עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי אוטו מאזדה 323 97 מנוע 1800 דגם ba לאנטיס הסדאן, ולא 323f אני צריך לשים 4 פלאגים חדשים ושמעתי על פלאגים אירידיום-פלטינום חדשים 4 רגילים מקוריים עולים 65 שקל 4 פלטינום-אירידיום עולים 320 מה היתרונות והאם זה כזה משמעותי? והאם זה בכלל אפשרי לשים כאלו באוטו ישן כמו שלי ואם כן אשמח לשמוע הצעות לדגמים לפלאגים מומלצים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by y_a_n_i_k,

תפוז\פליקס של איי הנאפה... בפירסומת יש קטע של מוזיקה, זה לקוח מאיזה טראק או משהו או שזה משהו מקורי? מישהו יודע מי המבצע? http://www.flix.co.il/tapuz/deep/showVideo.asp?m=1586104

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by approx,

http://i162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/scarecrow.jpg מה אומרים ?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. בחו"ל המחירים די זהים. לקנות דיסק קשיח seagate ביבוא אישי ממש לא משתלם כי המחירים בארץ די קרובים לאמזון (100-200 ש"ח יותר בד"כ). אבל WD...... רפטור 500GB עולה פה בסביבות 1100 ש"ח כשבארה"ב 130$. גם סדרת הBlack שלהם אותו דבר, מחיר מופקע שכבר עדיף לייבא לבד (במיוחד כשזה כולל עוד כמה דברים אז המשלוח משתלם). לא הייתי מתפלא בשוק כרטיסי המסך, שם יש אחידות וכל היבואנים פה מפקיעים מחירים. אבל בזירת הכוננים הקשיחים נוצר מצב שיש רק 2 שחקנים עיקריים ואחד מתעלם לגמרי מהתמחור של השני, לא מוזר?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ChrisBrown,

אני עכשיו צריך ללמוד תאוריה מישהו יכול לרכז לי את כל מה שאני צריך ללמוד בשביל רישיון לקטנוע 125 סמ"ק? סיימתי ללמוד את התמרורים, מה עכשיו אני צריך ללמוד? ואם אפשר תנו לי אתרים או משהו שיעזור לי ללמוד .

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by yanushka,

http://www.dumpalink.com/media/1122027238 למרות שהמלוכסן הציץ, זה מדהים.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by RoyShefy,

האתר לא עובד לי מה הטלךופן??

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by bay,

מצאתי מוכר ויצרתי איתו קשר בדבר למחיק ההצעה שלו היא 500$ בשביל שלוש נטבוקים של אסוס ומשלוח DHL... לי זה נראה בחינם אני בקלות יכול לאסוף קנייה קבוצתית של 3 מחבים ולהרוויח כמה גרושים הבעיה היא איך לדעת שהמוכר לא דופק אותי?

• 5 תגובות
    • 7.6k צפיות
  9. - זה באמת לא פרסום - סתם לצומת ליבכם, התוכנית "מנהרת הזמן" חוגגת 9 שנות שידור ! ולא תאמינו את מי הם מביאים להפלגה החגיגית לכבוד זה, אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמם מישהו עוד זוכר אותה? מה דעתכם על כך ?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by klayton,

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. חשבתי שאפשר להתארגן ויום אחד בשעה מסוימת יתחברו כמה שיותר משתמשים כדי לעקוף את שיא המשתמשים המחוברים בHWZONE שעומד על - הכי הרבה מחוברים מעולם: 1263 (31.12.2006 בשעה 19:54:25) מה אתם אומרים יום ראשון(כדי לא לבאס את שומרי השבת) בשעה 18:00 בסוף חשבתי שבואו נעשה את זה ביום חמישי ה2.8.2007 בשמונה בערב לפי המלצה של אחד מהמשתמשים

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. לאחרונה הם נהפכו לאוניברסיטה. האם זה משפר את מעמדם בנוגע למעסיקים ביחס למכללות אחרות? מתכנן ללמוד הנדסת תעשייה וניהול.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לפני כמה שעות זה נסגר: אני אופיע היום בשעה 1:30 בערוץ 2 בתוכנית טייר ברשת עם פרוייקט הטוסטר (מופיע בגלרייה). אני יודע שיהיו עוד אנשים אבל לא יודע מי... ??? בכל מקרה שיהיה לכולם חג פורים שמח :-* אופסי.

• 34 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by הדוד משה,

שירות חדש ומדהים מבית ענקית התוכנה גוגל- האף של גוגל. גוגל מאפשרת לנו מעתה (בגרסת בטא) לרחרח את החיפושים שלנו- זה מדהים! קרבו את האף ורחרחו בעצמכם! החוויה פשוט מדהימה. נסו גויאבה או פלסטיק שרוף, זה פשוט מהמם! כמובן שיש עוד המון באגים, וריחות כמו כלב רטוב או רגל קרושה עוד לא במאגר. איזה כיף שיש חברות כמו גוגל שעושות דברים כל-כך טובים ומועילים לאנושות. איך השירו עובד בשבילכם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by iakovl,

אני גם מצאתי המשך המשוואה הולכת בשני הכיוונים בעיות = נשים בחורים רעים = בעיות בחורים רעים = נשים ההוכחה לזה שנשים נמשכות לבחורים רעים :lol:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by benor,

הזמנתי מוצר מסוים מאתר סיני כלשהו. יצא שהזנתי פרטי משלוח לא נכונים, מה שסביר שיקרה שהחבילה תשלח בחזרה לשולח. יצרתי קשר עם האתר אמרו לי שאין להם איך לעזור. אני אנסה לעקוב אחר החבילה, וברגע שהיא תגיע לארץ לסניף דואר כלשהו אני אצור איתם קשר. מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by mrsph666,

האם לתספורת שאתאר בהמשך יש שם? התספורת של Tom DeLonge, מלהקת Blink-182, ז"ל, כשהוא מופיע בקליפ של I miss you...? חוץ מ"emo" או משהו... כידוע, יש הרבה תסרוקות "אימו"... וכן בתמונה הבאה:

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by david_borohov,

שלום לכולם. אני ושני חברים מתכננים לטוס בשבוע הבא (16 לחודש) לטיול בחול. כעיקרון מחפשים עיר של צעירים עם הרבה מסיבות, אלכוהול ובנות אנחנו בני 22 ומחפשים מקום עם אנשים בערך בגילנו (מעדיפים מקום בלי ילדים קטנים מישראל לפני גיוס שבאו לעשות בלאגן). חשבנו על בורגס, ועל איה נאפה. העדיפות היא לבורגס (מישהו שהיה שם יכול לספר עליה קצת?) אבל בגלל שהיא יחסית יותר יקרה רציתי לבדוק עוד אפשרויות. נאפה יחסית יותר זולה, אבל שמעתי שיש בה הרבה "ילדים". מה אתם אומרים...יש המלצות על מקומות טובים? עדיף מנסיון אישי... תודה רבה ,דוד.

19. Started by אמיר יצחקי,

הממ אני מקווה שזה לא בקשה קשה מדי. תודה

20. Started by imac,

הייתה את הברכה הזאת, מישהו זוכר מהי ? אני צריך אותו לשימוש פרטי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Kidney_stonE,

לפני כמה שנים טובות אמא שלי קנתה בערוץ הקניות איזה ABB-MASTER או איך שלא קוראים לזה על זה סלחתי לה, אמנם מערוץ הקניות, אבל היה אחלה מכשיר במשך השנים, עד שנשבר... אני מחפש לקנות תחליף, וחשבתי שאולי יש למישהו מכם המלצות ? הסתכלתי בזאפ ואני רואה כמה מכשירים מכמה חברות שונות ואני רוצה לדעת במה לבחור (על בסיס עיצוב מוצר נכון , וחוזק המתכת, שלא יישבר מהר) אני מדבר על מכשירים לכפיפות בטן, כאלה : http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=S-MultiTrainer&orderby=price&DB27279=27729 יש למישהו המלצה בנושא ? (או באופן כללי, למכשירים או שיטות אחרות לחיטוב הבטן ו/או הרזיה, אין צורך לפרט הרבה, גם לינק יספיק, או כמה מילים) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by casio222,

אני רוצה לעשות מנוי השנה לאחד מהם... הייתי מנוי ל-PC PLUS במשך שנתיים ואני די מתלבט אם להמשיך... בשנה האחרונה הם די אכזבו- יותר מידי כתבות שפנו לבעלי עסקים, ופחות לאנשים "רגילים". בנוסף חלק ניכר מהעיתון הוא סקירות, אבל לפעמים זה די משעמם לקרוא אותם אם אתה לא באותו חודש מעוניין לקנות מצלמה באלפי שקלים... PC MAGAZINE נראה לי יותר מעניין, אך הוא עולה כ-60 ש"ח יותר לשנה... אשמח לדעות בנושא, יש לי עד סוף השבוע להחליט... תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by huhxd,

שלום לכולם, אז ככה, אני בכיתה יב' וכמו שאתם יודעים יש בגרות בע"פ. בחרתי לעשות על חומרת המחשבים והתפתחותה בשנים האחרונות. אני צריך כמה שיותר כתבות שמדברות בעניין (כמובן באנגלית). אשמח לכל עזרה שהיא. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by tombcatz,

טוב,נדפקתי חזק... בגלל שלא עבדתי מתי שהייתי צריך על עבודה ענקית,אני עכשיו צריך לעבוד עליה [איזה כיף לעבוד ביום שישי בלילה על עבודה משעממת! ] בגלל שאני על סף הרדמות אני צריך הרבה שירים,חדשים ומגוונים. תביאו הצעות לשמות,רצוי שירים מאוד קצביים,מהירים,כמה שפחות מילים [ואני לא מחפש רוק,פופ וכו'...יש לי את מה שאני אוהב וזה לא קשור לעכשיו] וכמה שיותר טראנסיים. יאללה תתחילו לשפוך,צריך להעביר עוד חצי לילה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים