כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כבר הרבה זמן שם שקשור לסצנת הטראנס או סתם שם ממש יפה שקשור בעקיפין או שמסמל משהו. עדיף יתחיל באות A או S . למשל יש את Astrix , Astral , Sesto Sento .... בבקשה תיזרקו שמות . תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כדי לחבר את המחשב לטלווזיה שיראו בטלווזיה מה שרואים במחשב ...אני רוצה ללכת לביג בוקס ולקנות כבל איזה כבל אני צריך ? יש לי כ.מסך fx5200 עם vga ויד כניסה שרשום עליה video עם 6 פינים ובטלווזיה שלי יש בננה שכתוב עליה video אז איזה כבל אני צריך לקנות ? יש את זה בביג בוקס ?
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אנשים מי יודע איך אפשר לבנות שרת לרדיו כדי שתיהיה לו כתובת יחידה צריך את זה דחוף אנשים פליז תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
חברה שלי התגייסה לפני כשבועיים בערך וכרגע היא בטירונות בצריפין [בה"ד 11 אם זה רלוונטי] והאי ביקשה ממני לברר בקשר לבוחן "אין לי ארץ אחרת" מכל אחד פה שיש לו שמץ של ידע על הבוחן, ידע על המבנה דברים חיוניים וכו'... או אפילו הפנייה לפורומים אחרים שהם בעלי מידע חיוני זה. תודה רבה לכם !
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
למי יש ? זרקו לינק פה, נעשה איזה מאפיה ישראלית שלי: http://opion.deviantart.com/
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם באמת שווה לשלם 120 ש"ח לכרטיס v.i.p בסינמה סיטי (כי אני רוצה ללכת לשם), למישהו אולי יש חוויות משם? וגם לא צריך לשלם עוד פעם על שתייה ופופקורן?
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום , http://exabytesystems.com ראיתי באתר הנל שנמכרים לדים וקתודות במחירים ברצפה... כולל משלוח זה יוצא חצי מחיר מהארץ! מישהו מהפורום כבר אמר שהזמין ונתן ביקורת חיובית.. לפני שאני מזמין רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש ניסיון עם המקום...? תודה. עריכה : או בכלל עם חנות מחשבים טובה כוללת מוצרי מודינג ו-OCing..מחירים זולים ומשלוח טוב ?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מישהו בא לדיגיטל סיטי ביום חמישי\שישי? גם אתם קיבלתם הזמנה לאירוע בדואר?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ביצוע שלי, אשמח לחוות דעת הוגנת מצדכם! הראל יפת בביצוע לשיר "נולדת בשבילי" של אייל גולן תודה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
תודה.. :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אבא שלי עבד בחברת כוח אדם עד לפני שנה, והם רימו אותו המון. לא שילמו פיצויי פיטורין, הרעת תנאי עבודה, לא שילמו וגנבו תשלומי פנסיה, לא שולמו דמי הבראה במלואם וכו'. היינו בייעוץ אצל עורך דין והוא רוצה 10 אלף ו20 אחוז מהתוצאות. וזה קצת יקר לנו. עכשיו: 1. יש גם בעיות עם שעות העבודה שהחסירו, אבל אין לו רשימה של כל שעות העבודה. 2. מדובר על תביע של 7 שנים אחורה. 3. יש כמעת את כל התלושים. מדובר בסכום של כ80 אלף שקל בערך. אנחנו לא כך כך יודעים מה לעשות \: פניתי לקו לעובד והם הביאו לי רשימה של עורכי דין, אני מחר יעשה טלפונים ואשמע מה יש להם לומר. אשמח לשמוע ממשהו שעבר תהליך דומה. אנחנו קצת מבובולים ולא יודעים מה לעשות.
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
החלטתי שהגיע הזמן שיהיה לי שעון טיפה יותר מכובד מהקאסיו הנאמן. וכשהייתי באיזו חנות, צד את עיני Seiko SNAB35. תמונה: http://e-watch.tw.rakuten-static.com/SNAB35J1-2.jpg אז השאלה היא האם מישהו מכיר עוד שעונים בטווח מחיר של עד 1600 ש"ח, ויכול להמליץ. ומעבר לזה, האם הסייקו הספציפי הזה יהיה קניה טובה?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
איפה יש דונוטס בארץ? הייתי בניו גרזי ליפני כמה שנים ונדלתי ועכשיו נזכרתי
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מחפש משטח שניתן לשים על הספרייה/שולחן מחשב שיגן מפני שריטות שנגרמות מהעמדת המארז. הפיכתו וכדו'... אני נוהג מדי פעם (כמו חלק מכם) לפתוח את המארז, לנקות/להוסיף/לשנות ועוד... עכשיו כשקניתי ספרייה חדשה. צריך לשמור עליה עדיף, כמובן, חומר שאינו רגיש לחשמל סטטי. אתם יודעים כמה רכיבי המחשב רגישים ;D המליצו לי על PVC. איפה קונים אותו? יש עוד המלצות?
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני כבר כמה דקות טובות מחפש דימר על שלט לנורת הלוגן באייבי ולא מוצא\: אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יודעים למה אני מתכוון? כמו שיש ל EMINEM בשיר שלו WITHOUT ME ממש בהתחלה, אני מחפש כזה אפקט לעוות שיר שיש לי. למישהוא יש? או יודע איפה אפשר להשיג?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לא PLUG IN שמתלבש על המדיה פלייר או על הווינאפמ אלא אתר שאני רושם את שם השיר ומקבל את המילים. יש משהו כזה?
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, כמו שניתן להבין מהכותרת, אני מחפש שירים בנושא חיילים, משהו בסגנון Brothers in Arms של Dire Straits. יש עדיפות לשירים באנגלית. לדוברי רוסית: גם שירים ברוסית יתקבלו בברכה, נוסח Любэ או Война של Фактор 2. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ביייייייייייייייייייייייייייייייייייי
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה תשובה מלאה ממני שמבין במשפטים קצת... למה במערכת המשפט בארה"ב המושבעים מקבלים מספרים מיוחדים ולא קוראים להם בשמותיהם... תודה
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
חוץ ממהירות אינטרנט עצומה איזה מחשב צריך להיות עליו המידע שמועבר לאנשים? הכוונה שלי היא לרשת מחשבים שמיליון אנשים יורידו ממנה במהירות המקסימלית של האינטרנט שלהם.. אז איזה סוג של מחשב צריך בשביל זה? זאת אומרת צריך מעבד ממש חזק? זיכרון חזק? או שמספיק משהו חזק אבל לא משהו בשמיים ומה שחשוב זה מהירות האינטרנט.. ובכלל כזה דבר אפשרי? למשל לחברה שאין לה בעיית תקציב..
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! לא מזמן פתחתי ת'רד על התלבטות לגבי גנרטורים, לבסוף קניתי את הגנרטור הישראלי, 4 קילו וואט, ללא מייצב עכשיו, לצורך העניין ניקח את הדוגמא הרלוונטית. הצרכנים שיחוברו לגנרטור הם, הגברה, תאורה, פלטה ולפטופ להגברה ולתאורה אין משמעות ליציבות הזרם, אך החשש הגדול שלי הוא לגבי הפלטה, שבסופו של דבר מדובר על מוצר אלקטרוני (שני קומפקטים שני פטיפונים ומיקסר) חיפשתי בגוגל מייצבי מתח, ומצאתי כמה דברים, אני רוצה לחבר את המייצב רק לפלטה, לא להגברה והתאורה, http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=32343 האם זה יעזור לי? תודה רבה חברים!
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני עושה עבודה על המחשב: סיכום על המחשב + ציטוטים של מפורסמים שקשורים חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר קשור הכל שם שטויות מי מתנדב להביא לי? ;D
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=g2gqe03KTmQ&mode=related&search
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-