כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
שלום, הבנתי שזה לא אפשרי לעשות forward מדואר של וואלה לדואר של ג'ימייל אבל ישנה אפשרות לעשות autoreplay. מישהו מוכן לעזור לי איך עושים זאת? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני עושה השנה את שאלון 04 במתמטיקה. אני לומד 4 יחידות . ורציתי להשלים ל5 יחידות מתמטיקה. (05 06 07) אבל אני בכיתה י'א (מסיים) אז אני צריך מגן וכל השטויות האלה נכון ? מה שאומר שאני צריך להיות נוכח בג70 אחוז מהשיעורים או משהו כזה. האם ישנה אפשרות לעקוף את זה איכשהו , ולעשות אולי בדרך אקסטרנית את הבגרות? האם זה יהיה כרוך בתשלום? אם כן , כמה בערך
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
Resembles Yoda, this cloud does
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לפגוש אותך היה גורל, להיות לצידך בחירה, אבל להתאהב בך היה מעבר לשליטתי. הרווחים שבין אצבעותייך נוצרו כדי לאפשר למישהו אחר למלא אותם , המישהו הזה הוא אני אף-פעם לא אהבתי אותך יותר, כי אף-פעם לא אהבתי אותך פחות: אני לא אוהב אותך עכשיו, כי אני אוהב אותך תמיד; אני לא אוהב אותך בלבד, כי אני אוהב אותך יותר ממה שהמילים יכולים לומר. אלה שלוש מישפטים שונים שאני רוצה שמישהו יתרגם לי אותם לאנגלית ברמה כמה שיותר גבוהה תודה.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני יודע וקטורים, משוואות ואי שוויונים מעריכיים ולוגורתמיים, כל החומר של 006 ו005, מספרים מרוכבים. איזה חומר לא ציינתי שיש ב007? (אני יודע שיש איזה סוג של הנדסה שאני לא זוכר את שמה...) יש את הטבלאות האלה שיש בדף נוסחאות עם המון מספרים? נראה לי טבלאת התפלגות...
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
אם אני מחפש סרטי מתח/מיסתורין (באנגלית) של הזמן האחרון 50 סרטים אחרונים לדוגמה... איפה אני יכול למצוא שמות שלהם לפי הסינון הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
בפעם שעברה ששאלתי ענו לי רק ב2 תגובות שמה "זיגזג" הם הטובים ביותר. כרגע, כשאני הולך להזמין את אורוורה 570 ב8XX שקל, אני מעוניין לקנות את זה מהטובים ביותר. לי אין מושג מי החנות הטובה מכולם, עד עכשיו היה לי נסיון אחד טוב עם פנדס אבל אני יקנה מהחברה שימליצו כאן. אז הנה כמה חברות שמצאתי באינטרנט.. נמשיך למלות שיגיעו שמות נוספים: ZigZag Pandas K.S.P iqpc נעה מחשבים אלה מי שאני מכיר, אזאם יש עוד תגידו ותמליצו. אני פשוט לא רוצה המלצה אחת טובה, זה לא מספיק כי תמיד המבקר יכול להיות עובד של החברה. אם יהיו כאן המלצות רבות אז סביר להניח שהחברה ההיא היא באמת מומלצת. בינתיים מההמלצות אישית, התרשמתי מזיגזג.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני נערה בת 18 העולה רק לכיתה י"ב את מבחני הצו ראשון שלי עשיתי כבר מזמן ולא מזמן נודע לי על מספר זימונים לחיל האויר שמקבלות חברותיי ואני לא... אם לא הייתי מקבלת לפני מספר חודשים הזמנה ליום פתוח בעתודה הייתי משוכנעת שהקב"א שלי נמוך... אבל עכשיו אנני יודעת... היתכן וכולם מקבלים הזמנה זו ללא קשר לקב"א? ??? השאלה שלי היא למה אינני מקבלת אף זימון מהצבא? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
זהו לי בבקשה את הקטע הנ"ל של השיר. http://www.youtube.com/watch?v=eyXC52SxKuw רב תודות לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
שלום אתמול (שישי) גנבו לי את הפלאפון (נוקיה 6280 ) אז הלכתי הביתה וחסמתי את הסים אמרו לי שאני יכול לקבל את אותו פלאפון ב400 שקל בגלל שיש לי ביטוח עכשיו יש לי שתי שאלות 1. אם אני לא רוצה את אותו המכשיר שהיה לי אני יכול לקבל מכשיר אחר בלי לשלם את המחיר המלא שלו ? 2. אני יכול לבקש שיעשו לי את אותו המספר שהיה לי ? 3. יש אפשרות שאורנג ישחזרו לי את אנשי הקשר שהיה לי בסים הקודם ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שמתי לב מאתמול שלא שומעים את הצפצוף הזה כשאני נועל את האוטו, היום בדקתי לבדוק בכלל אם האזעקה עובדת, וראיתי שאכן היא נכנסת לפעולה בזמן המתאים, האורות מהבהבים רק שלא שומעים כלום, רק שמקרבים את הראש ליד הצופר של העזאקה שומעים את הצלצול ממש ממש חלש. מכאן אני מסיק שזה או הצופר הלך או סוללת הגיבוי. איך אפשר לבדוק זאת? וכמה עולה כל אחד מהחלקים הנ"ל? אני פשוט שונא מוסכניקים כי יש להם נטייה להגזים ולגנוב כסף, לכן אני רוצה לדעת בעצמי כמה שיותר ואז ללכת.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ככה צריך לנהוג (מדהים) :o http://www.snabbstart.com/film/4d048618de
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
היי! מקווה שזה המקום הנכון...: ריבוע נמצא על מערכת צירים - הפינה השמאלית התחתונה ב)0,0) הפינה הימנית העליונה ב )m,m( בוחרים בצורה ראנדומאלית שווה איקס ווואי. מה הסיכוי שאיקס שנבחר יהיה קטן מוואי? **בשאלה זה לא רשום אבל אני מניח שהכוונה היא רק למספרים טבעיים אחרת אין מרחב דגימה.. בתשובות רשום 0.5 אבל לא טורחים להסביר למה... תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
תערכות צרכני אלקטרוניקה 2006 נפתחה אתמול בעיר הנאון, ומהווה את יריית הפתיחה לכל החידושים שצפויים בחודשים הקרובים ובכלל מגמות בעתיד, בכל התחומים האלטרונים. כמובן שכל האתרים המרכזיים בתחומים השונים מסקרים את התערוכה (ואף באתר פה התפרסמה הכתבה על ה BLU-RAY): http://www.cnet.com/4520-11405_1-6398208-1.html?tag=cnetfd.ld1 http://dapreview.net/news.php (וכל אתר אחר שמכבד את עצמו) אתם מוזמנים לרשום כל מני דברים מגניבים וחדשים ו/או סתם מעניינים אותכם מהתערוכה. אותי למשל, מעניין הדגם המשך שהיה ידוע בשם RIO AVALON וכעת ש SIGMATEL קנו את הטכנולוגיה של RIO שהפסיקה את הפעילות, נראה מבטיח.. כמו ה RIO CARBON שלי רק עם 8 גיגה הארד דיסק, מסך צבע, וכל התכונות של ה RIO KARMA האגדי
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות שרשרת כמו של דיימבג דארל הגיטריסט של פנטרה? אתרים או חנויות או כל הצעה תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
תפילת יזכור - יזכור עם ישראל יִזְכֹּר עַם יִשׂרָאֵל אֶת בָּנָיו וּבְנוֹתָיו, הַנֶּאֱמָנִים וְהָאַמִּיצִים, חַיָּלֵי צְבָא-הֲגָנָה לְיִשׂרָאֵל, וְכָל לוֹחֲמֵי הַמַּחְתָּרוֹת וַחֲטִיבוֹת הַלּוֹחֲמִים בְּמַעַרְכוֹת הָעָם, וְכָל אַנְשֵי קְהִילִיַּת הַמּוֹדִיעִין וְהַבִּטָּחוֹן וְאַנְשֵי הַמִּשְׁטָרָה אֲשֶׁר חֵרְפוּ נַפְשָׁם בָּמִלְחָמָה עַל תְּקוּמַת יִשְׂרָאֵל, וְכָל אֵלֶּה שֶׁנִּרְצְחוּ בָּאָרֶץ וּמִחוּצָה לָהּ בִּידֵי מְרָצְחִים מֵאִרְגּוּנֵי הָטֶּרוֹר. יִזְכֹּר יִשׂרָאֵל וְיִתְבָּרַך בְּזַרְעוֹ וְיֶאֱבַל עַל זִיו הָעֲלוּמִים וְחֶמְדַת הַגְּבוּרָה וּקְדֻשָׁת הָרָצוֹן וּמְסִירוּת הַנֶּפֶש אֲשֶׁר נִסְפּוּ בַּמַּעֲרָכָה הַכְּבֵדָה. יִהְיוּ חַלְלֵי מַעַרְכוֹת יִשְֹ…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
המזלג: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=36071&item=6540885298&rd=1 הסכין: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=36071&item=6540885361&rd=1&ssPageName=WDVW חחחחחחח גדול גדול תיראו מה הוא מוכר בטח כמה כסף הוא עושה גם אני רוצה!
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני מתעסק לא מעט באתרים כאלה ואחרים למען העסקים, אני מקבל הרבה מאוד מיילים ביום וביניהם גם כאלה שאינם קשורים לעבודה. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני יכול למיין את הדואר שלי בצורה אוט'? זאת אומרת, נניח ועשיתי תיקייה שנקראת "עבודה" איך אני גורם לכך שכל הדואר מאותן כתובות שמוגדרות עבודה נשלח לשם בצורה אוט'? או יותר מזה, יש לי אתר שאני עובד דרכו שכל פעם שולח מייל מכתובות שונות, אבל הכותרת תמיד תכיל את שם האתר, איך אוכל להגדיר שכל דבר שמכיל מילה מסוימת ישליך אותו אוט' לתוך אותה תיקייה? האם זה אפשרי או שזה פרי דמיוני? בתודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנה פשוטה להפעלה שאני יכול לחתוך קטעים מסרט/סרטון.., כמו כאלה שאנשים מכינים קליפים של כל מיני דברים או משהו כזה, אם אתם מבינים אותי.. : תודה, רן. באותו שאלה, רציתי גם לדעת איזה תוכנה יש שהופכת מפורמט כלשהו של סרט לפורמט AVI.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
08-astrix_-_sex_style-numb 02-astrix_-_coolio_infected_mushroom_remix-mycel Infected Mushroom - I Wish (Skazi Rmx) 06-Astrix - On Fire-Numb בסגנון הזה אבל חדשים תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-