עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Scorpion17,

זה עוזר שיהיה עוד מדריכים שלא נצתרך לשאול יור מידי לגבי כתוביות לצמיתות תסימו ועוד.. תודה.

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by ref4fcd,

איזה מסעדות אתם ממש ממליצים בחיפה? יוצא לי הרבה להזמין ואלה המעודפות עליי: טאטמי - קצת יקר אבל אוכל יפני ממש טוב. ואני מתכוון אוכל לא סושי. פירה - מקבלים שניצל גדול יותר מהראש. אגאדיר - ההמבורגר הכי טעים שאכלתי בחיים, כנל לגבי הקינוח

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  3. Started by ravid,

אני יודע שהיו מלא דיונים על זה אבל השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות משם. יש לי כרטיס visa אבל רשום עליו שהוא תקף רק בארץ, אז מה זה אומר שאני לא יכול לקנות משם :s05:

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  4. החלטתי לעשות מדריך זה בגלל שאני "נפלתי" למרות שלא היה לי הפסד כספי כלשהו אבל היה לי הפסד של זמן, וזמן=כסף. מומלץ לרשם את כל הפרטים שתיקחו בקובץ TXT או על דף המדריך יתמקד יותר בקבלת המוצר מאשר דברים אחרים, בגלל שזה הנושא הרגיש בהזמנה טלפונית או דרך האינטרנט. 1)יצרתם קשר טלפוני(הזמנה דרך הטלפון\אחרי ההזמנה באינטרנט) בקובץ הTXT תרשמו באיזה שעה מדויקת התקשרתם ותאריך. א.תשאלו אם מי אתם מדברים(שם+שם משפחה). חובה ב.אחרי שסיכמתם מה אתה רוצה להזמין (שם המוצר,החברה ועוד, תלוי במוצר...). ג.תשאלו באיזה אריזה אתה מקבל תמוצר(OEM? מקורי? אם דיסקים? ועוד, תלוי במוצר...) ד.עניין האחריות- שנה?שנתיים?שלושה?לכל החיים?, מה האחריות כוללת?(הרס פיזי? מאוורר שנהרס?סתם מת? ועוד, תלוי במוצר...). מה…

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  5. שלום חברים, יש לי אומנם כמה כלים שמספיקים לי לעבודות שלי, אך אני כבר דיי הרבה זמן חושב על רוטר (למרות שלמעשה, לא יהיה לי יותר מדיי שימוש בו). מניסיון עבר שלי עם כלים של אנשים אחרים (לא רוטרים אני חייב לציין), למדתי כי כדאי ללכת על גלים איכותיים יותר. זה למה כל הכלים החשמליים שאני קונה לעצמי הם של bosch שאני רואה בה חברה טובה, ואני דואג להשקיע בכלים טובים יותר גם אם מדובר בדברים בסיסיים יחסית כמו מברגים או כלים שאינם חשמליים. לעניין, אני עומד בפני פרוייקט או שניים אשר אם לומד את האמת, רוטר יעשה לי בהם חיים קלים הרבה יותר מאשר הפתרונות החלופיים. אומנם זה ייצא יקר יותר, אך אני גם ארוויח כלי שאני משתוקק לו הרבה זמן. כל החברות עלומות השם ששמעתי עליהן דברים לא מחמיאים/עבדתי עם …

6. ניסיתי להשתמש בפיירפוקס פורטאבל אבל זה עובד ממש לאט ביחס לדפדפן שמותקן על המחשב. אמנם כל הסיסמאות שמורות עליו אבל קשה לגלוש כך. יש אפשרות לשמור סיסמאות באופן אחר ופשוט לשלוח אותם לאתר הספציפי (למשל חשבון מייל, יוזרים באתרים שונים...)?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  7. הכותרת אומרת הכל... אז בבקשה תעזרו לי... באזור: חולון,ראשון-לציון,רמת-גן והסביבה..

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by aldema,

יש לי מחר בוחן אישי (מה לעשות שהמורה שונא אותך ) ואין לי מושג את התשובות בתקשורת אז אני אשמח אם תענו לי על השאלות פה למטה בשתיים שלוש שורות כל תשובה.. תודה רבה. אני יודע שהשאלות פשוטות ולרוב גם מטופשות :kopfpatsch: 1) מה ההבדל בין מוליך למוליך למחצה? 2) מה ההבדל בין אות אנאלוגי לבין אות דיגיטלי? 3) מה החסרונות של השיטה הדיגיטלית? 4) מהו חוק הדיגמה לפי ניקווסט? 5) מהו תפקיד חיישן הצילום? 6) מהו אורך המוקד? 7) הגדירו את משמעות הקפיצות (סטופים) בצמצם(2,2.8,4,5.6...). 8) הסבר את עיקרון עומק חדות השדה. אני באמת יודה לכם אם תענו על השאלות.

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  9. אז האחריות על האזעקה היא במוסך. התקשרתי לסוכנות שממנה קניתי את הרכב והם אומרים שעל האזעקה אין 3 שנים אחריות כמו לרכב. זה מוזר, הרי אני יכולתי להתקין אזעקה לבדי ולא ע"י הסוכנות...עכשיו, עברה שנה וחודש ונדפקה לי האזעקה. במוסך אומרים שהאחריות נגמרה, האם כך הדבר? נ.ב. בקבלות של האזעקה לא כתוב כמה זמן אחריות. רק בספר הרכב כתוב 3 שנים אחריות.

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  10. הטקס יהיה ביום שני אבל אני לא אוכל לצפות בטקס בשידור חי,יש לכם מושג איפה יש ארכיון של הטלוויזיות באנטרנט שאפשר למצוא/להוריד?אני מדבר על הטקס ה63 כמובן וחשוב לי לראות את הטקס!!!מסורת של המשפחה אשמח לקבל תשובות,תודה

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  11. קניתי משהו מאמזון ה manual הגיע בקובץ PDF הכל בסדר אבל בקובץ חסרים עמודים ויש כמה עמודים כפולים כל השאר בסדר גמור שאלתי את אמזון אם אני יכול איכשהו לקבל את ה Manual או איזה פתרון אז הם עכשיו שולחים לי מוצר חדש כזה בחינם,,,, ד"א נראה לי שזה בכלל בעית יצרן ולא שדווקא אני קיבלתי איזה עותק דפוק

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  12. אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אלבום שלהם אז שיגיד לי בבקשה אפשר גם בה"פ

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by icebreak,

לא יודע, יצא לי לראות איזה 2-3 סרטים של מישל דורושינסקי הזה... וכל פעם הרמה מפתיעה... מסתבר שעכשיו הם החליטו לעשות מעיין סרטון שמכיל "מבט ראשון" על מוצרים, אחת לכמה זמן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3165299,00.html לא ברור לי מה המטרה... כאילו רואים אותו מחזיק את המוצרים וזהו... הוא לא אומר משהו עליהם, את הרמקולים בכלל לא שומעים, על ה IPOD הוא סתם מ**** את השכל, והוא מהלל אותו, בעוד שבאותו עמוד יש הפניה לביקורת (המאוד חובבנית ד"א) על הנגן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3162114,00.html ששם הוא קיבל ציון מאוד נמוך של 2 מתוך 5 (הם אפילו לא עקביים). יוזמה ברוכה, אבל אם כבר עושים מבט ראשון, שיתנו קצת יותר בשר על המכשירים שהם מציגים, זה נראה כאילו הם עשו אי…

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by NuXeR,

שלום ! יש לי התלבטות די קשה והייתי מבקש לשמוע דעות של חברי הפורום ההתלבטות היא מה לקנות...יש לי כרגע כסף לספק ThermalTake Silent PurePower 420W + Active PFC , עולה 300 ש"ח. בשאר הכסף אני יכול או לקנות WD 80GB 8MB Cache (כרגע אני עם WD20GB מזדקן)... או להזמין את החבילה הבאה מחול (כולל משלוח) - Blue Cold Cathod 12" Red Cold Cathod 12 " UV 2.0 Cold Cathod 12" Cross Bonex Grill 80mm Black Floppy Mitsui 1.44MB Zalman chipset coolers (צהוב וכחול..אולי ראיתם אותם בארץ) 2 כבלים עגולים זוהרים באולטרא (אחד סגול ואחד כתום) ATA133 24" כבל עגול זוהר באולטרא ל-FLOPPY 18" ערכה שעולה 10$ בערך שתאפשר לי לצפות את כל החוטים במארז ב"שרוול" כמו שמצופים פה ה-20PIN בספקי אנרמק…

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  15. שלום אז שמי הוא אור [= אני בקרוב מאוד מעלה סידרה חדשה שתיהיה רק ביוטיוב ואני צריך את עזרתכם כדאי שהיא תמשיך אני צריך שתכנסו לדף שלי ביוטיוב ותעשו Subscribe אז זה הדף שלי http://www.youtube.com/user/orTHINGS אני צריך כמה שיותר אנשים ככה הסדרה תשרוד יותר זמן וחשוב להגיד שזה לא סתם הפקה מסריחה כמו שאתם רואים ביוטיוב בדרך כלל זה עם אולפן, מצלמות, עורכים ועוד... וזה הולך להיות באנגלית אז בבקשה אנשים תכנסו ותעשו לי Subscribe http://www.youtube.com/user/orTHINGS וחשוב להגיד שאין לי רווח אישי מזה! אני עושה זאת רק למען הנהת הצופים וכמובן שגם אני יהנה וילמד ממה שיגידו לי [= תודה ושיהיה שבוע טוב [=

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  16. יש לי עוד חצי שעה חזרה מאוד חשוב ואני צריך להכין מיקס שמעורב עם בלט, דחוף! תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by pain_killer12,

שלום חברים, יש לי עבודה שאמורה להיות מפותחת בווב דבלופר 08. אני צריך עזרה די דחוף, מי שרוצה מוזמן לפנות אליי בפרטי. תודה מראש לכל הפונים.[br]פורסם בתאריך: 11.10.2008 בשעה 15:07:22 אין קונים? זה די דחוף חבר'ה, אשמח אם מישהו יענה.

18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

mushroom mushroom http://www.weebls-stuff.com/toons/21/ England England http://www.weebls-stuff.com/toons/35/ WTF? ??? http://www.weebls-stuff.com/toons/26/

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by TZuKi,

הוא זול.... רק אוכל...

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by Ashand,

אהלן מקווה שזה הפורום הנכון כי לא מצאתי אחר שיענה על השאלה הזאת יש לי מחשב שאני רוצה למכור ואני לא יודע בכמה לתמחר אותו המפרט: Asus P5NE-SLI CPU 2180 2GH dual core 4GB RAM ATI 4670 521MB 320GB HD SONY DVD-RW ספק כח 500W מארז חמוד עם דלת שקופה בכמה אני יכול להציע את המחשב הזה מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by NuXeR,

שלום , http://exabytesystems.com ראיתי באתר הנל שנמכרים לדים וקתודות במחירים ברצפה... כולל משלוח זה יוצא חצי מחיר מהארץ! מישהו מהפורום כבר אמר שהזמין ונתן ביקורת חיובית.. לפני שאני מזמין רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש ניסיון עם המקום...? תודה. עריכה : או בכלל עם חנות מחשבים טובה כוללת מוצרי מודינג ו-OCing..מחירים זולים ומשלוח טוב ?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by id3232,

לא יודע לאן נעלם... בכל מקרה ת'ארד רשמי! מה חושבים על הסדרה?!

23. היי אני מחפש המלצה לקטעים אינסטרומנטליים של גיטרות אקסוטיות, (שום גיטרות עם דיסטורשן, רק אקוסטיות!) לא בהכרח קטעים אינסטרומנטליים , גם מוזיקה רק של גיטרות אקוסטיות, עם מלודיות יפות בלי זמר, בלי מקצב, בלי כלום והמון המון - חומר של זה הציגו אלבומים חמים, אומנים טובים , לינקים אם אפשר ששם מפוצץ שמות של דיסקים של אומנים טובים בנושא הזה, וכו' תודה מראש

24. Started by Sqeezy,

שלום לכם, אני חייל בשירות סדיר, נשאר לי שנה עד השחרור ורציתי לעשות פסיכומטרי בתקופה זו. השיקול הוא שיהיה לי כבר פסיכומטרי ביד שישר אחרי השחרור ללכת ללמוד. כמו כן הכסף לא משנה, אני מוכן לשלם כל סכום. אני לא כזה מבין בזה ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.כחייל עם יציאות רק בסופ"שים (יש סיכוי גדול שאני יעשה יומיות ויהיה כל יום בבית בקרוב) הגיוני להרשם למכון פסיכומטרי ולקחת לעצמי קורס הכנה או שעדיף ללמוד בנתיים עצמאית בבית מספרים ואחרי השחרור לקחת קורס? 2.אפשרי להתאים לעצמי את ימי השיעורים בקורס על פי היציאות? 3.צריך המלצות למכונים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by Dark_Phantom,

מטריקס שולט הנה תבדקו קצת תמונות

• 2 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים