כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
- 

מדובר בתביעת פיצויים שנגרמו בתאונת דרכים. לאחר שבית משפט השלום קבע סכום פיצויים, הוגש ערעור לבית המשפט המחוזי אשר קיבל את הערעור והגדיל את הסכום שנפסק, לאחר שגם בפסק הדין של המחוזי התגלו טעויות חישוב פנינו לבית המשפט העליון לבקשת רשות ערעור. בית המשפט העליון קיבל את בקשת הערעור וביקש את תשובת חברת הביטוח. חברת הביטוח הגיבה לבקשת לרשות ערעור ובו הסכימה שמגיע יתרת סכום מעל זה שנקבע בבית משפט השלום והמחוזי. בעקבות תגובת חברת הביטוח קבע בית המשפט העליון כי על הצדדים לנסות להגיע לפשרה, הואיל ומדובר במחלוקת חשבונאית טכנית. מאחר ולא הגענו לפשרה הודענו על כך לבית המשפט העליון. בתשובה השיב לנו בית המשפט העליון שהבקשה לרשות ערעור נדחית. והמבקשת תשא בהוצאות המשיבים בסך 10000 ש"ח.…
- 

- 3 תגובות
 - 739 צפיות

- 

- 

- 

- 

לפני כמה ימים הועלה סרטון חדש: למי שלא מכיר, הנה הסרטונים הקודמים:
- 

- 1 תגובה
 - 739 צפיות

- 

- 

- 

The bandage was wound around the wound. The farm was used to produce produce. The dump was so full that it had to refuse more refuse. We must polish the Polish furniture. He could lead if he would get the lead out. The soldier decided to desert his dessert in the desert. Since there is no time like the present, he thought it was time to present the present. A bass was painted on the head of the bass drum. When shot at, the dove dove into the bushes. I did not object to the object. The insurance was invalid for the invalid. There was a row among the oarsmen about how to row. They were too close to the door to close it. The buck does funny things when the does …
- 

- 2 תגובות
 - 739 צפיות

- 

- 

אבי ביטר ב"גורל שלי", שני החלקים ברצף, המשחק הטוב ביותר שתראו אי-פעם! חובה לראות לפחות פעם בחיים.
- 

- 10 תגובות
 - 739 צפיות

- 

- 

נכון יש חורים כאלה כמעט בכל חדר (לפחות בבתים שיוצא לי להיות בהם יש את זה) למעלה קרוב לתיקרה שמכוסים במין פלסטיק עגול כזה בצבע לבן? ועוברים שם כל מיני חוטים ואם עושים איזה שהיא עבודה בחדר דואגים שלא לסתום את זה (אם שמים שם ארון או מזגן או כל דבר דומה) אם לא היה מובן (וסביר להניח שאני לא מובן) תכתבו אני יצלם תמונה ויעלה
- 

- 5 תגובות
 - 739 צפיות

- 

- 

אני מעוניין לדעת בכל סוף שבוע (חמישי ושישי) איזה מסיבות של מוזיקה אלקטרונית יש בסופי שבוע... איך אני אוכל להשיג מידע כזה? תודה מראש
- 

- 1 תגובה
 - 739 צפיות

- 

- 

אני מחשב חנות חומרה בישראל (זולה, כמובן) שמוכנה לקבל תשלום דרך ויזה בינאלומי. המשלם יהיה מחו"ל, אבל המשלוח יהיה לתוך ישראל, כלומר, החנות בסה"כ מקבלת את הכסף מחו"ל, היא לא צריכה לשלוח את המוצר לחו"ל. אלטרנטיבה אחרת היא חנות שמקבל תשלומים דרך paypal, אבל אני לא הצלחתי למצא כזו בשום מקום. מישהו מכיר חנות כזו? תודה מראש.
- 

- 0 תגובות
 - 738 צפיות

- 

- 

היי אני מחפש אופניים לספינינג(אופני כושר) עד 1000 ש"ח משהו טוב לא יותר מדיי משוכלל ולא יותר מדיי יקר ושיהיה עמיד רציתי להתייעץ עם חברים פה בפורום שרכשו אופניים לאותה מטרה ויכולים להמליץ על חברה טובה ושאלה נוספת אליכם : האם יש הבדל בין אופני ספינינג לאופני כושר ולאופני משענת? כי באתרים שאני מחפש יש את שלושת הסוגים תודה לעונים
- 

- 3 תגובות
 - 738 צפיות

- 

- 

אבא שלי עבד בחברת כוח אדם עד לפני שנה, והם רימו אותו המון. לא שילמו פיצויי פיטורין, הרעת תנאי עבודה, לא שילמו וגנבו תשלומי פנסיה, לא שולמו דמי הבראה במלואם וכו'. היינו בייעוץ אצל עורך דין והוא רוצה 10 אלף ו20 אחוז מהתוצאות. וזה קצת יקר לנו. עכשיו: 1. יש גם בעיות עם שעות העבודה שהחסירו, אבל אין לו רשימה של כל שעות העבודה. 2. מדובר על תביע של 7 שנים אחורה. 3. יש כמעת את כל התלושים. מדובר בסכום של כ80 אלף שקל בערך. אנחנו לא כך כך יודעים מה לעשות \: פניתי לקו לעובד והם הביאו לי רשימה של עורכי דין, אני מחר יעשה טלפונים ואשמע מה יש להם לומר. אשמח לשמוע ממשהו שעבר תהליך דומה. אנחנו קצת מבובולים ולא יודעים מה לעשות.
- 

- 5 תגובות
 - 738 צפיות

- 

- 

- 

הסרטון שאני מחפש זה בעצם סדרה של סרטונים (5 בפעם האחרונה שחיפשתי) הסרטון עצמו מצוייר (לא וידאו) והוא מסוג הסרטונים האינפורמטיביים האלה דברים כמו יש X סינים על כל אמריקני או יש יותר הודים עם תואר מאשר אמריקנים (זה מה שאני זוכר מהסרטון)
- 

- 2 תגובות
 - 738 צפיות

- 

- 

פשוט ע-נ-ק! http://blogs.breezetraining.com.au/mickb/content/binary/award.swf
- 

- 2 תגובות
 - 738 צפיות

- 

- 

- 

מחפש מין האוס כזה שיש בו את המילים הנ"ל Put my dick in your head move it left move it right ... תודה מראש בן ..
- 

- 5 תגובות
 - 738 צפיות

- 

- 

סתם מסקרן אותי... עריכה: למנהלים - נראה לי שהייתי צריך לשים את הדיון הזה ב"אקטואליה ותרבות" אם אתם יכולים בבקשה להעביר לשם, תודה.
- 

- 0 תגובות
 - 738 צפיות

- 

- 

איפה אני יכול למצוא דבר שכזה? אני רוצה להמיר את הכבל האופטי מהPS3 ל3 כבלים PL לרמקולים X540. תודה
- 

- 0 תגובות
 - 738 צפיות

- 

- 

ככה: בסידרה הנדסית נתון A2=-40, A5= -2560, חשב את S7 אני יודע שקודם צריך למצוא את Q וA1 פשוט לא יודע איך למצוא את הQ הזה ומחר יש לי מבחן (חחח)
- 

- 1 תגובה
 - 738 צפיות

- 

- 

למה לא "לפתוח" את ה"אפשרויות נוספות" תמיד, כך שכל מגיב/כותב יראה שניתן לצרף תמונות/קבצים ישר בפורום במקום להשתמש באתרים אחרים עם פרסומות נוספות, זמן תגובה רע, רישום ועכשיו גם חלק מהם מצונזרים - אלהים יודע למה ומי צנזר. לא יותר הגיוני?
- 

- 3 תגובות
 - 738 צפיות

- 

- 

אחרי חיפוש אחר חנויות המומלצות באזור הצפון לא מצאתי שום דבר חוץ מ-TMS שנסגרה לאחרונה. SKYPC בראשון ו-IQPC באשדוד. בקיצור איזו חנות מחשבים הכי מומלצת שקרובה לאזור עכו-חיפה-נהריה-קריות? חוץ מ-KSP שקראתי הרבה ביקורות גרועות עליה.
- 

- 3 תגובות
 - 738 צפיות

- 

- 

http://maps.google.com/maps?q=33409&ll=26.748651,-80.074550&spn=0.005622,0.007875&t=k&hl=en מעניין....
- 

- 4 תגובות
 - 738 צפיות

- 

- 

יש אפשרות להביא לי כרטיס מסך\מעבד. האם כדאי? זול שם? פריז ומינכן. מישהו מכיר חנות טובה שם? מומלצת? עזרה!
- 

- 7 תגובות
 - 738 צפיות

- 

- 

אני מקווה שתצליחו לזהות את שם הזמר והשיר שחיכיתי לו הרבה שנים, אני חושב שהוא מוכר בכל מקרה שיר יפה מאוד!! לינק:http://www.mytempdir.com/1086921 ויש עוד אזה קטע של שיר שתפסתי באיזה סצנה בסדרה לחיי האהבה.. השיר מוכר מקווה שתזהו אותו... http://www.mytempdir.com/1086938 בהצלחה. ותודה לעוזרים. אני כל כך מאושר. שירים מדהימים!
- 

- 8 תגובות
 - 738 צפיות

-