כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
מחפש חנות טובה וזולה בקריות למשקאות חריפים...מחר יש יום הולדת לחבר טוב ואני מעוניין לקנות לו איזה בקבוק ויסקי טוב... מישהו מכיר חנות טובה בקריות? אני יודע בצומת קרית אתא יש איזו חנות ברח לי השם....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^^ אם משהו מכיר שישתף (חוץ מ-יין) פסח שמח וכשר
-
- 28 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לצאת די הרבה לפאבים, ולבלות עם חברים שם. הבעיה היא, שאין לי מושג בשתייה, ולבנתיים אני תקוע על בירה קלסברג מהחבית כי היא הדבר הראשון שהופיע בתפריט . ניסיתי להתייעץ עם המלצרית, אבל כנראה שהידע שלה שווה לידע שלי בנושא, כנ"ל לגביי החברים. אז איזה משקאות אלכוהליים טעימים אפשר להזמין, משהו חפיף לשתיין מתחיל? לא מעוניין להשתכר לגמרי אגב, בכל זאת צריך לחזור לדירה באמצע הלילה, כשיש בה את כל המשפחה. רק צריך משהו שישחרר טיפה.
-
- 91 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
שתיתי ונדלקתי, בייחוד מ"אגס-תפוחים". נסו גם אתם.
-
- 75 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום! אני מפנה את ההודעה הזאת לאנשים שמבינים בתזונה נכונה ובפיתוח שרירים. יש לי חילוף חומרים מהיר יחסית, וזה אומר שאני יכול לאכול מה שאני רוצה וכמה שאני רוצה בלי להעלות במשקל. אני יודע שהרבה אנשים מקנאים בי על כך והיו רוצים להתחלף איתי. אבל, אני גם הייתי רוצה להעלות כ-10 ק"ג, ואני לא מצליח להעלות במשקל. שימו לב שאני אומר שאני יכול לאכול מה שאני רוצה וכמה שאני רוצה בלי להעלות במשקל, אבל זה לא אומר שאני אוכל כל היום גלידות ושוקולדים. אני אוכל רגיל, אולי פחות מכפי שאני צריך מכיוון שאני נעשה שבע די מהר (אצל כל אדם יש הורמון שובע שמופרש במוח שאומר לנו שאנחנו שבעים כדי שנפסיק לאכול. אצל חלק מהאנשים ההורמון הזה יותר פעיל, ואצל אחרים הוא פחות פעיל). בעיקרון, הבנתי שאני צריך …
-
- 52 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר למצוא במחיר טוב? זה הכי טוב שמצאתי : אם זאת חנות ממשית אז עדיף באזור רחובות-צומת בילו או אשדוד. [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה בערך שוקל סטיק זיכרון? וכמה מעבד? אני מזמין היום דרך מוספוט אני מקווה שזה משתלם להזמין משם זיכרון... אם זה יוצא פחות ממאתים דולר אין מכס + מעמ נכון?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי כספת למכירה ומצאתי אחת שמתאימה, משקלה הוא בערך חצי טון, הכספת עצמה עשויה מברזל יצוק ושטח הריצפה שלה שלה הוא בערך 50 על 50סמ. תהיתי האם זה מסוכן לשים משהו כזה בקומה 3. האם יכול לקרות מצב שהכספת תעשה נזק כלשהו לריצפה? הבניין הוא בנין סטנדרטי משנות ה80.
-
- 56 תגובות
- 17.8k צפיות
-
-
כשאומרים על מישהו שהגובה שלו הוא 11`6, כמה זה בסנטימטרים? ו-lbs זה כמו פאונד? 0.4? תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות לחבר כבל BNC ל SOUNDBLASTER (או כרטיס טלוויזיה אני לא זוכר) ובאמצעות תוכנה מסויימת ניתן לראות את האות שעובר בכבל. האם באמת קיימת אפשרות ליצור משקף תנודות באמצעות מחשב?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לאחרונה העניים שלי מתעיפות מהר מאוד ממסך המחשב, וחשבתי לקנות את המשקפיים האלה, שאמורים לעזור לי עם הבעיה. השאלה שלי, אם זה באמת עוזר. למישהו יש אותם? http://gunnar.co.il עריכה: אל תמליצו לי ללכת לרופא עיניים. הייתי. הראיה שלי בסדר גמור. פשוט העיניים מתעיפות לאחר מספר דקות לאחר שאני מסתכל על מסך מחשב, וזה נמשך מספר חודשים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 1 תגובה
- 305 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שלום, אז לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן להחליף את משקפי השמש המצ'וקמקות שלי, שעברו איתי 4 שנים בנאמנה. והחלטתי שמכיוון ויש לי כסף, ואני יכול, אני רוצה לקנות משקפי ray ban [אם להיות יותר ספציפיים - אני מחפש משקפי טייסים שנראות טוב, מכל מה שחיפשתי בחודש-חודשיים האחרונים, רק דגמים של רייבן ישבו עליי יפה] והבעיה? וול...פשוט לכו לסניף מקומי של אירוקה ותבינו בעצמכם. זוג משקפי rayban עולה מחיר לא פרופורציואנאלי בן 4 ספרות. ואם נדבר ספציפית - הדגם שאני רוצה עולה 1065 ש"ח. מחיר שנראה בעיניי פשוט לא הגיוני בעליל. http://www.erroca.co.il/manage-pages/RAY-BAN.aspx תסתכלו על הדגם RB3025. [מופיע בלינק כ-09RB3020XXX כאשר הX מייצג מספרים שונים של צבעים שונים ועדשות שונות של הדגם הנ"ל] בכ…
-
- 13 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום לכל פורום HWZONE. כבר הרבה זמן שברצוני לפנק את עצמי במשקפיי רייבן חדשות. הדגם האהוב עליי ביותר הוא ה3025 עם מסגרת ועדשה מכסף. תמונה : מצאתי מישהו שמוכר אותן חדשות ומקוריות ב250 ש"ח(מחיר בחנות: 650~), אבל אח שלי אמר שהוא ישיג לי אותם במחיר יותר טוב. רציתי לדעת מה אתם אומרים ?
-
- 43 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
המכירה המוקדמת למשקפי המציאות המדומה המסקרנות נפתחה באופן רשמי, ונראה שגם עלויות שמגיעות ל-900 יורו באירופה לא מרתיעות את הרוכשים שמעוניינים בטעימה מהטכנולוגיה של המחר עם הספק שכזה – לא נתפלא לראות את HTC הופכת בקרוב מאוד לחברת מציאות מדומה בעיקר, ויצרנית סמארטפונים ומכשירים חכמים אחרים כתוספת צדדית. משקפי המציאות המדומה המסחריים הראשונים של החברה הטאיוואנית, ה-Vive, יצאו לזמינות לרכישה מוקדמת כמובטח, עם תאריך זמינות ראשוני שמכוון ל-5 באפריל 2016. יחד עם תחילת ההזמנות המוקדמות, ב-HTC גם חשפו כי מחיר המשקפיים שהוצג לפני מספר שבועות, 800 דולרים אמריקאים, הוא למעשה מחיר אמריקאי בלבד שאינו כולל מס מקומי (אשר משתנה ממדינה למדינה בתוך ארצות הברית), ועל כן המחיר שאותו …
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי אני מרכיב משקפי ראיה (או שם עדשות). יש לי מספר לא גבוה ואסטיגמציה כלשהי. כיום אני משתמש במשקפיים עם מסגרת של ריי באן שעלו לי כ 1000 שקלים. קצת נמאס לי מהמשקפיים וראיתי שברשת "קרולינה למקה" יש מבצעים לא רעים. כך שיש לי שתי שאלות: 1. האם מישהו התנסה במשקפיים שלהם ויכול להעיד בכלליות על איכות המסגרות או העדשות שם. 2. הבנתי שהם לא עושים שם בדיקות (הגיוני בהתחשב במחירים ובתצורת הסניפים) ודורשים מרשם מאופטימטריסט. מאיפה אני מביא מרשם כזה במינימום עלות? אני חבר בקופ"ח מכבי (שירות בריאות, ווטאבר). בפעם שעברה שבה הלכתי לרופא העיניים וביקשתי שיבדוק לי את המספר אני זוכר שהוא לא הסכים להביא לי מרשם - וגם כל המרפאה שלו היתה ממוסחרת ומלאה בציוד ראיה (משקפיים\עדשות\נוזלים) למכירה. כ…
-
- 0 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
מקצת שיטוט מהיר מגלים שאפשר לקנות משקפי ראייה במחירי רצפה לעומת מה שהולך בארץ. http://www.selectspecs.com/cheap-glasses/ http://www.cheapglasses123.com/ http://www.zennioptical.com/#/?gclid=CMXvtczz16YCFUww3godygMOHQ http://www.eyebuydirect.com/samplenew.php?price_rang=7.95,49.95 מישהו מכיר אתר מהימן לבצע ממנו רכישה כזו?
-
- 3 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
מחפש המלצה על משקפי שמש פרקטיות כשהמטרה היא שהשקפיים יבצעו את ייעודן עם מינימום פגיעה בעיניים, קיימת חייה כזאת? תקציב לא קיים מהסיבה שפשוט אין לי מושג כמה שוות משקפיים כשלא מדובר במוצר אופנה. משהו בארץ יכול להיות נחמד, לפי מה שהבנתי מתגייסים מקבלים הנחה די רצינית?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
איזה משקפי שמש מומלץ לקנות בתקציב של 500-700 ש"ח? מה ההבדל בין כל החברות? איזה חברה מומלצת? איפה מומלץ לרכוש בב"ש? Vogue Giorgio Armani Gucci Ray Ban Versace אלו החברות ששמתי עליהם עין. השאלה מה ההבדל? יש הבדל בעדשות? או שמה יש הבדלים מינוריים בעיצוב ורק השם מותג אחר? למה צריך לשים לב שרוכשים משקפי שמש? האם יש המלצה למותג כלשהו? (בכוונה לא הכללתי את אירוקה, כי הבנתי שהם מחוץ לליגה הזו).
-
- 16 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות משקפי שמש לשימוש בספורט. נהיגה וסתם בכלל. אני מתלבט בין אוקלי לבין רודי. אני מחפש משהו שיחזיק שנים ארוכות ויהיה משתלם. בעתיד כנראה הכוונה היא גם לקנות עדשות עם מספר אבל לא בזמן הקרוב. אשמח לדעתכם בנושא אריאל
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מתקשה למצוא את המשקפיים האלו בחנויות בארץ ובגלל שחברות גדולות שמכבדות את עצמן לא מוכנות לעזור יותר מדי ובמקום זה מנסים למכור לי משהו שלהם, אני מחפש חנות שתמכור לי משקפי POLICE שאני מחפש ספציפיים לפני שאני מזמין מחו"ל. מדובר בדגם POLICE S8551 אם ידוע לכם, אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה הזאת? ואם כן, יודע טווח מחירים בארץ?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אחרי נסיון גרוע במיוחד של כל המשפחה שלי עם אופטיקנה שהמשקפיים שלנו פשוט נהרסות מרגע לרגע, החלטתי לקנות זוג חדש של משקפי שמש אופטיות בחנות אחרת. לא מזמן קיבלתי במתנה משקפי טייסים נדירות של רייבאן, וחשבתי שאני כבר אקנה עדשות בשבילן. הבעיה היא המחיר- 800 ש"ח בזגי שאול, באופטיקה דורון העדשות עולות 2000 ש"ח לעובי רגיל ו2800 ש"ח לעדשות דקות שמתאימות למסגרת. עכשיו, בארוקה עדשות עולות 200 או 400 שקל. הייתה שם מסגרת שאהבתי שיחד עם העדשות ב200 הכל יעלה 600, וכנראה שלרייבן אם הם יסכימו למכור לי רק עדשות זה יעלה לי רק 400 שקל. הבעיה היא שהלכתי לסניף בגראנד קניון, ואין להם שם אפשרות לעשות בדיקת ראיה. אני לא יודע אם יש להם בדיקות ראיה בסניפים אחרים בחיפה ועד כמה החנות הזא…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלחו לי את האתר הבא עם סיפור שזאת חברה חדשה בארץ שמנסה להכנס לתחום והם מחלקים משקפי שמש במחיר של 35 שקל שזה בעצם המשלוח. http://www.rave.co.il/ הזמנתי עכשיו זוג אחד (רציתי עוד אחד אבל הצבע שרציתי אזל), סתם כזה כי אולי זה יתאים ;D תהנו
-
- 105 תגובות
- 7.1k צפיות
-