עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Dark_Phantom,

מטריקס שולט הנה תבדקו קצת תמונות

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  2. קניתי משהו מאמזון ה manual הגיע בקובץ PDF הכל בסדר אבל בקובץ חסרים עמודים ויש כמה עמודים כפולים כל השאר בסדר גמור שאלתי את אמזון אם אני יכול איכשהו לקבל את ה Manual או איזה פתרון אז הם עכשיו שולחים לי מוצר חדש כזה בחינם,,,, ד"א נראה לי שזה בכלל בעית יצרן ולא שדווקא אני קיבלתי איזה עותק דפוק

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by solo53,

שלום מחפש אתרים שבהם ניתן לזהות לפי IP מאיפה הוא (מדינה) תודה

4. היי מחר יוצא לי להיות בסנטר ורציתי לדעת אם יש שם חנויות מחשבים ו/או אלקטרוניקה שאולי במקרה יש להם מסכי LCD בתצוגה הייתי מסתובב ובודק לבד אבל לא נעים לי לטרטר את חברים שלי להסתובב יותר מדי שם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by liordavid,

אם אני מחפש סרטי מתח/מיסתורין (באנגלית) של הזמן האחרון 50 סרטים אחרונים לדוגמה... איפה אני יכול למצוא שמות שלהם לפי הסינון הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  6. דחוף!! צריך ספק עם מחירים טבים באמת!! הולך לקנות מחשב כבד במחיר גדול רוצה לראות אם אני יכול להשיג דייל טוב בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by shloosh,

חשבתי לrtu, את הסדרה, יש שמועות שזה סדרה טובה.... שווה לראות? מה אתם יכולים לספר עליה?

8. Started by fuck off,

ד"א, שמו Spencer Elden נ.ב. עכשיו ראיתם אותו בעירום.

9. רציתי לשאול שאלה קטנה על ההגדרות של אי מיול ואיך לשפר את הביצועים שלו זה חוקי לשאול את זה כאן בפורום של HW? קראתי כמעט את כל ההזהרות ולא נתקלתי בזה שאסור לשאול על אי מיול או קאזה או ביטורנט מה שמצחיק/עצוב היה שביום הראשון שנכנסתי לאתר הזה קרה שהיתי כל כך מתוסכל כי הווינדוס נפל לי וכל המחשב היה מת ואיבדתי 40 גיגה מוזיקה בערך בכל מקרה שאלתי בפורום את השאלה הכי מטופשת: איך צורבים XP על דיסק? לא משנה כעסו עלי ושלחו לי מייל הזהרה אז אני לא רוצה לעשות שוב טעות בקשר לווינדוס אז קניתי חוקי (במיליון תשלומים) בכל מקרה מותר לשאול שאלות על ההגדרות של אי מיול? תודה

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by chenc,

שלום! רציתי בבקשה להיוועץ בעצתכם - מה כדאיות רכישת מחשב היום לעומת עוד חודש / חודשיים? אני יודע פשוט שיש תקופות קצרות בעולם המחשוב שכדאי לחכות בשל הבשלת טכנולוגיות וירידות מחירים בשוק. לדוגמא בזמנו, לקנות IDE לפני שיצא SATA הייתה החלטה פחות טובה. האם גם כיום אנחנו במצב דומה בנוגע לאיזה-שהיא טכנולוגיה או התקדמות משמעותית כל-שהיא? תודה לכל העונה / עוזר.

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by nehmia,

http://dangerouslyfun.com/

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by weissby,

מזתומרת ווארז (warez) ? + למה אפילו שאני עושה שהפורום יזכור אותי תמיד אני צריך כל פעם לכתוב שם משתמש וסיסמה? ולמה זה כל הזמן רושם לי למעלה שאין לי לו שום הודעות או תגובות בפורום?! =\ זה רק אצלי ככה?

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  13. מה אתם אומרים כדאי ללמוד בהם ? כלומר יש מכללות יוקרתיות באזור המרכז (כמו רופין ) או בכרמיאל או בעמק הירדן הייתי בוודאות נרשם להם אבל הם רחוקים לי , ידוע לכם על מכללה איכותית באזור חיפה ועמק יזרעאל ? ומה דעתכם על האו"פ כדאי ? לימודי הנדסאי יש הרבה אפשרויות טובות באיזורי אבל אני רוצה תואר ראשון

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  14. שלום לכולם. אני רוצה אם אפשר, לקבל שמות של טראקים/להקות בסגנון צ'ילאאוט/אמביאנט רגוע, לא יותר מדי פרוגרסיב, וגם לא יותר מידי מרדים. מוזיקה שאפשר לשבת על הכסא מנהלים, לשים את הרגלים על השולחן, להשען לאחור, לעצום את העיניים ולהנות. תודה, איתי.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  15. כל מילה מיותרת

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by eliprodigy,

הציעו לי לעבוד בצ'אק פוינט בתור q.a (מי שלא יודע מה זה ,זה חברה של פייר וואל ענקית בעצם היא זאת שהתחילה את כול העיניין הזה לפניי 10 שנים, אחד בשם ניר) בכול אופן זה לא העיניין אני במקצוע mcse בן 24 בדיוק עכשיו מסייים ללמוד עוד 3 חודשים כרגע אני עובד בסונול בתור helpdesk השאלה שלי היא כזאת האם כדי לי לעזוב לטובת זה מישהו מכיר את החברה יכול לתת לי פרטים על התפקיד על החברה מישהו עובד שם ? בכול אופן כול פרט מידע שיש אני אשמח לדעת אל תיתנו לי קישור לאתר שלהם הייתי שם

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  17. שלום רב! יש שיר מאוד מפורסם שמתנגן מדי פעם ברדיו של ויטני יוסטון משהו עם LOVE אני חושב שזה השיר הכי מפורסם שלה. תדה עריכה: מצאתי זה זה i will always love you:

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by Bingo,

יש כאן מישהו שעשה קורס בטכני בחא 21 בחיפה?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by zoman,

ככה צריך לנהוג (מדהים) :o http://www.snabbstart.com/film/4d048618de

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by Vaz,

כדי לחבר את המחשב לטלווזיה שיראו בטלווזיה מה שרואים במחשב ...אני רוצה ללכת לביג בוקס ולקנות כבל איזה כבל אני צריך ? יש לי כ.מסך fx5200 עם vga ויד כניסה שרשום עליה video עם 6 פינים ובטלווזיה שלי יש בננה שכתוב עליה video אז איזה כבל אני צריך לקנות ? יש את זה בביג בוקס ?

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by גד :),

איפה היא?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by Mesatla,

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by yonir,

שמתי לב שלכל המוצרים של SkyPC האחריות ניתנת ע"י: מעבדות החברה סקאיי פיסי. האם יש בזה חסרון לעומת אחריות ע"י היבואן?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by ben_amitai,

ככה: בסידרה הנדסית נתון A2=-40, A5= -2560, חשב את S7 אני יודע שקודם צריך למצוא את Q וA1 פשוט לא יודע איך למצוא את הQ הזה ומחר יש לי מבחן (חחח)

25. 08-astrix_-_sex_style-numb 02-astrix_-_coolio_infected_mushroom_remix-mycel Infected Mushroom - I Wish (Skazi Rmx) 06-Astrix - On Fire-Numb בסגנון הזה אבל חדשים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.