כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לצייר משהו כזה על הקיר בחדר בצבע פלוריסנטי ומסביב לצבוע בשחורץ.... רק שאין לי מושג מה לצייר...
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שמעתי על אתר שיש בו המון מידע על היחידות המובחרות בכל העולם, מישו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדבר הזה ומה הדרגה שלכם??? http://www.slang.co.il/cgi-bin/frt/index.cgi?579706
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
שלום הרצתי חיפוש על אופן השימוש בסופר פאי כאן בפורום וגם ניסיתי בגוגל...ולא מצאתי כל כך את התשובה אז השאלה שלי, איזה ערך אני צריך לבחור בבדיקה של המעבד? *יש לי Amd 64 3000+ תודה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא חנויות שאפשר להזמין דיסקים של מוזיקה דרך האינטרנט אם תוכלו לתת קישורים לחנויות, זה יהיה מאוד נחמד מצדכם תודה. נ.ב - אני מדבר על חנויות מהארץ.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
טוב מי שלא יודע הממשלה המסריחה והמושחתת שלנו עומדת לסגור את תנו לחיות לחיות בשביל לבנות בניין לפרוייקט נדל"ן, ואם המקום יסגר חלק מהכלבים ייזרקו לרחוב וחלקם יאומצו ע"י משפחות.עכשיו לי יש כלב ואני בטוח שלהרבה פה יש חיות מחמד שחשובות להם וממש קשה לי מתי שאני רואה את הפרסומת לתרומה של תנו לחיות לחיות אז מי שיכול לעשות משהו כמו: לתרום כסף לפתוח אתר תמיכה שילדים יוכלו לחתום שם אז שיעשה את זה בבקשה למי שרוצה כלב וממש חשוב לו לעזור אז אם הוא יכול וההורים מרשים והכול אז שיאמץ לי זה ממש חשוב שהכלבים לא יזרקו לרחוב אז תרמתי כבר 100 שקל תבקשו מההורים שיתרמו כי כל תרומה תעזור אפילו 20 שקל הנה טלפון לתרומות 057-2224477 קטע מהאתר של תנו לחיות לחיות "קריאה לעזרת הציבור - פינוי הכלבייה ע…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות קורס ברמנים על חשבון הפיקדון. יש פה אנשים שיכולים לשתף מידע?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
אז ככה קבעו לי תאריך גיוס 9.8.06 אבל הפרופיל שלי הוא 45 בגלל משקל ואני בן יחיד ואני רוצה לשרת ביחידת שדה לא משנה מה לצורך העיניין על בעיה הראשונה אני עובד ושניה אני מתכוון לפתור על ידי חתימה אבל אני רוצה לדעת אם אני עדיין יכול לשנות את הדברים הנ"ל או שזהו אני אהיה תומך לחימה?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מחש את התמונה הזאת בגודל של רקע(וכמובן בלי הדסקטופ של המאק..... בבקשה אפילו רעיון איך לחפש דבר כזה בגוגל... איתן
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני היום נוסע בערב לבודרום!!!! חחחח החלטתי עם בן דוד שלי על זה היום בבוקר חחחחחחחח מישהו היה ויש לו המלצות לאן כדאי ללכת מחוץ למלון??? אני חייב דחוף! תודה למי שעוזר!
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני מתגייס מחר ויש לי אפשרות לקחת את Sony Ericsson T290i או Motorola C380 בחינם... כרגע יש לי Samsung c100 (סמסנונג 534) האם שווה לי בכלל לשדרג לאחד מהפלאפונים הנ"ל, כי לפי הת'רד הקודם שהיה בנושא, שניהם לא משהו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קודם כל, מצטער על העלאת השאלה, אני יודע שהרבה פה שואלים לגביי פלאפונים בזמן האחרון, אבל עוד לא ראיתי אחד שפירט בכלל, ואת מה שאני צריך בפרט. אז אם תוכלו לעזור לי, אני אודה לכם מאד! הפלאפון צריך לתמוך GSM (סלקום) חייב להיות קומפקטי יחסית (ז"א לא בגודל העצום של ה6680 [E398 למשל בעל מיימדים מצויינים שישמחו אותי] ) חייב להיות בעל נתוני קרינה "סבירים" ומטה, אני לא רוצה פלאפון בעל נתוני קרינה מטורפים, כיוון שאני מסתובב עם הפלאפון בערך כל היום. חייב להיות בעל מצלמה עם איכות טובה, ז"א רצוי מאד 1024X768 או מעל. חייב להיות בעל יכולת קיראה של MP3 סטיראופוני (אוזניות, לא ספיקר) באיכות סבירה/טובה חייב להכיל אפשרות להרחבת זכרון ע"י תוסף כרטיס זיכרון, עדיף מסוגים זולים (אני מתמצא…
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
תישמעו היום כיביתי תפאלפון בישביל ליבדוק עד מתי האחריות על הסוללה, הדלקתי שמתי תאריך שעה והוא לא מראה לי את השעה לא משנה מה ניסיתי לעשות,אה וזה לא מראה לי את ה ORANGE IL שאמור להיות כתוב באמצע המסך...
-
לא קראתי את חוקי הפורום ולכן ההודעה שלי נמחקה וננעלה.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מחפש את הפרק שבו קרטמן מחכה מישהו אוסטרלי מדיסקברי צ'אנל שהולך לחיות מסוכנות ותוקע את האצבע שלו בתחת שלהם ואז קרטמן הולך לפרה ותוקע את האצבע בתחת שלה הואי מחרבנת עליו אני זוכר רק את משפט המפתח:I'm gonna stick my thumb up his ass ,תודה למחפשים
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא חנות באיזור הקריות לקנות קטודות של SunBeam ? כי אני לא מוצא גם באינטרנט לא מצאתי התקשרתי לזיגזאג נגמר להם אלה עם המתאם ל2 הלכתי למחסן של פיסיקול הם לא מוכרים ליחידים בKSP וגם בפנדה אין את הקטודות של החברה הזאת או לפחות להמליץ לי על קטודה טובה וחזקה של חברה אחרת ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
קניתי משור אנכי של חברת 'wolf' ואני צריך להחליף את הברגים שתופסים את הלהב. (אחד אבד ובאחד נשחק התבריג). מישהו יודע איך משיגים אותם (יבואן או משהו)?
-
- 2 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3126089,00.html יש אפילו אזכור למוד ה"קפה"
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לאור ההצעה לאפשר ייבוא חופשי של פלאפונים לארץ ולא רק דרך חברות הפלאפונים קראתי קצת על הנושא של ייבוא אישי של פלאפונים לארץ. מלבד היתרון הברור שבמקוריות, האם ייבוא אישי שכזה הוא באמת אפשרי? מה צריך כדי לגייר את הפלאפון? והאם הפלאפון יעבוד על כל תכונותיו??
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=124&msgid=58068091 :lol:
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
;D http://www.dumpalink.com/media/1124442863 :lol:
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-