כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
Diamonds will not spark in the dark זה נכון להגיד SPARK על יהלום? איזה מילה אחרת יכולה להגיד לנצנץ שתתאים פה? והמשפט, אין בו בעיות אחרות נכון (דקדוק\תחביר או משהו כזה). אני יודע שזאת שאלה מוזרה ;D אבל אני צריך את זה, אז תודה.
-
- 13 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ניקח שני ישרים AC וDB ונצליב אותם כך שיחתכו בנקודה O. (A וB יהיו שני הנקודות העליונות וD וC יהיו הנקודות התחתונות לצורך העניין) ידוע כי BA מקביל לDC. עכשיו לפי תאלס אז BA:DC=BO:DO?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
כמו your mama is so fat, רק של cs אתה כול כך lamer שאתה מפספס עם aimbot אתה כול כך lamer שאתה מקפר לכיוון הקיר אתה כול כך lamer שאתה מכוון את הwall hack לריצפה אתה כול כך lamer שאתה חייב לשכנע אנשים שאתה cheater אתה כול כך lamer שכשאתה זורק team flash אתה היחיד שנפגע אתה כול כך lamer שהפעם האחרונה שעשיתה frag זה היה כשהפעילו את הfrindly fire אתה כול כך lamer שכאשר יש knife ואתה מוציא את הרובה אתה עדיין מפספס והוא הורג אותך אתה כול כך lamer שאתה עושה zoom out במקום zoom in (מה????) אתה כול כך lamer שאתה קונה את השתי אקדחים אתה כול כך lamer שגם אם אתה נשאר חיי בסוף השלב, אתה זורק את הנשק וקונה חדש כול הזכויות שמורות לyoav9 למישהו יש עוד?
-
- 28 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
לא פעם קורה שמישהי מנסה להתחיל אתכם, אבל היא לא ממש מוצאת חן בעיניכם. במצב כזה, איך אתם "נפטרים" ממנה? נכתב בלשון זכר, אך מופנה גם לנקבה.
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מתעניין במשפטי חוכמה שבאמת אפשר ללמוד המון מהם , שאתם המצאתם או של אנשים מעניינים שאמרו משפטים עם מסר [ אם יש לכם אתר כזה לא לפרסם בבקשה כי 80% זה משפטים מוזרים בלי הרבה טעם אז פשוט צטטו כמה וזהו לכל משפט ישמח לשמוע הסברון קצר על מה בדיוק מסתתר מאחוריו טוב אז אני יתחיל ויתן כמה משפטים יפים *לפעמים עדיף להיפגע מאשר לחלום לנצח - המשפט אומר כשה רוצים משו ממש ממש ובסוף מוותרים בגלל פחד כל שהו מי להיפגע או שזה להזמין בת , להקים עסק, או אפילו לקנות מתנה בגלל פחד שלא יאהבו או כל דבר בעולם ,ואחרי זה תחשבו למה לא עשיתי ואם היתי מנסה אולי היה כך וכך ומעיק על הנפש במקום לנסות ולדעת שנייסיתי (אפילו אם לא הצלחתי עדיין יש את הגאווה )ולעיתים קרובות יש את השלווה אני כן יכול וזה בכלל ל…
-
- 122 תגובות
- 37.1k צפיות
-
-
-
"האינטרסים של המעביד ושל העובד הם זהים בתשעה מכל עשרה מקרים. הייתי אומר אפילו, בתשעים ותשעה מכל עשרה מקרים" -- שר החוץ הבריטי לורד קורזון "קשה מאד לעשות תחזיות, במיוחד בקשר לעתיד" -- מועמד לנשיאות צרפת אלן פירפיט "אנחנו מצויים בעיצומה של מגמה בלתי הפיכה לכיוון שלום בעולם. אבל זה יכול להשתנות" -- דן קוויל "הסכם בעל-פה אינו שווה את הנייר שעליו הוא חתום" -- מפיק הסרטים סמואל גולדווין "יש לי עשרה זוגות של נעלי ספורט, אחד לכל יום בשבוע" -- סמנתה פוקס "אין לנו צנזורה. יש לנו הגבלות על מה מותר ומה אסור לדווח" -- דובר ממשלת דרא"פ, לואי נל "הנשיא יודע מה קורה. זה לא אומר שקורה משהו" -- דובר הבית הלבן בתקופת ניקסון, רון זיגלר "ואכן, תושבי סן-פרנציסקו ששרדו אחרי רעידת …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
זה האוסף הצנוע שלי.. אשמח לתוספות שלכם.. בין כל 3 נק' עובר קו ישר... תלוי עד כמה הוא עבה. יש שלושה סוגים של אנשים בעולם: כאלה שיודעים לספור, וכאלה שלא יודעים לספור. יש 10 סוגים של אנשים בעולם: כאלה שיודעים בינארית, וכאלה שלא. Always remember you're unique, just like everyone else. Computers are not intelligent. They only think they are. An unbreakable toy is useful for breaking other toys. Shell to DOS... Come in DOS, do you copy? Shell to DOS... 3 out of 4 Australians make up 75% of the population I once was a warrior, now I just hit people. It's not that I hate you, its just.. that I dont like you Death is life's answer to the question "Why?" Don't drink water. Fish mak…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שכל מי שמכיר משפטים מענינים ורוצה לשתף אותנו שיכתוב פה "תיכנות כיום הוא מרוץ בין מהנדסי תוכנה ששואפים לבנות תוכנות חסינות-אידיוטים גדולות וטובות יותר, לבין היקום שמנסה ליצור אידיוטים גדולים וטובים יותר. עד כה, היקום מנצח"
-
- 107 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
סתם רעיון שעלה לי בראש , בו נרשום משפטים מעצבנים של המורות כמו "אני מקבלת כסף אם אני אלמד אותם או שאני לא אלמד אותכם :asthanos: " גם משפטים בעתיד . יהיה נחמד .
-
- 63 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
"כשנופל דבר מה כולם בועטים בו במקום להרימו" "שום דבר לא יתנקה בלי שדבר אחר יתלכלך" "על כל דבר טוב שקיים בעולם יאמרו לך: אסור, משמין ולא מוסרי" "מי שנוחר חזק מבני הזוג, הוא זה שיירדם ראשון" "את הצעצוע הכי יקר שתקנו לילד הוא יאהב הכי פחות" ככל שתגיעו מוקדם יותר יותר לשדה התעופה, יהיה איחור גדול יותר בטיסה" "ככל שהבגדים שלכם יפים ויקרים יותרף גדול הסיכוי שהם יתלכלכו בארוחה" את המחמאות הכי גדולות תקבלו על המאכל שבהכנתו השקעתם הכי מעט זמן" "ככל שהמגזינים בחדר ההמתנה לרופא משעממים יותר, יארך זמן ההמתנה" "כל אבן שתכנס לנעל שלכם תצליח למצוא את הדרך לנקודה הכי כואבת" "בדיוק לאחר שהדיילת מגישה כוס קפה מלאה, המטוס נקלע לכיס אויר" "בצרור מפתחות - המפתח הנחוץ הוא תמיד המפתח האחרון" "מ…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אמא שהילדה שלה נהרגה בתאונת דרכים.. תמשיכו.....
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
ילדה שעברה תאונת דרכים ואיבדה את רגליה תמשיכו.....
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משפטים שאסור לומר לדודה פולניה "דודה אני לא רוצה להיות מהנדס אני רוצה להיות מלח, יש מלא כוסיות בספינה"
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
חברה תרגישו חופשי לזרוק, אני יתחיל: זוכרים את המכשף מרחוב סומסום ??? "אכלת פלפל שתה מיץ"
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
משפטים שלא אומרים לגברים: "אתה בפנים? אני לא מרגישה..."
-
- 39 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מחפש חנות טובה וזולה בקריות למשקאות חריפים...מחר יש יום הולדת לחבר טוב ואני מעוניין לקנות לו איזה בקבוק ויסקי טוב... מישהו מכיר חנות טובה בקריות? אני יודע בצומת קרית אתא יש איזו חנות ברח לי השם....
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^^ אם משהו מכיר שישתף (חוץ מ-יין) פסח שמח וכשר
-
- 28 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לצאת די הרבה לפאבים, ולבלות עם חברים שם. הבעיה היא, שאין לי מושג בשתייה, ולבנתיים אני תקוע על בירה קלסברג מהחבית כי היא הדבר הראשון שהופיע בתפריט . ניסיתי להתייעץ עם המלצרית, אבל כנראה שהידע שלה שווה לידע שלי בנושא, כנ"ל לגביי החברים. אז איזה משקאות אלכוהליים טעימים אפשר להזמין, משהו חפיף לשתיין מתחיל? לא מעוניין להשתכר לגמרי אגב, בכל זאת צריך לחזור לדירה באמצע הלילה, כשיש בה את כל המשפחה. רק צריך משהו שישחרר טיפה.
-
- 91 תגובות
- 15k צפיות
-
-
שתיתי ונדלקתי, בייחוד מ"אגס-תפוחים". נסו גם אתם.
-
- 75 תגובות
- 4.4k צפיות
-