עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nehmia,

http://dangerouslyfun.com/

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by avi2014,

עוד חצי שעה צריך להגיע אלי נציג של אורנג' עכשיו אני מתלבט בין 2 פלאפונים סאמסונג 900 סוני אריקסון w800 http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=200630&sid=10 http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=201438&sid=10 היא צריכה לבוא עוד חצי שעה ככה שתגובות מהירות יתקבלו בברכה!

3. Started by Omri643,

אחד הדברים הקטלניים שראיתי... פלילי ברמות אגב כנסו לפרופיל שלו לעוד כמה, נראה לי הוא עשה שם איזה טורניר או משהו... יש שם גם זחל של אחת החיפשיות שם... לחובבי סאות'פארק- SICK DUDE! אגב הרקולס זה הצהוב... ולא לתת ספוילרים על מי ניצח!(חח ספוילר לקרב חיפושיות-הזוי)

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  4. או קיי זה יכול להחשב כספאם, אולי , אבל הבנתי שספירת ההודעות לא נכללת כאן אז מותר לי. נכון כאשר אתם רעבים אתם אוכלים (DUH), או גם אם לא רעבים.... אז נוסעים להרצליה פיתוח לאווזי, או לנמל תל אביב למסעדת האווזים, או לראשון לציפורה, או לשמש ברמת גן..... ואוכלים.......ואוכלים. ומגיע הרגע שאתם שבעים, אך ניתן לאכול עוד. כי אתם יודעים שאם לא במהרה תהיו רעבים ותצטערו שלא אכלתם את ה 2-3 ביסים האלו שנשארו....או הכמה צ'יפסים.... אז אתם ממשיכים לאכול. ואתם מרגישים מפוצצים!!!! אתם לא יכולים לזוז, פשוט רוצים להרים את החולצה, לא להוריד, להרים, לפתוח כפתור וריצ'רץ.... ולשבת בצורת שכיבה כזו, לא יודע איך להסביר, ולהרגע...... ואז אתם נזכרים שאי אפשר אתם לא יכולים, כי זה פומבי, ואתם עוד…

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  5. Started by gshhar,

לא PLUG IN שמתלבש על המדיה פלייר או על הווינאפמ אלא אתר שאני רושם את שם השיר ומקבל את המילים. יש משהו כזה?

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by Moty_p,

איזה יופיייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!! בחיים לא ראיתי דבר כזה!!!!!! כל הקטע בזה שיש לזה את כל הסוגים של התלת מימד מדהים!! כמה חבל שאין לי משקפים מאיפה אפשר לקנות ואיזה כדי? עדכון על תראו את הסרטון דרך האתר אלה כנסו עליו שיופיע לכם האופציות של התלת מימד

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  7. שלום. אם יש כאן אנשים מאשקלון, בעלי מעבדים כלשהם בסוקט 775 ויש להם קצת זמן פנויי היום/מחר (כשעה) ויכולים לעזור שיפנו אלי בפרטי או שיגיבו כאן. מה שאני צריך זה להביא לוח של אסוס P5W DH להכניס לו מעבד וזכרון וכרטיס מסך כלשהוא... ולעשות UPGRADE לביוס. זאת מכיוון שעם הביוס הנוכחי שהם נמכרים איתו הוא לא יכול לעבוד עם מעבדים מסדרת C2D אז אני רוצה לצרוב ביוס חדש שעובד. מוכן לשלם גם טיפ נדיב. תודה מראש ומחכה לשמוע...

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by Holy,

לפני

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by The-Q,

איך קוראים לטראק מהפרסומת החדשה של שר הטבעות? הוא מוכר לי בטרוף ואין לי מושג איך קוראים לו.....

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  10. אם אפשר בבקשה תשובה מלאה ממני שמבין במשפטים קצת... למה במערכת המשפט בארה"ב המושבעים מקבלים מספרים מיוחדים ולא קוראים להם בשמותיהם... תודה

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  11. היי, פתחתי ת'רד לפני מס שבועות שאני צריך מידע ממנו ואני לא מוצא אותו? תודה.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  12. אם קניתם בעבר מהחברות האלה ואתם מכירים אני צריך את החוות דעת שלכם...

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  13. אני מחפש אתר שמוכ מאוורירים תאורות גרילים וכו, ששולחים לארץ! מישהו מכיר? מישהו הזמין? ???

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by ConRoe X Fire,

אני בינתיים על 673 MPH, אני אעדכן אם יהיה יותר. איך שכחתי את הלינק?! http://www.snelspelen.nl/Billen%20slaan.php

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by iib,

מישהו הספיק לשמוע את האלבום החדש Meteora של Linkin Park. מה אתם אומרים... שווה עוגיה? איך הוא בהשוואה ל Hybrid Theory?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  16. מעוניין להתחיל להתאמן בבית. החלטתי שזה עדיף לי מאשר ללכת למכון מאחר וכל מה שאני רוצה זה משקולות. אני מעוניין לקנות כמה משקולות,אני מניח שבמקשל 4KG ו-8KG ואולי גם 12KG שישמו אותי לכל מיני תרגילים. מישהו מכיר מקום שבו אפשר לקנות בזול את העניין? אני מדבר על משקולות קטנות כמובן שמשמות לפיתוח השריר הדו ראשי ביד (אם אני לא טועה בשם) ולא אלו שמניחים על ספות ודוחקים. כמובן שלא ממש חשוב לי אם זה חאפר או לא כי אני לא צריך "אחריות" על השטויות האלה. אשמח להמלצות

17. אני מחפש לקנות כובע של צ'לסי ואני לא יודע מאיפה להתחיל לחפש. שאלתי באלוף הספורט ואין להם שם (כנראה אין רק בסניף). אני מעוניין לקנות רק בישראל, לא בא לי להתחיל להסתבך בהזמנות מחו"ל. אלו הכובעים שאהבתי: יש למישהו מידע? http://jdsports.scene7.com/is/image/JDSports/50694a?wid=400&resmode=sharp&op_usm=1.1,0.5,0,0 http://www.ghos7.be/chelsea%20cap.jpg

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  18. אהלן מחר יש לי מבחן עצום בביולוגיה שכולל בתוכו שאלות בקשר למבחו כי ומבחן טי מישהו יכול בבקשה לספר לי בקצרה על שני המבחנים האלה ועל נוסחאות לפתרונם זה דיי דחוף תודה!

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  19. אני מחפש עבודה ללא דיפלומה או תואר(אבל כן מוכן לעבור הכשרה מהמעסיקים אם צריך..). הכיוונים פחות משנים לי, אני כרגע סטודנט ומחפש לשלב עבודה. מה שבאמת חשוב לי שתהיה עבודה עם סביבה יותר..נגיד את זה מפותחת וידידותית..הכוונה בלי דפ"רים ערסים ומנהלים אפסים למיניהם שחובבים משחקי כבוד. אני מוכן לסבול הרבה דברים אבל אין סבלנות לזה. אני אשמח אם מישהו יודע על עבודות כאלה מלבד חברות תקשורת\בנק שעליהם כבר אני יודע אך מחפש עוד דברים כדי לדעת מה הכי מתאים מביניהם. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by uzi_sch,

download rip: BRM- The One (Original Mix) [Mondo] i ripped it from DJ PEDRO DEL MAR's show. download link: http://rapidshare.com/files/60743723/BRM_-_The_One__Original_Mix__Mondo.mp3

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  21. גם לכם זה ככה או רק אצלי?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  22. "סיכום עולמי" התוכנית שמשודרת בחדשות ערוץ 2 שמוצ"ש.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  23. מחר אני נוסע לחנות טרק-ישראל בגן שמואל לרכוש אופני הרים זנב קשיח. החלטתי ללכת על דגם 4500 או 6000. ההפרש ביניהם עומד על 400 שקלים, שזה ממש לא נורא, אבל אני מתלבט בקשר למפרט. המפרט של 4500: שלדה: ALPHA BLACK, אלומיניום; בולם קדמי: ROCK SHOX DART 2, מתכוונן עם נעילה וכיוון ריבאונד, מהלך 100 מ"מ; 27 הילוכים: SHIMANO DEORE; חישוקים כפולים: BONTRAGER CAMINO; מעצורי חישוק: AVID 3. צבעים: שחור-כסף, ירוק-שחור מחיר: 3,150 ש"ח. המפרט של 6000: שלדה: ALPHA BLACK, אלומיניום; בולם קדמי: ROCK SHOX DART 3, מתכוונן עם נעילה, מהלך 100 מ"מ; 27 הילוכים: SRAM X-5; חישוקים כפולים: BONTRAGER RANGER; מעצורי דיסק מכאנים: AVID BB-5; צבע: שחור, אדום-לבן. מחיר: 3,480 ש"ח. ל-6000 יש בולם יותר טו…

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  24. בפעם שעברה ששאלתי ענו לי רק ב2 תגובות שמה "זיגזג" הם הטובים ביותר. כרגע, כשאני הולך להזמין את אורוורה 570 ב8XX שקל, אני מעוניין לקנות את זה מהטובים ביותר. לי אין מושג מי החנות הטובה מכולם, עד עכשיו היה לי נסיון אחד טוב עם פנדס אבל אני יקנה מהחברה שימליצו כאן. אז הנה כמה חברות שמצאתי באינטרנט.. נמשיך למלות שיגיעו שמות נוספים: ZigZag Pandas K.S.P iqpc נעה מחשבים אלה מי שאני מכיר, אזאם יש עוד תגידו ותמליצו. אני פשוט לא רוצה המלצה אחת טובה, זה לא מספיק כי תמיד המבקר יכול להיות עובד של החברה. אם יהיו כאן המלצות רבות אז סביר להניח שהחברה ההיא היא באמת מומלצת. בינתיים מההמלצות אישית, התרשמתי מזיגזג.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים