כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
חוץ מכל הדברים הרגילים כמו חי צומח דומם או איקס איגול... משחק שאני מכיר שאפשר לשחק עם דף משבצות המטרה היא לסגור ריבועים, כל אחד בתורו מדגיש צלע של משבצת בצבע שלו (כל אחד בצבע אחד כמובן, ככל שיש יותר אנשים אפשר לשחק על שטח יותר גדול) שמישהו סוגר משבצת הוא צריך להדגיש עוד צלע אחת. שתנסו תבינו... ואם מישהו סוגר שטח של שתי משבצות למשל זה לא נחשב כאילו הוא סגר שתים, הוא צריך לסמן גם את הקו האמצעי ביניהם בדוגמא למשל, בצד שמאל למעלה השחקן הירוק סגר משבצת, אז הוא ממלא אותה בשורה השלישית יש דוגמא לסגירה של שתי משבצות שעדיין לא נחשבת, כי צריך להדגיש את הקו שיש שם, ואז זה ייחשב כשתי משבצות יש למישהו רעיונות אחרים?
-
- 59 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מורידים משחקים לפלאפון הזה? אני יודע שאורנג' לא תומכת בזה אז יש דרך אחרת? למשל לפרוץ אותו או משהו?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
המשחק שהכי הגעיל אותי הוא BLOOD II בשלב השלישי שבטעות נופלים לברכה ונדבקת עליך לא יכלתי להסתכל על המסך רק יריתי עד היום אני זוכר את זה ואתם מה הכי הגעיל אתכם (משחקים אחרים)?
-
בואנ'ה, מי שעוקב אחרי העסק שם לב שלאחרונה מפתחים כמות יוצאת דופן של סרטים המבוססים על משחקי מחשב מצליחים. דום 3 נמצא בפיתוח מתקדם והתפקיד הראשי אוכלס ע"י 'דה רוק'. הזכויות להיילו נקנו ע"י פוקס המאה ה-20, אם אני לא טועה, והתסריט כבר מוכן והיום קראתי בגיימר שפוקס קנו גם את הזכויות למקס פיין! תחילתו של עידן חדש בקולנוע? רק שיוציאו סרטים ל-Fallout ו-Deus Ex...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
"It is ridiculous claiming that video games influence children. For instance, if Pac-man affected kids born in the eighties, we should by now have a bunch of teenagers who run around in darkened rooms and eat pills while listening to monotonous electronic music."
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראשון- http://kongregate.com/games/dz2001/velocity נראה מי מגיע למתחת למינוס 9400 נק' (וכן, אני יודע שזה לא המטרה... זה הרבה יותר כיף ) שני- http://kongregate.com/games/Kajenx/blue משחק חשיבה נחמד... אני פרשתי בשלב 11 (אם כי לא שיחקתי הרבה זמן...)
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי אני מתנצל מראש לאחראי הפורום הזה אם אני שואל משהו פירטי פשוט אין לי מושג אם התוכנה שאני מחפש פירטית או לא בכל מקרה אני אשאל האם יש תוכנה שיכולה להעביר משחקים מפלייסטישן 1 שיעבדו על מחשב רגיל נדמה לי שראיתי כבר כמה פעמים דבר כזה אבל לא זוכר איפה תעזרו לי!!
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
פונג: http://guimp.com/pong_flash.html פאקמן: http://guimp.com/pacman_flash.html
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
colgate aqua fresh orbitol meridol אלמקס supersmile אחר באיזה משחת שיניים אתם מעדיפים להשתמש? ומה לעזעזאל ההבדל בין אלמקס למרידול כששניהם מיוצרים על ידי טבע?!
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון ראיתי שהשיניים שלי הצהיבו קצת, ולכן החלטתי להתחיל להשתמש במשחת שיניים מלבינה. אכן תוך כמה ימים כבר התחלתי לראות הבדל והשיניים שלי מתחילות לחזור להיות יפות השאלה היחידה שלי היא זו: אמרו לי שלא טוב ולא בריא לשיניים להשתמש במשחה מלבינה באופן קבוע (משהו כמו שיש בה חומר שמזיק לשן). זה נכון?
-
- 29 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
מישה אמור לינסוע דרך גלילות לכיוון דרום בשעה הקרובה אז שידעו יש שם משטרה שאורת רכבים על ימין ושמאל אך אני יודע-ראיתי דרך המצלמה של מעצ
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אותו דבר כמו בכותרת אני צרייך להפנט חבר של כדי לעזור לשכוח טראומה תודה זה חשוב זה לא צחוק
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יעזור למצוא פרטים על המהממת הזאת [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, בחיפושים שלי באתרי עבודה יש מודעות עם משרות בתחומים שלא מוכרים לי אבל יש דרישות שאני מרגיש מתאים. בעיה שאין מספיק פרטים על משרה בתיאור שלפעמים יש רק כותרת. מישהו מכיר אתר שיכול להרחיב על משרות קיימות בארץ? משיהו מכיר פורום לדיונים בנושאים עבודות בארץ? פורום איפה אנשים של חברות שונות מדברים על עבודה שלהם, חברה העוסקת, תנאים וכו'? יצא לי לגלוש מזמן באחד פורום כזה אבל לא שמרתי במחשב. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מאוד רוצה לקנות מאייבי כמה דברים, רציתי לשאול אם יש פה אנשים שקנו מאייביי ויכולים להסביר איך הולך ההעברה של התשלומים מהארץ , מה צריך בשביל זה ואם זה בכלל אפשרי?? תודה
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני הפסדתי למישהו מלא בזמן שאני נחשב חזק אבל יחסית רזה אז השאלה שלי היא האם זה קשור למשקל
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
תגידו האם ניתן למשוך סכום של 704 שח מהבנק ?כי זה מה שרשום לי בתדפיס שהוצאתי רק עכשיו שמתי לב וזה קרא כבר לפני איהז חודשיים רק אחשב ראיתי ?האם יתכן שזה טעות או משהו ?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ברצוני לשלם על קורס שאני הולך לעשות בזכות הפיקדון ,קיבלתי טפסים והכל . האם ניתן לגשת לכל בנק (לאומי הפועלים ,דיסקונט)בבנק שאין לי בו חשבון ולשלם(כלומר לדרוש צק על הסכום שצויין )או שאני חייב להגיע לסניף בנק שלי ספציפית :s05:
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, יש לי כסף שנשלח לי בפאיפאל וממתין שאני אקבל אותו, אך לא מצאתי דרך להוסיף ולמשוך כסף לחשבון בנק ישראלי. האם יש דרך לעשות זאת? תודה,
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שירתתי בשנים שבין 2007-2010 בתותחנים כקרבי, כל השירות חוץ מאיזה 5-6 חודשים של גימלים בכל מקרה לא נכנס לסיפור אני רק מעוניין לדעת אם אני יכול למשוך את הכסף מהפיקדון הצבאי למרות שיש לי חוב בחשבון בנק של בערך 20 אלף כבר הגעתי להסדר עם הבנק על תשלומים מהלוואה שלקחתי לסגור את החוב אבל אני לא רוה שיקחו לי את הכסף על כך שאני ריך לסגור את המינוס. אני פשוט רוצה למשוך את כל הכסף במזומן אלי, ושום אגורה לא לבנק. הסתכלתי בחוקים, באתר של משרד הבטחון, בטופס שאתה ממלא שאתה מושך את הכסף וכל מיני אתרי חיילים ולא ראיתי שציינו משהו על כך. מישהו יכול לסגור לי את הפינה? חשוב לי בנוסף הבנתי שיש רק שני בנקים בארץ שמתעסקים בזה ואני באחד מהם, השאלה אולי כדאי פשוט ללכת לבנק השני ואז להיות עוד …
-
- 30 תגובות
- 6.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול למצוא את הכתובת של האתר של תחזית מזג האויר באיטליה?(או מכיר אתר אחר שיספק את הידע הזה?) אני רוצה לסוע לאיטליה(בעיקר לצפון איטליה), ואני יודע שהמזג אויר ברומה אחלה, אבל הצפון קר יותר - מישהו יודע עד כמה ההבדלים ניכרים בטמפרטורה, למשל בערים כמו: ונציה, פירנצה, בולוניה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר בנרות איזה רעיון לדומיין עם שם יפה שיכלול בתוכו את האות O . זה אתר שהולך להיות מצחיק אז איזה שם קולע כזה לאתר כמו למשל LOL זה היה צריך להתלבש לי על האתר בול!!! אבל הוא תפוס והכי חשוב תבדקו אם מה שעלה בראשכם לא יהיה תפוס תוכלו לבדוק אם הוא תפוס בקישור הבא... http://www.namebargain.com/ מי שימצא לי שם טוב ופנוי אני מבטיח לו שבאתר שאני יקים שמו יוזכר בכבוד...אז כדאי ... ;D
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת לדוגמא כמה מרוויח מנכ"ל משהב"ט או אלוף בצה"ל ואני פשוט לא מוצא שום דבר לא בגוגל ולא בשום מקום אחר. למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה המשכורת של הנדסאי בשירות הקבע בחיל המודיעין? ואיך זה מתקדם עם הדרגות?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-