עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום איך אני רואה את רשימת כל ה-topics שאני פתחתי? אם אני הולך לעמוד משתמש של עצמי, אז בתחתית העמוד יש לינק שנקרא "הראה הודעות אחרונות של משתמש זה". זה מראה לי את כל ה-Posts שאני כתבתי, והחסרון בזה הוא שהרבה פעמים topics יכולים להכיל המון posts בתוכם, ולכן זה לא נוח לבצע חיפוש כזה. אם פתחתי 10 Topics, ובכל Topics כתבתי 15 הודעות, אז אני אקבל 150 תוצאות אם אני רוצה לראות את כל ה-Topics, ולא את כל ה-Posts שלי, איך אני עושה את זה? ברוב התוכנות פורומים הקיימות, הדרך לבצע את זה היא ללכת לחיפוש מתקדם, להזין שם משתמש כלשהו, לדוגמא של עצמי, לסמן ב-V את "חיפוש בכותרת בלבד", ולהשאיר ריק את ה-TextBox של המילים לחיפוש. זה יתן לי את רשימת כל ה-topics שאני פתחתי. בלי להפ…

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  2. אתם מוזמנים לחתום על עצומה הקוראת למנהיגי העולם להתעורר, כנגד פרובוקציית המשטים הממשמשת ובאה כנגדנו. העצומה כשהיא חתומה על ידי כמה אלפים-עשרות אלפים תוגש לשגרירי המדינות כאן בישראל. http://www.israyou.org.il/azuma/ לטובת המדינה, דאגו להעביר הלאה ולהחתים את כל מי שאתם מכירים.

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by shaithebest,

הי מישהו יודע איך פותחים בפייסבוק fan page? תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  4. Started by TheReaper,

הסרטון שאני מחפש זה בעצם סדרה של סרטונים (5 בפעם האחרונה שחיפשתי) הסרטון עצמו מצוייר (לא וידאו) והוא מסוג הסרטונים האינפורמטיביים האלה דברים כמו יש X סינים על כל אמריקני או יש יותר הודים עם תואר מאשר אמריקנים (זה מה שאני זוכר מהסרטון)

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  5. יש לי ממיר של הוט, ורמקולים של מערכת סטריאו, אני רוצה לשים את הרמקום למעל הממיר, האם זה יכול לפגוע במכשירים הנל? אם כן, באיזה מהם? תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  6. Started by darkman,

שלום לאחרונה אני מרגיש בצורך של שירותי "ענן". לא לכל המחשב אלה רק לאיזה 5 קבצי DOC שאני משתמש באופן קבוע אבל ממחשבים שונים. התעייפתי להעלות אותם כל פעם ל GMAIL, וגם קורה לי שאני שוכח הרבה. למישהו יש פתרון אלגנטי? עדיף בחינם. נ.ב גם 5 מגה יספיקו לי.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by wooper,

שלום יש אשכול על נעל לריצה שזה לא התחום שלי מה שקורה זה שאני קונה נעלי נייק כל שנה והם נקרעות די מהר אפילו שנה לא מחזיקות אני רץ אבל לא רציני רוב הזמן אני הולך יש לי הרגשה שהרגל שלי קורעת את הנעל מכיון שהיא רחבה יש לכם המלצות על נעל חזקה ולא כבדה בכלל כל הנעליים האלה מבד לא עמידות ופשוט נקרעות

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  8. Started by -LosNir-,

קיבלתי הודעות פרסומיות מחברה X (בנק) שאני בטוח ב 100% שלא נרשמתי אליהם ו/או אישרתי דבר מה פרסומי. ההודעות נשלחו דרך חברת פרסום בשם Publicators. זה נמשך גם לאחר שפניתי וביקשתי להפסיק את ההודעות, ושאלתי מאיפה הם קיבלו אישור לשלוח לי דברים פרסומיים - כמובן שלא קיבלתי תשובה. את מי עלי לתבוע? as simple as that.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  9. אני עושה השנה את שאלון 04 במתמטיקה. אני לומד 4 יחידות . ורציתי להשלים ל5 יחידות מתמטיקה. (05 06 07) אבל אני בכיתה י'א (מסיים) אז אני צריך מגן וכל השטויות האלה נכון ? מה שאומר שאני צריך להיות נוכח בג70 אחוז מהשיעורים או משהו כזה. האם ישנה אפשרות לעקוף את זה איכשהו , ולעשות אולי בדרך אקסטרנית את הבגרות? האם זה יהיה כרוך בתשלום? אם כן , כמה בערך

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by Mesatla,

בקיץ. שיעולים נזלת כאבי בטן גרון ראש חום ;_; מרגיש רע, בבית כבר שלושה ימים זה פשוט לא עובר. האם יש סיכוי שזו שפעת החזירים? אני לא יוצא מהבית הרבה אז אני לא יודע איך חטפתי את זה

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by yossi21,

למישהו יש מושג איך קוראים לשיר שמתנגן בסרטון הנ"ל:

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by shaypoi1,

http://terrorkrina.blogspot.co.il/ צריך להוסיף פה סמיילי של "טרלל" בשביל לתאר את זה. אני מרחם עליו פשוט. יש איזה שהיא דרך לעזור לו?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by kikkler,

אני מודה שהידע שלי במוזיקה אלקטרונית לוקה בחסר (הרוב שם לא עושה לי את זה) אבל כידוע לכל כלל קיים היוצא מן הכלל, ובמקרה הזה ההרכב המשובח הזה. אני מזהיר מראש, המוזיקה הזאת, ובעיקר טראק הנושא, לא קלה לעיקול, מאוד כאוטית ובהחלט לא קליטה, אבל מי שישקיע את המאמץ ימצא בה פנינים. בצורה די גסה אפשר לקטלג את זה כאלקטרוני אוונגארדי וטכני, עם הרבה השפעה מזרם האינדסטריאל.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by Cooler-Master,

טוב אנשים מגיע לי מזל-טוב היום ;D ;D יש לי יום הולדת ;D ;D

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by 114508534,

האממ משהו ישראלי ממולץ עם CO.IL בסוף , בלי פרסומות וחינמי .

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by sxs,

יש לי דוד בניו יורק ואני מעוניין להזמין מעבד וזיכרון מnewegg (דברים קטנים) אז חשבתי שאני אזמין אליו הביתה והוא ישלח לי את המוצרים בדואר. השאלה היא... האם זה אפשרי טכנית מבחינת מעבר הגבול לארץ? זה יגיע אלי הביתה ישירות? או מישהו במכס פותח את החבילה ורואה מה ביפנים? יש 17% מע"מ או עוד מיסים? מבקש עזרה מאנשים שביצעו כזה דבר או יודעים בוודאות איך עושים את זה ובמה זה כרוך.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

שמתי לב שאף אחד לא רשם את זה פה, והתאריך כבר ה12\1, אז חג חנוכה שמח! לכל משתמשי הפורום, תאכלו הרבה סופגניות, ולסיום שמן מקפץ:

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by The-Q,

איך קוראים לטראק מהפרסומת החדשה של שר הטבעות? הוא מוכר לי בטרוף ואין לי מושג איך קוראים לו.....

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  19. מחפש פונט עברי באפקט הדפסה של מדפסת סיכה. כלומר, שאני ידפיס יחשבו שזה יצא ממדפסת סיכות !!! תודה מראש !!!

20. Started by Decktor,

כתבה בנענע

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  21. Started by J0HNiE,

לכל המובטלים שבינינו ורוצים לקחת חלק באתר הקהילתי הגדול ביותר בעולם מוזמן חבקש להצטרף! http://www.facebook.com/careers/

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by nnfyrbsnss,

איפה אני יכול למצוא דבר שכזה? אני רוצה להמיר את הכבל האופטי מהPS3 ל3 כבלים PL לרמקולים X540. תודה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  23. איזה את מנדנד לי שהוא לא משלים את ההזמנה רק עם מספר טלפון נתתי את הטלפון שלי הוא אומר שהוא לא מצליח להתקשר אליי אני גר בירושלים אז +9722 נכון

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by omri_ro,

ולא מוצא חנות מקוונת מתאימה. מספר הערכה הוא: 6187 לפרטים,אשמח גם לקבל קישורים לחנויות צעצועים באיזור הצפון. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by satlan1,

אני מכיר מישהו שחוזר עוד כמה ימים מארה"ב ויכול לקנות בשבילי איזה מוצר או שניים. איך המחירים שם לעומת הארץ? חשבתי על איזה מחשב נייד או IPHONE...יש עוד המלצות? ואין מצב שהמכס מחייבים אותו על זה אם הוא מוריד את כל האריזות וכל זה נכון? תודה!

• 2 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.