כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
בקצרה שיעמם לי והחלטתי לעשות סדרה של סרטוני "Let's Play" כמו שרבים וטובים מעלים לרשת. כמובן שהחלטתי להעלות הכל ליוטיוב כי כבר היה לי חשבון וקבעתי לעצמי לעשות ערוץ נטול פרסומות ולשמור על הכל על טהרת התחביב. מסתבר שהבוט של יוטיוב החליט שאחד הסרטונים שלי (שאגב עדיין קיים אצל משתמשים אחרים) הוא בלתי הולם! ולכן הם מחקו לי את חשבון היוטיוב שלי עם כל הסרטונים (כמעט 100 סרטונים - לא לדאוג שמרתי גיבוי חחח). ביררתי דרך עוד בוט יוטיובי שכזה ומסתבר שלא רק שמחקו לי את החשבון גם נאסר עליי מלגשת לכל חשבון יוטיוב באשר הוא עד להודעה חדשה! לבסוף החלטתי להעביר את כל הסרטונים שלי לאתר Dailymotion שמאפשר לי להעלות פחות או יותר את אותם הקבצים כמו שיוטיוב מאפשר אבל יש מגבלה של אורך עד 60 דקות, …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני להשתמש באפליקצייה whatsapp, אך בגלל שיש לי פלאפון מגעיל (העונה לשם Galaxy Y) אז לא נוח להשתמש בו. לכן באפשרותי להשתמש בנקסוס 7 שלי ביתר נוחות... הבעיה היא שלנקסוס שלי אין 3G. לכן בגוגל פליי זה לא נותן לי להוריד את האפליקצייה. חברים שמעו על אפשרות להיכנס לקבוצות ב-whatsapp דרך האפליקצייה hangout של גוגל. האם זה אפשרי? אם כן, איך אני בידיוק עושה זאת? אשמח למדריך כי אני אישית לא מצליח למצוא משהו בגוגל.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על מכללת practicu ? זה יכול להווה תחליף למכללה ? איך הרמה ? משתלם ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=7a-YHrRQQLg&list=PL3wNiX4zSQrc4I2ytD0A8OUVE5NnXKzgO חייב עזרה תודה לעוזרים (זה פלייליסט עם השירים שאני צריך לבחור)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש זמנית אצל השירות של בזק אך לצערי בשירות הענן הזה אפשר להעלות פעם אחת כל פעם - מה שהופך את השירות למתיש. מחפש שירות ענן שאפשר להעלות תיקייה שלמה או אף לסנכרן כונן שלם. מן הסתם מעדיף שירות חינם, אך אם אין בנמצא אשמח לשמוע שירותים בתשלום שלא יעשו חור בכיס יותר מידיי.
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לפעמים אני רואה בקבוקי מים מינרליים, שהם בגודל ממש קטן, בערך כמו כוס אחת. האם מוכרים כאלה בארץ? בחו"ל רואים אותם יותר, אבל אני צריך לקנות אחד כזה עכשיו... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשות ההורים שלי ארכיון רציני של וידאו וטייפ ואני רוצה להמיר את הכל לדיגיטלי. שווה לרכוש מכונה לבד? אם כןכמה זה עולה ואיפה קונים?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום וברכה, לאחרונה אמי קיבלה מכתב שהיא יכולה לממש את זכותה לקבלת פיצויים/תגמולים מקרנות הפנסייה שהמעסיק הפריש... היא עבדה לפני עשרות שנים ב-2 עבודות תקופה מסויימת. על עבודה אחת כבר אנחנו יודעים כמה אנו אמורים לקבל וזה בטיפול. על העבודה השנייה אנחנו לא יודעים כמה אנחנו אמורים לקבל... כשביררתי פה - הופיע רק פרטים של חברת קרנות הפנסייה של העבודה הראשונה, אך תיעוד או קצה חוט כלשהו לגבי פיצויים של העבודה השנייה לא נמצא. ועכשיו לשאלתנו, האם יש עוד דרכים לברר זאת?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מתעניין בלעבור למכבי לכן אני שואל ?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מישהו יודע מה היא עמלת הפקדת צ'ק דולרי בדיסקונט (לא לסטודנטים)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
היי, מישהו במקרה יודע היכן אני יכול לקנות באזור חיפה את המדיות של ורבטים שנראות כמו ויניל ישן? (אני פשוט צריך את זה כבר ביום ראשון, אחרת הייתי רוכש דרך האינטרנט) בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
וכן אני יודע שיש להם כמה סניפים מצ'וקמקים בכל מיני חורים במרכז אבל האם יש חנויות נעליים שאפשר למצוא בהן נעליים טובות בפחות מ-100 שקל בכמו ברשת האמריקאית?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקליד בשיטה עיוורת מזה חצי שנה, ויחסית לאחד כמוני שכותב בתדירות גבוהה, אני חושב שאני צריך להקליד מהר יותר. הביצועים שלי לא מרשימים במיוחד.. 40/45 מילים לדקה. יש למישהו איזושהי שיטה לעבוד על ההקלדה שלי ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי לפני זמן מה כונן קשיח (ישן) ata נדמה לי נפח 40GB.. חיברתי אותו למארז שלי, והיו שם כל מיני מסמכים של IBM. את כולם מחקתי. עכשיו אני לא ממש הבנתי מהם המסמכים הללו, מה המשמעות שלהם. היו בהם שרטוטים גרפיים של מארזים, כוננים קשיחים, ספקים, ושאר טכנולוגיות למינהם... והיו גם עוד כל מיני מסמכים שלא התאמצתי לקרוא. בכל מקרה רציתי לדעת אם הם היו שווים משהו אילו הייתי שומר אותם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש מישהו מתל-אביב/אוני' תל-אביב שיש ברשותו מסכת Guy Fawkes והוא מוכן להשאיל לי אותה לכמה ימים לצורך עבודת צילום? תודה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
זה מעלה את המחיר ב30 אחוז לפחות, ומעניין אותי לדעת אם תכלס זה קטע כזה קריטי.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני עובד ברשת ידועה של גדג'אטים (שכרגע לא אפרסם את שמה) ושמתי לב שמאז שהגיעו עובדים חדשים יוצא שיש פער מאוד גבוהה בין השכר שלי לשלהם אנחנו עושים את אותה עבודה בידיוק. אולי ההדבל היחיד והיחיס מזערי זה בסכומי המכירות החודשי ועדיין יש פער של קרוב ל 1500 שקל במשכורת החודשית אני יודע בוודאות שיש את הפער כי שאני שואל אותו כמה הוא קיבל הוא מראה לי 4500 ואני 2800 ולעיתים הפער אפילו גדל ואני נשאר באותו סכום קבוע! ייש לנו את אותו מספר שעות +- העניין שלא יצא לי להסתכל או לשאול אותו כמה הוא מרוויח לשעה העניין ובמידה ואני מגלה פערים לא מוצדקים יש לי תיק לתבוע?(לדבר עם המנהל לא בא בחשבון אני מתכוון להתפטר בגלל הנושא המאוד מרגיז הזה)
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שירות ענן חינמי שאליו אוכל להעלות קבצים, לשתף עם אחרים והפונקציה החשובה ביותר היא לעקוב כמה אנשים נכנסים לקבצים שהעלתי ומתי הם נכנסו (אם אפשר לדעת גם מי, יותר טוב), האם יש שירות ענן שמציע את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שבוע וקצת אני וידידה חילצנו ארבעה גורי חתולים מתוך תעלה שבה הם היו תקועים אחרי שילדים נגעו בהם. גילם המשוער הוא בין 3 שבועות לחודש. כרגע ידידה שלי מטפלת בהם, אני אלרגי, ולה קשה מאוד לטפל בכולם. היא רוצה למסור שלושה ולשמור אחד לעצמה. כולם בגווני שחור/לבן, עושים צרכים בעצמם ואוכלים אוכל יחסית מוצק (בינתיים אנחנו נותנים להם טונה, הם עוד לא יכולים לאכול אוכל מוצק לחלוטין). הם זקוקים בדחיפות לבית חם, וממוקמים באזור המרכז. מי מתנדב?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם, אני כתב באתר iandroidil.net ורציתי להקשיב לעצות/טיפים כיצד לגרום לאתר להיות פופלרי יותר?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מדבר כמובן על הפרסומות של מפעל הפיס. איך מרשים לשדר דבר כזה? פרסומות המפוצצות בתכנים סאבלימינלים בוטים כדי לשכנע את הציבור לזרוק את כספם. הפרסומת האחרונה, בכותרת רפי טרפת, מראה גבר ג'ינג'י מכוער בארוחת שישי אצל ההורים של החברה הכוסית שלו. אמה הפולניה עוקצת ויורדת עליו, " מה את מביאה כישלון מכוער כזה", "אחותך הביאה טייס". השוט הבא כבר בחתונה של הזוג טרפת ומראים את אמא פולניה צוהלת משמחה, שרה "לא צריכה טייס כדי לעוף איתו למעלה" - כי רפי טרפת, מכוער, נכשל, הביא מיליונים בפייס. וכמו כל הפרסומות של מפעל הפייס נגמרות - "תנו למספרים לסדר לכם את החיים". למה ללמוד? למה להשקיע? תמלאו לוטו וגם אתם תנצחו את כולם. http://mizbala.com/?p=88245
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
זה הולך ככה לוחצים על באנרים של פירסומות משאירים את הקישור שלהם כמה שניות שצריך ומקבלים על כל באנר איזה רבע דולר פחות או יותר ,צוברים לפחות 50 דולר ואז אתה יכול לדרוש את הפאיי צ'ק ואתה מקבל 50 דולר או יותר וממשיך לצבור ,קיצר הרשמה בחינם ופשוט לוחצים על איזה כמה פרסומות ביום ועושים כל יום איזה כמה דולרים סוף החודש זה משתלם... אני עכשיו נרשמתי לזה אמרתי מה יש לי להפסיד עם המשכורות העלובה של הצבא כבר אתה נואש חחחחחחחחחחח קיצר אחים שלי בהצלחה עם הכסף הנה הקישור:
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ראשית אני אומר שהמילה בסוף הכותרת בעברית היא בשבילי - נא להתעלם ממנה בכל מקרה - קבלו: http://www.fourmilab.ch/cgi-bin/uncgi/Earth בזמן אמת, ממגוון לווינים - שווה במיוחד בשעות הלילה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-