עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by drorhazan,

מי פה קונה הרבה בארקדיה ומכיר את המוכרים שם? אני מכיר את העובדים שם כבר הרבה זמן.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  2. שלום רב יש לי חבר טוב שלא נזהר עם חברה שלו (שניהם חיילים) ועכשיו היא בהיריון (חודש+-) יש למישהו פה מושג/ניסיון מה עושים במקרה כזה? הבנתי שהצבא מממן הפלה אחת, אבל גם הבנתי שיש איזה וועדה מעורבת.. למי צריך לפנות ? תודה מראש לכל מי שעוזר, זה בהול ורציני..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. בתודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by 3d7,

תראו איזה קטעים קורעים: http://www.youtube.com/results?search_query=the+onion&page=1 קיבצתי כאן את הקטעים הכי טובים: The Onion: China Celebrates Status As Number One Polluter The Onion: Diebold Accidentally Leaks Results Of 08 Election The Onion: How Can We Make The War In Iraq More Eco-Friendly The Onion: Multiple Stab Wounds May Be Harmful To Monkeys The Onion:Is The Government Spying On Schizophrenics Enough? The Onion: Many U.S. Parents Outsourcing Child Care Overseas e Onion: 'Gays Too Precious To Risk In Combat' The Onion: Device Prevents Nick Nolte From Driving The Onion: US Schools Trail World In Child Soldier Apt…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  5. האם תהיה בעיה עם זה שהשיטת שידור שם היא (נדמה לי)NTCP וכאן היא PAL ? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by klayton,

Lullaby For Children

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  7. אני סקרן: מישהו זכה או סתם פרסומת?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by Born2Kill,

אשמח שתגידו מה עדיף מבחינת יחס לעלות/תמורה. הצעה של בזב"ל - אינטרנט 30M (ללא גיימר) ב-40 ש"ח. הצעה של נטוויז'ן - אינטרנט 30M (עם IP GAMER) ב-35 ש"ח. אני שם דגש על הורדה 'בריאה' ופינגים נמוכים.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  9. Started by א אוהל,

תודה רבה

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום הזמנתי דרך EBAY מוצר ועכשיו קיבלתי מיל מPAYPAL שהמוצר נשלך ובנתונים של הכתובת למשלוח רשום שהכתובת לא אושרה. למה זה? אך אני מאשר אותה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tom123,

מישהו פה יכול להגיד לי בוודאות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Axel Foley,

איך אני מוסיף תמונה לחתימה? תודה

13. Started by Palamnaeusus,

Private Media Group, a publicly traded adult entertainment site based in Spain, on Thursday said it has made an offer to acquire the assets of defunct song-swapping site Napster. In a statement issued from Barcelona, Private Media said that it had offered to acquire the Napster trademark and Napster.com Internet address for 1 million shares of Private Media common stock, valued at about $2.4 million. Private Media shares closed down 11 cents at $2.41 on the Nasdaq on Thursday. A representative for Napster, which recently closed its doors and terminated all but a few of its remaining 42 staffers as it prepared to go into Chapter 7 liquidation, was not available for comm…

14. מוסיקה אוטנטית, ימי הביניים, כלים מסורתיים יותר ולא כלים אלקטרוניים ומתקדמים למיניהם בצירוף של שירה ברקע. אני שמעתי כמה דיסקים בעבר אך שכחתי לשאול את שם המבצעים בכדי לרכוש את הדיסקים. מישהו מכיר במקרה? Anatoli.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by timac,

יש שיר היפ הופ ישראלי שרץ הרדיו והנה חלק מהפזמון שלו ''תמיד נתתי נתתי לה את הלב שכבר לא יכול יותר לכאוב'' זה רק חלק מהפזמון ששיר ראפ ישראלי.. בבקשה תעזרו.. מה שם השיר ומי שר אותו?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by enzo,

http://www.nicekicks.com/neckbreakers-lace-tags/

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  17. http://www.youtube.com/watch?v=hwYxRGV-kBc שצאק מחרבן יוצא ברוס ל שהכלב הזה מחברן יוצא צאק.. עריכה: לא יודע אם מותר לפרסם פה אבל מצאתי אתר שמראה איך הכלב הזה אוכל כל פעם לפי התור: פיטבולים, רוטווילרים..

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  18. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש לי קובץ של 2 וחצי ג'גיה וwinrar אומר שהוא פגום ומציג רק שתי קבצים מקובצים של 100 מגה..ניסיתי לעשות repair archive אבל הוא אומר שאפשר לתקן רק קבצי rar וzip איך אני יכול לתקן את הtar הזה? עריכה: זה בגלל שהמשכתי אותו משתי מקורות שונים...יש אפשרות "לחלץ" את הקבצים שאני צריך?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  19. מישהו יודע איך עושים פרצופים במקלדת????

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by LOL,

היי, אני עברתי עכשיו דירה ויש לי מקום וצורך לשולחן גדול יותר אין לי צורך בסיבוך או עיצוב מיותרים ולכן כל מה שאני מחפש זה פלטת עץ (מצופה) וחורים וחורים לרגללים (או רגליים אם לא אוכל להשתמש בשמה שיש לי כרגע) מישהו מכיר נגר או מקום עושה עבודות כאלה במרכז? הפלטה שאני מחפש היא 80*200

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. תודה ל-noobster שהביא תמשחק לפורם http://www.kongregate.com/games/gaby/onslaught2 עכשיו שאלה קטנה.. מה זה הנשקים ב-2000 ו-5000 ? שמתי אותם הם אפילו לא יורים

22. נגן הוידאו האהוב ממשיך להרחיב את יכולותיו, עם קריצה לעולם המציאות המדומה המתפתח לכתבה

23. קניתי לפני שנה וקצת SSD INTEL 80GIGA G2 ורציתי למכור אותו למישהו פתאום אני רואה שאחריות רק שנה ולפי מה שאני זוכר זה היה שנתיים או שלושה שנים אחריות מה עושים ? אני לא מוצא את החשבונית של הקנייה באתר [לודע אם זה היה עוזר] תודה עריכה :בסדר בדקתי איתם יש שלושה שנים אחריות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היום פתחתי טלוויזיה בערוץ 5 ליראות כדורסל בכיף ושמתי לב שאין מישחק ואז ירד לי האסימון צרלטון הרגה לי תכדורסל כמו שהרגה תכדורגל :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: גם אתם שונאים את צרלטון?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.