עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הכנתי תמונה בגודל מסויים ואני רוצה שהיא גם תודפס בגודל זה... האשף של XP לא מאפשר זאת וכמו כן גם הפאוור פוינט.. אז איך אפשר להדפיס בגודל הרצוי? תודה רבה מראש. [שמתי את זה פה כי אני לא יודע לאן זה שייך, מצטער.]

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  2. אם כן - מה ירד? אם לא - מתי הוא צפוי להגיע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  3. אם אפשרי בכלל (אני מניח שכן). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  4. Started by Djx,

אין לי מושג איך כותבים קורות חיים לפי איזה סדר ומה צריך להיות מישהו אולי יכול לעזור לי פה? וזה משנה ששליחת קורות החיים אני צריך לישלוח בדוא"ל ולא בכתב יד על דף? תודה לחברים העוזרים

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by Qtec,

מה דעתכם עליו? אני עברתי על המצגת - ויש שם מידע שיועיל למשתמש המתחיל.... (וגם פרסומת ענק למייקרוסופט ומוצריה) בבקשה--- האתר (מיקרוסופט מארחת אותו באדיבותה על שרתיה) המצגת (תוכן "יום האינטרנט הבטוח") לדעתי (לסיכום) - לפחות התחלה, כנראה יוזמה מועילה בסופו של דבר. *ד"א- אני אהיה בפולין בשבוע הקרוב החל מהיום, אז אל תתהו מדוע אני לא משתתף בדיון

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  6. אז כמו שנאמר בכותרת, יש לי מחר את הבחינה, ואני תקוע עם קטע לא מובן. תוכלו לתרגם לי אותו בבקשה?? (לתרגם מילה במילה זאת לא בעיה, הקושי שלי זה לצרף אותם למשמעות אחת). 20th Century Literature: The second world war, an intervening economic depression of great severity, and the austerity of life in Britain following the second of these wars help to explain the quality and direction of English literature in the 20th century. The traditional values of Western civilization, which the Victorians had only begun to question, came to be questioned seriously by a number of new writers, who saw society Breaking down around them. Traditional literary forms were often discarded, and …

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  7. אני בונה אתר ללימוד נהיגה ומחפש להכניס עמוד עם לוח תמרורים מלא! חיפשתי כבר את כל הרשת ולא מצאתי אולי למישהו בטעות יש אחד כזה על המחשב או יודע איפה יש? תודה..

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  8. להלן כתבה שפורסמה במוסף כלכלה של עיתון ידיעות אחרונות היום (מצ"ב תמונה). מישהו יודע מה מצב החנות כרגע? ואם היא עדיין פעילה, אז האם בטוח לקנות שם? נ.ב. רכשתי שם מוצרים בעבר ודווקא הייתי מרוצה מהשרות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  9. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

רציתי לדעת אם יצא סרט למשחק הנוסטלגי: Commander Keen יש הרבה משחקים עם עלילות מגניבות ורציתי לדעת אם יש סרט...

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  10. Started by redti,

שלום חבר'ס קראתי ושמעתי בהרבה שירים וספרים את "kool aid smile" מהזה אומר חיפשתי במילון באינטרנט וכל דבר ולא מצאתי את הפירוש למילים האלו.. אולי מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by yanushka,

לזכרה של הסדרה השנונה והמצחיקה בכל תולדות ערוץ 2, הרי לפניכם כמה קטעים שחוברו ע"י חברי ללימודים, Saliman, בזמן שיעור ניתוח-מערכות: מונולוגים: אתה יודע מה זה מרג"ם פצמ"רי? זה קישוא מדבר שמסוגל לשגר 16 אלף פצצות מרגמה איראניות לעבר גבול טג'יקיסטן-בולגריה תוך פחות מחצי שעה. אתה יודע מה זאת מלגזה רמפוזית?? זו מלגזה תוצרת גרמניה המערבית שמסוגלת לשגר את עצמה בטלפורטציה חמישים פעם בשניה לעבר חברה שלי לשעבר במערב דיזינגוף בלי לשבור אפילו כוס חד פעמית אחת. אתמול פגשתי טרמפולינה אוזבקית שהומצאה לפני חמישים ושש שנה באדום העתיקה על ידי שני פליטי ארגון שחרור פלשתין שיוקם רק שלושים שנה לאחר מכן בדרום ביירות. אתם יודעים שבכוס קפה אחת יש חמישים ואחת מיליון בקטריות טורפות אדם שמסוגל…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. קיבלתי הודעה בפרטי על התרשים הנ"ל שפורסם בפורום הכללי: מקור: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=116271.0 אינטל פנטיום 3 מהירות שעון 600 מגה הרץ לוח אינטל מקורי SR440BX כרטיס מסך מוכלל RIVA TNT 256 מגה בייט SDRAM PC100 מקורי של מיקרון/crucial 2 כוננים של WD אחד 10 גיגה בייט השני 8 גיגה בייט מסך 19" HITACHI CM769ET רוב החלקים במחשב בני 5-6 שנים, המסך בן 4-3 שנים, המעבד המקורי היה פנטיום 2 400 מגה הרץ והוחלף לפני 3-4 שנים למעבד הנוכחי. בקניה הראשונית (עם חלונות 98) למחשב היה 128 מ"ב, לא זוכר בדיוק מתי אבל לא רחוק מידי מהקניה הוספתי עוד 128 מ"ב - כעת חלונות 2000 היא מערכת ההפעלה. במקור המחשב עלה בערך 3000 שקל, המעבד "החדש" עלה 1200 שקל בזמנו…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by FARKASH7,

ברוב טיפשותי חשבתי שאני צריך ללכת לירפ"א מחר אבל הייתי צריך להתייצב שם היום מה יקרה ישלחו לי פשוט תאריך חדש?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  14. http://www.fat-pie.com/thechildthatsmeltfunny.htm

15. מאז שהם מופיעים באתר! P: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  16. מישהו יודע ?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על שתי החברות באלה KSP או ivory איו משתי החברות אני יקבל מחיר טוב ושירות טוב וגם שיש להם מבחר גדול של חלקים למחשב תודה לכול העונים

18. הכול בכותרת תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by panterw07,

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  20. היום ניסו להתנקש ברב עובדיה יוסף, למקורות הכתבה: YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3073828,00.html NANA http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=181905&sid=16 WALLA http://news.walla.co.il/?w=//702412 יש עוד מקורות כמו nrg .

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  21. יד שניה, כמובן בלי אחריות וואט סו אוור. יותר מ500 ?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  22. אורח voodooman

אהה חברה יש פה הרבה חברה שנשארים הרבה זמן מחוברים ובטוח שהם אוכלים וטוחנים... אני למשל מחובר יחסית הרבה טוחן כל יום איזה 4-5 ארוחות אם לא יותר חחח וגם בין הארוחות אני טוחן שוקל 82 וגובה 186 עליתי מ-74 ל-82 ... גם שומן ודם שרירים טוב הגוף לא מצליח לשרוף את כל הכמות שאני אוכל והוא לא מצליח לעצב את כל מה שאני אוכל גם כן חחחח :lol: מה איתכם?!

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by dddd01,

תקראו קרדיט לוואלה ! http://computers.walla.co.il/?w=/4/702868

24. Started by CrazyMan,

בואו נגיד שהייתי גולש כאן וקורא רק את המאמרים ואת הביקורות שכאן..אז אני נחשב חדש רק בפורום. באתי עמוס בשאלות בכל הנושאים אז אני מקווה שיענו לי לכל דברי. שלא תבינו שאין לי מושג במחשבים.. אבל הרמה שיש בפורום הזה היא גבוהה מאוד ובכך אין לי מושג מה זה מה. בקיצור אני מקווה להשתלב פה רק שאלה בקשר לחוקים: "3. הקפצת ת'רדים:" - ת'רדים? מזה לעזאזל?!

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  25. Started by vinipyx,

מישה אמור לינסוע דרך גלילות לכיוון דרום בשעה הקרובה אז שידעו יש שם משטרה שאורת רכבים על ימין ושמאל אך אני יודע-ראיתי דרך המצלמה של מעצ

• 2 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.