עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by r1plet,

מהיכן ניתן לרכוש קתודות קרות לתאורת המארז באיסוף עצמי? מצאתי רק כמה אתרים בודדים מהם ניתן להזמין, אך אני מעוניין באיסוף עצמי ותשלום במזומן...

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  2. Started by Blah,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב עוד כמה שבועות ואני מתחיל עכשיו לחפש חנויות ברשת או חנות "אמתית" אני מכיר את PCHardware, Pandas, KSP ב PCH המחירים ממש זולים ובכלל הוא נראה אתר מאוד אטרקטיבי. אז אם מישהו קנה מהם או בכלל מאיזשהי חנות ברשת ויכול להמליץ לי עליה או ההפך אז בבקשה. ואם מישהו מכיר חנות שאפשר לסמוך באזור הצפון אז שיכתוב עליה כאן בבקשה . . . תודה מראש, אלון. *אני לא בטוח שזה המקום הנכון לנושא אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים. :-\

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Libby,

היי לכולם שנים שלא ביקרתי כאן.... עד לשיחה גורלית עם מישהו מתוק במיוחד... הנוסטלגיות צפו מיד מעל פני השטח, וברגע דרמטי זה, אחרי 9 שעות של פיסיקה, I'm back!

• 41 תגובות
    • 2k צפיות
  4. למרות שעד עכשיו לא היה לי ממש אכפת מזה, לאור כמה אזהרות נעילה טריות ושאר דברים לא נאים לעיני אני מתחיל להבין על מה התלוננו חלק מבאי המפגש בנושא שליטה קצת חזקה או אכזרית(למרות שזה קצת מוגזם) של מנהלי הפורום (זה בשפה רישמית אבל בשפה פשוטה הכוונה שלהם כנראה היתה שהם קצת מתלהבים או שעולה להם האגו או נושא "השליטה" לראש יותר מדי - וזו לא הטענה שלי - זה רק הסבר בשפת יום יום) , מצד שני שמעתי כמה מנהלים שאמרו שאין ברירה צריך לנהל את הפורום, זה לא קל וככה זה יהיה. אני בהחלט לא התערבתי ולא היתי חלק מדיון זה כי לא היה ממש אכפת לי אז , עד שראיתי איזה אזהרת נעילה היום שאישית ממש ממש לא אהבתי לראות (לא את העובדה שבוצעה אזהרה אלא את הדרך שבא נכתבה) לדעתי זה צריך להיות עם מינימום סיפורים …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by shuy,

מישהו מצליח להכנס, או שזה רק אצלי? http://www.tvunderground.org.ru/

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by eegg,

אפשר לדעת איך מגיעים למחנה גלילות מרכבת הרצליה?

• 6 תגובות
    • 13.5k צפיות
  7. Started by 114508534,

נכון אם רוצים לשדר רדיו אז קונים משדר ומשדרים רדיו אום רוצים לשדר טלויזיה אז איך עושים את זה ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by SweeT_EviL,

שמעתי שמתוכנן שביתה גדולה בקרוב(בצפר כמובן). יש נכון בדבר? יש למישהו יותר פרטים?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by DAVIDD,

מישהו יודע אם איזו מפלגה צריכה מישהו שיעבוד באזור ב"ש? התקשרתי לקדימה לעבודה אף אחד לא צריך.. אם מישהו עובד ויודע אם צריך עוד מישהו שירשום הודעה בבקשה..

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Milford Cubicle,

לביבי נתניהו - לחץ 1 לעמיר פרץ - לחץ 2 לאפס - לחץ שמאלמרט

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  11. אני מחפש משתמש בעל חיבור אינטרנט שיכול להעלות מעל 100 KBPS הורדה - לא משנה לי. חובה- ספק בזק בין לאומי) אני צריך שרות מסוים וחוקי! שגוזל כ 10 דקות. מוכן לשלם סכום סימלי (ב PAYPAL)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by toska,

מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לדעת בידיוק בתור מש"ק מחשב בצה"ל? אילו נושאים ז"א.. ומה לעשות בידיוק. תודה רבה

• 21 תגובות
    • 6.4k צפיות
  13. Started by Green,

שלום קיבלתי היום את הציון בתנ"ך והוא 55 לפי מה שידוע לי 55 זה עובר אבל מישהו אמר לי שעובר זה מ56 ומעלה ו55 נחשב לנכשל מה אתם חושבים?

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  14. משחקים עם הגנטיקה - הכתבה מתארת עולם מופלא אבל למדענים השכל יצא לגלות ונשארו במוח רק סטיות מופרעות במסווה של " מדע חדש וקידמה " שרק יובילו להשמדה איטית וכואבת. משחקי אלוהים - פעם אחרונה ודיי - מי שיזכה בלוטו הגנטי, יקבל אלוהים יודע מה ויעביר הלאה. http://www.dailymail.co.uk/health/article-1266000/Designer-baby-parents-hereditary-diseases-ready-years.html

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by pure perfection,

ערב טוב , אני מחפש חברה שמתמחה בהתקנת מצלמות אבטחה לבית , ועדיף שיהיה להם אתר עם קטלוג מוצרים בשביל לבדוק איזה ציוד יש להם . אם מישהו מפה יש לו יידע בנושא אז הוא מוזמן להגיב ולעזור ... תודה

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  16. ( אני יודע ) הטלוויזיה היא 21" BROTHER היא די לא עובדת... אני מקבל חדשה. אז יש הצעות? ( 100 שקל? ) יו אני משועמם, הנה הסיפור המלא:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by wooper,

היי אני הרבה זמן חושב לעבור לגור בשכירות יש לי הכנסה 5000 בערך יש לי חששות כמובן בתור אחד שחי כל החיים בבית וגם אומרים לי שממשכורת קרובה למינימום קשה לחיות בכל זאת אני רוצה לשמוע עצות האם אפשר לחיות ממשכורת כזאת בצורה סבירה?

• 68 תגובות
    • 7.3k צפיות
  18. Started by TaMiRn2,

באיזה תאריך לועזי היה פורים שנה שעברה בדיוק?

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  19. עשיתי היום הזמנה מIQPC, ולא שמתי לב שהמחירים בSKYPC ירדו. בSKYPC המחיר גבוהה רק ב160 שקל. אני גר באזור מרכז וSKYPC 40 דקות מהבית שלי..לאומת זאת IQPC אני צריך לקחת רכבת. (במידה והיה בעיות או משהו...) את המחשב אני יקבל עם שליח, אבל לעתיד אם אני יתקל בבעיות עדיף שהחנות תהיה קרובה לבית. אני חושב שאני יבטל תהזמנה מIQPC, ויזמין כבר מSKYPC. עדיף לא?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by HumanFly,

כנושא הכותרת מישהו יכול למצוא לינק הכי מהיר להוריד את זה? כי מה שמצאתי מוריד לי ב-2K ואני לא עם 56K .

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  21. אני מת לעשות קפיצת באנג'י אבל אין לי מושג איפה יש בארץ וכמה זה יכול לעלות אז אם מישהו פה יודע תגיבו בבקשה.

• 21 תגובות
    • 34.9k צפיות
  22. Started by -LosNir-,

מה נשמע? למי שלא יודע, אני מתכנת PHP אתרי אינטרנט ותוכנות, הפורטפוליו שלי נמצא בכתובת הבאה: www.losnir.net לאחרונה הרגשתי שהפורטפוליו שלי צריך שיפוץ פנים כולל, החלטתי לקחת את הנושא בידיים וחיפשתי עיצוב טיפה יותר מרענן.. וכמובן חינמי. לא מצאתי משהו ייחודי שיתפוס את העין, משהו מקצועי, סולידי ונעים לעין. בסוף החלטתי לראות מה יש לי במאגר עיצובים שלי (שרובם לא אני הכנתי), ולפתע נזכרתי בעיצוב שעשיתי לפני בערך חצי שנה על מנת לתרגל את הכישורים של בפוטושופ (שאישית, לא בשמיים..), העיצוב היה בדיוק מה שאני צריך, סולידי, נעים ומקצועי. החלטתי להשתמש בו, אך כמובן, זהו עיצוב PSD בפוטושופ, שאין בו שום תועלת, החלטתי לבקש ממישהי שאני מכיר שכבר חתכה לי עיצוב פוטושופ לאתר, ועשתה א…

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  23. אין אבל ממש אין לי מושג מה ללכת ללמוד באוניברסיטה אז אני צריך עזרה של איזה מכון או פסיכולוג שיוכל לעזור לי עם זה כבר ניסיתי ללמוד שני דברים שהיו מאוד שונים זה מזה (פיסיקה ופסיכולוגיה) וממש לא אהבתי את שניהם מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by imber,

מישהו יודע איך אני יכול להתקשר לפלאפון של מישהו מקנדה? יש לי פלאפון של ORANGE והקידומת שחבר שלי גר היא 403 אבל שאני כותב את המספר עם הקידומת הוא לא מקבל את ההודעה..

• 11 תגובות
    • 8.9k צפיות
  25. Started by DDgeva,

אמרו לי שIsraComp זו חנות בפ"ת.. והאתר שלהם ממש מעצבן.. אין בו שום מידע על החנות ועל משלוחים.. שום דבר. בקיצור, אני רוצה לדעת: 1. איפה בדיוק נמצאת החנות? (כתובת, הוראות הגעה וכו') 2. האם הם עושים משלוחים? 3. יש להם מספר טלפון שאפשר ליצור איתם קשר?

• 10 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים