עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לאחרונה הם נהפכו לאוניברסיטה. האם זה משפר את מעמדם בנוגע למעסיקים ביחס למכללות אחרות? מתכנן ללמוד הנדסת תעשייה וניהול.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לפני כמה שעות זה נסגר: אני אופיע היום בשעה 1:30 בערוץ 2 בתוכנית טייר ברשת עם פרוייקט הטוסטר (מופיע בגלרייה). אני יודע שיהיו עוד אנשים אבל לא יודע מי... ??? בכל מקרה שיהיה לכולם חג פורים שמח :-* אופסי.

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by הדוד משה,

שירות חדש ומדהים מבית ענקית התוכנה גוגל- האף של גוגל. גוגל מאפשרת לנו מעתה (בגרסת בטא) לרחרח את החיפושים שלנו- זה מדהים! קרבו את האף ורחרחו בעצמכם! החוויה פשוט מדהימה. נסו גויאבה או פלסטיק שרוף, זה פשוט מהמם! כמובן שיש עוד המון באגים, וריחות כמו כלב רטוב או רגל קרושה עוד לא במאגר. איזה כיף שיש חברות כמו גוגל שעושות דברים כל-כך טובים ומועילים לאנושות. איך השירו עובד בשבילכם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by iakovl,

אני גם מצאתי המשך המשוואה הולכת בשני הכיוונים בעיות = נשים בחורים רעים = בעיות בחורים רעים = נשים ההוכחה לזה שנשים נמשכות לבחורים רעים :lol:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by benor,

הזמנתי מוצר מסוים מאתר סיני כלשהו. יצא שהזנתי פרטי משלוח לא נכונים, מה שסביר שיקרה שהחבילה תשלח בחזרה לשולח. יצרתי קשר עם האתר אמרו לי שאין להם איך לעזור. אני אנסה לעקוב אחר החבילה, וברגע שהיא תגיע לארץ לסניף דואר כלשהו אני אצור איתם קשר. מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by mrsph666,

האם לתספורת שאתאר בהמשך יש שם? התספורת של Tom DeLonge, מלהקת Blink-182, ז"ל, כשהוא מופיע בקליפ של I miss you...? חוץ מ"emo" או משהו... כידוע, יש הרבה תסרוקות "אימו"... וכן בתמונה הבאה:

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by david_borohov,

שלום לכולם. אני ושני חברים מתכננים לטוס בשבוע הבא (16 לחודש) לטיול בחול. כעיקרון מחפשים עיר של צעירים עם הרבה מסיבות, אלכוהול ובנות אנחנו בני 22 ומחפשים מקום עם אנשים בערך בגילנו (מעדיפים מקום בלי ילדים קטנים מישראל לפני גיוס שבאו לעשות בלאגן). חשבנו על בורגס, ועל איה נאפה. העדיפות היא לבורגס (מישהו שהיה שם יכול לספר עליה קצת?) אבל בגלל שהיא יחסית יותר יקרה רציתי לבדוק עוד אפשרויות. נאפה יחסית יותר זולה, אבל שמעתי שיש בה הרבה "ילדים". מה אתם אומרים...יש המלצות על מקומות טובים? עדיף מנסיון אישי... תודה רבה ,דוד.

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by אמיר יצחקי,

הממ אני מקווה שזה לא בקשה קשה מדי. תודה

9. Started by imac,

הייתה את הברכה הזאת, מישהו זוכר מהי ? אני צריך אותו לשימוש פרטי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Kidney_stonE,

לפני כמה שנים טובות אמא שלי קנתה בערוץ הקניות איזה ABB-MASTER או איך שלא קוראים לזה על זה סלחתי לה, אמנם מערוץ הקניות, אבל היה אחלה מכשיר במשך השנים, עד שנשבר... אני מחפש לקנות תחליף, וחשבתי שאולי יש למישהו מכם המלצות ? הסתכלתי בזאפ ואני רואה כמה מכשירים מכמה חברות שונות ואני רוצה לדעת במה לבחור (על בסיס עיצוב מוצר נכון , וחוזק המתכת, שלא יישבר מהר) אני מדבר על מכשירים לכפיפות בטן, כאלה : http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=S-MultiTrainer&orderby=price&DB27279=27729 יש למישהו המלצה בנושא ? (או באופן כללי, למכשירים או שיטות אחרות לחיטוב הבטן ו/או הרזיה, אין צורך לפרט הרבה, גם לינק יספיק, או כמה מילים) תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by casio222,

אני רוצה לעשות מנוי השנה לאחד מהם... הייתי מנוי ל-PC PLUS במשך שנתיים ואני די מתלבט אם להמשיך... בשנה האחרונה הם די אכזבו- יותר מידי כתבות שפנו לבעלי עסקים, ופחות לאנשים "רגילים". בנוסף חלק ניכר מהעיתון הוא סקירות, אבל לפעמים זה די משעמם לקרוא אותם אם אתה לא באותו חודש מעוניין לקנות מצלמה באלפי שקלים... PC MAGAZINE נראה לי יותר מעניין, אך הוא עולה כ-60 ש"ח יותר לשנה... אשמח לדעות בנושא, יש לי עד סוף השבוע להחליט... תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by huhxd,

שלום לכולם, אז ככה, אני בכיתה יב' וכמו שאתם יודעים יש בגרות בע"פ. בחרתי לעשות על חומרת המחשבים והתפתחותה בשנים האחרונות. אני צריך כמה שיותר כתבות שמדברות בעניין (כמובן באנגלית). אשמח לכל עזרה שהיא. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by tombcatz,

טוב,נדפקתי חזק... בגלל שלא עבדתי מתי שהייתי צריך על עבודה ענקית,אני עכשיו צריך לעבוד עליה [איזה כיף לעבוד ביום שישי בלילה על עבודה משעממת! ] בגלל שאני על סף הרדמות אני צריך הרבה שירים,חדשים ומגוונים. תביאו הצעות לשמות,רצוי שירים מאוד קצביים,מהירים,כמה שפחות מילים [ואני לא מחפש רוק,פופ וכו'...יש לי את מה שאני אוהב וזה לא קשור לעכשיו] וכמה שיותר טראנסיים. יאללה תתחילו לשפוך,צריך להעביר עוד חצי לילה.

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  14. זיכרונות זול שם? כרטיסי מסך זול שם? הארדיסקים זול שם? מארז זול שם? ספק? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 12:03:56 אנשים, אולי ראוטר אלחוטי יהיה שם זול? מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Shay0600,

האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להפחית רעש בחדר? בדומה לאוזניות שמפחיתות רעש ע"י השמעת גל קול הפוך מהרעש שמחוץ לאוזניות האם אפשרי בכלל ליצור כזה דבר?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. לילה טוב, נכון יש את ההגרלה של HWZONE וINTEL לרגל השקת המעבדים החדשים ,אשר שבהגרלה מחלקים חלקי מחשב אז השאלה שלי אם הייתה כבר הגרלה או לא, ואם כן אז האם זכיתי או לא? כי אני לא קיבלתי שום אימייל אז חשבתי שאו שנתתי בטעות אימייל שגוי אאו שעם הם שלחו לאימייל שגוי או שהם לא שולחים אימייל למי שלא זכה. ואם לא הייתה הגרלה אז מתי תהיה?ולדעתי כדאי לפרסם את רשימת הזוכים

17. Started by captaincaveman,

המממ...... עוד אידיוט? אני חשבתי שאני יורד על הדביל הזה COOLSPOT :AR15: מפוסי-טיפ, כנראה שלא הייתי מספיק ברור.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by J0HNiE,

כן כן היום זה יום של שמחה ומחר גיוס מה אני יכול להגיד :-X למי שרוצה לדעת אני מתגייס לתוחנים ויש לי פרופיל 82.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by eliranl,

הבקשה בכותרת תודה מראש איזה פרצוף מצחיק זה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. אני מנסה לברר אם בפיאט אונו משנת 94 אפשר להנמיך את המושב של הנהג או להגביה את ההגה... ניסיתי לחפש קצת באינטרנט אבל לא מצאתי... אולי כי הידע שלי במכוניות שואף לאפס. אודה על עזרה מכל סוג שהוא...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כותרת?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  22. לא רק מחשבים אני אוהב, גם ציוד סאונד, ובעיקר לבדוק את המיקסרים והקונסולות החדשות בשוק, כאן אתמול קיבלתי את קונסולת העריכה המעולה ( יחס מחיר איכות מדהים ) של behringer מדגם MX2442A... עולה כמו מחשב ממוצע אם תהיתם...

• 31 תגובות
    • 5k צפיות
  23. Started by bykeking,

שאלה בכותרת... ^^^ תודה!

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  24. Started by SyndromE,

הנה שיטה יפה שעובדת - אפשר לסגור\לאטום שקיות (חטיפים וכו') בקלות וללא התופסנים המרגיזים האילו http://www.youtube.com/watch?v=lhSgTq4wRT8

דיונים חדשים בפורומים