזאת בחורה שרה אותו והוא שיר עצוב/שקט כזה והיא אומרת הרבה-"בואי אליי".... חבר אמר לי דין דין אביב,אבל לא מצאתי בין השירים שלו. תודה על כל עזרה.
- 

- 2 תגובות
 - 734 צפיות

- 

- 

הבנתי מאנשים שלגדל גראס הכי טוב בחדר עם תאורה חלשה אולטרה סגול וכאלה חשבתי אולי לקנות פול טאוור לג'מפר בספק את הכבל של הלוח אם שיעבוד תמיד להדביק על הדלת כמה קטודות UV ועל הדפנה השניה שתשכב על הרצפה (איפה שאמור להתחבר הלוח אם) לשתול את הגראס מה אתם אומרים? וככה גם אין אף אחד שיחשוד...
- 

- 2 תגובות
 - 734 צפיות

- 

- 

אהלן, הדודה בארה"ב כרגע עד סוף החודש. התלבטתי והחלטתי שאני רוצה נגן טוב, אולי את ה IPOD 4. מכיוון שהיא לא ממש מכירה אני לא רוצה לשלוח אותה לכל מקום בשביל שתביא לי את זה, אבל על הדרך, מה מומלץ, והאם זה משתלם לקניה? אין בעיה עם מכס וכו' כי היא עם 5 נפשות שם בטיול. אגב, האם כדאי להזמין ב EBAY ישירות לבית של דודים שלי בארה"ב ומשם היא תביא לי את זה לכאן? תודה!
- 

- 2 תגובות
 - 734 צפיות

- 

- 

אני עוד מעט הולך ל טסטס ואני רוצה לדעת אם הצעות החוק שצריך לנהוג חצי שנה עם מלווה ואחרי זה חצי שנה מותר לך להסיע רק איש אחד במכונית יחולו גם עלי...
- 

- 1 תגובה
 - 733 צפיות

- 

- 

בפעם הראשונה שהכרתי את המשחק, פתרתי את הרמות הקלות ועזבתי עקב חוסר הקושי. לאחר מכן, מצאתי כמה סודוקואים קשים ומתאגרים, מאז נסחפתי ואני משחק לא קצת [אינטרנט, עיתונים, סלולרי]! האם אתם משחקים בסודוקו? ולמי שעדיין לא שמע על זה: www.sudoku.name
- 

- 5 תגובות
 - 733 צפיות

- 

- 

- 

יש כאן מישהו שקצת מתמצה בתחום? מבין או יודע מה כדאי לקנות?
- 

- 2 תגובות
 - 733 צפיות

- 

- 

ttp://www.youtube.com/watch?v=5qkbAg-m0QQ מישהו יודע מי זאת הבחורה בקליפ ? לא הצלחתי למצוא שום פרטים עליה חח ותחסכו ממני את הבדיחות בסגנון "למה אתה רוצה להזמין אותה לצאת ?"
- 

- 1 תגובה
 - 733 צפיות

- 

- 

שלום לכולם ויום עצמאות שמח ;D קיבלתי את המחשב החדש לא מזמן וסוף סוף הקאזה הקקא שלי התיחלה לעבוד. כללללל מקרה אני צריך שמות של שירים יפים,מוכרים, כאלו שאפשר לשים במסיבות וכו' שירי מועדנים גם, עברית ואנגלית....... תודה מראש, אה וגם לפני כמה ימים אמא הפתיעה אותי וקנתה לי פלאפון חדש: נוקיה 6280, הסליידר של נוקיה! טלפון מגניב לאללה. אבל הכי התלהבתי זה מהמצלמה שלו, קחו תמונות לדוגמא: http://img285.imageshack.us/my.php?image=0081xr.jpg זהו, אשמח לקבל שמות של שירים. דניאל
- 

- 7 תגובות
 - 733 צפיות

- 

- 

כידוע, לפני שבוע לערך פנתה הפדרציה ו"אליס" למס' אתרי שיתוף-קבצים במדינה, בינהם- LioNetwork ו-WarezFaw, לצורך הורדת לינקים הנוגעים לקטגוריות מוסיקות או סרטים. בעקבות הפנייה, פנו "נימרוד לב ו-RBS" אל אותם האתרים ואישרו בהסכמתם לפרסם באתרם את יצירותיהם הכוללים שירים ווידאו קליפים , בצורה חוקית כמובן, וכתבו במכתב למערכת את התחושה שמלווה אותם לאור החלטת הפדרציה: נמרוד לב שהתבטא בעבר כנגד תחנת הרדיו "גלגל"צ" ושדעותיו ידועות לגביי חברות התקליטים הגדולות, פירסם מאמר בו כינה את תעשית המוסיקה "תעשיה של קומבינות". הנושא, שאותו העלה נמרוד לב בהרצאה מול אלפי סטודנטים, זכה לעלות לכותרות ולסדר היום ברוב העיתונים בארץ, והביא לגל גדול של תגובות בקרב אנשים רבים. להלן שיר להורדה (דרך…
- 

- 12 תגובות
 - 733 צפיות

- 

- 

שלום לכולם הבנתי שיש פה כמה מבינים בגיטרות אז אני שואל פה כמה שאלות. אני מעוניין להתחיל לנגן על גיטרה חשמלית אין לי בסיס על קלאסית או כל ידע בנגינה על גיטרה, אבל אני מעוניין להתחיל לנגן על חשמלית ולא ללמוד את הבסיס דרך קלאסית אלא ישר להתחיל ללמוד את הבסיס דרך חשמלית האם זה אפשרי אני יודע שזה לא מומלץ אבל ברמת העיקרון זה אפשרי וזה יהיה בסדר? האם אתם יכולים להמליץ לי על מגבר + גיטרה למתחילים בתחום ה2500 שקל?(אם אני יראה שזה מתאים לי ואני יתקדם אני ישקיע על מגבר+גיטרה מקצועיים יותר כמו פנדר,גיבסון)... הסגנונות שאני מעוניין לנגן הם מטאלקור,הארדור,סקרימו,הארדרוק בעיקר guns n roses... האם זה אפשרי? תודה לעונים
- 

- 0 תגובות
 - 733 צפיות

- 

- 

http://s27.yousendit.com/d.aspx?id=3DADLZLGZD2OR1L5ATM2A7JH0K
- 

- 3 תגובות
 - 733 צפיות

-