כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כרטיס כבר קניתי.... מי יהיה תהיה להקת החימום?
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מישהו פרסם כאן פעם אפליקצייה שמאפשרת לך לשחק ממחשב על מחשב מרוחק, כשהעיבודים נעשים על המחשב המרוחק החזק, ומוצגים ונשלטים ע"י המחשב החלש. אני אשמח לקבל לינק ישיר לאפליקצייה או לת'רד הנ"ל. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ערב טוב. לפני מספר חודשים בערך עברתי מבזק להוט בתשתית הטלפון בלבד(באינטרנט אני עדיין בזק) בא טכנאי וחיבר לי כבל TRS לקיר איפה שהחוט של האנטנה נמצא .. עכשיו כדי לקלוט ערוצים כמו 1,2,10 וכד' אמרו לי שאני חייב לסרוק ערוצים בשלט והבעיה שאני לא מצליח לעשות את זה דרך השלט ואין לי כפתורים בטלוויזיה עצמה. הצלחתי לסרוק בטלוויזיה קטנה אחרת שיש לי ויש לה גם שלט משלה שלא פועל על הטלוויזיה השניה.. http://www.telepeled.co.il/products/35250 זה השלט.. והטלוויזיה היא גם של לנקו.(יש אותה בהרבה בתי מלון ,ולא ..לא גנבתי אותה חח ) יחסית לטלוויזיה שנמצאת בהרבה בתי מלון הייתי מצפה לקצת הסברים ברשת עליה אבל נאדה. אני לוחץ בשלט על MENU ואין לי דרך להמשיך משם ללחוץ על סריקה.. למרות שהאופ…
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שבת שלום. נרשמתי ל paypal והכנסתי את מספר כרטיס האשרי שלי בכדי לייבא דולרים מהכרטיס. אחרי שהכנסתי את פרטי כרטיס האשרי, קיבלתי מייל ובו היה רשום: "Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge. Return to PayPal and enter the 4-digit code to confirm your credit card" אבל לא הבנתי לאיפה אני אמור לקבל את ה 4-digit. הם ישלחו לי למייל 4-digit בעוד 2-3 ימים בכדי לאשר את החשבון? ואחרי שאישרתי את החשבון אני יכול למשוך מהחשבון שלי דולרים? הבנתי שהולכים ל Request Money ואז אני צריך למלאות את Recipient's email address שלי(כתובת האימל שלי?) וב Amount לרשום את סכום הכסף שאני צריך? למשל אני רוצה להוציא 40 דולר. אני רושם שם 40 עגול? או עם אפסים= 40…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חשק עז לקפה טוב בבוקר, טעמתי אצל חבר ומאוד אהבתי זה מה שיש לו: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740053 200 קפסולות מספיקות לי בערך לשלושה חודשים. האם זה בזבוז כל העניין הזה? יש לכם המלצות למכונה אחרת?
-
- 17 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שלום, אחרי חיפושים רבים של שולחן מתכוונן חשמלי, מצאתי את השולחנות של קיסר. רציתי לדעת האם כדאי לרכוש את הדגם הדו-מנועי שהם מוכרים. אני לא כזה מוצא ביקורות על הדגם הספציפי הזה, לפי מה שאני מבין זה koplus hop. אבל מבחינת "הכי טוב" אני לא רואה את זה ברשימה. אבל אני גם רואה שבארץ אני מבחר רב בנושא שולחנות מתכווננים. https://ergonomicoffice.co.il/product/%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%9f-%d7%97%d7%a9%d7%9e%d7%9c%d7%99-%d7%93%d7%92%d7%9d-hop/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש שיר ראפ חדש זה הולך ככה: Come on! you ready you ready go! משהו כזה
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ממש הורדה מגעילה.. אפילו מהאתר שלהם ...
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אז ככה הבאתי הישר לHWZONE שלא ישעמם לכם : תמונות ריגול של ** מהיר ועצבני 3 ** הסרט שחצי עולם מחכה לו (אולי קצת הגזמתי) : מגיע בקרוב לקרנים אז הינה תפננו לכם... נדיר* :o פורסם היום . http://www.evolicious.com/spypics תגובות אנשים....
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, במקרה רגיל לא הייתי מפרסם פה הודעה כזו, אבל זה די מקרה חירום וממש דחוף לי. ככה שאם מישהו לומד הנדסת חשמל בתל אביב אני ממש אשמח אם הוא ירשום פה.. תודה רבה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אוקיי, חבר'ה, מכיוון שהביקוש שלכם (חברי הפורום והקהילה) לעוד תמונות ומידע גובר, החלטתי לפרסם מס' תמונות נוספות שהביאו לזכייה שלי בתחרות. ;D אז תהנו: אוקיי , וזה הסיפור בקצרה: המצלמה אכן תת-מימית חד פעמית (50 ש"ח), שווה את ההשקעה לא? ;D לגבי ה"אישור" להכנס עם כל האלמנטים לבריכה: אני גר בקיבוץ, יידעתי את המצילה (שגם אחראית על הבריכה), והיא אישרה. קצר ולעניין. הכנסנו (אני ועוד חבר שעזר וצילם) את הכל לבריכה, למרות שהיו כמה חלקים שגילו התנגדות גבוהה לטבוע (כמו המסך שליפפתי אותו עם איזולירבנד לשולחן, והמארז, ששמנו עליו אבן לא קטנה כדי שלא יצוף...). כשהכל היה מוכן, דפקנו כמה תמונות, הטובות נבחרו - ושלחתי. אגב, החלקים (שלא היו ברי-שימוש), נודבו מאחראי המח…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לכל החבר'ה הטובים, אני רוצה לאחל לכולכם צום קל (אם אתם צמים כמובן) וגמר חתימה טובה. וכמובן סליחה ומחילה אם פגעתי או העלבתי מישהו מכם בלי כוונה (או שאולי עם :asthanos:) צום קל וגמר חתימה טובה ידידים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חשבון בבנק הפועלים ואני מתחת ל18, אמורים להוריד לי כל חודש מהחשבון עמלות? כל חודש מורידים לי השלמה למינ ד"נ 11.65 שח או מינ. דמי נהול 13 שח.
-
- 25 תגובות
- 24.9k צפיות
-
-
כבר חודש שיש איזה רנו קליאו שחוסמת את החנייה שלי כמה פעמים בשבוע וככה גם הערב , אני בא לצאת מהחנייה והחרא הזה חוסם אותי עוד פעם, ציפצפתי 10 דקות (אני מדבר איתכם על 11 בלילה) , הוא לא בא, ניסיתי לתת מכה לחלון כדי שהאזעקה תפעל והיא לא התחילה.. . בסוף נימאס לי מהמצב ובדקתי אם הרכב נעול, אכן הדלתות היו נעולות אבל לא הבגאז'... פתחתי דרך הבגאזק את הדלת האחורית ואז הקידמית, שיחררתי האנד ברקס והתחלתי לדחוף אותו לכביש, הבעיה היא שההגה היה נעול ולא היה לי איפה לשים את הקליאו . אז השארתי אותו באמצע הכביש עומד באלכסון (זה רחוב שלא עוברות בו הרבה מכוניות) ונסעתי ... אני חוזר אחרי 20 דקות ורואה 3 ניידות וחבלן סורקים את הרחוב עם פנסים , אני שואל מה קרה , אומרים לי שיש רכב חש…
-
- 36 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
SKYPC בדרום IQPC בדרום TMS בכרמל יש להם סנפים בת"א שאפשר לקנות מהם? כדאי לקנות באייבורי או KSP?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העתקתי את ההודעה שהיא פתחה פ"תפוז": ערב טוב. כמו שאמרתי בכותרת, היום בבוקר נקראתי אל רופא היחידה שלי שאמר לי שהבדיקות דם שעשיתי חיוביות לצליאק. כמובן שאני גם נפגשת עם רופא גסטרו בשבוע הבא, אבל כרגע זה לא משנה. מה עוד- שהרופא יידע אותי שעד לפני חודש, צליאק גם היה משחרר אותי מהצבא, אבל החוקים השתנו. איך לא עלו על זה בבדיקות דם/DNA שעשו לי בגיוס? לא יודעת. ניחא. תביעות משפטיות יגיעו בהמשך. וכצפוי, יש לי הרבה שאלות.... נתחיל ברעיון שבתכל'ס הכי מלחיץ אותי- אני באמת לא יכולה יותר לאכול פיצה...? (אני יודעת שזה מפגר, אבל האוכל שאני הולכת להפסיד זה הדבר הראשון שעלה לי לראש) אני מניחה שהשאלה האמיתית היא, עד כמה זה הולך להשפיע לי עכשיו על האכילה ועל אורח החיים באופן כללי? תודה מראש.…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני כל כך מרחם על החיות המסכנות..רואים את הסבל בעיניים שלהן. http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ תגיבו!
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נאס לי מכול החידות שצצות בזמן האחרון בפורום,אז החלטתי לשים כמה תמונות מצחיקות,תוסיפו עוד אם בא לכם.
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
הרשת החברתית אינסטגרם מעולם לא דרשה כסף עבור התכנים שפורסמו בה, אך מעתה והלאה היא צפויה לאפשר ליוצרי התוכן שלה לגבות כסף עבור התכנים שהם יפרסמו באפליקציה. החברה לא תגבה עמלות מהיוצרים - לפחות עד 2024 The post "כך היוצרים יכניסו כסף": אינסטגרם תאפשר גביית כסף ממשתמשיה? appeared first on עכשיו 14.לכתבה
-
- 0 תגובות
- 367 צפיות
-