כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
ספויילרים מישהו ראה את הפרק האחרון? WTF?! מי יחליף את קרסון? הייה אחד הדמויות הכי מעגניבות שם :'(
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
Private Media Group, a publicly traded adult entertainment site based in Spain, on Thursday said it has made an offer to acquire the assets of defunct song-swapping site Napster. In a statement issued from Barcelona, Private Media said that it had offered to acquire the Napster trademark and Napster.com Internet address for 1 million shares of Private Media common stock, valued at about $2.4 million. Private Media shares closed down 11 cents at $2.41 on the Nasdaq on Thursday. A representative for Napster, which recently closed its doors and terminated all but a few of its remaining 42 staffers as it prepared to go into Chapter 7 liquidation, was not available for comm…
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ok like u can see someone haked to my computer and erase something from my computer so I need a hebrew beacause he erase it and I need to protect again the computer so I need software do u can help me plis thnk u!
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שתהיה קלאסית עם מקצב מודרני של תופים, שמעתי הרבה בסרטים ומה זה אהבתי... מישהו יודע איך זה נקרא? זה כמו קלאסיקה מעורב עם DRUM N BASS
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
להחליף את המפצל או שזה יכול להיות בעיה אחרת? (לא יודע אם זה משנה אבל מדובר במפצל רביעייה ארוך מחוץ לטיח. פשוט הוצאתי את השקע שבתוך הטיח ושמתי במקומו מפצל רביעייה. בדקתי את החיבורים והם לא רופפים)
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מחפש אריזות שיכולות לאחסן 5 או 6 דיסקים של DVD,כל מה שמצאתי הם אריזות שיכולות לאחסן DVD 1 או 2,האם יש דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
נראה לי שביקרתי פה לפני זמן די רב יחסית... בכל מקרה, הסיבה שנכנסתי היא כדי לשאול מה קורה עם ה-OC DATABASE ? ניסיתי לפרסם שם היום כמה פרוייקטים חדשים וזה נתקע בהלעאת תמונות... מוזר ??? בכל מקרה, בזמן שחיפשתי קצת תשובות לזה, קראתי כמה תרדים פה ושם בפורום הזה... מסתבר שאתם (אנחנו) הישראלים לא כל-כך מפגרים מבחינת חומרה עד כמה שחשבתי... אפילו להיפך, אנחנו הרבה יותר יצירתיים מבחינת מודינג אל תשימו לב, זה יעבור לי. פשוט ב-3 השנים האחרונות הפורום -היחידי- שבו "הסתובבתי" היה Futuremark, והפורום הזה נראה כל-כך שונה... וזה גם כ"כ מוזר לכתוב בעברית... בכל מקרה, היי לכולם :-[ ;D
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי, מצאתי ברשת המון אתרי קניות לרכיבי מודינג, מארזים וכו'.... אבל הבעיה שאין משלוח לארץ.... אני אשמח לקבל אתרים עם משלוח לארץ, ועוד מידע על האתר..... (רצוי שזה יהיה באנגלית) תודה רבה מראש... עידו.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
שלום אנשים. רציתי לחלוק עימכם משהו משעשע שראיתי בעודי מזדחל לי בעומסי התנועה הרגילים. בזווית העיין אני קולט בטור הימני מקדימה מזדה לאנטיס ורודה. עד לפה שום דבר יוצא דופן (למרות הצבע הדי נדיר במחוזותינו) אבל ככל שהתקרבתי לרכב התחלתי לשים לב לפרטים די הזויים. מאחורי הרכב התנוסס לו בגאון ספויילר שחור, מאחורה אגזוז לחץ רעשני, בגלגלים הרחבים מגנזיום. תוסיפו לזה את העובדה שמהרכב יצאו צלילים מזרחיים בווליום מטורף ובתוכו ישבו להם 2 חברה מזרחיים (הי - גם אני שחור, מותר לי!) ותקבלו מחזה די משעשע...
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
השנייה איך אני מגלה האזנה לטלפון בבית (או הנייד). (בזול כמובן) אני צריך לגלות בשביל ללכת למשטרה עם זזה, אז עדיף לא חדשות או מספר IP שלא אומר אמר בדר"כ אלה משהו שיהיה חד משמעי ומה אני אמור לראות בלוג חיבורים (netstat( אם מישהו מאותו אי פי כמו שלי פורץ לי למחשב? hackingorg
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
"סיכום עולמי" התוכנית שמשודרת בחדשות ערוץ 2 שמוצ"ש.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
חח מה זה הכתבה הזאת http://hwzone.co.il/articles/se_press/ hwzone החליטו ליכנס לעולם הפלאפונים? חח מצחיק אותי אבל למה לא GJ! מתחילים ליתחרות ב-pocket ?
-
- 11 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום מישהו משתמש בGtalk? זה לא מסנג'ר זה בטוח... : יש שם איזה באג מעצבן. כשאתה מוחק מישהו, הוא נמחק, אבל כאשר הוא מתחבר אתה מקבל חלונית התראה על כך... אבל מחקת אותו כבר!!! אז נכון, אתה יכול לחסום אותו. אבל אני לא מעונין לחסום. אני מעונין למחוק ולהשאיר את הקשר איתו פתוח למקרה שהוא יחליט לכתוב לי בעתיד. במסנג'ר זה פועל איך שצריך. אתה יכול למחוק משתמש ולא לקבל התראות ממנו כאשר הוא נכנס... ואתה לא צריך לחסום אותו. ואם הוא רוצה הוא יכול לפנות אליך ואתה תקבל את המסר. השאלה איך עושים זאת בג'יטוק. זה נראה לי באג. אבל אשמח לטעות בנדון ;D
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החנות Z תכנסו לאתר ותגידו המחירים שלהם זולים יחסית או לא? מי שמכיר שירשום גם איך התמיכה שלהם ואם הם מוכרים חלקים יד שניה או משהו www.zed.co.il
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ברשותי עכבר אלחוטי של מיקרוסופט,האם הגיוני שזה גורם לי לכאבים בשורש כף היד??כל פעם שאני משתמש בו מתחילים לי כאבים מציקים ביד שפוחתים אחרי השימוש,האם הגיוני שזה גורם לי לפציעה?
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
-
שלום אני מעוניין בהרשמה מול המוסד האקדמי עבור העתודה האקדמית בצבא ואני לא בטוח אם עבר התאריך האחרון לזה =\ אני מנסה להשיג אותם בטלפון לפניות בנושא קד"צ ולא עונים אם מישהו יודע אני אשמח לקבל תשובה ונושא שני זה המלצה למוסד..כעקרון לא התקבלתי בסף של הצבא להנדסת תוכנה לכן אם אני הולך לעתודה זה למדעי המחשב וחשבתי על אונ' בר אילן או אונ' תל אביב..כאשר טכניון זו אופציה שלישית אבל פחות עדיפה עקב מרחק גדול מי שטיפה מתמצא בנושא שוב אני אשמח לתשובה תודה מראש, לירן
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
פתחתי עוסק פטור של טכנאי מחשבים בשירות עד הבית, יש לכם רעיונות איך כדאי לי לפרסם את עצמי? אני אף פעם לא הייתי עצמאי. תודה
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1300_1301_1306 :kopfpatsch: :screwy: מי מזמין? :s05: כי תראו זה נראה יפה חבל על הזמן אחלה מוצרים חח
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מהו הסללורי שלכם?? שלי הוא נוקיה 3310 ברשת אורנג' מדוגם עם פנל מקורי תאורה שהוחלפה ל[glow=blue, 2, 300]כחול[/glow] ומקשים מקוריים
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
האם יש כאן מישהו שקרא "נסיכה אפריקנית" שם רם אורן? בבקשה הגיבו כאן... זה חשוב אני צריך לדעת איך קוראים לדמויות המפתח... יש לי סיכום להגיש על זה ואני לא זוכר את השמות \: ולא, אין לי את הספר עכשיו
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-